šta reć

U TK je raspad sistema kako je ponovo SDA uzjahala.JoseMujica wrote: ↑28/02/2024 14:41 mjesto da se diskutuje kome je gore nama ili tuzlacima...ovce svaka svog čobana hvale![]()
Ko je koga pohvalio?JoseMujica wrote: ↑28/02/2024 14:41 mjesto da se diskutuje kome je gore nama ili tuzlacima...ovce svaka svog čobana hvale![]()
Bakir i svi SDA mafijaši su upravo proizvod SANU podvale Alije i njegove SDA, koji je utemeljio svo zlo od rušenja Ustava RBIH i njene podjele, pljačke države, korupcije, falš diploma kao i nepotizma postavljajući svog sina za direktora postratne obnove Sarajeva, kao i razne Budnje, Asime i ostale ratne protifere poput im rođaka, predratnog kerovođe i Alijinog tjelohranitelja Fikreta Prevljaka, ubice Džanana Memića kojeg je upravo Alijin kriminalac štitio svih godina od suđenja pa je podjegao u Tursku nakon Bakirovog i SDA gubitka vlasti i kontrole sudstva.swanfilter wrote: ↑22/02/2024 19:12 Mislim da SDA postaje de facto zivi prosjek. Bakir ih je drzao u vlasti zbog oca. Afere i jos Sebija su ih kostale.
Bakir posustaje i ostaje prilicno usamljen od stare garde. Kao takav ponuditi moze samo Sebiju, a ona mu donosi samo ismijavanje i volej protivnicima.
Od novog vala, tu je samo kreten Zahiragic.
Za razliku od Zvizdica, Efendica, Mehmedovica ili Campare, ovog bolje i ne imati kao nadu.
Abd, Alija kad vidi Bakira na onom svijetu ima da ga isuta ko psa ...

Zato mi tuzlaci volimo naglasiti baska tk, baska mi.zippoo87 wrote: ↑28/02/2024 14:53U TK je raspad sistema kako je ponovo SDA uzjahala.JoseMujica wrote: ↑28/02/2024 14:41 mjesto da se diskutuje kome je gore nama ili tuzlacima...ovce svaka svog čobana hvale![]()
Njihov jedini interes je poklopiti UKC i jos par firmi i tu im je sva energija usmjerena,kao i tenderisanje.
Evo ne znam da ima jedan projekat da se radi u TK ili da se prica o necemu...bukvalno sve se raspada i propada.
Neki procesi se bili poceli mijenjati dok su SDP,NS i ostali bili vlast i ovi ih skidose sa preletacima i to je to...sve stalo.

Ima tih tikova ali ne bih rekao ide u dzamiju
Od podanika se traži da budu u suri, rukovodstvo može sve.
Pitaj krupijee u Coloseumu.
Pravda za ovog gaziju u Bošnjaka!Fahrudin Solak nakon skoro četiri godine prestaje primati direktorsku platu
Hoce li vratiti novacJoseMujica wrote: ↑29/02/2024 15:33Pravda za ovog gaziju u Bošnjaka!Fahrudin Solak nakon skoro četiri godine prestaje primati direktorsku platu
ljubijankic wrote: ↑04/03/2024 09:03 https://klix.ba/fadil-novalic-od-predsjednistva-bih-trazi-da-ga-pomiluju-da-ne-ide-nikako-u-zatvor/
![]()
![]()

mojne se ibretit i ako ga dobije...sve je ovo uvezanojazzer wrote: ↑04/03/2024 12:52 Pa sta bi od one price kod Senada u CD-u?
On dolazi iz ponosnog Gradačca, ponosan na svoje pretke, oni se nikada nisu povlacili ni pred kim pa tako nece ni on, nije pobjegao '92
pa nece ni sada kada treba u zatvor...
A kako se vrijeme za robiju primaklo tako on postaje manje ponosan na Gradacac, na svoje pretke, odjednom trazi
pomilovanje.
Kurva jedna raspadnuta. Kao i svaki SDA-ovac, dok treba palamuditi sampioni su, a kada treba djelima potvrditi
receno, onda traze 1001 izgovor.
Eovo je za povratiti i cuj porodicni, nakradenim novcem, biznisljubijankic wrote: ↑04/03/2024 09:03Code: Select all
https://klix.ba/fadil-novalic-od-predsjednistva-bih-trazi-da-ga-pomiluju-da-ne-ide-nikako-u-zatvor/![]()
![]()
I mene zanima.... I sve Fadilove odluke, potpisi i ostalo, od početka sudskog procesa, jesu li validne nakon pravosnažne presude?noviclan wrote: ↑02/03/2024 11:12Hoce li vratiti novacJoseMujica wrote: ↑29/02/2024 15:33Pravda za ovog gaziju u Bošnjaka!Fahrudin Solak nakon skoro četiri godine prestaje primati direktorsku platu![]()