Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#8676 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ja ga nesto nevidim, more bit da sam corav.
vanjki

#8677 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by vanjki »

Mozda nama starim korisnicima nece dopustiti da gledamo nove hd kanale..haman im niko ne zeli preci na nove pakete cim mi njihovi predstavnici zvone sedmicno na vrata i mole da predjem na nove paketi tvrdeci da mi je povoljnije:)
MTV

#8678 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Koce im ga znat vise, mada je HS najavio da je od sutra Hayat HD zvanicno u ponudi. Mozda bude sutra. Vise bi volio Hayat Music HD al eto.
kreker

#8679 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

[quote="MTV"]Koce im ga znat vise, mada je HS najavio da je od sutra Hayat HD zvanicno u ponudi. Mozda bude sutra. Vise bi volio Hayat Music HD al eto.[/quot

Ma nema ga I ja bih volio HAYAT MUSIC HD.

Meni vise ni ned nude novi paket jednom dvaput me pitali u igmanskoj I odustali. :) :) :) :) :)
MTV

#8680 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

kreker wrote:
MTV wrote:Koce im ga znat vise, mada je HS najavio da je od sutra Hayat HD zvanicno u ponudi. Mozda bude sutra. Vise bi volio Hayat Music HD al eto.
Ma nema ga I ja bih volio HAYAT MUSIC HD.

Meni vise ni ned nude novi paket jednom dvaput me pitali u igmanskoj I odustali. :) :) :) :) :)
Vidi crnjaka objavljenog na datum
-6.3.2015 od strane ZMBT:
Od danas u OSNOVNOJ ponudi Logosoft d.o.o. gledajte Hayat HD :)

-7.03.2015 od strane Hayata:
Hayat HD sada gledajte putem Logosoft d.o.o. i putem Kablovske HS!
Uskoro i putem satelita kao i kod drugih operatera.
ps. Uskoro i Hayat MUSIC HD :)
MTV

#8681 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:Zveknuo lol.ba čestitku za 8. mart! Šaljivu, emotivnu i sa pravom porukom. Ali mislim kad su žene pročitale sadržaj, lijepo su sve u pm poslale.
520 like-ova naspram drugih vijesti gdje je maksimalno 20 like-ova, mislim da su uboli na salu.
Dzontra_Volta

#8682 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Što se mene tiče, može biti Hayat i u 3D, ne znam kad sam ga upalio.
MTV

#8683 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Da je meni Nova TV i Doma TV tu se nagledah dobrih serija i filmova i TV Premijera zadnjih dana. A tek Nova HD i Doma HD.
DoradO

#8684 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DoradO »

vanjki wrote:Mozda nama starim korisnicima nece dopustiti da gledamo nove hd kanale..haman im niko ne zeli preci na nove pakete cim mi njihovi predstavnici zvone sedmicno na vrata i mole da predjem na nove paketi tvrdeci da mi je povoljnije:)
a da li ima neki rok za prebacivanje na nove pakete :?
kreker

#8685 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

DoradO wrote:
vanjki wrote:Mozda nama starim korisnicima nece dopustiti da gledamo nove hd kanale..haman im niko ne zeli preci na nove pakete cim mi njihovi predstavnici zvone sedmicno na vrata i mole da predjem na nove paketi tvrdeci da mi je povoljnije:)
ko je još na starim paketima može ga koristiti do15.12.2015.
Naslovnica

#8686 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Dzontra_Volta wrote:Što se mene tiče, može biti Hayat i u 3D, ne znam kad sam ga upalio.
također
rizibizi

#8687 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

Kako da uradim share externog diska ustekanog na usb port zte rutera? Jel trebam traziti da mi kreiraju profil/usera na ruteru pa da ja pustim share ili...sta mi je ciniti? Sluze li cemu USB portovi na STB Mag 250, koliko vidim na stranici proizvodjaca, svasta bi se nesto moglo samo izgleda da je lol optimizovao da se ne moze nista?

Zagooglah malo i gleda neki NN (barem meni) provajder iz komsiluka cuda cini sa ovim STB-ovim (YT, file share, browser, saso mange)

http://www.kbcnet.rs/iptv-set-top-box-mag-250
MTV

#8688 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

rizibizi wrote:Kako da uradim share externog diska ustekanog na usb port zte rutera? Jel trebam traziti da mi kreiraju profil/usera na ruteru pa da ja pustim share ili...sta mi je ciniti? Sluze li cemu USB portovi na STB Mag 250, koliko vidim na stranici proizvodjaca, svasta bi se nesto moglo samo izgleda da je lol optimizovao da se ne moze nista?

Zagooglah malo i gleda neki NN (barem meni) provajder iz komsiluka cuda cini sa ovim STB-ovim (YT, file share, browser, saso mange)

Netko je to pisao da moze. Mislim da ga je potrebno iskljuciti iz struje i ponovo ukljuciti i kad pocne dizanje sistema da istekas mrezni kabl iz njega i kad udje u svoj meni da ustekas mrezni kabl i opicis na youtebe. Ne znam jel tacno al netko je pisao kad ga je dobio prvi.
Dzontra_Volta

#8689 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

kreker wrote:
DoradO wrote:
ko je još na starim paketima može ga koristiti do15.12.2015.
Zeko rek'o.
rizibizi

#8690 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

MTV wrote:
rizibizi wrote:Kako da uradim share externog diska ustekanog na usb port zte rutera? Jel trebam traziti da mi kreiraju profil/usera na ruteru pa da ja pustim share ili...sta mi je ciniti? Sluze li cemu USB portovi na STB Mag 250, koliko vidim na stranici proizvodjaca, svasta bi se nesto moglo samo izgleda da je lol optimizovao da se ne moze nista?

Netko je to pisao da moze. Mislim da ga je potrebno iskljuciti iz struje i ponovo ukljuciti i kad pocne dizanje sistema da istekas mrezni kabl iz njega i kad udje u svoj meni da ustekas mrezni kabl i opicis na youtebe. Ne znam jel tacno al netko je pisao kad ga je dobio prvi.
Moze,probao radi nisam nista iskljucivao samo na loadu prebacio na neki defaultni profil nesto,nisam puno cackao probao par yt klipova iz one liste preporucenih i kaze ne moze u vasem regionu tako nesto.Elem,koristi li iko usb port na ruteru za externi disk?Jel user i pass za ruter vrlovrlotajni ko u telekomu ili malomanjetajni htio bih promjeniti SSID i pass za wifi?
semirsar

#8691 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

rizibizi wrote:
Moze,probao radi nisam nista iskljucivao samo na loadu prebacio na neki defaultni profil nesto,nisam puno cackao probao par yt klipova iz one liste preporucenih i kaze ne moze u vasem regionu tako nesto.Elem,koristi li iko usb port na ruteru za externi disk?Jel user i pass za ruter vrlovrlotajni ko u telekomu ili malomanjetajni htio bih promjeniti SSID i pass za wifi?
Uz raspad WiFi signala to je moja nocna mora, ne mres uci da si se stoput rodio, naletih ja na nakog pravo zajbanog kineza, ni Chuck Norris ne pomagaje, dapace us'o je u fazu neke depresivne malodusnosti nakon makljaze sa ZTE. :evil:

Image
rizibizi

#8692 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

Sto se tice signala imam isti router nemam problema sa signalom, ali je steta da onaj usb port na routeru stoji 'nako i da se kao ne smije koristiti.
Nefs-i Mulhima

#8693 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Nefs-i Mulhima »

Zove me neka zena iz lola i nudi super tv... :roll:

Fol korisnik interneta, haj se vezi 1,2 godine za tv paket zbog 3 mjeseca gratis pretplate...

Edukujte malo zaposlene... Od kad je mtel preuzeo sve gore i gore... a ionako sam jos malo na logosoftu :skoljka:
MTV

#8694 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Pa samo se zahvalis da neces i cao miki. Na trio light starom paketu sam jos uvijek i predlagali nove pakete reko hvala lijepo dok moze ovaj moze onda cemo da vidimo sta cemo.
serum

#8695 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by serum »

Rade li kod vas Pink-ovi, od jutros niti jedan nije u funkciji.
Inače, u "subotu" u poslijepodnevnim satima imadoh posjetu od neka dva momka iz LOgo-mtela. Sad kažem ja imam ja super tv trio (stari paket tv,tel i net) ali on navalio da pređem na neki od novih paketa. Kažem evo u ovom ulazu imaš samo mene Logosoft, idi dalje nudi, prodaji, ali jok. On ostade da mene ubjeđuje kako mi je bolji neki tamo paket, ako se odreknem paketa plus i arena, da ću plaćati manje...itd...stvarno ne kontam...takođe reče da ću na ovom paketu moći ostati do 31.12.2015. i tad se moram odlučiti. Rekao sam da ako do tada nebude promjena, odoh na Telemach...inače kaže u pripremi je paket HBO....
Intelinside

#8696 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Intelinside »

Ima li neko informaciju, da li će biti:
B92,PRVA,PRVA PLUS, RTL PLUS, HAPPY TV ? :)))
kreker

#8697 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

serum wrote:Rade li kod vas Pink-ovi, od jutros niti jedan nije u funkciji.
Inače, u "subotu" u poslijepodnevnim satima imadoh posjetu od neka dva momka iz LOgo-mtela. Sad kažem ja imam ja super tv trio (stari paket tv,tel i net) ali on navalio da pređem na neki od novih paketa. Kažem evo u ovom ulazu imaš samo mene Logosoft, idi dalje nudi, prodaji, ali jok. On ostade da mene ubjeđuje kako mi je bolji neki tamo paket, ako se odreknem paketa plus i arena, da ću plaćati manje...itd...stvarno ne kontam...takođe reče da ću na ovom paketu moći ostati do 31.12.2015. i tad se moram odlučiti. Rekao sam da ako do tada nebude promjena, odoh na Telemach...inače kaže u pripremi je paket HBO....
Ako ostave (vrate) tv pakete kao prije, tj kao osnovni paket ja ću prvi placate za HBO ako je to istina što su ti rekli.
MTV

#8698 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Za HBO su rekli meni jos 2012 kad nije bilo mtela. Kao trudimo se blablabla. Eh da je meni dosao pa bi fino stavio na papir koliko prije i koliko po novom bi bilo. Razlika u cijeni naravno 20 KM skuplje.
MTV

#8699 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Intelinside wrote:Ima li neko informaciju, da li će biti:
B92,PRVA,PRVA PLUS, RTL PLUS, HAPPY TV ? :)))
Ne, ne, ne, rtl plus ugasen radi novih rtl passion, rtl crime, rtl living a oni mozda, happy mozda.
B92 ukinut radi prava, al ga telemach ima. Skinut je sa stranice al ga ima u ponudi kao i Prva i Prva plus.
kreker

#8700 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

MTV wrote:
Za HBO su rekli meni jos 2012 kad nije bilo mtela. Kao trudimo se blablabla. Eh da je meni dosao pa bi fino stavio na papir koliko prije i koliko po novom bi bilo. Razlika u cijeni naravno 20 KM skuplje.
Ja ako uzmem LoGo trio plaćao bih 10 KM vise sve što sad imam, I plus dobio brži net umjesto 18 imao bih 30
Post Reply