animals wrote:Na ovim prostorima ubijes masu ljudi, postanes narodni heroj..
podrzavas pravo ljudi na sexualno oprijedljenost, onda si izopacen i nenormalan..
da,na žalost
animals wrote:Na ovim prostorima ubijes masu ljudi, postanes narodni heroj..
podrzavas pravo ljudi na sexualno oprijedljenost, onda si izopacen i nenormalan..
zamisli dfa je bilo belaja , sta bi nam tek susjedi pokusali sve prepisati .... kako smo islamisti itd ...beni-bu-man wrote:jebi ga tradicionalistikakavdanakneiskustvu wrote:https://www.telegram.hr/politika-krimin ... -sarajevu/
fake konto ??Bloo wrote:Izvršiš genocid i još te vole...animals wrote:Na ovim prostorima ubijes masu ljudi, postanes narodni heroj..
Nope, real bruda...manijak.mO k3 wrote: fake konto ??
Bloo wrote:Nope, real bruda...manijak.mO k3 wrote: fake konto ??
PVND stranka?Bloo wrote:Dodaj na to teme tipa:
Netradicionalni oblici porodica
I raspustenice su ljudi, zar ne?
Kladionice - nuzno zlo u kupovini socijalnog mira
Ne zelim imati djecu, da li sam normalan/normalna?
Seksualno obrazovanje - sto vise znas, manje sanse da ce te neko zajebat'
I ostale tekovine EU
Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.Naslovnica wrote:PVND stranka?Bloo wrote:Dodaj na to teme tipa:
I ostale tekovine EU
na zapadu se nema plaho vremena za pederisanjeplain vanilla wrote:ne treba od pedera bjezat tamo dje ima pederatandmand wrote:Eto prošla je povorka i protupovorke a sada povratak u surovu bosansku realnost
gdje nas čeka pitanje - ostati ili otići u Njemačku i ostaviti Bejha pederima u amanet.
treba bjezat u saudijsku arabiju
Bloo wrote:Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.Naslovnica wrote:PVND stranka?Bloo wrote:Dodaj na to teme tipa:
I ostale tekovine EU
Bloo wrote:Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.Naslovnica wrote:PVND stranka?Bloo wrote:Dodaj na to teme tipa:
I ostale tekovine EU
Bloo wrote:
Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.
Neznanje, licemjerje...nastavi niz.mO k3 wrote:Bloo wrote:
Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.
Vecinom su bradonje kratkih pantola koje ovo odobravaju , negdje sam vidio plakat gdje pise
pedofilija=homoseksualnost ... neznam kako ovo tumaciti
ti ces mi reciRamzess Veliki wrote: Takvima kao ti nije mjesto nigdje, rasisto i mrzitelju! Mrzis druge ljude! Treba da ih podrzavas kao sve ugrozene manjine!
vehabije ko bi drugiBloo wrote: Ne znam fakat, pitaj ove što odobravaju i legaliziraju brakove sa maloljetnicama, ja nisam u toku.
Ne ulazim u ideolosku klasifikaciju. Lako je provjeriti u kojim zemljama se dogadaju brakovi sa maloljetnicima/maloljetnicama.mO k3 wrote:Bloo wrote:
Vecinom su bradonje kratkih pantola koje ovo odobravaju , negdje sam vidio plakat gdje pise
nije jedanako ali statisticki je dominanta kod homoseksualaca, tako da pitanje je vremena kad ce i to pitanje na dnevni red doci ko sto je vec po holadniji traze, zato je raja generalno i protiv u startu.mO k3 wrote:Bloo wrote:
kamenovati ili prisilno udatiBloo wrote: I raspustenice su ljudi, zar ne?
sto lupas, kad je i u americi tako ko i kod nas 16 godina uz saglasnost roditelja.Bloo wrote:Ne ulazim u ideolosku klasifikaciju. Lako je provjeriti u kojim zemljama se dogadaju brakovi sa maloljetnicima/maloljetnicama.mO k3 wrote:Bloo wrote:
Ni Bosna nije izuzetak jer sve sto ti treba je saglasnost roditelja.
Prema podacima UNICEF-a, u današnje vrijeme širom svijeta više od 700 miliona djevojčica stupilo je u brak prije svoje 18. godine. Više od jedne trećine (oko 250 miliona) stupilo je u bračnu zajednicu prije navršene 15. godine. Najviša stopa dječijih brakova zabilježena je u Južnoj Aziji i subsaharskoj Africi. Gotovo polovina svih mladih nevjesti u svijetu živi u Južnoj Aziji i to jedna trećina u Indiji.
Inace sve zemlje u kojima "pederi" vladaju....tako da korelacija izmedu toleracija drustva prema LGBTQIA+ osobama i pedofilije i efebofolije pada u vodu.
ma nek ide glava, samo nek nema pederlukatandmand wrote:na zapadu se nema plaho vremena za pederisanjeplain vanilla wrote:ne treba od pedera bjezat tamo dje ima pederatandmand wrote:Eto prošla je povorka i protupovorke a sada povratak u surovu bosansku realnost
gdje nas čeka pitanje - ostati ili otići u Njemačku i ostaviti Bejha pederima u amanet.
treba bjezat u saudijsku arabiju
a u SA se u prosjeku svaki dan odrubi jedna glava
Elmedin Konaković, predsjednik stranke Narod i pravda, često je kritikovan, a najčešće je to radio kadar SDA, koji je želio naglasiti da se Konaković građanima prdstavio kao zagovornik tradicionalnih vrijednosti, a da je ustvari Šestorka u kojoj učestvuje dozvolila Povorku ponosa. Konaković detaljno odgovara i pojašnjava za šta nikada neće glasati.
"Suzdržavao sam se od bilo kakvog komentarisanja u danima koji su prethodili sigurnosno rizičnom, a neizbježnom vikendu iza nas. Suzdržavao sam da reagujem na sramotna ismijavanja i izvrgavanja ruglu tradicionalne porodice, navođenju devijacija, nasilja i zlostavljanja kao normi tradicionalnog i beskompromisnom vrijeđanju i ljudskih i porodičnih i vjerskih osjećanja svih koji vjeruju u institut porodice kao takve. Tolerancija mnogih zagovornika 'parade na kojoj se traži tolerancija' počinjala je i završavala na onome što oni smatraju ispravnim. Nisu davali pravo na drugačije mišljenje i svako neslaganje sa svojim stavovima su verbalno vrlo agresivno napadali", kazao je Konaković.
"Nikada ruku nećemo dići za zakone kojima se LGBTQ uvodi u obrazovanje, u kojima djeca sama sebi biraju spol, u kojima se tinejdžerima nude opcije promjene spola, u kojima se legalizuje brak istospolnih zajednica i sl. A dobro znamo da su to neki već pokrenuli na višim nivoima vlasti. O tim se krupnim temama trebaju na referendumu izjasniti građani ove zemlje. To ne smije biti diktat EU ili međunarodne zajednice. Samo većinski stav građana ove zemlje ćemo poštovati
Moze mozeThe 51st State wrote:pa imaju jos i donju granicu, moze i sa 14, sta cemo sad? hocemo li i u njih izpotiha uperiti prstom?