Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
REDDEVILS

#86751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Dali je ovo neka greska ili je navlakusa :?: Prosireni Paket 0 KM
Ja trenutno imam Osnovni Paket i vrlo rado bih placao 0 KM za Prosireni Paket :mrgreen:
Image
Benq

#86752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

REDDEVILS wrote:Dali je ovo neka greska ili je navlakusa :?: Prosireni Paket 0 KM
Ja trenutno imam Osnovni Paket i vrlo rado bih placao 0 KM za Prosireni Paket :mrgreen:
Sigurno je greska, vidis da rade nesto na serverima, portal vise ne radi nego sto radi.
REDDEVILS

#86753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Benq wrote:
REDDEVILS wrote:Dali je ovo neka greska ili je navlakusa :?: Prosireni Paket 0 KM
Sigurno je greska, vidis da rade nesto na serverima, portal vise ne radi nego sto radi.
Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portalu
Benq

#86754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

REDDEVILS wrote: Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portalu
Mislio sam da je to zbog ovih radova na serveru, jer nisi napisao otkad to stoji na portalu :)
REDDEVILS

#86755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Benq wrote:
REDDEVILS wrote: Otkako sam postao korisnik Eon Full TV Paketa van Telemach mreže ova mi cijena stoji za prošireni paket na moj Telemach portalu
Mislio sam da je to zbog ovih radova na serveru, jer nisi napisao otkad to stoji na portalu :)
E sad bih ja aktivirao Prošireni Paket po ovoj cjeni od 0 KM kao sto mi piše na moj Telemach portalu ali sam siguran da će mi naplatiti ovaj prošireni paket jer kod Telemacha nema nista đabaluka :-)
kakaljin

#86756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

REDDEVILS wrote:
Benq wrote:
E sad bih ja aktivirao Prošireni Paket po ovoj cjeni od 0 KM kao sto mi piše na moj Telemach portalu ali sam siguran da će mi naplatiti ovaj prošireni paket jer kod Telemacha nema nista đabaluka :-)
Aktiviras, ali snimis print screen toga i ako ti naplate fino pokazes da je na njihovom portalu cijena bila 0 KM, pa neka poniste oni i ugase ako je njihova greska ali ti ne mogu naplatiti.
Telemach

#86757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Image
Zdravo REDDEVILS,
Provjera i korekcija informacija na portalu je u toku.
Aktivacijom paketa obračunat Vam se korištenje navedenog paketa.
Last edited by Telemach on 30/05/2019 16:03, edited 1 time in total.
diablobih

#86758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Je li koristenje prosirenog paketa 0 KM ili ?
Telemach

#86759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

diablobih wrote:Je li koristenje prosirenog paketa 0 KM ili ?
Zdravo diablobih,
Poršireni paket mjesečno iznosi 10,00KM, odnosno 7,00 KM za korisnike Grande paketa.
typeOnegative

#86760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

kuršlus u SBK , opet izgleda neki strucnjak prekinuo bagerom glavni dovodni kabl :-)
thekupus

#86761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by thekupus »

Na Koševu grupni prekid, a ja moram raditi :(
Morat ću uplatiti mobilni net i upaliti hotspot

U zadnjuh mjesec dana ogroman broj prekida. Signal bude pun, ali interneta nema. Par puta je proradio nakon što su ga oni resetovali na daljinu, par puta je proradio nakon par sati tek.

Moram izraziti nezadovoljstvo ovim poboljšanjima usluga.
j66o

#86762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

Telemach,imate problem sa prevodom na Viasat nature,explore i tv 1000.
Prevod je smanjen i uopste nije jasan u nekim kadrovima.
Telemach

#86763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

thekupus wrote:Na Koševu grupni prekid, a ja moram raditi :(

U zadnjuh mjesec dana ogroman broj prekida. Signal bude pun, ali interneta nema. Par puta je proradio nakon što su ga oni resetovali na daljinu, par puta je proradio nakon par sati tek.

Zdravo thekupus,
Nalog za intervenciju tehničke ekipe na adresi je evidentiran i proslijeđen kolegama.
Telemach

#86764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

j66o wrote:Telemach,imate problem sa prevodom na Viasat nature,explore i tv 1000.
Prevod je smanjen i uopste nije jasan u nekim kadrovima.
Zdravo j66o,
Vaša primjedba je proslijeđena kolegama na provjeru.
thekupus

#86765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by thekupus »

Telemach wrote:
thekupus wrote:Na Koševu grupni prekid, a ja moram raditi :(

Zdravo thekupus,
Nalog za intervenciju tehničke ekipe na adresi je evidentiran i proslijeđen kolegama.
Hvala. Proradilo je nakon sahatak.
Dolazili su prošle sedmice, valjda su u zgradi radili ili negdje blizu, jer meni nisu zvonili. Poslije me zvao vaš kolega sa skrivenog broja da pita je li sve ok sad. Nisam imao odgovor jer nam periodično dolazi do prekida, ponekad navečer, ponekad u toku dana.
crnivrag

#86766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
Ja danas skoro 7 sati imam serijski broj uređaja na ekranu za glavni EON box uređaj, a Vaše kolege iz call centra i nadležnog sektora mole za strpljenje, i obećavaju da će problek biti otklonjen što prije.
Maharadza

#86767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

REDDEVILS wrote:Kod mene radi :D
Radi ali nakon što ukucam podatke (email i pass) sigurno jedno 3-4 min. se vrti dok ne uđem na acc. :-)
typeOnegative

#86768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

evo probao i ja otvorit portal , ko puž na "apačima" :-D
Ali zanimljivo , izlogiram se i ponovo probam instant otvori
Telemach

#86769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:
Telemach wrote:
Ja danas skoro 7 sati imam serijski broj uređaja na ekranu za glavni EON box uređaj, a Vaše kolege iz call centra i nadležnog sektora mole za strpljenje, i obećavaju da će problek biti otklonjen što prije.
:shock: Koliko smo upoznati serijski broj je bio na ekranu oko 10 minuta. :evil: u svemu specifičan :)
Da li je problem i dalje prisutan?
crnivrag

#86770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
:shock: Koliko smo upoznati serijski broj je bio na ekranu oko 10 minuta. :evil: u svemu specifičan :)
Serijski broj na ekranu mi se nalazi od danas od 15 sati, i problem je još uvijek aktuelan, iako sam zvao call centar 5 puta od 15 sati, i iako je problem prosljeđivan naprednoj podršci, podršci iz video sektora i na kraju nekoj ultra-mega podršci, ali nažalost ja i dalje gledam u serijski broj na ekranu na glavnom EON box uređaju :place:

Image
Telemach

#86771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:
Telemach wrote:
Serijski broj na ekranu mi se nalazi od danas od 15 sati, i problem je još uvijek aktuelan, iako sam zvao call centar 5 puta od 15 sati, i iako je problem prosljeđivan naprednoj podršci, podršci iz video sektora i na kraju nekoj ultra-mega podršci, ali nažalost ja i dalje gledam u serijski broj na ekranu na glavnom EON box uređaju :place:

Image
Bez brige :evil: , šaljemo podatke i opis problema na intervenciju ;)
Tesla Edison

#86772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

crnivrag wrote:
Telemach wrote:

Image
Jesi pokušao aktivirati box tako što ukucaš aktivacijski kod preko portala mojtelemach.ba?
crnivrag

#86773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

TESLA_EDISON wrote: Jesi pokušao aktivirati box tako što ukucaš aktivacijski kod preko portala mojtelemach.ba?
Jesam, to je i dovelo do ovog problema, jer kad sam vraćao box na fabričke postavke i aktivirao ga putem koda, isti se aktivirao u dodatnih 5 EON uređaja, pa sad to pokušavaju da srede.

Otklonili su ga iz dodatnih uređaja, ali iz nekog razloga normalna aktivacija iz baze ne može da prođe.

Ako ga ponovo aktiviram putem koda on će savršeno raditi, ali opet će ići u jedno slobodno mjesto dodatnih 5 EON uređaja.
dječak sa šibicama

#86774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Jel ovo znaci da sad mogu gledati EON na mobitelu ako sam recimo na Telekom internetu u odredjenom trenutku?
crnivrag

#86775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

dječak sa šibicama wrote:
Jel ovo znaci da sad mogu gledati EON na mobitelu ako sam recimo na Telekom internetu u odredjenom trenutku?
Možeš gledati bilo gdje u BiH na internet mreži bilo kog operatera, ali se moraš pretplatiti na jedan od EON TV paketa van Telemach mreže, a uslove, cjenovnik i samo prijavu na uslugu možeš odraditi putem ovog linka: https://bh.eon.tv/paketi#paketi
Locked