SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mirzet87sa

#8701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

O'zone wrote: Bolje zatvor nego Bare jer sa Bara se niko ne vraća.
Nisam im ja meta, auto je po svemu sudeci. A do auta mogu doci jedino preko mene, s kljucem.. vidjet cemo imal ih danas.. :D
mirzet87sa

#8702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

zforumas wrote:
mirzet87sa wrote:
Logovan wrote: Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.
A ne znam sta.. :D da prijavim muriji, blijedo bi me gledali.. da nosim oruzje sa sobom, ranim ga, eto meni zatvora.. za hladno isto tako.. kita situacija, kako god
Kad ih vidis sljedeci put baci im kljuc od auta, da se dzaba ne sekiras a i oni da ne trose gorivo bezveze
Nemam rezervni :oops:
O'zone
Globalni moderator

#8703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

mirzet87sa wrote:
O'zone wrote: Bolje zatvor nego Bare jer sa Bara se niko ne vraća.
Nisam im ja meta, auto je po svemu sudeci. A do auta mogu doci jedino preko mene, s kljucem.. vidjet cemo imal ih danas.. :D
Ma znam da im nisi ti meta nego auto ali eto sam si zaključio da do auta mogu doći samo preko tebe.

Jbga ja bi im zapisao tablice ili ih čak uslikao i prijavio muriji sa sumnjom u izvršenje krivičnog djela, ipak neka ima zapisano da si ih upozorio a onda se uzd'o use i u svoje kljuse ako dođe do ne daj bože.
mirzet87sa

#8704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

O'zone wrote:
Ma znam da im nisi ti meta nego auto ali eto sam si zaključio da do auta mogu doći samo preko tebe.

Jbga ja bi im zapisao tablice ili ih čak uslikao i prijavio muriji sa sumnjom u izvršenje krivičnog djela, ipak neka ima zapisano da si ih upozorio a onda se uzd'o use i u svoje kljuse ako dođe do ne daj bože.
probat cu preko tablica saznat ko je, da vidim jel neki no name il kakva baja me tipra :D
corsa

#8705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by corsa »

mirzet87sa wrote:Sad bez zajebancije, primjetio sam da prate i mene 2 ista auta vec par dana. Gdje god da odem, parkiram, stanem, prodju pored. Nisam paranoican nit sam umislio da sam neko, al sanse da svaki dan sretnem ista auta, a rute mi nisu iste, su minimalne.
Jos ces pomisliti da te ja pratim! :D Prije par dana sam te vidio na Malti, a dan poslije u Nedzaricima u izlivnoj sa glavne prema Dobrinji. Jebi ga kad ti je upecatljivo auto. :D
O'zone
Globalni moderator

#8706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

mirzet87sa wrote:
O'zone wrote:

probat cu preko tablica saznat ko je, da vidim jel neki no name il kakva baja me tipra :D
Znaš i sam da ako je u pitanju stvarno auto mafija da tablice i auto su večinom niđe veze.
mirzet87sa

#8707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

corsa wrote: Jos ces pomisliti da te ja pratim! :D Prije par dana sam te vidio na Malti, a dan poslije u Nedzaricima u izlivnoj sa glavne prema Dobrinji. Jebi ga kad ti je upecatljivo auto. :D
Drzim te na oku :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

pomislio bih za praćenje na supercalija ali imao je havariju :D
supercali

#8709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

Black swan wrote:pomislio bih za praćenje na supercalija ali imao je havariju :D
Imam ja ljude :)
corsa

#8710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by corsa »

mirzet87sa wrote:
corsa wrote: Jos ces pomisliti da te ja pratim! :D Prije par dana sam te vidio na Malti, a dan poslije u Nedzaricima u izlivnoj sa glavne prema Dobrinji. Jebi ga kad ti je upecatljivo auto. :D
Kad vidis da te neko gleda iz C klase W203 nema losih namjera, samo mu se svidja auto. :D :thumbup:
mirzet87sa

#8711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

corsa wrote:
mirzet87sa wrote:
Kad vidis da te neko gleda iz C klase W203 nema losih namjera, samo mu se svidja auto. :D :thumbup:
2005 facelift :D
corsa

#8712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by corsa »

Taj sam! :wink:
mirzet87sa

#8713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

Skonto sam :D
JanuaryJones

#8714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

Stavi kameru naprijed/nazad pa kući na miru pregledaj i analiziraj, u strahu su velike oči :shock:
mirzet87sa

#8715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

Ma jebe mi se, kasko je. Nego se nadovezao na black swana oko pratnje, da zadnjih par dana primjetim dva ista auta iza sebe, svaki dan. Da mi je ruta ista pa bih i razumio, al nije. jebat ga, dosta offa :D
JanuaryJones

#8716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

mirzet87sa wrote:Ma jebe mi se, kasko je. Nego se nadovezao na black swana oko pratnje, da zadnjih par dana primjetim dva ista auta iza sebe, svaki dan. Da mi je ruta ista pa bih i razumio, al nije. jebat ga, dosta offa :D
Nije ti život kasko a ni kvisko.
Truba

#8717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

slušaj... ako sumnjaš dovoljan razlog da postoji nešto...

jer čak i ako si paranoidan ne znači da te neko ne prati
Logovan

#8718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

mirzet87sa wrote:Ma jebe mi se, kasko je. Nego se nadovezao na black swana oko pratnje, da zadnjih par dana primjetim dva ista auta iza sebe, svaki dan. Da mi je ruta ista pa bih i razumio, al nije. jebat ga, dosta offa :D
Stavi kameru u auto. :D
haris0032

#8719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by haris0032 »

Spremi par drugova da cekaju, ako ih vidis zovnes drugove, zaustavite i pitate sta je problem.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
mirzet87sa

#8720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

Black swan wrote:slušaj... ako sumnjaš dovoljan razlog da postoji nešto...

jer čak i ako si paranoidan ne znači da te neko ne prati
Ma prati, imam oko u saobracaju, primjetim i pamtim sve.. mozda i ne prati, mozda slucajno bude iza mene zadnjih par dana, samo me kopka to kako me uvijek nadje, kad i nemam neki odredjeni put ni vrijeme kojim se krecem. Vidjet cu sta ce biti ovih dana, ako se potrefi opet reagovat cu vec nekako.
mirzet87sa

#8721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

Logovan wrote:
Stavi kameru u auto. :D
Da snimim samog sebe kako pjevam ;p
Logovan

#8722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

Može i to, možda slučajno snimiš te što te prate. :D
made_in_sarajevo

#8723 Re: RE: Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

insomnia78 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Detalji ubistva na Ilidži: Dvije osobe ubile muškarca u stanu i ukrale mu automobil

Dvije osobe inicijala K. S. (1997.) i O. M. (1977.) iz Sarajeva sinoć su na Ilidži ubile muškarca inicijala P. N. (1952.) u njegovom stanu, a nakon toga mu ukrale automobil te se udaljile u nepoznatom pravcu.
Znaci, uprate te lole, za tobom u stan, umlate te i ukradu auto....nisu ga mogli ukrasti da ga ne umlate :?
Prije ce biti da su se poznavali. "Kradja" je dosla onako, usput da imaju sa cime pobjeci
Nije golf4 vrijedan tolike zajebancije
Inace nije stan nego u Butmiru je ovo u kuci, covjek sam zivio ali je imao u familiji dvojicu boze sacuvaj. Neki debili kriminalci doduse jedan je dobar sa mahalom koliko znam, radi sta radi ali komsiluk ne dira sa svima je dobar,a drugi debil i dzaba. Moguce da je i radi njih nesto,a ovaj covjek se nasao tu ni kriv ni duzan. Inace ovaj covjek veze sa kriminalom nema.

Sta se desilo u tramvaju na pofalicima? Policija stoji,a hitna otisla

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Truba

#8724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

Nes jeste valja pjehe
radiša

#8725 Re: RE: Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

made_in_sarajevo wrote: Sta se desilo u tramvaju na pofalicima? Policija stoji,a hitna otisla

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
udarila zena u tramvaj(bez auta),smjesna saobracajna nesreca,ovo je za rubriku vjerovali ili ne.

Code: Select all

Kako su za Radiosarajevo.ba naveli iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, još uvijek se utvrđuje o kakvoj nezgodi je riječ.

Potvrđeno nam je da je povrijeđena ženska osoba, ali su okolnosti pod kojima je povrijeđena još uvijek nepoznate.

Prema riječima očevidaca, žena je pretrčavala ulicu i udarila u tramvaj, ali iz MUP-a su naveli da ne znaju još uvijek šta se zapravo desilo.
Post Reply