Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#8701 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ganjeta wrote:Tako je! Soccer se dosta popuralizovao i ide na bolje. Nije to baš top nivo ali biće. Kasno pale, puno verglaju.
MMmmmm.

Smisli nesto pametnije pa napisi. Obraduj me. Bar jednom da osjetim da mi nije IQ pao odgovarajuci ti na post.

Soccer, bejzbol, ha ha ha ha ha.

Ha ha ha ha ha ha.

Ha ha.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kospa ostaje kospa, gleda na svijet kroz fišek.
Logovan

#8702 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Svaki drugi forumaš koji uđe u raspravu sa ježom odgovara mu u fazonu soccer, bejzbol, ostavi se fudbala i slično. :skoljka:

To dovoljno govori kakvi smo mi ovdje.
ganjeta

#8703 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Kromoljska njanja ostaje njanja :izet: .

Palamudo na tebe da trošim svoje dragocjeno vrijeme?!

Evo sad ću :nargila: izgori mi Marokanac :kiss: .
lijek-za-sve

#8704 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

LSD wrote:Lijek navlaci raju na spam i onda im prijavljuje postove i kmeči moderaciji :place1:

:lol: :lol: kakva plačljiva curica
ovako cemo
ako je lijek ikad ikoga prijavio za bilo sta neka me charuga trajno banuje u suprotnom je on od svih vas curica iz novog sarajeva najveca placljiva curica tj mozda malo manja od tebe :wink: :izet:
avetinja

#8705 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Na ovoj temi je vazda helać. Nije bitno jesu li Željo i Sarajevo pobijedili, mora se naći neko da uhelaći temu.
Bianconeri1988

#8706 Re: Premijer liga BiH

Post by Bianconeri1988 »

Željo u odnosu na jesen u prvom sastavu ima 11 novih igrača, a i ova ekipa već sada izgleda sjajno za naše uslove, zamislite kako će to biti za pet utakmica kada se dodatno uigraju?!

Ne kažem da će Zrinjski stagnirati, ali realno oni teško da mogu bolje od ovoga što sada prikazuju, dok Željo može jer gledajući individualni kvalitet Željo je najjači u ligi, bez ikakve lažne skromnosti. Nekoliko njih tek treba da povrati formu u kakvoj treba da budu, prije svih Zolotić, M. Stevanović i Bekrić.

Neko je spomenuo jučerašnju utakmicu sa Veležom, svaka njemu čast ako mu utakmica po onome terenu i ekipe koja je već ispala može biti mjerodavna. Milion je primjera da se najjače ekipe pate protiv davljenika, a u derbijima razmontiraju dirketnog konkurenta, ali izgleda da ''najpamtniji'' ovdje ne prate fudbal kako to pokušavaju predstaviti.
sumirprimus

#8707 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Borba za sredinu tabele na vrhuncu... :P
LSD

#8708 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

lijek-za-sve wrote:
LSD wrote:Lijek navlaci raju na spam i onda im prijavljuje postove i kmeči moderaciji :place1:

:lol: :lol: kakva plačljiva curica
ovako cemo
ako je lijek ikad ikoga prijavio za bilo sta neka me charuga trajno banuje u suprotnom je on od svih vas curica iz novog sarajeva najveca placljiva curica tj mozda malo manja od tebe :wink: :izet:
:place1: :place1:

svi na kopanje :!:
kamen spoticanja

#8709 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

Mogao bi Musa dobiti otkaz...za jedno sljedeca tri kola :mrgreen:
Logovan

#8710 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

kamen spoticanja wrote:Mogao bi Musa dobiti otkaz...za jedno sljedeca tri kola :mrgreen:
I onda ga vrate na ljeto, taman pred početak sljedeće sezone.
todd_smith

#8711 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Logovan wrote:Svaki drugi forumaš koji uđe u raspravu sa ježom odgovara mu u fazonu soccer, bejzbol, ostavi se fudbala i slično. :skoljka:

To dovoljno govori kakvi smo mi ovdje.
Jbga nismo mi krivi sto ne radimo za New York Times.
kamen spoticanja

#8712 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

Logovan wrote:
kamen spoticanja wrote:Mogao bi Musa dobiti otkaz...za jedno sljedeca tri kola :mrgreen:
I onda ga vrate na ljeto, taman pred početak sljedeće sezone.
Ma kakvo ljeto
nazad je za tri kola
Samprotivsviju

#8713 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Bianconeri1988 wrote:Željo u odnosu na jesen u prvom sastavu ima 11 novih igrača, a i ova ekipa već sada izgleda sjajno za naše uslove, zamislite kako će to biti za pet utakmica kada se dodatno uigraju?!

Ne kažem da će Zrinjski stagnirati, ali realno oni teško da mogu bolje od ovoga što sada prikazuju, dok Željo može jer gledajući individualni kvalitet Željo je najjači u ligi, bez ikakve lažne skromnosti. Nekoliko njih tek treba da povrati formu u kakvoj treba da budu, prije svih Zolotić, M. Stevanović i Bekrić.

Neko je spomenuo jučerašnju utakmicu sa Veležom, svaka njemu čast ako mu utakmica po onome terenu i ekipe koja je već ispala može biti mjerodavna. Milion je primjera da se najjače ekipe pate protiv davljenika, a u derbijima razmontiraju dirketnog konkurenta, ali izgleda da ''najpamtniji'' ovdje ne prate fudbal kako to pokušavaju predstaviti.
Zeljo na klupi ima neiskusnog trenera koji svoje trenersko znanje bazira na teoriji slabo sta po praksi...na drufi ruku trener Zrinjskog je iskusan trener duzi niz godina u PL BiH, jedan od najboljih...

Kad uzmes ovo u obzir sa tim sto si ti naveo, daleko da ce trener Zrinjkog do te utakmice prije popraviti nedostatke Zrinjskog nego Mulalic Zelji...o taktickim sposobnostima trenera ne zelim ni da pricam

To sto Zeljo ima najjaca imena lige ne znaci da su i najjaci

Ko garantujr da ce ti igraci povratiti formu ?
Stecanovic? Taj se vraca godinama u formu u raznim klubovima..
emigrazione

#8714 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Bianconeri1988 wrote:Željo u odnosu na jesen u prvom sastavu ima 11 novih igrača, a i ova ekipa već sada izgleda sjajno za naše uslove, zamislite kako će to biti za pet utakmica kada se dodatno uigraju?!

:lol: ma nema sve suhi kvalitet, ne mogu u amaterskim ekipama igrati, ali zato ovdje najjači...kae realno, bez lažne skromnosti :lol:
todd_smith

#8715 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Kako god okrenes ja bih opet radije imao Stevanovica, Bekrica i Zolotica u bilo kakvoj formi u ekipi nego Cezara, Harbu i Kramara
Kinaski

#8716 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

jao utakmice
Ned071

#8717 Re: Premijer liga BiH

Post by Ned071 »

todd_smith wrote:Kako god okrenes ja bih opet radije imao Stevanovica, Bekrica i Zolotica u bilo kakvoj formi u ekipi nego Cezara, Harbu i Kramara
Haj' ti u Pontaminu...
Bianconeri1988

#8718 Re: Premijer liga BiH

Post by Bianconeri1988 »

Pa šta je naša liga nego amaterska? Sarajevo kao prvak dovodi pojačanja iz Mijanmara, ne živite u iluziji kako se ovdje igra profesionalan fudbal.
Samprotivsviju wrote: Zeljo na klupi ima neiskusnog trenera koji svoje trenersko znanje bazira na teoriji slabo sta po praksi...na drufi ruku trener Zrinjskog je iskusan trener duzi niz godina u PL BiH, jedan od najboljih...

Kad uzmes ovo u obzir sa tim sto si ti naveo, daleko da ce trener Zrinjkog do te utakmice prije popraviti nedostatke Zrinjskog nego Mulalic Zelji...o taktickim sposobnostima trenera ne zelim ni da pricam

To sto Zeljo ima najjaca imena lige ne znaci da su i najjaci

Ko garantujr da ce ti igraci povratiti formu ?
Stecanovic? Taj se vraca godinama u formu u raznim klubovima..
Mulalić do sada s trenerskog aspekta nije kiksao niti jedan derbi ili jaču utakmicu, i pod Bijelim brijegom izdali su ga igrači svojim glupostima, Mladenović i Antolović. Marinović je jedan od boljih trenera u ligi, ali i ovo je njemu tek druga sezona da je prvi trener jedne ekipe u Premijer ligi, dok je Mulalić učio od Odovića. Marinović je prošle sezone imao ova trofeja na dohvat ruke pa je ostao bez oba na kraju.

Večina Željinih igrača je prekaljena za ovu ligu, znaju kako je igrati i osvajati trofeje, treba im nekoliko utakmica u nizu da dođu do željene forme jer realno ova liga je čak lošija nego kad su oni ranije igrali u istoj.

Željo je Stevanoviću prvi klub nakoj odlaska u Sevillu u kojem će dobiti priliku da igra konstantno, njegov kvalitet je neupitan.
todd_smith

#8719 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Kad Zeljo dobije utakmicu onda je Mulalic strucnjak, kad izgubi to su igraci krivi, a ne Mulalic?

Jbte ovaj u goroj zabludi nego oni uz Uniteda sa Van Gaalom :lol:
Nadzorna_ploca

#8720 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Svi igraci koji igraju u PL su amateri. Svako ko se vrati ovdje da igra lopte je u velikom padu talenta, forme i kvaliteta.
Sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno.
emigrazione

#8721 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

todd_smith wrote:Kako god okrenes ja bih opet radije imao Stevanovica, Bekrica i Zolotica u bilo kakvoj formi u ekipi nego Cezara, Harbu i Kramara
Harba da je igrao u zeljeznicaru ili Sarajevu već bi odavno imao pofino utakmica za reprezentaciju...sad kao Harba bofl roba :lol:
ganjeta

#8722 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Tog istog Marinovića je Edis u prvoj tekmi sa Zrinjskim taktički razbio :wink:. Trebalo biti 0-3 u 70. minuti ali malo do napadača koji su fulili zicere, malo do sudije, i malo do grešaka Antolovića Zrinjski je pobjedio.

Marinović ima sezonu više od Edisa u prvoj ligi staža u trenerskim vodama, onda o kojem iskustvu se priča ovdje? Slažem se da je potencijal i dobar trener ali nije Amar Osim :strik: .

Edis takođe ima potencijal i dosadašnji rad pokazuje da bi mogao izrasti u dobrog trenera, jedina mana mu je spika pred kamerama ( mada i to je popravio ). Vrijedan, radan, pošten, borac, inteligentan. Već je jednom taktički razbio Mijanmarskog maga, čeličnu pesnicu, razbio sad Musu, razbio i Petrović.

Mogli bi se mnogi ujesti za jezik vezano za Sablju, samo ganola :zoka: .
todd_smith

#8723 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Nisam nista o njemu rekao nego samo da bih radije imao Stevanovica nego njega.
omega369

#8724 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Nevjerovatna utakmica u listici :o :o svaka cast za predstavu. Imam filing da ce u narednih nekoliko kola biti jos ovakvih tekmi, dok se ne rijese putnici u nizi rang i u evropu :D
Bianconeri1988

#8725 Re: Premijer liga BiH

Post by Bianconeri1988 »

todd_smith wrote:Kad Zeljo dobije utakmicu onda je Mulalic strucnjak, kad izgubi to su igraci krivi, a ne Mulalic?

Jbte ovaj u goroj zabludi nego oni uz Uniteda sa Van Gaalom :lol:
Hajde, sad ne idi iz krajnosti u krajnost i ne donosi pogrešne zaključke, nije ni Mulalić zlatan, imao je i on kiskeva jesenas sa izborom igrača ponekad, ali za onaj poraz Pod Bijelim brijegom kojeg sam spomenuo su isključivi krivci dva igrača.
Locked