north wrote:Ma jarane ušutili se ko p.... ne smiju glavu okrenuti, bilo je vjeruj nekoliko puta dobacivanja i od nas, ali jadovi nisu smjeli ni pogledati....... Šaka metuzalema našla da podržava "stručnjaka", žalosti njihove.....
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Alkos
#8676 Re: FK Sarajevo
-
The 51st State
#8677 Re: FK Sarajevo
odgorovor na mirzina trabunjanja ss.baPREDMET: Reagovanje
Poštovani,
Povodom najnovije izjave trenera Sarajeva, gospodina Varešanovića, osjetili smo se prozvanim te smo dužni da hitno reagujemo. Molimo vas da naš demant i reakciju objavite na vašem portalu, a vjerujemo da i javnost želi da čuje obje strane.
Publika, odnosno navijači Sarajeva na današnjoj utakmici protiv Drine iz Zvornika, nije bila protiv Sarajeva kako to tvrdi gospodin Varešanović, nego upravo suprotno. Publika je bila protiv lopova i svih onih koji su godinama srozavali klub, a to na žalost armije bordo navijača nastavljaju da rade i danas. Dakle, publika je jedinstveno svim srcem bila ZA SARAJEVO! Odnos navijača Sarajeva prema igračima je bio upravo onakav kakav su i zaslužili stavljajući se svojim istupima na stranu dželata FK Sarajevo.
I za kraj još da kažemo da pozdravljamo odluku gospodina Varešanovića da se povuče nakon završetka polusezone, a ujedno ponavljamo naš zahtjev za odlaskom Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića, Senada Merdanovića i Salke Čimića sa njihovih funkcija u klubu.
S poštovanjem,
UNFKS
-
tacna
#8678 Re: FK Sarajevo
Pa naravno da ce mirza dat pare kad sve pokradose od igraca on zvaljak,merdan i mirso. Pitam se samo dakle lova frajeru.
- hary
#8679 Re: FK Sarajevo
PREDMET: Reagovanje
Poštovani,
Povodom najnovije izjave trenera Sarajeva, gospodina Varešanovića, osjetili smo se prozvanim te smo dužni da hitno reagujemo. Molimo vas da naš demant i reakciju objavite na vašem portalu, a vjerujemo da i javnost želi da čuje obje strane.
Publika, odnosno navijači Sarajeva na današnjoj utakmici protiv Drine iz Zvornika, nije bila protiv Sarajeva kako to tvrdi gospodin Varešanović, nego upravo suprotno. Publika je bila protiv lopova i svih onih koji su godinama srozavali klub, a to na žalost armije bordo navijača nastavljaju da rade i danas. Dakle, publika je jedinstveno svim srcem bila ZA SARAJEVO! Odnos navijača Sarajeva prema igračima je bio upravo onakav kakav su i zaslužili stavljajući se svojim istupima na stranu dželata FK Sarajevo.
I za kraj još da kažemo da pozdravljamo odluku gospodina Varešanovića da se povuče nakon završetka polusezone, a ujedno ponavljamo naš zahtjev za odlaskom Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića, Senada Merdanovića i Salke Čimića sa njihovih funkcija u klubu.
S poštovanjem,
UNFKS

Poštovani,
S poštovanjem,
UNFKS
Last edited by hary on 13/11/2010 16:57, edited 1 time in total.
-
Ultragotiva
#8680 Re: FK Sarajevo
A mirza ko je srozao klub ko? bordo prijatelji za cetiri mjeseca jel? Oni su vjerovatno krivi za to sto klub ima dug 4 miliona i sto je ovakva situacija,je.bo li te baljak i merdan. Vodi i njih sa sobom.
- van Basten
#8681 Re: FK Sarajevo
nakon niza godina, danas sam namjerno propustio domaći meč Sarajeva (propuštao sam i pirje, ali spriječenošću, a danas sam bio slobodan kao ptica i nisam otišao), jer sam se bojao za sebe da bih se bezveze pobio s nekim ili sl... čuj skandirali za ostanak Mirze, takve likove sam i očekivao tamo pa eto preskočih.
Helem... neka remija...da hoće mirza biti barem jednom od riječi i fakat se ispaliti poslije Veleža, neka pokupi i punca sa sobom barem.
POČELO JE!!!
Helem... neka remija...da hoće mirza biti barem jednom od riječi i fakat se ispaliti poslije Veleža, neka pokupi i punca sa sobom barem.
POČELO JE!!!
- M_e_m_o
#8682 Re: FK Sarajevo
Ovo je istina 100%. Igrači su htjeli organizovati presicu na stadionu da kažu da ih ne interesuje ko vodi klub već samo da im se ne isplaćuju plate. Ali im je rečeno dođite u prostorije kluba, tamo je lakše i novinarima i kad su došl zatekli su Baljka za stolom. Pustili su njega da se izlaje i onda su oni krenuli sa svojim repertoarom.hz__semir wrote:“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.
Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.
P.S.
Arrivederci Prandelli
Nikad draži gubitak dva boda ako ovaj majmun ode. Navijači (osim par Prandelijevih jarana na istoku i u loži) su danas rekli svoje. Koliko god da je đubre sumnjam da i on može izdržati da mu ovako bude svaku tekmu. Samo se bojim da se idiot sad ne uvali negdje drugo u klub jebo li ga punac.
- Reglan
#8683 Re: FK Sarajevo
Igraci(Hame) bi da se yebu a da im ne udje.Da je nahvatiti kakvog sejka(elSaik
) da nas kupi preko zime,proda sve ove igrace,kupi novih 20-tak i krenemo sa novom ekipom u szonu. 
-
cunga lunga
#8684 Re: FK Sarajevo
Pokusaj da jos malo baci kost u javnost, e moj Mirza...The 51st State wrote:odgorovor na mirzina trabunjanja ss.baPREDMET: Reagovanje
Poštovani,
S poštovanjem,
UNFKS
Ne zna covjek ni dostojanstveno otici...
Kakav WC od covjeka!
Last edited by cunga lunga on 13/11/2010 17:29, edited 1 time in total.
- gospodin Rajković
#8685 Re: FK Sarajevo
[quote="van Basten"]nakon niza godina, danas sam namjerno propustio domaći meč Sarajeva (propuštao sam i pirje, ali spriječenošću, a danas sam bio slobodan kao ptica i nisam otišao), jer sam se bojao za sebe da bih se bezveze pobio s nekim ili sl... čuj skandirali za ostanak Mirze, takve likove sam i očekivao tamo pa eto preskočih.
POČELO JE!!![/quorte]Bate bio sam na Istoku i ta šaka korumpiranih Mirzinih jarana a znam ih većinu kad sam im dobacivo nije smjela progovoriti Allaha mi ili nije htjela da sad ne ispadnem Rambo.Ja sam čitavo vrijeme prozivao i igrače i Mirzu i kad je Drina zabila gool govorio(derao se )sam je li i za to kriv Blekić ili BP pa onda da igrači od početka ne igraju namjerno i to se na kraju pokazalo jer dali smo im odma gool.Mogli su im danas da su htjeli natrpati tri - četiri komada serbez ali... jer vidi se razlika u kvaliteti.Što se tiče tih što su već sad bivšem treneru davali podršku ti isti su se sa mnom prije dva -tri kola svađali i govorili da pojma nema,psovali mu citiram "MAKA" a ja sam ga zbog mira u kući branio ali sad kad se ovo desilo da je moj babo mrtvi a ne Mirza mrš od svetinje. Eto kakvi su to miševi nijednog nikad na strani pa ni na Grbavici nema i oni nekog brane ne znajuči da time pomažu uništavanju i gašenju kluba e pa klošari to neče moći .Mi smo tiu i j.....

POČELO JE!!![/quorte]Bate bio sam na Istoku i ta šaka korumpiranih Mirzinih jarana a znam ih većinu kad sam im dobacivo nije smjela progovoriti Allaha mi ili nije htjela da sad ne ispadnem Rambo.Ja sam čitavo vrijeme prozivao i igrače i Mirzu i kad je Drina zabila gool govorio(derao se )sam je li i za to kriv Blekić ili BP pa onda da igrači od početka ne igraju namjerno i to se na kraju pokazalo jer dali smo im odma gool.Mogli su im danas da su htjeli natrpati tri - četiri komada serbez ali... jer vidi se razlika u kvaliteti.Što se tiče tih što su već sad bivšem treneru davali podršku ti isti su se sa mnom prije dva -tri kola svađali i govorili da pojma nema,psovali mu citiram "MAKA" a ja sam ga zbog mira u kući branio ali sad kad se ovo desilo da je moj babo mrtvi a ne Mirza mrš od svetinje. Eto kakvi su to miševi nijednog nikad na strani pa ni na Grbavici nema i oni nekog brane ne znajuči da time pomažu uništavanju i gašenju kluba e pa klošari to neče moći .Mi smo tiu i j.....
-
cunga lunga
#8686 Re: FK Sarajevo
Daj Mirna pusti nas majke ti, idi muzu i tati napravi caj.exc0d14c wrote:Većina vas što se na forumima kune u Saraj'vo da je na Mirzinom mjestu bi tražila tih 130.000 KM. Vi mozete pisati sta hocete, ali on je Saraj'vo stavio ispred sebe i financijske koristi za sebe i svoju porodicu.
-
sistematski pregled
#8687 Re: FK Sarajevo
Veliki pozdrav za uvlačiguze iz lože i "VIP" odjela. Smradovi prodani, s kakvim sam ja ljudima nekada bio na sjeveru majko mila. I onim malcima, bezbeli su juniori, u njedra nešto gunđaju protiv hordi, samo utekoše prije kraja tekme bilo bi vaspitnih! Pitanje za ove s istoka: Jeli ono brko sa istoka podržavao mirzu?
BALJAK CRKNI!!!
BALJAK CRKNI!!!
- gospodin Rajković
#8688 Re: FK Sarajevo
Ne sumnjam ali niko se nije ogradio od smetljara Žvaljka nego su mu svojim izjavama dali vjetar u leđa ,pa imali su vremena i danas prije tekme da su htjeli da se ograde od njih ali sad kad vide kako izgleda bez HZ, bez podrške naprotiv čak protiv sebe imaju HZ e sad nisu znali.Nikad a pratim dugo FK SARAJEVO nikad niko nije ovako ocrnio klub ko ova generacija igrača,ne kažem da im se ne treba dati plata ali što to nisu zaostatak tražili prije pola godine od tih istih kojima su dali vjetar u leđa.Kad smo osvojili kup tad je Mirza bio igrač Krupinac nam prilazi za sto i govori kako hljeba nema jesti ali nigdje i nikad javno to nije iznijeo a biloje teško pa možda je tad trebalo presječi ali banda se ne da godinama ruši sve bez skrupula.Prijedlog:Nek sad igrači javno izađu pred novinare i tv kamere i neka kažu ko ih je izmanipuliso pa možda ali možda dobiju malo mjesta opet u našim srcima jer kad ste nas popljuvali sad nas i operite.M_e_m_o wrote:Ovo je istina 100%. Igrači su htjeli organizovati presicu na stadionu da kažu da ih ne interesuje ko vodi klub već samo da im se ne isplaćuju plate. Ali im je rečeno dođite u prostorije kluba, tamo je lakše i novinarima i kad su došl zatekli su Baljka za stolom. Pustili su njega da se izlaje i onda su oni krenuli sa svojim repertoarom.hz__semir wrote:“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.
Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.
P.S.
Arrivederci Prandelli
Nikad draži gubitak dva boda ako ovaj majmun ode. Navijači (osim par Prandelijevih jarana na istoku i u loži) su danas rekli svoje. Koliko god da je đubre sumnjam da i on može izdržati da mu ovako bude svaku tekmu. Samo se bojim da se idiot sad ne uvali negdje drugo u klub jebo li ga punac.
-
The 51st State
#8689 Re: FK Sarajevo
kad su oni kurtoni i mi cemo djonom, dosad smo ovakve gluposti presucivali ali nema vise. naime, posle utakmice jahovic i hamzagic hladno uzeli 4 boce vina i mezu, doduse ne znamo jesu li virsle za mezu, toliko o totalnom kokuzluku i bijedi, a i moralu.
-
The 51st State
#8690 Re: FK Sarajevo
kus visesistematski pregled wrote:Veliki pozdrav za uvlačiguze iz lože i "VIP" odjela. Smradovi prodani, s kakvim sam ja ljudima nekada bio na sjeveru majko mila. I onim malcima, bezbeli su juniori, u njedra nešto gunđaju protiv hordi, samo utekoše prije kraja tekme bilo bi vaspitnih! Pitanje za ove s istoka: Jeli ono brko sa istoka podržavao mirzu?
BALJAK CRKNI!!!
a ova djeca garant zato sto su morali kiflu nositi jahovicu
Last edited by The 51st State on 13/11/2010 17:35, edited 1 time in total.
- gospodin Rajković
#8691 Re: FK Sarajevo
Jašta je !Ali samo me gledao bez komentara kad sam ih prozivao jer da je rekao nešto bio bi leteči brko.sistematski pregled wrote:Veliki pozdrav za uvlačiguze iz lože i "VIP" odjela. Smradovi prodani, s kakvim sam ja ljudima nekada bio na sjeveru majko mila. I onim malcima, bezbeli su juniori, u njedra nešto gunđaju protiv hordi, samo utekoše prije kraja tekme bilo bi vaspitnih! Pitanje za ove s istoka: Jeli ono brko sa istoka podržavao mirzu?
BALJAK CRKNI!!!
-
cunga lunga
#8692 Re: FK Sarajevo
I jos nesto, prvi put sam navijao da Sarajevo primi gol.
Taj ruzni osjecaj nikad necu zaboraviti i nikad necu halaliti ni Baljku ni Alihodzicu ni ostatku mafije.
A ti Mirza, ostavi se te price o Bajramu i bajramluku ......
Tvoje je bilo da, ako vec neces da stanes na pravu stranu, onda da ostanes neutralan.
Ali ne, ti si ovu bijedu igraca iskoristio da ih okrenes protiv BP-a i Hordi Zla..
Cudi me da tebi nije jasno koliko je jaka nasa ljubav prema Sarajevu.
Taj ruzni osjecaj nikad necu zaboraviti i nikad necu halaliti ni Baljku ni Alihodzicu ni ostatku mafije.
A ti Mirza, ostavi se te price o Bajramu i bajramluku ......
Tvoje je bilo da, ako vec neces da stanes na pravu stranu, onda da ostanes neutralan.
Ali ne, ti si ovu bijedu igraca iskoristio da ih okrenes protiv BP-a i Hordi Zla..
Cudi me da tebi nije jasno koliko je jaka nasa ljubav prema Sarajevu.
-
upaljac
#8693 Re: FK Sarajevo
ovim intelektualcima,fudbaleri su radnici koji rade za pare
-
The 51st State
#8694 Re: FK Sarajevo
tacno, ali kad radnik ne primi platu ili da otkaz ili strajkuje, a ne suti ko pica pa posle noz u ledja zabija, da su tako nesto uradili, vjeruj da bi samo nasoj borbi za klub na dobro ucinili, eto neka im sad baljak i co daju licni dohodak.upaljac wrote:ovim intelektualcima,fudbaleri su radnici koji rade za pare
-
The 51st State
#8695 Re: FK Sarajevo
kopirano sa hz foruma.eh sastanak sa igracima.
na njihovu inicijativu odrzan u ponedjeljak 8.11.2010.
prisutni bili hame, avdic, muharemovic, scepanovic, jahovic, hadzija i torlak.
u startu su rekli da nisu dosli da se zale niti da jadikuju, nego da nas upoznaju sa teskom finansijskom situacijom. pa rekose sljedece( sto su nasi predstavnici i zapisali):
nova uprava im je dala 2 plate i premiju(starijim igracima), a novim 1 platu i premiju, te su im isplacene po 1/3 ugovora.
dugovananja za stanarinu su izmirena, stim da im kasne jednu stanarinu samo.
nisu dobili premiju za banovice i odbili su premiju za zeljeznicar jer kao nije bila od kluba.
dogovor je bio da se organizuje sastanak sa upravom i da se pokusa naci modalitet kako da se isplate dugovanja. mi (hz) bi organizovali sastanak i ako se eventualni dogovr sa tog sastanak ne bi ispostovao onda bi mi stali uz igrace sta god da oni odluce, pa bio to i strajk ili sta vec)
rekli su da samo zele da se zna o dugovanjima, te da ne traze da im se odmah plati , jer su svjesni situacije ali da je za pocetak prihvatljivo i da im se daje mjesecno koliko god, ali da to ide onda kada se kaze, a ne da ih lazu. mi smo to i podrzali jer je taj zahtjev opravdan skroz i zakljucak svega je bio da cemo ih podrzati ako ih uprava izradi. napomenuli smo im jos i bilo koja uprava da bude u pitanju. znajuci sta se u tom trenutku desavalo na UO kluba jedan nas predstavnik im rece nemojte dozvoliti da vas iko uvuce u neke prljave igre i da manipulise sa vama. ma ni slucajno bio je njihov odgovor. i onda nam ga zabiju s ledja onako djonerski.
pusite ga karinasi sad
- jeza u ledja
#8696 Re: FK Sarajevo
Iz ovog gore se vidi da UNFKS nisu stajali slijepo iza Blekica, kako neki misle.
-
vemus
#8697 Re: FK Sarajevo
Sta ocekivati od covjeka koji je zlostavljao i seksualno iskoristavao vlastitog sina...dinGospo_SA wrote:ja ipak mislim da bi javio da je UMRO JUCEarshavin wrote:dok je bio sukob Blekic-Zujo bilo je milion face to face.Sada nek neka kuca skupi hrabrosti i nek pozove u emisiju Zijo Adi vs zvaljak mirza
Ja mislim da bi zvaljak glumio epilepsiju
-
The 51st State
#8698 Re: FK Sarajevo
UNFKS slijepo stoji samo iza Sarajeva, tako je oduvijek bilo i bice.jeza u ledja wrote:Iz ovog gore se vidi da UNFKS nisu stajali slijepo iza Blekica, kako neki misle.
-
upaljac
#8699 Re: FK Sarajevo
a jesili se ikad zapito gdje su one pare sa derbija?sjeti li se iko toga? sjecas li se blekiceve izjave zujo koliko kosta taj sjever daj mi 2000 karata pa brate oni ako nisu primili platu a onako se borili bar aplauz zasluzuju,ali hajde problem je sto oni nisu poceli ranije kukat a nije problem sto ste vi skupljali pare za derbi a oni ih nisu dobili...The 51st State wrote:tacno, ali kad radnik ne primi platu ili da otkaz ili strajkuje, a ne suti ko pica pa posle noz u ledja zabija, da su tako nesto uradili, vjeruj da bi samo nasoj borbi za klub na dobro ucinili, eto neka im sad baljak i co daju licni dohodak.upaljac wrote:ovim intelektualcima,fudbaleri su radnici koji rade za pare
- lerdi
#8700 Re: FK Sarajevo
Sebe inače smatram za mirnu i staloženu osobu ali danas nakon utakmice i Mirzinog gledanja prema istoku bio sam toliko bjesan da je malo falilo da pođem dole prema njemu. Pa koji ti je više čovječe dragi? Ti koji se predstavljaš za djete ovog grada vadiš živce i maltretiraš ljude čijim se dijelom predstavljaš. Imaš li više obraza sekundu? Šta treba da se desi? Da nekome pukne film da te pukne po labrnji nečim? Kome to treba? Umjesto da budeš čovjek i gradska raja, ti si izabrao da budeš kreten i papak. Svaka čast na izboru. Al haj što sebe zavali kod raje, nego i ove momke čijim si se zaštitnikom predstavio zavaljuješ do bola. Igrači su izmanipulisani i njima je možda i najteže u ovom trenutku. Iako sam pravo, ali pravo ljut na njih shvatam i poziciju u kojoj se nalaze. Mnogi od njih znaju da su mnogi odlazili, ali da su konstante ostajale. Šta ako ostanu i ovaj put? Nije im lako, ali nisu morali ni srati toliko. Sranje su napravili, ali ga moraju i počistiti. Kako umiju i znaju. Nek sazivaju pres konferencije, šalju dopise, šta god ali ovo MORAJU ispraviti.
I taman se malo smirim, kad gle divnog čuda. Javlja se naš veliki ugostitelj, jebo sliku svoju. UNFKS je u svakom svom dopisu govorio da je protiv dotičnog i da ga ne žele u klubu, al gle čuda on se kao sada sjetio "fantastičnih navijača". E jebem i tebe i Baljka i Merdanoviće i Fazlagiće i Alihohodžiće i sve sitne duše i gobare FKS. Mrš stoko jedna. Svi ste isti.
I taman se malo smirim, kad gle divnog čuda. Javlja se naš veliki ugostitelj, jebo sliku svoju. UNFKS je u svakom svom dopisu govorio da je protiv dotičnog i da ga ne žele u klubu, al gle čuda on se kao sada sjetio "fantastičnih navijača". E jebem i tebe i Baljka i Merdanoviće i Fazlagiće i Alihohodžiće i sve sitne duše i gobare FKS. Mrš stoko jedna. Svi ste isti.