Ma ti si toliko opterecen Fahrom i toliko vezan za njega da mi uopste nije iskljuceno da na kraju njemu das glas.kakavdanakneiskustvu wrote:ja mogu napisati na forumu da neću nikad u životu glasati za SBB,niko neće znati da sam slagao,niko,niko neće znati da sam to ja napisao
Sto se tice rasprave o ovome,pa ja licno podrzavam SBB i nemam problem da kazem da mi je i DF ili NS sasvim normalna opcija i da razumijem ljude koji glasaju i za njih.Te ljude ne prozivam,ne pljujem i nemam nikakve netrpeljivosti prema njima jer vjerujem da mogu pokrenuti stanje s nule.Zato ne vidim zasto je nelogicno da i jedan glasac druge stranke dodje na temu SBB-a i iznese svoje misljenje koje nije opste bezargumentovano pljuvanje.Jednostavno smatra da SBB nije neki srpski projekat i da su predstavnici ove stranke uradili dosad neki fin posao za razliku od onih koji ni za 20 godina nisu nista uradili.
Nemam ja nista licno protiv predstavnika SDP-a zato sto su oni iz te stranke.Ja pozivam i glasace SDP-a da izaberu one najbolje iz svoje stranke jer je nama potrebno dobrih politicara i drzavnika ali vuci jednog zlatku 20 godina samo zato sto je on SDP je totalni apsurd.Sve sto je valjalo iz SDP-a je otislo i socijaldemokratka opcija kao takva je sasvim dobra za ovu drzavu ali nisu dobri oni koji je predvode.Glasanjem za ovakvu socijaldemokratsku stranku dajete legitimitet ovim istim hostaplerima koji su je doveli na rub izdisaja u BiH.