Ja trenutno imam Osnovni Paket i vrlo rado bih placao 0 KM za Prosireni Paket

Moderator: Benq

Sigurno je greska, vidis da rade nesto na serverima, portal vise ne radi nego sto radi.REDDEVILS wrote:Dali je ovo neka greska ili je navlakusaProsireni Paket 0 KM
Ja trenutno imam Osnovni Paket i vrlo rado bih placao 0 KM za Prosireni Paket![]()
Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portaluBenq wrote:Sigurno je greska, vidis da rade nesto na serverima, portal vise ne radi nego sto radi.REDDEVILS wrote:Dali je ovo neka greska ili je navlakusaProsireni Paket 0 KM
Ja trenutno imam Osnovni Paket i vrlo rado bih placao 0 KM za Prosireni Paket![]()
Mislio sam da je to zbog ovih radova na serveru, jer nisi napisao otkad to stoji na portaluREDDEVILS wrote: Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portalu
E sad bih ja aktivirao Prošireni Paket po ovoj cjeni od 0 KM kao sto mi piše na moj Telemach portalu ali sam siguran da će mi naplatiti ovaj prošireni paket jer kod Telemacha nema nista đabalukaBenq wrote:Mislio sam da je to zbog ovih radova na serveru, jer nisi napisao otkad to stoji na portaluREDDEVILS wrote: Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portalu
Aktiviras, ali snimis print screen toga i ako ti naplate fino pokazes da je na njihovom portalu cijena bila 0 KM, pa neka poniste oni i ugase ako je njihova greska ali ti ne mogu naplatiti.REDDEVILS wrote:E sad bih ja aktivirao Prošireni Paket po ovoj cjeni od 0 KM kao sto mi piše na moj Telemach portalu ali sam siguran da će mi naplatiti ovaj prošireni paket jer kod Telemacha nema nista đabalukaBenq wrote:Mislio sam da je to zbog ovih radova na serveru, jer nisi napisao otkad to stoji na portaluREDDEVILS wrote: Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portalu
Zdravo REDDEVILS,REDDEVILS wrote:Dali je ovo neka greska ili je navlakusaProsireni Paket 0 KM
Zdravo diablobih,diablobih wrote:Je li koristenje prosirenog paketa 0 KM ili ?
Zdravo thekupus,thekupus wrote:Na Koševu grupni prekid, a ja moram raditi
Morat ću uplatiti mobilni net i upaliti hotspot
U zadnjuh mjesec dana ogroman broj prekida. Signal bude pun, ali interneta nema. Par puta je proradio nakon što su ga oni resetovali na daljinu, par puta je proradio nakon par sati tek.
Moram izraziti nezadovoljstvo ovim poboljšanjima usluga.
Zdravo j66o,j66o wrote:Telemach,imate problem sa prevodom na Viasat nature,explore i tv 1000.
Prevod je smanjen i uopste nije jasan u nekim kadrovima.
Hvala. Proradilo je nakon sahatak.Telemach wrote:Zdravo thekupus,thekupus wrote:Na Koševu grupni prekid, a ja moram raditi
Morat ću uplatiti mobilni net i upaliti hotspot
U zadnjuh mjesec dana ogroman broj prekida. Signal bude pun, ali interneta nema. Par puta je proradio nakon što su ga oni resetovali na daljinu, par puta je proradio nakon par sati tek.
Moram izraziti nezadovoljstvo ovim poboljšanjima usluga.
Nalog za intervenciju tehničke ekipe na adresi je evidentiran i proslijeđen kolegama.
Ja danas skoro 7 sati imam serijski broj uređaja na ekranu za glavni EON box uređaj, a Vaše kolege iz call centra i nadležnog sektora mole za strpljenje, i obećavaju da će problek biti otklonjen što prije.Telemach wrote:
Radi ali nakon što ukucam podatke (email i pass) sigurno jedno 3-4 min. se vrti dok ne uđem na acc.REDDEVILS wrote:Kod mene radi
crnivrag wrote:Ja danas skoro 7 sati imam serijski broj uređaja na ekranu za glavni EON box uređaj, a Vaše kolege iz call centra i nadležnog sektora mole za strpljenje, i obećavaju da će problek biti otklonjen što prije.Telemach wrote:
Serijski broj na ekranu mi se nalazi od danas od 15 sati, i problem je još uvijek aktuelan, iako sam zvao call centar 5 puta od 15 sati, i iako je problem prosljeđivan naprednoj podršci, podršci iz video sektora i na kraju nekoj ultra-mega podršci, ali nažalost ja i dalje gledam u serijski broj na ekranu na glavnom EON box uređajuTelemach wrote:
Koliko smo upoznati serijski broj je bio na ekranu oko 10 minuta.
u svemu specifičan
Da li je problem i dalje prisutan?

Bez brigecrnivrag wrote:Serijski broj na ekranu mi se nalazi od danas od 15 sati, i problem je još uvijek aktuelan, iako sam zvao call centar 5 puta od 15 sati, i iako je problem prosljeđivan naprednoj podršci, podršci iz video sektora i na kraju nekoj ultra-mega podršci, ali nažalost ja i dalje gledam u serijski broj na ekranu na glavnom EON box uređajuTelemach wrote:
u svemu specifičan
Jesi pokušao aktivirati box tako što ukucaš aktivacijski kod preko portala mojtelemach.ba?crnivrag wrote:Serijski broj na ekranu mi se nalazi od danas od 15 sati, i problem je još uvijek aktuelan, iako sam zvao call centar 5 puta od 15 sati, i iako je problem prosljeđivan naprednoj podršci, podršci iz video sektora i na kraju nekoj ultra-mega podršci, ali nažalost ja i dalje gledam u serijski broj na ekranu na glavnom EON box uređajuTelemach wrote:
u svemu specifičan
Jesam, to je i dovelo do ovog problema, jer kad sam vraćao box na fabričke postavke i aktivirao ga putem koda, isti se aktivirao u dodatnih 5 EON uređaja, pa sad to pokušavaju da srede.TESLA_EDISON wrote: Jesi pokušao aktivirati box tako što ukucaš aktivacijski kod preko portala mojtelemach.ba?
Jel ovo znaci da sad mogu gledati EON na mobitelu ako sam recimo na Telekom internetu u odredjenom trenutku?Boban0726 wrote:https://telemach.ba/a53792/podrska/vije ... mreze.html
Možeš gledati bilo gdje u BiH na internet mreži bilo kog operatera, ali se moraš pretplatiti na jedan od EON TV paketa van Telemach mreže, a uslove, cjenovnik i samo prijavu na uslugu možeš odraditi putem ovog linka: https://bh.eon.tv/paketi#paketidječak sa šibicama wrote:
Jel ovo znaci da sad mogu gledati EON na mobitelu ako sam recimo na Telekom internetu u odredjenom trenutku?