@channel10,channel10 wrote:@telemach, zasto nema prenosa finala kupa Kralja Spanije?
Podsjećamo da smo distributer programskog sadržaja, a ne emiter.
Moderator: Benq
@channel10,channel10 wrote:@telemach, zasto nema prenosa finala kupa Kralja Spanije?
Onaj, ledi slika stalno. Valjda to poprave.crnivrag wrote:Vrišti slika u 4Kc_g wrote:Fin novi kanal. Šta je sa tonom? Hoće li biti neki domaći?
Ne vjerujem da će biti ton na domaćem jeziku, jer su otkupili prava za reemitiranje kanala samo od 25.05. do 09.06.
Da ti nije slab signal na frekvenciji 434 Mhz, evo kod mene se od jutros vrti kanal na TV-u, i nije nijednom trznula slika.c_g wrote: Onaj, ledi slika stalno. Valjda to poprave.
Sjajno tenis izgleda u 4K jbt
Počeli prije mjesec dana.REDDEVILS wrote:Izgleda da su počeli ubacivati HD sadržaj na HBO OD Video Klub
Ja tek sad vidiocrnivrag wrote:Počeli prije mjesec dana.REDDEVILS wrote:Izgleda da su počeli ubacivati HD sadržaj na HBO OD Video Klub
Ali cini mi se ne bas sve sadrzaje, i ovi stari su i dalje u SDcrnivrag wrote:Počeli prije mjesec dana.REDDEVILS wrote:Izgleda da su počeli ubacivati HD sadržaj na HBO OD Video Klub
Evo sad okreno na SK 4K isto mi slika ledi. Fast, objasni mi kako da to popravim. Slupat ću TV.crnivrag wrote:Da ti nije slab signal na frekvenciji 434 Mhz, evo kod mene se od jutros vrti kanal na TV-u, i nije nijednom trznula slika.
Ako ti je signal slab moraš zvati njih da ti nađu izvor na kojem je signal oslabio i saniraju problem.c_g wrote: Evo sad okreno na SK 4K isto mi slika ledi. Fast, objasni mi kako da to popravim. Slupat ću TV.
Najava bila na poleđini računa za februar, putem e-mail-a, u svim dnevnim novinama i na Telemach web stranici: https://telemach.ba/a33684/podrska/vije ... ijena.htmlFaceOff wrote:Zasto je racun za april povecan na 45,5KM bez bilo kakve najave?
Josh kad bi se sam izbrisao.....crnivrag wrote:Deleted.
Ovom prilikom želim da Vam se izvinim na gore napisanomHaris033 wrote:Telemach je presmijesan!![]()
Vi iz Telemacha uzimate lopatom!! E vala, od mene danas, dobijate minimum. Najslabiji paket!![]()
Hvala Bogu pa nisam pod Ugovorom. A čim bude neke konkurencije, odjavljujem Vas skroz!!!
I prestanite lagati ljude da je poskupljenje 1.50 KM. Vaša poskupljenja se kreću između 6-10 KM.
Sram Vas bilo!!!
Vraže nisu pustili dovoljnu propusnost za 4K kanal pa zato i stopa.crnivrag wrote:@Telemach
Štopa vam Eurosport 4K.
Zaledi, pa proradi nakon minute, radi dvije sekunde i opet zaledi.
Problem nije s moje strane, jer je signal sasvim ok.
Edit: Izgleda da je Eurosport imao problema sa signalom, sad je ok.
Bio je problem od strane Eurosport-a, sada radi kako treba, a bitrate im je 21 Mbps na ovom kanalu.REDDEVILS wrote: Vraže nisu pustili dovoljnu propusnost za 4K kanal pa zato i stopa.
Minimalna propusnost je 15 Mbps za 4K, ali su izgleda zaboravili odvrnuti pipu
CooK wrote:@Telemach imate PP.