SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#8676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovi lopovi kao da ordiniraju u ovoj banci, trebaju im početi zdravstveno i penziono uplaćivat' 
-
sarajev_o
#8677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sta se desava kod grasa tramvaj ugasen ima dosta krvi na stanici?
Mislim da je neko pucanje bilo.
Mislim da je neko pucanje bilo.
- cappy_tempo
#8678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prije je bilo "stao tramvaj,krv,ma valjda se izboli",a sada je "ma popucali se..." i onda dodje neki pametnjakovic i kaze "sta cu mu ja sudstvo je krivo" 
- cappy_tempo
#8679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110609060
i sto sad svaki balavac u gradu ne bi pucao,malo bocko nozem pa cak i bombe baco kad vidi da je zasticen ko polarni medvjed. bas me zanima sta je sa gradjina koji haman svaki dan trpe sranja ovih balavih idiota koji se furaju na rane,gdje su ta prava i zastita za nas?
i sto sad svaki balavac u gradu ne bi pucao,malo bocko nozem pa cak i bombe baco kad vidi da je zasticen ko polarni medvjed. bas me zanima sta je sa gradjina koji haman svaki dan trpe sranja ovih balavih idiota koji se furaju na rane,gdje su ta prava i zastita za nas?
-
sarajev_o
#8680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a kad ti nesto napravis u samoodbrani dobijes goru kaznu ovo znam 100% iz svoje porodicecappy_tempo wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110609060
-
seshat
#8681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ko da je to nešto, mogu i ja žmireći u rikverc voziti.... samo ne znam s kakvim posljedicama za okolinukomi wrote:samo je htio dokazati da može žmireći u rikverc![]()
![]()
- atko
#8682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sta se desilo na remizi ? Izgleda da je tramvaj udario nekoga 
- black
#8683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovo ce samo dati jos podstreka balavim krimosima...cappy_tempo wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110609060
ukopase nas razna "prava", a sto je najzalosnije uvijek se prica o nekim pravima delikvenata, narkomana i ostalog shljama, a dje smo mi 'obicni' ljudi..sta je sa nasim pravom da se normalno setamo gradom,parkom, vozimo trandzom, trolom itd. masa je nakvih 'okruglih stolova', agencija, organizacija i priche o prevenciji delikvencije i kriminala, a sve to je samo skupljanje poena i dnevnica i mlacenje gloginja tudjom kitom, sto sam napisao i u komentaru clanka...
- cappy_tempo
#8684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zato kad nekoga na cum posaljem(o) nek me murija i ovi pederi od ministara povuku za neku stvar. onaj idiot iz svedske dosao gdje nikad metak nije opalio kako treba i pametuje kako djeca moraju imati prava 
- smoki_choko
#8685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nesreća kod remizeatko wrote:Sta se desilo na remizi ? Izgleda da je tramvaj udario nekoga
Sarajevo: Tramvaj udario pješaka, ugrožen mu život
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 10609097#1
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#8686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mora da je tramvajdžija požurio sa stanice da zbriše pred nosom nekom jadniku koji je trčao da stigne tramvaj, kako često znaju raditi. A otkud ovaj na šinama, ptice znaju.smoki_choko wrote:Nesreća kod remizeatko wrote:Sta se desilo na remizi ? Izgleda da je tramvaj udario nekoga
Sarajevo: Tramvaj udario pješaka, ugrožen mu život
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 10609097#1
- mrtva kokoš
#8687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
gledajuci po slikama, bojim se da je pjesak kriv. nadam se da ce se izvuci. 
-
Pera Trta
#8688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pješaku sigurno nije mjesto na šinama, ali gdje je vozač gledao? Ovo se desilo na stanici, ili je tek kretao ili je trebao da se zaustavi na njoj. A možda je ovaj baš htio da se ubije, ko zna.Splinter wrote:gledajuci po slikama, bojim se da je pjesak kriv. nadam se da ce se izvuci.
- mrtva kokoš
#8689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tramvaj se zaustavio na par metara prije nego gdje se i inace zaustavlja. a znas i sam da je
pogotovo pregled vozaca ogranicen ako mu iz suprotnog pravca dolazi drugi tramvaj. kontam da se o tome i radilo, da je pjesak bukvalno izletio pred njega, trceci. razbijena sajba na tramvaju isto tako dosta govori, desna strana, sami cosak, vjerovatno mu je falio jos jedan korak.
pogotovo pregled vozaca ogranicen ako mu iz suprotnog pravca dolazi drugi tramvaj. kontam da se o tome i radilo, da je pjesak bukvalno izletio pred njega, trceci. razbijena sajba na tramvaju isto tako dosta govori, desna strana, sami cosak, vjerovatno mu je falio jos jedan korak.
- minjonja
#8690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da ga nije neko gurno pod tramvaj
koliko ima godina, zna li se?
koliko ima godina, zna li se?
- smoki_choko
#8691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo jos jedna slika, izgleda da ima oko 40-50 godina

-
kod65
#8692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tramvajska stanica nize, maloprije na otoci Hitna pomoc utovara nekoga.
- neo7
#8693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Svasta, ovo vrijeme ubi (pored kise
) :S Eno opet se cuje hitna...
- drndalo
#8694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I srebrni Golf 5 na onom komadu kamene kocke izmedju tramvajske stanice i ceste...kod65 wrote:Tramvajska stanica nize, maloprije na otoci Hitna pomoc utovara nekoga.
Valjda nije ubio koga...
-
sarajev_o
#8695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
stanica je uzasno opasna jer kad se izadje iz tramvaja za grad i krene prema semaforu druge sine su metar udaljene cesto ljudi ne gledaju niti ovi zvone
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovog na Otoci vidjela moja dva havera...
kažu gotov lik... valjda su nekad naišli dok se čekala hitna...
hajd, hvala Bogu, pa nije mrtav
samo, ako su nam vozači kabadahije, ne znam zašto se misli da pješaci nisu... milijardu puta sam bio u tramvaju kada je pješak znao izletiti na prugu, na onom semaforu prije svake tramvajske stanice... mislim, sve ovo govorim ne ulazeći u konkretan slučaj ili u bilo koji post na temi...
ali mi je još interesantna ta podjela "mi", "oni"... drotovi - narod, političari - narod, pješaci - vozači, vozači - motociklisti, oni sa psima - oni bez pasa, bolonjci - starosistemaši... papci - domaći...
'nako ja nešto, samo malo razmišljam... naglas (naprste)...
hajd, hvala Bogu, pa nije mrtav
samo, ako su nam vozači kabadahije, ne znam zašto se misli da pješaci nisu... milijardu puta sam bio u tramvaju kada je pješak znao izletiti na prugu, na onom semaforu prije svake tramvajske stanice... mislim, sve ovo govorim ne ulazeći u konkretan slučaj ili u bilo koji post na temi...
ali mi je još interesantna ta podjela "mi", "oni"... drotovi - narod, političari - narod, pješaci - vozači, vozači - motociklisti, oni sa psima - oni bez pasa, bolonjci - starosistemaši... papci - domaći...
'nako ja nešto, samo malo razmišljam... naglas (naprste)...
- minjonja
#8697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
svaki dan sam u tramvaju i svaki dan moram dozivjeti to da tramvaj ne moze da krene jer slijepi i nagluhi ili mozda i samo bezobrazni pjesaci stoje na sinama ko da su njihove. tramvajdzija zvoni li zvoni, ali ga niko ne benda. ma vala i njima ono zvonce ko kravlje, niko ga ne cuje. inace mi je to fenomen koji gledam svaki dan: ako je trotoar sirok 3 metra, pjesak ce stati na sami kraj ivicnjaka, u 50% slucajeva nagazi i na ulicu, kao da ce se zeleno prije upaliti ako on sto blize stanesarajev_o wrote:stanica je uzasno opasna jer kad se izadje iz tramvaja za grad i krene prema semaforu druge sine su metar udaljene cesto ljudi ne gledaju niti ovi zvone
- lijek-za-sve
#8698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja onda jedino rijesenje vidim da se napravi neki nadvoznjak kao onaj u drinskoj u Buca potoku, samo na Otoci jer je tamo najkriticnije i uvijek guzvaminjonja wrote:svaki dan sam u tramvaju i svaki dan moram dozivjeti to da tramvaj ne moze da krene jer slijepi i nagluhi ili mozda i samo bezobrazni pjesaci stoje na sinama ko da su njihove. tramvajdzija zvoni li zvoni, ali ga niko ne benda. ma vala i njima ono zvonce ko kravlje, niko ga ne cuje. inace mi je to fenomen koji gledam svaki dan: ako je trotoar sirok 3 metra, pjesak ce stati na sami kraj ivicnjaka, u 50% slucajeva nagazi i na ulicu, kao da ce se zeleno prije upaliti ako on sto blize stanesarajev_o wrote:stanica je uzasno opasna jer kad se izadje iz tramvaja za grad i krene prema semaforu druge sine su metar udaljene cesto ljudi ne gledaju niti ovi zvonesamo gledam kad ce koga pokupit.
- minjonja
#8699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
na otoci kod merkura su trotoari siroki po 2 metra najmanje. ondje problem predstavljaju ulicni prodavaci koji ne samo da zauzmu citavu tramvajsku stanicu i trotoar kad se ide od mosta, nego jos bukvalno stanu na sred pjesackog prelaza i tu stave svoje kutije i kartonelijek-za-sve wrote:Ja onda jedino rijesenje vidim da se napravi neki nadvoznjak kao onaj u drinskoj u Buca potoku, samo na Otoci jer je tamo najkriticnije i uvijek guzvaminjonja wrote:svaki dan sam u tramvaju i svaki dan moram dozivjeti to da tramvaj ne moze da krene jer slijepi i nagluhi ili mozda i samo bezobrazni pjesaci stoje na sinama ko da su njihove. tramvajdzija zvoni li zvoni, ali ga niko ne benda. ma vala i njima ono zvonce ko kravlje, niko ga ne cuje. inace mi je to fenomen koji gledam svaki dan: ako je trotoar sirok 3 metra, pjesak ce stati na sami kraj ivicnjaka, u 50% slucajeva nagazi i na ulicu, kao da ce se zeleno prije upaliti ako on sto blize stanesarajev_o wrote:stanica je uzasno opasna jer kad se izadje iz tramvaja za grad i krene prema semaforu druge sine su metar udaljene cesto ljudi ne gledaju niti ovi zvonesamo gledam kad ce koga pokupit.
- zvrcak
#8700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
PREZIVJELI SMO RAT, PREZIVIMO I GRAS!!!