Tribinu smo izgradili svi mi koji smo platili po 1.000 KM za desetogodišnje ulaznice koje većinom ne koristimo, nešto sponzori i to je to. Misimović čak nema ni svoju stolicu na Grbavici. Teren je obezbijedio Savez.challmander wrote: ↑20/12/2022 10:46 Za pocetak bih te zamolio da ne stavljas u isti kos Misimovica i Osima. Jedan je osposobio evropsku Grbavicu, tribinu i nov teren ostavio iza sebe i najtrasparentniji rad u zadnjih 20 godina. S druge strane, Amar je prekinuo uplate poreznoj na osnovu reprograma koji je potpisala Misketova uprava (10 milja mjesecno), prestao odrzavati nov teren i marke poreza nije uplatio.
Kroz eru raznih viljuškara je prošlo preko 100 igrača, a tad je Misimović tvrdio da "zarađujemo od raskida ugovora". Potvorio je Amara za namještene titule, i danas to Pitari i ostali zlikovci koriste kao argument iako realno nema nijednog dokaza, osim te njegove famozne rečenice "mi ćemo raditi legalno, ne kao oni prije nas", a onda se poslije toga čudio što Amar neće s njim da sjedi u istoj prostoriji.
Doveo je dva najveća promašaja od trenera, Kostića i Krčmarevića, pa je srećom ovaj drugi imao obraz i sam je otišao.
Uveo je strahovladu tokom Odinog mandata, kada je svakog igrača bilo strah otići na trening jer je tada redom suspendovao Vranješa, Zakarića, Arežinu itd., a mogao je hladno da se prošeta ligom s tim igračima.
U vrijeme Misimovića smo se bukvalno zamjerili s čitavom državom. Svaki igrač kojeg smo otjerali nam je dao gol, pa čak i deklarisani Željovci poput Asima Zeca ili Samira Bekrića. I onaj glupi Crnov se izdrkavao na nama i pokvario nam slavlje. I sve to u eri Senada Misimovića.
Trošio je pare koje nije imao, a povukao se kad je vidio da daleko odosmo u minus, isto kao Dino Konaković iz Bosne. I onda Amar kriv za nešto, a Amar bio samo trener.
Prestanite lagati jer sto puta ponovljena laž neće postati istina.