Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

RLewis

#8676 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by RLewis »

Stjui wrote:može neko da mi preporuči neku đabnu multiplayer pucačinu? CoD-ove ,koji su se mogli igrati bez orga sam prekuco (7000 h na xf) samo nemojte CS preporučit :D

moja preporuka A. Army PG, jos je u beta fazi, i nije bas kao cod ali ako naviknes igra razvaljuje, nakon promasenog 3 nastavka ova ce biti super, jos da napomenem potpuno free i uvijek ce biti

Sent from my L920 Tapatalk
Mustang1

#8677 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Industrialyzer wrote:
Mustang1 wrote:
Industrialyzer wrote:Navika... znam da je 6 najbolji al to nije tema nase danasnje emisije :mrgreen:
Ma znam ali nemas razloga za 11.ku :D 6.ica je klasika a svi iza njega su isti tako ako vec hoces neki poslije uzmi najnovije smece :D

Ima li 6 neki patch sa transferima od prije godine-dvije? Necu da mi Dzeko bude u Zelji :mrgreen:
Shollym ti pravi i dan danas patcheve za to .. Mislim nisam gledao ali sam ubijedjen da nije odustao i da ima 13/14 update
Bosnian Dragon1

#8678 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

http://www.klix.ba/forum/pes-ili-fifa-n ... 16791.html
eto nije tolko tesko prebacit se u temu da nas ne spammate ovde
agent_zero

#8679 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by agent_zero »

Industrialyzer wrote:Kako naci validan kod za aktivaciju PES 2011? Instalirao sam igricu ali kad je pokrenem trazi mi da kopiram aktivacijski kod koji kad kopiram on mi izbaci error a kad kopiram kod na ovu stranicu https://support.securom.com/PAunlock/in ... p_serial=1 pise da kod nije validan iako sam ga kopirao sa PES-a :roll:
Znam da pes 2011 ima dosta fanova, ali bolje ti je igraj pes6 il pes 2014. Evo s ovim najnovijim pesedit patchom (http://www.peseditblog.com/2013/11/pese ... y-bet.html) igra je odlična, meni bolja od fife 14. Odigraš tri partije zaredom s ovim patchom i upališ fifu 14 i vidiš koliko su kod te fife animacije i motion capture zastarjeli, robotski pokreti u abnormalnoj količini, modeli igrača (osim na replayu) niđe veze, ili mršavi ili kečerski napucani, da ne seciram dalje, mogli bi fifa fanboysi žučni napad dobiti :mrgreen: ...

Mada kažem ti, klasika je pes6, tata mata za sve fudbale i uvjek će se igrati i patchovati, bez obzira na sve. Bit će uskoro nekoliko odličnih patcheva za pes6 ali otom potom (i koga bude zanimalo) :thumbup:
Bosnian Dragon1

#8680 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

agent_zero wrote:
Industrialyzer wrote:Kako naci validan kod za aktivaciju PES 2011? Instalirao sam igricu ali kad je pokrenem trazi mi da kopiram aktivacijski kod koji kad kopiram on mi izbaci error a kad kopiram kod na ovu stranicu https://support.securom.com/PAunlock/in ... p_serial=1 pise da kod nije validan iako sam ga kopirao sa PES-a :roll:
Znam da pes 2011 ima dosta fanova, ali bolje ti je igraj pes6 il pes 2014. Evo s ovim najnovijim pesedit patchom (http://www.peseditblog.com/2013/11/pese ... y-bet.html) igra je odlična, meni bolja od fife 14. Odigraš tri partije zaredom s ovim patchom i upališ fifu 14 i vidiš koliko su kod te fife animacije i motion capture zastarjeli, robotski pokreti u abnormalnoj količini, modeli igrača (osim na replayu) niđe veze, ili mršavi ili kečerski napucani, da ne seciram dalje, mogli bi fifa fanboysi žučni napad dobiti :mrgreen: ...

Mada kažem ti, klasika je pes6, tata mata za sve fudbale i uvjek će se igrati i patchovati, bez obzira na sve. Bit će uskoro nekoliko odličnih patcheva za pes6 ali otom potom (i koga bude zanimalo) :thumbup:
pes-ili-fifa-nedostaci-i-prednosti-t116791.html
howdy

#8681 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by howdy »

Image

is now available, skidrow :D :D :D :D, 15.3 gb, sitnica.
Maharadza

#8682 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

howdy wrote:Image

is now available, skidrow :D :D :D :D, 15.3 gb, sitnica.
Uzeo sam za pravi mjesec letitbit premium! :mrgreen:

PS. Našao SP only na rlslog stranici; 11.8GB! :izet:
howdy

#8683 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by howdy »

is now available, skidrow :D :D :D :D, 15.3 gb, sitnica.[/quote]

PS. Našao SP only na rlslog stranici; 11.8GB! :izet:[/quote]

zivio putlocker i jdownloader..... :D
Maharadza

#8684 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

howdy wrote:
Maharadza wrote:

Ili letitbit premium! :mrgreen:

Image

8-)
SmokingMan

#8685 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Maharadza wrote:
howdy wrote:
Maharadza wrote:

Ili letitbit premium! :mrgreen:

Image

8-)
Jao,ima da se igra večeras... :mrgreen:
bosnianidiot

#8686 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bosnianidiot »

Ae poletite skinite, pa mi javite je li fake :D Nesto mi prerano...
Šveđanin

#8687 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Šveđanin »

Pročitao sam negdje da radi..

Ipak mi se još uvijek ne igra, imam popriličnu zalihu igara. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
l33t

#8688 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

kazu da ne radi crack, tj zeza save game i crasha, pa eto nemojte se zalijetati :D cekajte scene release
Maharadza

#8689 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

l33t wrote:kazu da ne radi crack, tj zeza save game i crasha, pa eto nemojte se zalijetati :D cekajte scene release
Ima fix za to, divi gore moj ss, prvi .rar file kojeg' sam skinuo sa uploaded! :thumbup:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8690 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by un1ted »

kakv lessbit, real-debrid zakon :)
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#8691 Team Fortress 2 online - premium serveri Saigns.de

Post by dr.gog »

Averus wrote:
Timske (Capture the Flag, Domination, Deathmatch):
Team Fortress 2

Toliko od mene :D

TF 2 je najbolja i najzabavnija online pucačina koju sam igrao proteklih 10 godina
.

Skinite:

STEAM
http://store.steampowered.com/

Team Fortess 2 skinite sa:

http://www.teamfortress.com/

Nakon instalacije, pokrenite igru. Listu servera koju vidite pod odjelom "internet" filtrirajte: ping less than 100, has no users playing, no password.

Postoje dva tipa servera: tvz.vanilla tj.klasični serveri gdje se nakon "pogibije" čeka po 15 sekundi na respawn, likove iz igre možete uzimati do određenog broja, te je dozvoljeno maksimalno 22 igrača u meču.
Drugi tip su premium modificirani serveri koji su unaprijeđeni brojnim dodacima i poboljšanjima igre.

Najpoznatiji mod-serveri su Saigs.de i Nightteam. Nakon dugotrajnog igranja sa punim premium paketima, zaključio sam da je su saigns serveri daleko bolji, a o plug-inovima igre da ne pričam :D

Iz liste servera odaberite sve one koji počinju sa http://www.saigns.de i označite ih kao favorite(desni klik, favorite).

Odaberite jedan lik, naprimjer Demomana ili Pyru. Uđite na jedan od servera i po ulasku , ukucajte u chatt "premium"(bez navodnika ili uzvičnika). Dobit ćete 15 minuta besplatnog test-premium igranja. Brzina i efekti su nevjerovatni, a igrivost savršena. Igra je zaista, mnogo zanimljivija i zabavnija od jednog CoDa ili CS-a...

Ovo je službena stranica Saignsa na kojoj možete kupiti premium account(pogledajte listu pogodnosti za Team fortress).

http://www.saigns.de/

Ja kupujem karticom, a mjesec dana košta 3,99 eura.

Prilikom kupovine morate unijeti vaš nickname , e-mail, te STEAM ID ili link vašeg steam profila. Kliknite na PROFILE u steam prozoru, i desnim klikom odaberite "copy URL". Taj link kopirajte u polje za steam-id. Ostalo je lako.

Nakon kupovine, premium account je odmah aktivan na preko 150 servera za igre Team fortress 2, Counter strike, CS:S, CS:GO.

Ja sam admin level 4 na Saignsu, pa vam stojim na raspolaganju za svaku pomoć , a inače je to jedina evropska grupa servera koja ima stalni nadzor admina tako da se može igrati opušteno :wink:
Mustang1

#8692 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Ultimate team Cao ! :D Prodao sam citav tim i spicko coinse i ne mislim vise igrati ono sranje od igre .. Mislim na ultimate team :D Igrat cu career i seasons online
EmiRem

#8693 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by EmiRem »

Mustang1 wrote:Ultimate team Cao ! :D Prodao sam citav tim i spicko coinse i ne mislim vise igrati ono sranje od igre .. Mislim na ultimate team :D Igrat cu career i seasons online
Dokle si doguro u FUT-u na kraju ?
medjutim

#8694 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by medjutim »

Raja poceo sam sutati CoH (ponovo), zna li iko gdje mogu skidati mape?
p.s. Mape nisu piraterija!? :D Ako jesu onda na pp molim vas.
medjutim

#8695 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by medjutim »

Mustang1 wrote:Ultimate team Cao ! :D Prodao sam citav tim i spicko coinse i ne mislim vise igrati ono sranje od igre .. Mislim na ultimate team :D Igrat cu career i seasons online
Sto te to FUT razljutio tako :D . Ja sam jedno 5 puta rasprodavao i ponovo kupovao igrace, ali ne odustajem.
Averus

#8696 Re: Team Fortress 2 online - premium serveri Saigns.de

Post by Averus »

dr.gog wrote:
Averus wrote:
Timske (Capture the Flag, Domination, Deathmatch):
Team Fortress 2

Toliko od mene :D

TF 2 je najbolja i najzabavnija online pucačina koju sam igrao proteklih 10 godina
.

Skinite:

STEAM
http://store.steampowered.com/

Team Fortess 2 skinite sa:

http://www.teamfortress.com/

Nakon instalacije, pokrenite igru. Listu servera koju vidite pod odjelom "internet" filtrirajte: ping less than 100, has no users playing, no password.

Postoje dva tipa servera: tvz.vanilla tj.klasični serveri gdje se nakon "pogibije" čeka po 15 sekundi na respawn, likove iz igre možete uzimati do određenog broja, te je dozvoljeno maksimalno 22 igrača u meču.
Drugi tip su premium modificirani serveri koji su unaprijeđeni brojnim dodacima i poboljšanjima igre.

Najpoznatiji mod-serveri su Saigs.de i Nightteam. Nakon dugotrajnog igranja sa punim premium paketima, zaključio sam da je su saigns serveri daleko bolji, a o plug-inovima igre da ne pričam :D

Iz liste servera odaberite sve one koji počinju sa http://www.saigns.de i označite ih kao favorite(desni klik, favorite).

Odaberite jedan lik, naprimjer Demomana ili Pyru. Uđite na jedan od servera i po ulasku , ukucajte u chatt "premium"(bez navodnika ili uzvičnika). Dobit ćete 15 minuta besplatnog test-premium igranja. Brzina i efekti su nevjerovatni, a igrivost savršena. Igra je zaista, mnogo zanimljivija i zabavnija od jednog CoDa ili CS-a...

Ovo je službena stranica Saignsa na kojoj možete kupiti premium account(pogledajte listu pogodnosti za Team fortress).

http://www.saigns.de/

Ja kupujem karticom, a mjesec dana košta 3,99 eura.

Prilikom kupovine morate unijeti vaš nickname , e-mail, te STEAM ID ili link vašeg steam profila. Kliknite na PROFILE u steam prozoru, i desnim klikom odaberite "copy URL". Taj link kopirajte u polje za steam-id. Ostalo je lako.

Nakon kupovine, premium account je odmah aktivan na preko 150 servera za igre Team fortress 2, Counter strike, CS:S, CS:GO.

Ja sam admin level 4 na Saignsu, pa vam stojim na raspolaganju za svaku pomoć , a inače je to jedina evropska grupa servera koja ima stalni nadzor admina tako da se može igrati opušteno :wink:

Samo ispravka, nakon sto skinete Steam, na njemu imate TF2 vec dostupan, ne morate ga skidati sa navedene web stranice :thumbup:
Mustang1

#8697 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

EmiRem wrote:
Dokle si doguro u FUT-u na kraju ?
Najvise sto sam bio je 2. liga ali sam odmah ispao .. Najduze sam bio u 3. nisam mogao ni gore ni dole :D
Bosnian Dragon1

#8698 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

radi li ovaj black flag
Herr Flick

#8699 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

I nek neko kaže nije BUG :lol: :lol: :lol:

Image

:lol: :lol: :lol:
howdy

#8700 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by howdy »

Bosnian Dragon1 wrote:radi li ovaj black flag
radi, isprobano. medEcina V3 izasla maloprije..... :D
Post Reply