emigrazione wrote:E bas vama u sredini tabele ovo odgovara![]()
Naravno da odgovara jebem ti učiteljicu matematike
Mi 100 % učinak u dva kola a ispred nas svi kiksali bar jednom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
emigrazione wrote:E bas vama u sredini tabele ovo odgovara![]()
ganjeta wrote:emigrazione wrote:E bas vama u sredini tabele ovo odgovara![]()
![]()
Naravno da odgovara jebem ti učiteljicu matematike.
Mi 100 % učinak u dva kola a ispred nas svi kiksali bar jednom.
Naravno da ne shvatam....Ras Al Ghul wrote:Brate jel ti shvataš zajebanicju, grob te jebosumirprimus wrote:Naprotiv..nikad bolje nismo stojali na tbli..Ras Al Ghul wrote:Tuzlaci na aparatima
Plus.vasim ponasanjem u situac..smo i vama.zabiberit...nadam se da necemo propustit priliku...![]()
![]()
Kakvo je stanje na tabeli?![]()
Naravno da nije istina...sve fer i sportski korektno..Stroj-2 wrote:Šatro rivali, vatra, belaji, pljuvanje jednih drugih, a na kraju vazda se postigne dogovor komšija + kladionica, jednim titula drugom kup, godinama se ovo dešava dole.
Ako su osjetno kvalitetniji zašto se njihova prednost topi?emigrazione wrote:Može, ali može se i povećati ta razlika s obzirom da su ovi na vrhu osjetno kvalitetniji...Bianconeri1988 wrote:Željo zaostaje četiri boda za Evropom, a 10 kola do kraja, može se to stići i prestići.
Ja sam napisao da Zrinjski neće pobijediti na Grbavici jer mislim tako, Željo ima najbolju ekipu u ligi i kad dođe vrijeme utakmice za Zrinjskim, Željo će biti dosta uigraniji i bolji nego sad.
Možda zato što nisu igrali protiv VelezaAko su osjetno kvalitetniji zašto se njihova prednost topi?
Uvijek fini i prepošteni kamenjari. Samo fer, viteški i Športskisumirprimus wrote:Naravno da nije istina...sve fer i sportski korektno..Stroj-2 wrote:Šatro rivali, vatra, belaji, pljuvanje jednih drugih, a na kraju vazda se postigne dogovor komšija + kladionica, jednim titula drugom kup, godinama se ovo dešava dole.
Čobane, tako možeš kući pričati, ako te ko trpi i ako smiješlijek-za-sve wrote:jesil ti IKAKO normalan ha....ili tako misli svakaka kokica iz novog Sarajevacvrčak_na_hedonizmu wrote:
Zajebano je završiti ispred "borbe protiv korupcije u BiH fudbalu"![]()
Mirna....dame se tako ne ponasaju.....cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Čobane, tako možeš kući pričati, ako te ko trpi i ako smiješ
pa ne znam. pogledaj prosle godine zadnje kolo izmedju njih i utakmica za evropu. listicani se zalili na penal/ofsajd, ne sjecam se ali znam da se blaz poslije zalio, kao kradja ovo ono. jebu ih vec par sezona i neka ih jebu raspali se dabogda.Stroj-2 wrote:Šatro rivali, vatra, belaji, pljuvanje jednih drugih, a na kraju vazda se postigne dogovor komšija + kladionica, jednim titula drugom kup, godinama se ovo dešava dole.
Ocekivano. Najjaca ste ekipa u ligi i logicno je da cete osvojiti najvise bodova. Ocekujem i do kraja da osvojite najvise. Bila bi katastrofa da tako ne bude.ganjeta wrote: Mi 100 % učinak u dva kola a ispred nas svi kiksali bar jednom.
Priča ti je za djecu do 15 godina. Kokice, dame,lijek-za-sve wrote:Mirna....dame se tako ne ponasaju.....cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Čobane, tako možeš kući pričati, ako te ko trpi i ako smiješi da ja smijem
uvijek smijem
Ko boksa ?leškarenje wrote:Nije tema,ali GDJE GLEDATI BOKS VECERASKO PRENOSI ?
ko o cemu baba o ustipcima....cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Da te nešto naučim, sa ovom pričom si taman na intelektualnom nivou ss foruma
Tvoj kolegaavetinja wrote:Ko kaže da neće?Raigor Stonehoof wrote:A zasto ne bi pobijedio na grbavici?
Bianconeri1988 wrote:Zrinjski do kraja neće pobijediti samo na Grbavici
Upravo tako, ne smijem se ja zrinjskomLSD wrote:Ne znam cemu podsmijeh, kad ovaj Zrinjski može apsolutno svakog dobiti u našoj ligi, nebitno gdje igrali....uostalom, i vas su mlatnuli na koševuRaigor Stonehoof wrote:A zasto ne bi pobijedio na grbavici?
Joj argumenataBianconeri1988 wrote:Željo zaostaje četiri boda za Evropom, a 10 kola do kraja, može se to stići i prestići.
Ja sam napisao da Zrinjski neće pobijediti na Grbavici jer mislim tako, Željo ima najbolju ekipu u ligi i kad dođe vrijeme utakmice za Zrinjskim, Željo će biti dosta uigraniji i bolji nego sad.
Zaljubljen čovjek.Raigor Stonehoof wrote:Tvoj kolegaavetinja wrote:Ko kaže da neće?Raigor Stonehoof wrote:A zasto ne bi pobijedio na grbavici?