Code: Select all
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/nesreca-u-centru-sarajeva-bmw-om-udario-u-saobracajni-znak/161108138?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=161108138&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status#2Code: Select all
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/nesreca-u-centru-sarajeva-bmw-om-udario-u-saobracajni-znak/161108138?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=161108138&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status#2Pripadnici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo nastavljaju s pojačanom kontrolom i oduzimanjem vozila od višestrukih povratnika u vršenju teških prekršaja.
Dana 4. novembra 2016. godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili S.Š. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke Fiat, reg. oznake E24-K-231. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 6.131,00 KM.
Dana 5. novembra 2016. godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili H.R. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke VW Golf, bez reg. oznaka. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 910,00 KM.
Dana 6. novembra 2016. godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili S.E. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke VW Golf, reg. oznake J73-T-225. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je ista višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 9.066,00 KM.
Pošto se do sada izrečenim sankcijama nije postigla svrha kažnjavanja, jer su isti nastavili s vršenjem najtežih oblika prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, čime se direktno ugrožava javna sigurnost, na osnovu saglasnosti sudije Općinskog suda u Sarajevu, od S.Š., H.R. i S.E. su privremeno oduzeta motorna vozila. Pomenuta vozila će do okončanja prekršajnog postupka biti deponovana na depou MUP-a Kantona Sarajevo u Butmiru.
Znaci, uprate te lole, za tobom u stan, umlate te i ukradu auto....nisu ga mogli ukrasti da ga ne umlateDetalji ubistva na Ilidži: Dvije osobe ubile muškarca u stanu i ukrale mu automobil
Dvije osobe inicijala K. S. (1997.) i O. M. (1977.) iz Sarajeva sinoć su na Ilidži ubile muškarca inicijala P. N. (1952.) u njegovom stanu, a nakon toga mu ukrale automobil te se udaljile u nepoznatom pravcu.
ne znaju spojiti zice, treb'o im kljuc a vlasnik auta im nije htio dobrovoljno dati...Tomahawk11 wrote:Znaci, uprate te lole, za tobom u stan, umlate te i ukradu auto....nisu ga mogli ukrasti da ga ne umlateDetalji ubistva na Ilidži: Dvije osobe ubile muškarca u stanu i ukrale mu automobil
Dvije osobe inicijala K. S. (1997.) i O. M. (1977.) iz Sarajeva sinoć su na Ilidži ubile muškarca inicijala P. N. (1952.) u njegovom stanu, a nakon toga mu ukrale automobil te se udaljile u nepoznatom pravcu.
čudne stvari se kod nas na ilidzi događajuTomahawk11 wrote:Znaci, uprate te lole, za tobom u stan, umlate te i ukradu auto....nisu ga mogli ukrasti da ga ne umlateDetalji ubistva na Ilidži: Dvije osobe ubile muškarca u stanu i ukrale mu automobil
Prije ce biti da su se poznavali. "Kradja" je dosla onako, usput da imaju sa cime pobjeciTomahawk11 wrote:Znaci, uprate te lole, za tobom u stan, umlate te i ukradu auto....nisu ga mogli ukrasti da ga ne umlateDetalji ubistva na Ilidži: Dvije osobe ubile muškarca u stanu i ukrale mu automobil
Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.mirzet87sa wrote:Sad bez zajebancije, primjetio sam da prate i mene 2 ista auta vec par dana. Gdje god da odem, parkiram, stanem, prodju pored. Nisam paranoican nit sam umislio da sam neko, al sanse da svaki dan sretnem ista auta, a rute mi nisu iste, su minimalne.
A ne znam sta..Logovan wrote: Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.
Bolje zatvor nego Bare jer sa Bara se niko ne vraća.mirzet87sa wrote:A ne znam sta..Logovan wrote: Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.da prijavim muriji, blijedo bi me gledali.. da nosim oruzje sa sobom, ranim ga, eto meni zatvora.. za hladno isto tako.. kita situacija, kako god
Kad ih vidis sljedeci put baci im kljuc od auta, da se dzaba ne sekiras a i oni da ne trose gorivo bezvezemirzet87sa wrote:A ne znam sta..Logovan wrote: Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.da prijavim muriji, blijedo bi me gledali.. da nosim oruzje sa sobom, ranim ga, eto meni zatvora.. za hladno isto tako.. kita situacija, kako god
Oružje, pa pucaj u noge.mirzet87sa wrote:A ne znam sta..Logovan wrote: Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.da prijavim muriji, blijedo bi me gledali.. da nosim oruzje sa sobom, ranim ga, eto meni zatvora.. za hladno isto tako.. kita situacija, kako god