Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bit101 wrote: ↑22/01/2026 19:24
Trebam da primim manji iznos, oko 30 eur preko PayPal-a, hoću li moći da prebacim to na glavni račun Unicredit banke? Nemam visa karticu, samo standardni paket račun i Mastercard, ako je to bitno. Račun je povezan sa Paypalom i placam njime bez problema. Šta će se desiti kad primim pare, i hoće li uopće doći na PayPal račun? Mogu li eventualno platiti online nešto sa tim? Hvala.
ne mozes povuci na Unicredit mastercard karticu novac
Ako bi ti novac i stigao na balance, ne mozes trositi novac sa balansa
Moze li ova AirCash mastercard kartica da se linkuje na paypal i da mi na nju povuce sredstva a i da placam sa nje preko paypala ?
Nesto nisam razmisljao mora li biti Visa ili moze i mastercard ?
zippoo87 wrote: ↑01/02/2026 23:35
Moze li ova AirCash mastercard kartica da se linkuje na paypal ?
moze se linkat za placanja, samo ne mozes primljeni novac povuci na nju jer za to treba Visa
moze se linkat za placanja, samo ne mozes primljeni novac povuci na nju jer za to treba Visa
A jbte,pa nisam to znao. Imam sada na paypal racunu oko 350 eura i ja linkao ovu karticu sa Aircash sinoc,kontam reko da mi automatski povuce to na karticu,jer ide novi mjesec.
I sada ugleda temu paypal i ajde reko da priupitam.
Pa ni Raiffeisen banka,koja je prije davala Visa kartice vise nema Visa u ponudi ja mislim,debitne su im Mastercard.
A jbte,pa nisam to znao. Imam sada na paypal racunu oko 350 eura i ja linkao ovu karticu sa Aircash sinoc,kontam reko da mi automatski povuce to na karticu,jer ide novi mjesec.
I sada ugleda temu paypal i ajde reko da priupitam.
Pa ni Raiffeisen banka,koja je prije davala Visa kartice vise nema Visa u ponudi ja mislim,debitne su im Mastercard.
ima RF i dalje Visu
a ubrzo i Lova.ba (BH konkurencija Aircasha) izlazi sa svojim besplatnim Visa karticom koje će se moci koristiti za primanje sa paypala
rida1976 wrote: ↑01/02/2026 23:43
Ima Raiff Visu ja neki dan uzeo. Biras sam prlikom podnosenja zahtjeva online izmedju Visa i MC
Pa imam vec racun i karticu. U ponedjeljak sam jednu morao blokirati zbog kompromitacije Paypal naloga. I sada cekam drugu karticu ali me niko nije pitao koju karticu zelim. Mogu li sutra nazvati Raiffeisen i traziti Visa karticu?
Nema veze,ako moram platiti izradu kartice.
I jos jedno pitanje...mogu li ja placati preko Paypala sada sa movim novcem sto imam na balance?
Ili iskljucivo ide da pare skida sa linkane kartice?
mirota wrote: ↑02/02/2026 03:41
skida pare sa linkane kartice, ne mozes placati s balanca
Hvala.
Danas sam morao ici ponovo u RF i trazio sam i Visa karticu.
A vec mi je bila gotova i ova Mastercard,tako da ce mi napraviti duplu,samo Visa.
Sto je ekstra.
Kakvo je trenutno stanje sa paypal u Bosni, vidim da više nemamo pristup android aplikaciji, te da se sve mora raditi preko web, dugo nisam koristio primanja uplata, da li ima kakvih problema prilikom automatskog povlačenja na kraju mjeseca na bankovni račun, imam visa karticu kod ISP banke.
pozdrav svima..kako mogu izbrisati karticu sa svog paypal accounta.. pokusam al trazi da prvo drugu neku registrujem.Moze li ikako biti account bez kartice prijavljene?
Pitanje.
Imam u RF banci racun i dvije kartice,Visu i Mastercard.
Vizu sam uzeo maksuz,jer sam imao neka sredstva na paypal balance i linkao sam karticu i povukao sredstva.
Medjutim,problem je sto se sada ta kartica ne moze nikako ukloniti sa paypala,osim da se doda neka druga koja ce iato sluziti za primanje novca. Meni vise ne treba primanje i hocu da nekako ugasim ovu karticu.
Je li dovoljno da odem u banku i da ugasim Visa karticu i automatski ce prestati i njena funkcija na paypalu?
Bio sam i u banci,oni bas i nemaju veze o paypalu ali kazu da mi mogu ugasiti ovu karticu bez problema. Pa da provjerim hoce li ovo rijesiti problem?
zippoo87 wrote: ↑09/04/2026 14:40
Pitanje.
Vizu sam uzeo maksuz,jer sam imao neka sredstva na paypal balance i linkao sam karticu i povukao sredstva.
Medjutim,problem je sto se sada ta kartica ne moze nikako ukloniti sa paypala,osim da se doda neka druga koja ce iato sluziti za primanje novca. Meni vise ne treba primanje i hocu da nekako ugasim ovu karticu.
Je li dovoljno da odem u banku i da ugasim Visa karticu i automatski ce prestati i njena funkcija na paypalu?
Bio sam i u banci,oni bas i nemaju veze o paypalu ali kazu da mi mogu ugasiti ovu karticu bez problema. Pa da provjerim hoce li ovo rijesiti problem?
Pa ako gasiš karticu, logično da je nećeš moći koristiti na paypalu, nema veze ako ti ona ostane na nalogu, ako ti paypal ne dozvoljava da je ukloniš
zippoo87 wrote: ↑09/04/2026 14:40
Pitanje.
Pa ako gasiš karticu, logično da je nećeš moći koristiti na paypalu, nema veze ako ti ona ostane na nalogu, ako ti paypal ne dozvoljava da je ukloniš
Znam da je logicno ali da pitam jos jednom. Bas sam ovo pitao. Nista,otici cu u banku i ugasiti ovu Visa karticu,to je najlakse. Hvala za odgovor
Može aircash mastercard u BiH i plaćanje i povlačenje novca, neki dan sam povezao aircash karticu na paypal, te povukao 120e na istu, provizija naplaćena 9KM od strane paypal, novac bio na kartici za nekih 5min. I to još nedjelja bila
Može aircash mastercard u BiH i plaćanje i povlačenje novca, neki dan sam povezao aircash karticu na paypal, te povukao 120e na istu, provizija naplaćena 9KM od strane paypal, novac bio na kartici za nekih 5min. I to još nedjelja bila
je li ti samo Aircash kartica povezana sa paypalom ili imas povezanu i Visu?