pa da, moze izgledati. policija ima razne metode mlacenja... pogledaj na netu kako se ne ostavljaju masnice...Antifriz+ wrote:Ovako izgleda neko koga je noc prije "zgazilo 10 specijalaca"![]()
ovaj lik veze nema, vjerovatno ga nisu mlatili, ali hajd...
pa da, moze izgledati. policija ima razne metode mlacenja... pogledaj na netu kako se ne ostavljaju masnice...Antifriz+ wrote:Ovako izgleda neko koga je noc prije "zgazilo 10 specijalaca"![]()
Ja bi stao iza njega i da je Aldin, Dragan, Nenad itd. i mene ne interesuje da li ima prljavu kosu, brkove itd.hellue wrote:Ako je Aldin onaj iza kojeg si stao a vidimo da jesi nemamo sta dalje pricati.Helleu imas pitanje pa odgovori ako nisi vidio
Ja sam svoje bitke odavno izborio, nemam ja vremena cuvati ledja ovakvim tupadjijama kao sto je Aldin???
1) bicAntifriz+ wrote:Kad vec nosis bic ponesi joj i samponarshavin wrote:Odoh ljudi sutra na plenum da joj odnesem BIC
Gdje je skup?
Pinkuglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
Pink BiH, pozuri okreci!uglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
Moze izgledati bez masnica, ali kad se "ohladi" tesko da ce danima normalno hodati, a Aldin je na nogama posle tog premlacivanja svaki dan trceci od televizije do televizijeLjuba Moljac wrote:pa da, moze izgledati. policija ima razne metode mlacenja... pogledaj na netu kako se ne ostavljaju masnice...Antifriz+ wrote:Ovako izgleda neko koga je noc prije "zgazilo 10 specijalaca"![]()
Samo misljenje ne nosite, ona to vec imaMister Yes wrote:1) bicAntifriz+ wrote:Kad vec nosis bic ponesi joj i samponarshavin wrote:Odoh ljudi sutra na plenum da joj odnesem BIC
Gdje je skup?
2) šampon za masniju kosu
3) brnjicu
Žena nije sposobna saslušati bilo koga a da mu se ne ubaci u riječ.
Jazzy.ba wrote:Pinkuglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
uglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
emmir1 wrote:uglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
Evo taman počinje na Pinku
Aldin izdominirao, njega je devet specijalaca tuklo a on stoji na nogama...sta on to jedeanimus wrote:Gotovo. Hajde da se malo i nasmijemo u ovoj sumornoj stvarnosti. Fakat komedija
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
emmir1 wrote:uglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
Evo taman počinje na Pinku
E jebiga. Odose brcici. Sutra na plenum da je vidis.uglavnomja wrote:Jazzy.ba wrote:Pinkuglavnomja wrote:DJE TO GLEDATE????????????????
ZAfALJIVAM
Šta imamo ići na net objasnio je sam čizama, palicama i motikama. Samo pazite mora ih biti najmanje devetorica inace nećeš moći ustati i promjeniti ces bojuLjuba Moljac wrote:pa da, moze izgledati. policija ima razne metode mlacenja... pogledaj na netu kako se ne ostavljaju masnice...Antifriz+ wrote:Ovako izgleda neko koga je noc prije "zgazilo 10 specijalaca"![]()
Deseti je to sve gledao i zlobno se smijaoJazzy.ba wrote:9 policajaca je gazilo Aldina. Ne 10.