Nije neka budala, vec Aegon Targaryen, prvi s tim imenom, jahac zmajeva, bivsi stitonosa i ucenik sir Duncana Visokog.bhnapoleon1 wrote:Ta r + l teorija je toliko izvikana da mi uopce ne bi bilo drago da je istinita. Jbt pocela mi se cinit ko neki hipsteraj.
Postoji neko ponasanje kao da Targarijan mora biti na prijestolju jer je kao to njihovo pravo. Sta dosla neka budala sa zmajevima i pokorila Westeros i sad trebaju vladat, obični okupatori.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- seln
#8676 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Capajebo
#8677 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Khm
To bi bio Aegon V, il' ti ga Egg
To bi bio Aegon V, il' ti ga Egg
- AleksoMKD
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- esmasaric
#8680 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Teorija o majci bi trebala biti istinita, jer ima dosta dokaza, mada bi željela da bude neki twist kome se niko nije nadao...
Ali, ko drugi da bude majka?
Ali, ko drugi da bude majka?
- annoy
#8681 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Potpisbhnapoleon1 wrote:Ta r + l teorija je toliko izvikana da mi uopce ne bi bilo drago da je istinita. Jbt pocela mi se cinit ko neki hipsteraj.
Postoji neko ponasanje kao da Targarijan mora biti na prijestolju jer je kao to njihovo pravo. Sta dosla neka budala sa zmajevima i pokorila Westeros i sad trebaju vladat, obični okupatori.
Ne sviđa mi se što ispada da je najveća fora ako se ispostavi da je neki lik Targaryen
Jedna od najodbojnijih kuća u Westerosu. Inbredi
-
asker
#8682 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tacno, i oni su se srecom zatekli na onom otoku i izbjegli kataklizmu Valerije il kako se vec zvalo. Poslije toga napadnu Westeros sa avijacijom, big deal. Nista manje pravo nemaju ni ostale kuce.
-
Juliuscezar
#8683 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Stavise Brandon graditelj, osnivac Starkovih napravio zid od kojeg korist ima cijelo kraljevstvo i od kojeg zavisi. Sjevernjaci su se stoljecima maltene sami nosili sa upadima slobodnih naroda, dok su se oni na jugu kupali.
- Tito_i_Partija
#8684 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma kakav klinac Targerijeni, Starkovi, Lannisteri i ostali zajebanti. Sve su to velike familije koje stoljecima imaju sve na izvolite. Jedini ko zasluzuje da vlada je onaj koji je poceo od apsolutno nicega: Littlefinger!

- pink floydd
#8685 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Arya konačno "no one", još da se dobro istrenira i da počne trijebiti lavove kad se vrati u Westeros. Ako se sjećate kad se srela sa Mellisandre da joj je crvena rekla: "Vidim tamu u tebi, i iz te tame u mene gledaju oči. Smeđe oči, plave oči i zelene oči. Oči koje ćeš zauvijek zatvoriti".
Cersei ima zelene oči i na njenoj je listi
Cersei ima zelene oči i na njenoj je listi
- Tito_i_Partija
#8686 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa ako je postala "no one", ne moze se ona tek tako vratit' u Westeros i pocet' ubijat' koga hoce. Ide tamo gdje joj kazu i ubija samo odredjene ljude. Osim ako ne radi neki "Jedi Mind Trick" i zajebaje sve okolo samo da dobije trening, a posle ko vas jebe, odo ja u Westeros da se osvetim.
- esmasaric
#8687 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moguće da radi upravo to. Nije ona postala No one jer nije bacila svoj mač koji je dobila od John-a, nego ga je sakrila u Bravosu.Tito_i_Partija wrote:Pa ako je postala "no one", ne moze se ona tek tako vratit' u Westeros i pocet' ubijat' koga hoce. Ide tamo gdje joj kazu i ubija samo odredjene ljude. Osim ako ne radi neki "Jedi Mind Trick" i zajebaje sve okolo samo da dobije trening, a posle ko vas jebe, odo ja u Westeros da se osvetim.
I sigurna sam da će ga pokupiti kad trening završi i osvetiti se.
- IcedMFEarth
#8688 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne bi reko da ce faceless men tako lako zajebati, vidjela sta su u stanju uraditi. Ne znam zasto svi misle da ce Arya imati neku osvetu, nikad se nista Starkovim lijepo ne desava, ja polazem svoje pare da ce dobiti zadatak da likvidira Jona 
-
Juliuscezar
#8689 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dovoljno je sadisticki i na racun Starkovih tako da se moze ocekivat.IcedMFEarth wrote:Ne bi reko da ce faceless men tako lako zajebati, vidjela sta su u stanju uraditi. Ne znam zasto svi misle da ce Arya imati neku osvetu, nikad se nista Starkovim lijepo ne desava, ja polazem svoje pare da ce dobiti zadatak da likvidira Jona
- esmasaric
#8690 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma znam, teško ga je zajebati. Ali onaj njen mač me sve kopka... Hoće li se vratiti, neće...
Vidjet ćemo.
Vidjet ćemo.
- pink floydd
#8691 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nisam ni mislio da će odmah preko bare i u pokolj
mnogo još ona treba da trenira da bi postala pravi ubica kao Jaqen. Na osnovu onoga što joj je Mellisandre rekla sam pretpostavio da zelene oči koje će ugasiti pripadaju Cersei.
i htio sam malo odvratiti pažnju od Jona jebote, pa ne mogu prelistat 2 stranice bilo čega na internetu da mi ne iskoči R + L = J
i htio sam malo odvratiti pažnju od Jona jebote, pa ne mogu prelistat 2 stranice bilo čega na internetu da mi ne iskoči R + L = J
- Pandakonda
#8692 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma otići će stvari u kurac vrlo brzo, nema šanse da se stvari ovako dobro odvijaju (Jon se vratio, Arya vratila vid, Brienne našla Sansu, Olly krepo) a da debeli to debelo ne naplati. Tako je bilo i u trećoj sezoni kad su Starkovi vodili protiv Lannistera pa nam spucaše Red Wedding.
-
Juliuscezar
#8693 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dobro Rickon je zarobljen, on bi mogao biti naplata. Mozda bude u stilu ono sekund fali Ricoknu da ubije Ramseya ali nekako se ovaj izvuce i jbg. Ili ce Jon izgubiti bitku kod Winterfella koju svi uzimaju za dobijenu. E tad bi neko ucijenio Martinovu glavuPandakonda wrote:Ma otići će stvari u kurac vrlo brzo, nema šanse da se stvari ovako dobro odvijaju (Jon se vratio, Arya vratila vid, Brienne našla Sansu, Olly krepo) a da debeli to debelo ne naplati. Tako je bilo i u trećoj sezoni kad su Starkovi vodili protiv Lannistera pa nam spucaše Red Wedding.
- seln
#8694 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zar joj Jaqen nije rekao (kad su se prvi put rastali) " sedam godina djevojcica mora sluziti boga sa mnogo lica"?esmasaric wrote:Moguće da radi upravo to. Nije ona postala No one jer nije bacila svoj mač koji je dobila od John-a, nego ga je sakrila u Bravosu.Tito_i_Partija wrote:Pa ako je postala "no one", ne moze se ona tek tako vratit' u Westeros i pocet' ubijat' koga hoce. Ide tamo gdje joj kazu i ubija samo odredjene ljude. Osim ako ne radi neki "Jedi Mind Trick" i zajebaje sve okolo samo da dobije trening, a posle ko vas jebe, odo ja u Westeros da se osvetim.
I sigurna sam da će ga pokupiti kad trening završi i osvetiti se.
- esmasaric
#8695 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne sjećam se te rečenice. Ali kako je postala no one ako je sakrila mač, mislim i dalje je to Arya jer sumnjam da Igla opet neće zaigrati. Ali, vidjet ćemo... možda se i ne pojavi.
-
kakavdanakneiskustvu
#8696 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jebeno teska uloga za glumca koji glumi ser gregora
- Capajebo
#8697 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da nikad lakse pare nije zaradio, bukvalnokakavdanakneiskustvu wrote:jebeno teska uloga za glumca koji glumi ser gregora
-
Juliuscezar
#8698 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A jos ga i ne mrzimo ko neke druge likove, ipak druga liga sto se tice mrznje. Znaci jebena gotiva mu.Capajebo wrote:Mislim da nikad lakse pare nije zaradio, bukvalnokakavdanakneiskustvu wrote:jebeno teska uloga za glumca koji glumi ser gregora![]()
- Capajebo
#8699 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
The girl is confused - sada ni ona ne zna ni gdje bi, ni sta bi... mislim... zensko ko zenskoesmasaric wrote:Ne sjećam se te rečenice. Ali kako je postala no one ako je sakrila mač, mislim i dalje je to Arya jer sumnjam da Igla opet neće zaigrati. Ali, vidjet ćemo... možda se i ne pojavi.
- esmasaric
#8700 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma samo čeka da krene više da kolje...od kad je sastavila listu. I eto sad napokon.