Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#8676 Re: Liverpool FC
Ne izdvajaju se pare za stadion i pare za igrace iz istog dzepa koliko ja znam ..
-
Peryton_
#8677 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Ne izdvajaju se pare za stadion i pare za igrace iz istog dzepa koliko ja znam ..
To je normalno, pare za stadion ce dati banka a pare za igrace ce/nece dati vlasnici.
- bato99
#8678 Re: Liverpool FC
pojačati obranu pod hitno na ljeto
-
Mustang1
#8679 Re: Liverpool FC
Ma treba prodati bruku igraca .. Ove sto su po posudbama treba prodati po 10 miliona bar po komadu
Aspas,Alberto isto tako .. Glen REPREZENTATIVAC
15
Tu bi se mogla skupit lova za oba beka .. Kad bi se ta 2 beka dovela bilo bi dovoljno ali mislim da mora i jedan TENK na zadnjeg veznog ..Samo nek ne grizu opet za krilima i napadacima ..
- vaučer
#8680 Re: Liverpool FC
Mislim da će kupiti jedno prodorno krilo, kao Konoplyanku, da pojačamo klupu rotacijom sa Sterlingom ili Coutinhom. Vratiti Borinija na klupu, prodati Aspasa. Vratiti Susa, Wisdoma i Robinsona, prodati Johnsona, Kellya i Cissokha. Kupiti dva prva beka (definitivno naš najveći problem). Dakle dva beka i krilo i bio bih zadovoljan.
-
Mustang1
#8681 Re: Liverpool FC
Cissokho je na posudbi kod nas
Ja bih vise volio dva beka i zadnjeg veznog
Ja bih vise volio dva beka i zadnjeg veznog
- vaučer
#8682 Re: Liverpool FC
Ma da, uglavnom - da ga nema više
Taj zadnji vezni nam na papiru treba, ali izgleda da Rodgers ne fura tu poziciju kako je radio npr Rafa.
Imamo dosta zanimljivih veznjaka, ne isključujem da će doći još koji ali stvarno ne mogu pretpostaviti kakav. Mislim da je neko zeznuto krilo koje zabija sigurna kupovina i barem jedan bek iako lako mogu vidjeti dva beka i odlazak Johnsona, dakle novi prvi desni (zamjene Wisdom, Flanagan, McLaughlin) i novi prvi lijevi (zamjene Enrique i Robinson). Ali kupovati sigurno hoće i sigurno će probati dohvatiti neke vrlo dobre igrače ako budemo u Ligi Prvaka, s ovako tankim rosterom se ne može igrati na više strana - jedva je dovoljan i za samo prvenstvo.
Taj zadnji vezni nam na papiru treba, ali izgleda da Rodgers ne fura tu poziciju kako je radio npr Rafa.
Imamo dosta zanimljivih veznjaka, ne isključujem da će doći još koji ali stvarno ne mogu pretpostaviti kakav. Mislim da je neko zeznuto krilo koje zabija sigurna kupovina i barem jedan bek iako lako mogu vidjeti dva beka i odlazak Johnsona, dakle novi prvi desni (zamjene Wisdom, Flanagan, McLaughlin) i novi prvi lijevi (zamjene Enrique i Robinson). Ali kupovati sigurno hoće i sigurno će probati dohvatiti neke vrlo dobre igrače ako budemo u Ligi Prvaka, s ovako tankim rosterom se ne može igrati na više strana - jedva je dovoljan i za samo prvenstvo.
-
Mustang1
#8683 Re: Liverpool FC
Ma dzaba sto on to forsira meni je ta pozicija zadnjeg veznog najvaznija u timu .. Kada imas jednog dobrog na tom mjestu sve je lakse .. Pogledati samo Yayu sta radi .. Ali hajd nadji novog Yayu 
- Towelie
#8684 Re: Liverpool FC
Narocito je tesko naci novog Jaju za novac koji su oni spremni da ponude. No, videcemo. Mozda me demantuju i iskopaju jos neki dijamant.
- PrtiBeeGee
#8686 Re: Liverpool FC
Malo detalja iz objavljenog finansijskog izvjestaja.
Od kako su Fenway Grupa preuzela LFC, pored inicijalnih 300M funti kojima su spasili klub od stecaja (kupovinom), do danas su prihode od komercijalne aktivnosti uvecali za 9% u 2010. sto u konacnici znaci oko 200M funti godisnje, dok su ti prihodi u 2012. dosli na gotovo 300M
Takodjer, vanjski dug od otrpilike isto toliko novca, smanjili su na svega 50takM funti, te ujedno isto toliko uplatili po osnovu duga za kredite za stadion. Uz najveci komercijalni ugovor za sportsku opremu na otoku, mnogo je komercijalnih ugovora i fransiznih prosirenja koje su "decki iz Fenwaya" donijeli u Liverpool.
Sve u svemu, LFC je danas prema Forbsu, 10. najvredniji fudbalski tim na planeti, a da je pri tome jedini klub u top 15. najbogatijih koji ne igra Ligu prvaka. Treba dodati i to da je vrijednost kluba uvecana za preko 100% od momenta kada su preuzeli kao i da bi eventualnim plasmanom u LP, nasi prihodi dosli medju top 5 ili 6 klubova na svijetu s obzirom da je znacajan iznos vezan za TV prava i UEFA nagrade za ucesce.
Hvala! YNWA!
Od kako su Fenway Grupa preuzela LFC, pored inicijalnih 300M funti kojima su spasili klub od stecaja (kupovinom), do danas su prihode od komercijalne aktivnosti uvecali za 9% u 2010. sto u konacnici znaci oko 200M funti godisnje, dok su ti prihodi u 2012. dosli na gotovo 300M
Takodjer, vanjski dug od otrpilike isto toliko novca, smanjili su na svega 50takM funti, te ujedno isto toliko uplatili po osnovu duga za kredite za stadion. Uz najveci komercijalni ugovor za sportsku opremu na otoku, mnogo je komercijalnih ugovora i fransiznih prosirenja koje su "decki iz Fenwaya" donijeli u Liverpool.
Sve u svemu, LFC je danas prema Forbsu, 10. najvredniji fudbalski tim na planeti, a da je pri tome jedini klub u top 15. najbogatijih koji ne igra Ligu prvaka. Treba dodati i to da je vrijednost kluba uvecana za preko 100% od momenta kada su preuzeli kao i da bi eventualnim plasmanom u LP, nasi prihodi dosli medju top 5 ili 6 klubova na svijetu s obzirom da je znacajan iznos vezan za TV prava i UEFA nagrade za ucesce.
Hvala! YNWA!
- Gandalf
- MOSALJOZE
#8688 Re: Liverpool FC
Svaka čast,ima još posla,ali strašno dobro napreduju
- MyTao
#8689 Re: Liverpool FC
United is next.
Osigurali su opstanak u ligi, tako da pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Vise me plase ovi timovi sa dna tabele nego sredine.
Osigurali su opstanak u ligi, tako da pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Vise me plase ovi timovi sa dna tabele nego sredine.
-
Peryton_
#8690 Re: Liverpool FC
Nisu mediji propratili ovaj derbi kao prije
Ili je mozda jos rano
Ili je mozda jos rano
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8691 Re: Liverpool FC
haman da sam prestao gledati Premiership ove sezone koliko većina klubova igra dosadno osim Liverpoola koji je jedini tim u Premiershipu čije utakmice vrijedi gledati
nadam se da će osvojiti titulu jer su je zaslužili
nadam se da će osvojiti titulu jer su je zaslužili
- Tito_i_Partija
#8692 Re: Liverpool FC
Liverpool dobar, i trenutno jedina sansa da zaustavi onog pakasa Murinja, kojeg ne mogu organski.
Samo nedajte onom Kolu da igra, majka mu stara...taj haman jos nije skonto koji je tim njegov, a koji nije.
Samo nedajte onom Kolu da igra, majka mu stara...taj haman jos nije skonto koji je tim njegov, a koji nije.
- Towelie
#8693 Re: Liverpool FC
Kolo jedino igra kada su ostali povredjeni. Trebalo bi da Sako bude spreman za Junajted, pa ne verujem da cemo Turea gledati na terenu.Tito_i_Partija wrote:Liverpool dobar, i trenutno jedina sansa da zaustavi onog pakasa Murinja, kojeg ne mogu organski.
- PrtiBeeGee
#8694 Re: Liverpool FC
Ukrajinski Mesi odlazi u Katar na pregovore sa PSŽ
Jevgen Konopljanka protiv Totenhema u Ligi Evrope pokazao klasu
Liverpul je sopstvenom glupošću ostao bez Jevgena Konopljanke i sada su veoma male šanse da ga dovedu na leto. Vezista Dnjepra je konkretno protiv Totenhema u Ligi Evrope pokazao zašto ga zovu ukrajinski Mesi, tako da će se mnogi evropski velikani ponovo otimati za njega kada za to dođe vreme.
Međutim, kako stvari stoje, PSŽ je rešio da posao završi pre svih. Konopljanka navodno u ponedeljak putuje u Katar, gde će sa gazdama Svetaca pregovarati u vezi sa uslovima selidbe u Pariz.
„Postoji dosta interesovanja mnogih vrhunskih klubova u E vropi, što je i normalno kada se radi o takvom talentovanom igraču kao što je Konopljanka“, rekao je više puta neimenovani menadžer Konopljanka koji dodatno pokušava da digne cenu svom klijentu.
KAKO SMO SAMO NESPOSOBNI ZAVRSIT "GOTOV" TRANSFER !!!!!!!!
Jevgen Konopljanka protiv Totenhema u Ligi Evrope pokazao klasu
Liverpul je sopstvenom glupošću ostao bez Jevgena Konopljanke i sada su veoma male šanse da ga dovedu na leto. Vezista Dnjepra je konkretno protiv Totenhema u Ligi Evrope pokazao zašto ga zovu ukrajinski Mesi, tako da će se mnogi evropski velikani ponovo otimati za njega kada za to dođe vreme.
Međutim, kako stvari stoje, PSŽ je rešio da posao završi pre svih. Konopljanka navodno u ponedeljak putuje u Katar, gde će sa gazdama Svetaca pregovarati u vezi sa uslovima selidbe u Pariz.
„Postoji dosta interesovanja mnogih vrhunskih klubova u E vropi, što je i normalno kada se radi o takvom talentovanom igraču kao što je Konopljanka“, rekao je više puta neimenovani menadžer Konopljanka koji dodatno pokušava da digne cenu svom klijentu.
KAKO SMO SAMO NESPOSOBNI ZAVRSIT "GOTOV" TRANSFER !!!!!!!!
- Ironman1921
#8695 Re: Liverpool FC
pratim,ali mislim da ima tema.
- Charuga
- Globalni moderator
#8696 Re: Liverpool FC
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» Ironman1921
1 mjesec
» Ironman1921
1 mjesec
-
Mustang1
#8697 Re: Liverpool FC
Aston Vila
Imam osjecaj da ce sutra biti utakmica za historije .. Samo ne znam ko ce dobiti
Ja bih volio da ih nabusimo npr. kao Arsenal ili Tottenham 
Imam osjecaj da ce sutra biti utakmica za historije .. Samo ne znam ko ce dobiti
- Logovan
#8698 Re: Liverpool FC
Napravit će grešku ako pređe u PSG. Bolji mu je izbor Liverpool nego Francuzi.PrtiBeeGee wrote:Ukrajinski Mesi odlazi u Katar na pregovore sa PSŽ
-
stup metropola
#8699 Re: Liverpool FC
Psg je klub koji ce jos dugo vremena voditi glavnu rijec u evropi dok liverpul prodajom suareza ponovo postaje prosjecan klub. Definitivno je donio pravu odluku
Sent from my A800 using Tapatalk
Sent from my A800 using Tapatalk
- vaučer
#8700 Re: Liverpool FC
Jesam li spavao dok je PSG osvojio nekoliko naslova prvaka Europe a Liverpool prodao Suareza i nije doveo nikoga da ga zamjeni? Spavao sam dugo izgleda.