Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba sačekati,da vidimo šta će on reći.Do sada je Nihad,uvijek bio na nivou u reprezentaciji,možda i najkonstantniji igrač.Iskreno se nadam da će igrati na EB.
Nihad Đedović vrlo dobro zna da je ovo godina EP-a, i vrlo dobro je informisan šta mu ovo može donijeti.
Ja se nadam da će igrati. Ako ne bude mogao, bez ijedne jedine dileme će se moći zaključiti da je to urađeno s namjerom i predumišljajem. A razloge samo nebo zna.
Ali eto.. Hajte da sačekamo zvanično saopštenje...
It_is_a_Leclerc wrote:Nihad Đedović vrlo dobro zna da je ovo godina EP-a, i vrlo dobro je informisan šta mu ovo može donijeti.
Ja se nadam da će igrati. Ako ne bude mogao, bez ijedne jedine dileme će se moći zaključiti da je to urađeno s namjerom i predumišljajem. A razloge samo nebo zna.
tako je, i ja cisto sumnjam da ce momak koji je savezu posudio 10 000 KM u jednom trenutku uraditi ista da nasteti svojoj reprezentaciji
It_is_a_Leclerc wrote:Nihad Đedović vrlo dobro zna da je ovo godina EP-a, i vrlo dobro je informisan šta mu ovo može donijeti.
tako je, i ja cisto sumnjam da ce momak koji je savezu posudio 10 000 KM u jednom trenutku uraditi ista da nasteti svojoj reprezentaciji
Jedino ako ga neko nije izradio zbog nečeg, pa ih je lik sve kolektivno poslao u onu stvar i okrenuo se Njemačkoj.
Jer, prosto je nevjerovatno da znaš da ide EP i da ideš bez ikakve potrebe mijenjati državljanstvo, a svjestan si šta to znači.
To su zasad sve naše projekcije. Vidjet ćemo još šta FIBA kaže, al' da je neozbiljnost ogromna - jeste.
“Čitao sam u medijima te stvari, ali to su izmišljotine i dezinformacije. Niko me nije ni nazvao, a svi pišu kako neću igrati na EP-u. Koliko znam, nema nikakvih prepreka i ja ću igrati na EP-u za reprezentaciju BiH”
Iker C wrote:U prošlosti nije bilo moguće imati dvojno državljanstvo sa Njemačkom. To je bio razlog zašto Salihamidžić nije igrao za našu reprezentaciju.
prije par mjeseci procitah u nekom casopisu(ne sjecam se koji) , da je stankovic kocio srpskim kosarkasima da igraju za BiH. valjda zato sto su se jos vodili kao jugoslovenski igraci... navodno ,nasi htjeli i danilovica.....