relativno84 wrote:695615 Evaluating the Effort Involved in Making Relevance Assessments 1$meni je tek jedan otvorilo pa vrijedi pokusati
jel se moze koje bilo stavit ili se bas mora pazit ?
Moderator: anex
relativno84 wrote:695615 Evaluating the Effort Involved in Making Relevance Assessments 1$meni je tek jedan otvorilo pa vrijedi pokusati
Ja sam lafo citao, i zavrsio, sad cekam bonusAmer996 wrote:relativno84 wrote:695615 Evaluating the Effort Involved in Making Relevance Assessments 1$meni je tek jedan otvorilo pa vrijedi pokusati
jel se moze koje bilo stavit ili se bas mora pazit ?
relativno84 wrote:Ja sam lafo citao, i zavrsio, sad cekam bonusAmer996 wrote:relativno84 wrote:695615 Evaluating the Effort Involved in Making Relevance Assessments 1$meni je tek jedan otvorilo pa vrijedi pokusati
jel se moze koje bilo stavit ili se bas mora pazit ?![]()
relativno84 wrote:Amer996 wrote:
![]()
![]()
Ne, photoshop![]()
meni je sinoc dva otvorilo, sa ovim ID 693417majstorjUVE wrote:Jel izaso novi ID Godista vina?
Ovaj sto ga sad imamo je izasao 22.02 ...sumnjam da je izasao nov, negde sam procitala da onaj Bugarin prica da izlaze na 13 dana ...nesto mi to puno..jel zna iko na koliko ih menjajumajstorjUVE wrote:Jel izaso novi ID Godista vina?
da to je taj stari.Na kojem sam expelled na testuLovaDoKrova wrote:Ovaj sto ga sad imamo je izasao 22.02 ...sumnjam da je izasao nov, negde sam procitala da onaj Bugarin prica da izlaze na 13 dana ...nesto mi to puno..jel zna iko na koliko ih menjajumajstorjUVE wrote:Jel izaso novi ID Godista vina?
al refresh udara na 4,oladi malo covjecemajstorjUVE wrote:Jel moze pomoc za ovaj?
kad god mi ga izbaci vecinom trazi da klinkem nesta na ovom monitoru a nikad ne mogu.Koji god mi korak dodje u ovom formatu ne mogu maknut![]()
Pozdrav dimitrov,dimitrov wrote:Look for a person with a specific title, on a company's leadership/biographies page ID 658498
Ne znam jeli neko spominjao prije mene,ali prelagan zadatak.
P.S.Može li mi neko objasniti te flagove...Vidim spominjete ih.O čemu se tu zapravo radi?(Nisam još imao nijednom flag).
To je nista zna bit puno visedobojlija81 wrote:al refresh udara na 4,oladi malo covjecemajstorjUVE wrote:Jel moze pomoc za ovaj?
kad god mi ga izbaci vecinom trazi da klinkem nesta na ovom monitoru a nikad ne mogu.Koji god mi korak dodje u ovom formatu ne mogu maknut![]()
![]()
kongrečulejšn!relativno84 wrote:
![]()
![]()
Pa sto bas 8,trebo si 5 il 10 da ti svijet povjerujebabaroga1x wrote:kongrečulejšn!relativno84 wrote:
![]()
![]()
Meni jesu isplatili, jutros ustao vidim na racunu leglo 250 centi od tog taska kad kasnije dodje i poruka na crowdflower da je legloglitch wrote:vece narode![]()
janjicar jesu ti isplatili za onaj od 72 koraka test web app
iako nisam stigo do kraja negdje do 23 koraka
nigdje mi ga nema na rainforest dashbordu uopste
To vec nije fermajstorjUVE wrote:Pa sto bas 8,trebo si 5 il 10 da ti svijet povjerujebabaroga1x wrote:kongrečulejšn!relativno84 wrote:
![]()
![]()
ma hajd ionako bi sigurno bilo dispute ali od 1$Janjicar wrote: Meni jesu isplatili, jutros ustao vidim na racunu leglo 250 centi od tog taska kad kasnije dodje i poruka na crowdflower da je leglo![]()
Da je ovakvih vise dobro bi bilo
Mene jutros docekalo, pa sam napisao svoje vidjenje situacijeglitch wrote:ma hajd ionako bi sigurno bilo dispute ali od 1$Janjicar wrote: Meni jesu isplatili, jutros ustao vidim na racunu leglo 250 centi od tog taska kad kasnije dodje i poruka na crowdflower da je leglo![]()
Da je ovakvih vise dobro bi bilo![]()
![]()
a vidim odgovorili ti za onaj od 19og
meni jos nisu u pon sam piso im
Bio je bagovan neki dan, pisala im tiket, i uvazili ga.. Sad ga mjerkam i kontam, dal da zapnem...ODB wrote:695675 Copy and Paste FUNd Info (Google Chrome) na Elitu 10c
Poslije mukotrpnog kviza od 5 stranica x 2 file poslije ide samo jedna stranica sa 2 file