Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bas kao i ti, volio bih imati kakvog prepakovanog olditmera. Imam volje, imam bitangu za jarana, imam želje, samo nemam para viška i ne mogu se odlučiti koje auto bih uzeo
haha nije ni skupa jbg, mada ne mogu da procijenim je li ili nije. To @bitanga zna.
Kaze covjek:
"Ima vise opcija cijene, cijena za samo ovu je 2300e, moze uz nju ici i plava kompletna za cijenu od 1000e, moze se kombinovati sa motorom 1.6,1.8 ili 2.0 ,opcija sa alu felgama,sa rezervnim dijelovima itd , tako da je sve stvar dogovora,uredne i odjavljene papire imaju obe,plava je bila u SA registrovana, pozdrav "
_BataZiv_0809 wrote:
Bas kao i ti, volio bih imati kakvog prepakovanog olditmera. Imam volje, imam bitangu za jarana, imam želje, samo nemam para viška i ne mogu se odlučiti koje auto bih uzeo
I kod mene je tako, nije ono problem šta uzeti da čovjek ima viška dobrih para pored svega, pa da bira, a za neki skroman budžet od 4000-6000 KM ne može se nešto posebno očekivati. U zadnjih godinu i više sam operisan od toliko gluposti koje su mi prije predstavljale nešto važno, a sve gluposti zbog kojih se čovjek uvali u kredite i dugove na 5-10 godina. Sad pored obaveza koje imam redovnih u životu, što se auta tiče volio bih kakvog oldtajmera koji lijepo izgleda (dizajn ipak prije svega, i neka je koliko-toliko pouzdan) da mogu uživati u laganoj vožnji kad imam slobodnog vremena odem na neko mjesto van grada.
mali_milojica wrote:Cuj koje,pa Golfa 2 jebo ga ti
pitanje je samo da li 8v ili 16v
Kakva crna osmica il šesneska, naravno da će uzeti 1.6 td + IC. I da to objasnimo, 1.6 td + IC dok sa suvozačevog mjesta ti baca pušu lagano Ana Nikolić, on takav opterećen ima silovito ubrzanje od 45 stotinki do 100 kilometEri na čaš, a da pri tome proizvede jedan zapeta šest litara euro super mega 10 dizela. Kad ti Ana Nikolić ne baca pušu i voziš se sam, za mjerenje tog silovitog ubzanja do stotke još nisu izmislili mjerni instrument.
A tek 1.6 TD+Intercooler sa modifikovanom bosch pumpom... Taj iskrivljuje prostor-vrijeme
U stvari, onaj LHC (Hadronski sudarac) je pokretan od strane oslabljene verzije tog motora