Dešavanja u Srbiji

Post Reply
PokerasQW

#8676 Re: Desavanja u Srbiji

Post by PokerasQW »

pici wrote:
PokerasQW wrote:Drzava i gradske vlasti i ne treba da organizuju ovakve stvari neformalnog karaktera, to organizuju inicijative mladih, mnogo sarajlija dolazi u BG, i to treba pozdraviti, a ne da to sluzi za sprdanje.

kakvo bolan sprdanje dje ti vidiš da se Šprdam .....ovo je super ...ne super veĆ ekstra ....mada i sam priznaš da je NEFORMALNOG karaktera tako da došo ne došo ....a trebalo bi to biti formalno al kako kad su radikali suvereni vladari srbije ;-)
Kakvi radikali, znas ko je suveren u Beogradu...cika Zuti...

Image

Ovo ce biti novi premijer Srbije, zapamti sta ti kazem.
radostan dan

#8677 Re: Desavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

PokerasQW wrote:
pici wrote:
PokerasQW wrote:Drzava i gradske vlasti i ne treba da organizuju ovakve stvari neformalnog karaktera, to organizuju inicijative mladih, mnogo sarajlija dolazi u BG, i to treba pozdraviti, a ne da to sluzi za sprdanje.

kakvo bolan sprdanje dje ti vidiš da se Šprdam .....ovo je super ...ne super veĆ ekstra ....mada i sam priznaš da je NEFORMALNOG karaktera tako da došo ne došo ....a trebalo bi to biti formalno al kako kad su radikali suvereni vladari srbije ;-)
Kakvi radikali, znas ko je suveren u Beogradu...cika Zuti...

Image

sad će biti - Vid' mu face, zamaskirani kvazidemokrata u službi nastavka velikozločinačkofašističke ideologije i produžena ruka gedžovanskočarapanskohomoljskih individua i ostalih što vladinih što nevladinih udruženja te združenih udruga, od Garašanina preko Divca i Đokovića do bokserskog kluba Bombarderi iz Male Moštanice. :D
Last edited by radostan dan on 14/05/2010 13:30, edited 1 time in total.
kiky

#8678 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

PokerasQW wrote:
kiky wrote:za dvadeset do trideset godina možda i bude kao nekad ...
:D
Komunjaro :D
e baš ga ubode ...
:lol:
vidividi

#8679 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vidividi »

Tornado Sosa pogodio Sombor?!

Juče oko 12.30 sati tornado je pogodio Srbiju u selu Gradina kod Sombora. Na Fejsbuku (Facebook) osvanula grupa koja je tornado nazvala Sosa.

Tornado je pogodio selo Gradina i za minut i po poharao to područje, ostavivši mesto bez struje na dva sata. Pogledajrte kako je o tornadu izveštavao novinar RTV Vojvodina:
Prilikom nevremena oštećeno je dvadesetak električnih uličnih svetiljki, jedna je kuća ostala bez krova dok je tornado podigao i pomakao za pedesetak metara kamp-kućicu, prenose mediji.

Niko od stanovnika mesta pogođenog tornadom nije stradao, a svedoci su izjavili da je kratko trajao, ali da je bio jako glasan.

"Baš u tom trenutku sam bio u kući, čuo sam kako duva vetar i kada su se vrata zalupila, prišao sam da ih pridržim jer se napolju čula neka lomljavina", rekao je jedan od stanovnika Gradine i dodao da je prava sreća što je pijavica zahvatila malu površinu jer na drugom imanju udaljenom stotinak metara nije bilo nikakve štete.

Nadležne gradske službe su izašle na teren, ali podataka o procenjenoj šteti još nema.
Na Fejsbuku ubrzo nakon tornada osvanula je grupa u kojoj su somborskom fenomenu dali ime Sosa.

:run:
Da li je normalno da onako nešto raspizdi na Balkanu?!?
Bem it sunce ko da smo u Koloradu :shock:
kiky

#8680 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

vidividi wrote:

Juče oko 12.30 sati tornado je pogodio Srbiju u selu Gradina kod Sombora. Na Fejsbuku (Facebook) osvanula grupa koja je tornado nazvala Sosa.

Tornado je pogodio selo Gradina i za minut i po poharao to područje, ostavivši mesto bez struje na dva sata. Pogledajrte kako je o tornadu izveštavao novinar RTV Vojvodina:
Prilikom nevremena oštećeno je dvadesetak električnih uličnih svetiljki, jedna je kuća ostala bez krova dok je tornado podigao i pomakao za pedesetak metara kamp-kućicu, prenose mediji.

Niko od stanovnika mesta pogođenog tornadom nije stradao, a svedoci su izjavili da je kratko trajao, ali da je bio jako glasan.

"Baš u tom trenutku sam bio u kući, čuo sam kako duva vetar i kada su se vrata zalupila, prišao sam da ih pridržim jer se napolju čula neka lomljavina", rekao je jedan od stanovnika Gradine i dodao da je prava sreća što je pijavica zahvatila malu površinu jer na drugom imanju udaljenom stotinak metara nije bilo nikakve štete.

Nadležne gradske službe su izašle na teren, ali podataka o procenjenoj šteti još nema.
Na Fejsbuku ubrzo nakon tornada osvanula je grupa u kojoj su somborskom fenomenu dali ime Sosa.

to se desilo u vojvodini ...
ovo je tema o srbiji ...
post ti je off topic ...
vidividi

#8681 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vidividi »

kiky wrote:to se desilo u vojvodini ...
ovo je tema o srbiji ...
post ti je off topic ...
:lol: :lol: :lol:

provokatoru :D
kiky

#8682 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

znaš mene ...
vidividi

#8683 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vidividi »

znam :D
Nego, jel' Kragujevac u Srbiji? :)
Kuzmanović: Republika Srpska neće dozvoliti prekrajanje
Izvor: Tanjug

Predsednik Republike Srpske Rajko Kuzmanović izjavio je danas u Kragujevcu da Bosna i Hercegovina ne može biti država isključivo jednog naroda, već država kompromisa i jednakih prava.
"Nažalost, postoje neki koji tako ne misle, ili misle da je BiH bošnjačka tvorevina", rekao je on u predavanju studentima Pravnog fakulteta o putevima razvoja ustavnosti i državnosti BiH i RS.

Kuzmanović je naglasio da je RS autohtona tvorevina srpskog naroda i da rukovodstvo neće dozvoliti da bude prekrajana.

"Svaki narod koji ima državu oseća se sigurnim, zato nije čudo što mi u RS tražimo da bude visoko decentralizovan entitet i zadrži status i nadležnosti", naveo je on.

Podsetivši da Ustav BiH ima brojne praznine, a osnovne su da nisu utvrđeni oblik državnog uređenja i oblik vladavine, on je rekao da ustavno uređenje BiH, ipak, niko svojom voljom ne može da poništi jer je to međunarodni ugovor.

On je naglasio da je RS mnogo puta pokazala da ide prema Evropskoj uniji i da hoće u Evropu, ali ne po svaku cenu.

"Sve prihvatamo, ali nećemo dozvoliti ni po koju cenu izmenu naziva i imena RS, nadležnosti, teritorijalnog integriteta i odnosa prema nauci, kulturi, tradiciji i istoriji", kazao je Kuzmanović.

Studenti Pravnog fakulteta su njegovo predavanje pozdravili dugim aplauzom, a nakon predavanja vladika šumadijski Jovan uručio je predsedniku RS orden Svetog Simeona Mirotočevog prvog stepena.

"Ovo najviše priznanje Šumadijske eparhije dodeljujemo vam za veliku ljubav prema svojoj zemlji Srbiji, koju ste pokazali zalažući se za očuvanje duhovnog, kulturnog i nacionalnog identiteta srpskog naroda", naveo je vladika Jovan.
radostan dan

#8684 Re: Desavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vidividi wrote:
kiky wrote:to se desilo u vojvodini ...
ovo je tema o srbiji ...
post ti je off topic ...
:lol: :lol: :lol:

provokatoru :D
E, jel' to ošla' Voša ? :zzzz:
kiky

#8685 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

jest kragujevac ...
a eto vam i taj kuzmanović ...
zločinci i lopovi su u srbiji kao kod kuće ...
neznam zašto ...
BiH-x

#8686 Re: Desavanja u Srbiji

Post by BiH-x »

kiky wrote:za dvadeset do trideset godina možda i bude kao nekad ...
Jeee, bice opet Jugoslavija, bratstvo i jedinstvo bracoooooo :-) :-) :-) :-)

Kako smo mi zaboravan i pogan narod to je cudo jedno :smajlikojipovraca:
vidividi

#8687 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vidividi »

kiky wrote:jest kragujevac ...
neznam zašto ...
U Srbiji su kao
U BiH su kod kuće
znam li zašto :D
kiky

#8688 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

vidividi wrote:
kiky wrote:jest kragujevac ...
neznam zašto ...
U Srbiji su kao
U BiH su kod kuće
znam li zašto :D
karađića uhvatiše u begišu, srbija...
plavšić, nakon sumnjivog skračenja izdržavanja kazne, sretno živi i radi u begišu, srbija ...
krajišnik i onaj oficir, nakon batina, traže zaštitu od srbijanske ambasade ...
mladić je u srbiji ...
dodik je kupio vilu na dedinju, a i razvija neke poslove po srbiji ... vjerovatno sprema odstupnicu ...
tadić, sarajlija, u srbiji ...
jeremić, familija pozderac, porijeklom iz bosne al masturbira na srbiju, u srbiji ...
gdje li su kod kuće i na svome, sa svojim ...
i znaš li zašto ....
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#8689 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

PokerasQW wrote:
Toto wrote:prosle godine razglednice
ove godine majice
a beograd nista
zar je ovi beges ovakva fukara
il kontaju da je dosta sto sarajevu salju sandzaklije

:D :D :D
I ti i Pici mogli bi malo bolje da citate citirani clanak, ovo je samo uvod u "dane Sarajeva u Beogradu" 19-23.5.2010, koje organizuju beogradjani, i to ne prvi put, bilo je i prosle godine:

Image
ovo je na Skadarliji

gdje su beogradjani na toj slici
najma ni jednog niz a lijeka :D :D

a sto su oni bijeli carsafi postavljeni na sebilj???
sta oni kriju??
Toto

#8690 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

PokerasQW wrote: Kakvi radikali, znas ko je suveren u Beogradu...cika Zuti...

Image

Jel ovo taj zuti beogradski ceribasa sto je za mandata jedino uspio da protjera 200 garavih cigana ispod mostarke petlje.
:mrgreen: :mrgreen:
Toto

#8691 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

vidividi wrote:

:lol: :lol: :bih: :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8692 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

zar ima tornado u vojvodini :shock:
kiky

#8693 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ima u vojvodini al nema u srbiji ...
u srbiji je sve picikato ...
radostan dan

#8694 Re: Desavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pici wrote:zar ima tornado u vojvodini :shock:
Jel' se zezaš ili ozbiljno pitaš? :shock:
Tijana_NS

#8695 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

pici wrote:zar ima tornado u vojvodini :shock:
Milion razornih zemljotresa, vulkani koji besne nedeljama, tornado u Voshi, ... blizi se 2012.

p.s. nema tornada u Vojvodini ... sad ima :-)
Tijana_NS

#8696 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Tijana_NS »

ta man'te nas, to samo pirka tornado :wink:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#8697 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Tijana_NS wrote:ta man'te nas, to samo pirka tornado :wink:

Jel' ti to ozbiljno? :lol: :lol: :lol: :lol: :D
pici

#8698 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

e hebem ga moral i naslov bitnut ..... SVETSKO A NAŠE: Tornado u Vojvodini
Petak | 14.05.2010.

Snažan tornado je poharao jedno selo u blizini vojvođanskog grada Sombora.Vijest za rubriku"Vjerovali ili ne",koju nemamo,ali imamo video tornada.POGLEDAJTE VIDEO!

ma bitno je da je našH pa makar bio i tornado :shock: :mrgreen:
pici

#8699 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

SRPSKI STRIPER PROSI PREMIJERKU: Jadranka udaj se za mene!
Subota | 15.05.2010.

Novosadski kontraverzni striper Dejan Nestorović koji je proteklih mjeseci punio novinske stupce aferom o rodbinskim odnosima sa vladikom Kačavenddom, novom je pohodu skretanja pažnje na svoju ličnost. Naime, opčinjen je premijerkom Hrvatske Jadrankom Kosor kojoj se divi te je odlučio, riječju i slikom, da je javno zaprosi

Image
ev novi srBsko-hrvatCki odnosi :mrgreen:

Image
ČaČak ČaČak šumadijski rockenroll to je život moj i tvoj o ZiBamBve ojjjjImage
kiky

#8700 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

kad može žirafa u jagodinu ...
može čačak u zimbabwe ...
bratsvo i jedinstvo u originalu ...
Post Reply