Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uvijek kazem kako mi je zao sto Real nije naletio na United tokom 2006-2009 perioda. Zasluzili su davno jedno dobro deranje. Ovaj put su poprilicno podjednaki kad se sve uzme u obzir. Nije mi bas po volji, jer ja uvijek volim kad borba nije fer (u korist Uniteda naravno), ali bar cu eto sad gledati sjajne meceve.
Riddle wrote:Uvijek kazem kako mi je zao sto Real nije naletio na United tokom 2006-2009 perioda. Zasluzili su davno jedno dobro deranje. Ovaj put su poprilicno podjednaki kad se sve uzme u obzir. Nije mi bas po volji, jer ja uvijek volim kad borba nije fer (u korist Uniteda naravno), ali bar cu eto sad gledati sjajne meceve.
hoces reci kao sto ih je Liverpool podero 2009-te...
trenutno su razbijena vojska i ne vjerujem da ce se stvari bitno promjeniti do februara... Mo se usro ko grlica...
nego sta je s ovim Rafaelom, ozbiljno povrijedjen ili? pitam zbog fantasya, jedino njega imam iz Uniteda...
Riddle wrote:Uvijek kazem kako mi je zao sto Real nije naletio na United tokom 2006-2009 perioda. Zasluzili su davno jedno dobro deranje. Ovaj put su poprilicno podjednaki kad se sve uzme u obzir. Nije mi bas po volji, jer ja uvijek volim kad borba nije fer (u korist Uniteda naravno), ali bar cu eto sad gledati sjajne meceve.
hoces reci kao sto ih je Liverpool podero 2009-te...
trenutno su razbijena vojska i ne vjerujem da ce se stvari bitno promjeniti do februara... Mo se usro ko grlica...
nego sta je s ovim Rafaelom, ozbiljno povrijedjen ili? pitam zbog fantasya, jedino njega imam iz Uniteda...
Favoriti protiv Reala
Mada bi to Mourinho zelio, da se United postavi kao favorit. A stvari ce se itekako promijeniti u Madridu do te utakmice