Republika Turska
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8676 Re: Republika Turska
insomnija reagiraj
- madner
#8677 Re: Republika Turska
Ne samo da Erdogan zna ko je organizator, nego ga je on i postavio na to mjesto.
-
155_mm
#8678 Re: Republika Turska
znam da je dostupan zato i kazem.kamberovica polje wrote:Dostupan je u čitavoj državi genijalac ali dobar pokušaj da mi uvališ da sam Srbin i Dodin četnik. To je inače taktika vas SDA fanatika kad se neko ne slaže s mišljenjem trezorskog princa i njegove bande.155_mm wrote: ustvari to im je sve u politici. al``hajd` to objasni nekom na podrucju gdje je dostupan signal RTRS-a.
moje misljenje o politici SDA je takodje svima dostupno na ovom forumu tako da si se malcice zajebo u strategiji. ti ko da si ucestvovao u planiranju ovog puca.
- kamen spoticanja
#8679 Re: Republika Turska
U sustini tayyip do sada nije ni zelio da mu ameri zapakuju fetulaha jer bi mu isti napravio ozbiljne probleme u samom sudskom procesuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ma dobro to je bitka protiv vjetrenjača. USA i ako preda Gulena naplati će ga masno.ultima_palabra wrote:Turska kaze da je terorista, USA kaze da nije... cija je jaca?kamen spoticanja wrote: Gulen vise kao faktor ne postoji![]()
a drzati proglasenog "teroristu" pod svojom zastitom pravi geopoliticku stetu jenkijima...a bez ikakve koristi
Cak i da ociste sve njegove sljedbenike u Turskoj, frajer ima jaku mrezu po drugim zemljama i jos moze biti koristan Amerima.
E sad je isti povaljen ko bekan i ima da bude kriv i za losu cijenu malina kod nas
- Drvosjeca iz Dejcica
#8680 Re: Republika Turska
Zna li ko za kakve zločine Erdogan zagovara uvođenje smrtne kazne? Ja bih sutra recimo podržao političku opciju koja bi zagovarala uvođenje smrtne kazne u BiH za ratne zločine, višestruke ubice, silovatelje i ubice djece. Znam da to nije moguće ali pravim komparaciju da to samo po sebi ne mora nužno biti loše pa tako ni u Turskoj.
- Point.
#8681 Re: Republika Turska
Ovo izdrkavanje Bosnjaka prema Erdoganu postaje pateticno. Sta ljudi vide u toj Turskoj? Poslace oni Bosni jos neimara za gradnju dzamija, poslace malo rahat lokuma i par slatkorjecivih stihova o bratskim vezama, a Srbiji firme i nova radna mjesta. Al bitno je da Brko voda za sobom zamotanu hanumu i na ti je sa Baketom. Kakve nas podanicke metode pucaju, Bog te mazo.
- kamen spoticanja
#8682 Re: Republika Turska
Genijalac jel demadner wrote:Ne samo da Erdogan zna ko je organizator, nego ga je on i postavio na to mjesto.
- kamen spoticanja
#8683 Re: Republika Turska
Ti jos suze ronisPoint. wrote:Ovo izdrkavanje Bosnjaka prema Erdoganu postaje pateticno. Sta ljudi vide u toj Turskoj? Poslace oni Bosni jos neimara za gradnju dzamija, poslace malo rahat lokuma i par slatkorjecivih stihova o bratskim vezama, a Srbiji firme i nova radna mjesta. Al bitno je da Brko voda za sobom zamotanu hanumu i na ti je sa Baketom. Kakve nas podanicke metode pucaju, Bog te mazo.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8684 Re: Republika Turska
pa to je opšte poznata stvarinsomnia78 wrote:
Sad ce me optuziti da imam dva profila
S moje sokoćalo
- kamen spoticanja
#8685 Re: Republika Turska
Za nacionalnu izdajuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Zna li ko za kakve zločine Erdogan zagovara uvođenje smrtne kazne? Ja bih sutra recimo podržao političku opciju koja bi zagovarala uvođenje smrtne kazne u BiH za ratne zločine, višestruke ubice, silovatelje i ubice djece. Znam da to nije moguće ali pravim komparaciju da to samo po sebi ne mora nužno biti loše pa tako ni u Turskoj.
-
Zgoljo
#8686 Re: Republika Turska
Ukidanje smrtne kazne za pomenute preksaje je najveci poraz ljudskog roda i davanje vjetra u ledja monstrumima,ohrabrivanje da cine to sto cine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Zna li ko za kakve zločine Erdogan zagovara uvođenje smrtne kazne? Ja bih sutra recimo podržao političku opciju koja bi zagovarala uvođenje smrtne kazne u BiH za ratne zločine, višestruke ubice, silovatelje i ubice djece. Znam da to nije moguće ali pravim komparaciju da to samo po sebi ne mora nužno biti loše pa tako ni u Turskoj.
- _Reds_
#8687 Re: Republika Turska
Nisam 100 posto siguran, ali ovo je Ergoganovo maslo, kako bi upotpunosti ovaldao vojskom i opet za sve optuzio covjek koji mu ja valjda dok je do vlasti dosao.
"Fethullah Gülen promovira saradnju među civilizacijama nasuprot sukobu i to putem dijaloga, međusobnog razumijevanja te okupljanja i isticanja zajedničkih nam vrijednosti. Kao lider civilnog društva, on podržava napore Turske u pridruživanju Evropskoj uniji i smatra da će ovi odnosi biti od obostrane koristi."
"Fethullah Gülen promovira saradnju među civilizacijama nasuprot sukobu i to putem dijaloga, međusobnog razumijevanja te okupljanja i isticanja zajedničkih nam vrijednosti. Kao lider civilnog društva, on podržava napore Turske u pridruživanju Evropskoj uniji i smatra da će ovi odnosi biti od obostrane koristi."
- madner
#8688 Re: Republika Turska
Ide dzonom. Jak potez.kamen spoticanja wrote:Genijalac jel demadner wrote:Ne samo da Erdogan zna ko je organizator, nego ga je on i postavio na to mjesto.
Samo je problem sto mu je zadnji vanjsko politicki uspjeh bio u prosloj deceniji.
No ide ga na unutrasnjem planu.
- mO k3
#8689 Re: RE: Re: Republika Turska
Co0l wrote:Ponekad evolucija i zakaze, kao sto vidimo na pojedinim forumasima.zrakomlat wrote:haos1 wrote:Od svih bliskoistocnih arapa, meni su ovi turci najruzniji, mali okrugli celavi dlakavi crni.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk![]()
Sviđa mi se tvoje razmišljanje , za mene si jedan od normalnih forumaša
-
mario001
#8690 Re: Republika Turska
Od sinoc na aparatima, koja mrznjakamen spoticanja wrote:Ti jos suze ronisPoint. wrote:Ovo izdrkavanje Bosnjaka prema Erdoganu postaje pateticno. Sta ljudi vide u toj Turskoj? Poslace oni Bosni jos neimara za gradnju dzamija, poslace malo rahat lokuma i par slatkorjecivih stihova o bratskim vezama, a Srbiji firme i nova radna mjesta. Al bitno je da Brko voda za sobom zamotanu hanumu i na ti je sa Baketom. Kakve nas podanicke metode pucaju, Bog te mazo.
- Matzan
#8691 Re: Republika Turska
Sad još samo fali da Mile Ronhil raspiše referendum kojim bi se građani Crpcke izjasnili je li puč uspio ili nije.
Last edited by Matzan on 16/07/2016 22:34, edited 1 time in total.
- mO k3
#8692 Re: Republika Turska
Hajde da recimo da je njegovo maslo , si sta je sa generalima koji su čitav svoj život proveli u armiji , misliš da bi oni pristali da budu kurbani ???_Reds_ wrote:Nisam 100 posto siguran, ali ovo je Ergoganovo maslo, kako bi upotpunosti ovaldao vojskom i opet za sve optuzio covjek koji mu ja valjda dok je do vlasti dosao.
-
Zgoljo
#8693 Re: Republika Turska
Sad kad nije uspjelo to je Erdo sam izveo 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8694 Re: Republika Turska
zeljeti domoljuba na celu turske je posteno
ali ne zeljeti isto hrvatskoj austriji njemackoj francuskoj
je klasicno jedenje brabonjaka u reziji superbosnji
ali ne zeljeti isto hrvatskoj austriji njemackoj francuskoj
je klasicno jedenje brabonjaka u reziji superbosnji
-
Zgoljo
#8695 Re: Republika Turska
Tebi dugujem izvinjenje sto sam te svstao u anamo-oneMatzan wrote:Sad se još samo fali da Mile Ronhil raspiše referendum kojim bi se građani Crpcke izjasnili je li puč uspio ili nije.
- Drvosjeca iz Dejcica
#8696 Re: Republika Turska
Matzan wrote:Sad se još samo fali da Mile Ronhil raspiše referendum kojim bi se građani Crpcke izjasnili je li puč uspio ili nije.
- _Reds_
#8697 Re: Republika Turska
Naravno da u ovome ima njegovog uticaja. Pa ovaj drzavni udar bi bolje ja organizovao nego ova vojska sinoc.Zgoljo wrote:Sad kad nije uspjelo to je Erdo sam izveo
Zrtovao je 100 ljudi zard ovaladavanja vojskom. Ponasa se kao sto su se sultani ponasali, svakog na koga sumnja u nesto proglasi ga drzavnim neprijateljom, i sad trazi jos i smrtne kazne.
I nas poslanik je mjenjao misljenja, ali ovaj je umislio da je nedodorljiv.
Umjesto da se bavi naukom i ekonomijom on bi se samo ratova igrao.
- Drvosjeca iz Dejcica
#8698 Re: Republika Turska
Ih...tu više ni haparati ne pomažu, prešlo u patološko.mario001 wrote:Od sinoc na aparatima, koja mrznjakamen spoticanja wrote:Ti jos suze ronisPoint. wrote:Ovo izdrkavanje Bosnjaka prema Erdoganu postaje pateticno. Sta ljudi vide u toj Turskoj? Poslace oni Bosni jos neimara za gradnju dzamija, poslace malo rahat lokuma i par slatkorjecivih stihova o bratskim vezama, a Srbiji firme i nova radna mjesta. Al bitno je da Brko voda za sobom zamotanu hanumu i na ti je sa Baketom. Kakve nas podanicke metode pucaju, Bog te mazo.
- _Reds_
#8699 Re: Republika Turska
_Reds_ wrote:Naravno da u ovome ima njegovog uticaja. Pa ovaj drzavni udar bi bolje ja organizovao nego ova vojska sinoc.Zgoljo wrote:Sad kad nije uspjelo to je Erdo sam izveo
Zrtovao je 100 ljudi zard ovaladavanja vojskom. Ponasa se kao sto su se sultani ponasali, svakog na koga sumnja u nesto proglasi ga drzavnim neprijateljom, i sad trazi jos i smrtne kazne.
I nas poslanik je mjenjao misljenja, jer su njegovi najblizi misli drugacije, ali ovaj je umislio da je nedodorljiv, pa one koje ne misle kao on proglasi automatki drzavnim neprijateljom.
Umjesto da se bavi naukom i ekonomijom on bi se samo ratova igrao.
- kamen spoticanja
#8700 Re: Republika Turska
Države koje podržavaju Fethullaha Gulena bit će smatrane neprijateljima Ankare, poručio turski premijer.
http://balkans.aljazeera.com/vijesti/yi ... ovu-naciju
http://balkans.aljazeera.com/vijesti/yi ... ovu-naciju