Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
azdralovic

#86576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by azdralovic »

kanga wrote:U februaru raskinuli ugovor i danas zovu nude neke pakete. Kad sam joj rekla da nismo njihovi korisnici od februara čudom se čudi jer eto oni nas imaju još uvijek u sistemu. :-) :roll: :run:
mozda i racuni idu :lol:
Telemach

#86577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

arnes_king wrote:@Telemach sve ste podatke dobili i zvali ste rodjaka ali ste ga samo pokušavali nagovoriti na druge opcije koje ga nista jeftinije nisu dolazile.

Ako se placa 80 ili 180KM kako onda u Kiseljaku naplacuju 110-120KM a i kod njij do nedavno bilo 80KM?

Kako god, nista me ne cudi jer vidim po forumu da stalno sve poskupljujete.
@arnes_king,
Po dostavljenim podacima koje imamo, nijedan račun nije fakturisan. Ukoliko posjedujete navedenu fakturu, kako smo naveli, možete je predočiti i provjerit ćemo. Također, Cjenovnik je isti za sva područja. Možete ga preuzeti na: https://telemach.ba/Binary/10691/Cjenov ... 4.2019.pdf
kanga

#86578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kanga »

azdralovic wrote:
kanga wrote:U februaru raskinuli ugovor i danas zovu nude neke pakete. Kad sam joj rekla da nismo njihovi korisnici od februara čudom se čudi jer eto oni nas imaju još uvijek u sistemu. :-) :roll: :run:
mozda i racuni idu :lol:
Na mail ne dolaze, u sandučiću nema ništa, ali s ob zirom kakva su bagra ne bih se začudila da za godinu dana dobijem poziv na sud.
zippoo87

#86579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 »

prebacen nedavno na paket eon light duo i imao sam i u starom dou net grande a i do sada cinestar premiere 1 i 2 HD u paketu i evo sada da kliknem na eon cinestar preimer ,pise niste pretplaceni
takodjer cinestar katalog u video klubu isto vise nisam preplacen
je li se ovo sta mijenjalo,izbacivalo ili sta vec...nemam pojma
moze li mi se telemach javiti ili neko
plagijator1975

#86580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

:evil:

Deder nam reci šta nam donosi ovaj update za box, osim note koja je dodana kada se pojačava ton
crnivrag

#86581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

plagijator1975 wrote::evil:

Deder nam reci šta nam donosi ovaj update za box, osim note koja je dodana kada se pojačava ton
Jači ton, mogućnost uključivanja HDMI-CEC opcije u postavkama box-a, mogućnost podešavanja proxy-a i statičke IP adrese, što se EON box aplikacije tiče: blokiranje kanala po želji i postavljanje vremena za istek unesenog PIN koda.

Tu su također poboljšanja za spajanje raznih TV uređaja sa box-om, da ne gube više signal i sl.
crnivrag

#86582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

zippoo87 wrote:prebacen nedavno na paket eon light duo i imao sam i u starom dou net grande a i do sada cinestar premiere 1 i 2 HD u paketu i evo sada da kliknem na eon cinestar preimer ,pise niste pretplaceni
CP Premiere HD kanali su bili pušteni promotivno do 15.05., i oni ne idu u EON Light paket.
plagijator1975

#86583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

crnivrag wrote:
plagijator1975 wrote::evil:

Jači ton, mogućnost uključivanja HDMI-CEC opcije u postavkama box-a, mogućnost podešavanja proxy-a i statičke IP adrese, što se EON box aplikacije tiče: blokiranje kanala po želji i postavljanje vremena za istek unesenog PIN koda.

Tu su također poboljšanja za spajanje raznih TV uređaja sa box-om, da ne gube više signal i sl.
Hvala :thumbup:
Telemach

#86584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zippoo87 wrote:prebacen nedavno na paket eon light duo i imao sam i u starom dou net grande a i do sada cinestar premiere 1 i 2 HD u paketu i evo sada da kliknem na eon cinestar preimer ,pise niste pretplaceni
@zippoo87,
Istekao je promo period za CineStar Premiere kanale 15.5.
strider_sm

#86585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by strider_sm »

Telemach wrote:
strider_sm wrote:
Telemach wrote: @strider_sm,
Nemate pravo na tu akciju. Istaknuto je koji korisnici istu mogu koristiti. U svakom slučaju, možemo Vas pozvati i prezentovati benefite za postojeće korisnike Trio Grande paketa?

Nema potrebe za pozivima - jednostavno napisete na sajtu koji su benefiti za postojece korisnike kojima je istekao ugovor i koji su spremni potpisati isti ponovno.
Nekakve "sales" telefonske price i ubjedjivanja bas i ne volim.
@strider_sm,
Potrebno je da navedete tačno s kojeg Grande na koji Eon paket želite preći.
Pozdrav,
Trenutno: Trio Grande Family.
Dvoumim se izmedju EON Full i EON Premium. Vjerovatnije Full, Premium bih mozda odabrao u slucaju da mogu koristiti ovu akciju s popustom sto je imaju novi korisnici.
Mehemed
Vozim: automobil

#86586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

strider_sm wrote: Pozdrav,
Dvoumim se izmedju EON Full i EON Premium. Vjerovatnije Full, Premium bih mozda odabrao u slucaju da mogu koristiti ovu akciju s popustom sto je imaju novi korisnici.
Ne možeš NIKAKO iskoristiti akciju s popustom koju imaju novi korisnici. Mogao bi da si bio korisnik samo TV-a, a ti si bio korisnik i TV-a i Interneta i Telefona. Nikakav popust ne možeš dobiti.
Kralj Tvrtko I.

#86587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

U zadnje vrijeme vrlo teško se ulazi na portal mojtelemach preko mobitela...
Jel to samo kod mene ili globalno?
Mehemed
Vozim: automobil

#86588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Nikada se nije ni moglo lahko ulaziti.
Telemach

#86589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@strider_sm,
Potrebno je da navedete tačno s kojeg Grande na koji Eon paket želite preći.[/quote]

Pozdrav,
Dvoumim se izmedju EON Full i EON Premium. Vjerovatnije Full, Premium bih mozda odabrao u slucaju da mogu koristiti ovu akciju s popustom sto je imaju novi korisnici.[/quote]
@strider_sm,
Potpisivanjem Ugovora za Eon Full paket, na 24 mjeseca, biste 6 mjeseci plaćali staru cijenu paketa. Potpisivanjem Ugovora za Eon Premium paket, na 24 mjeseca, biste 12 mjeseci plaćali staru cijenu paketa. Arena Sport Sd paket i Pink paket biste, također, dobili na period od 24 mjeseca.
Benq

#86590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Kralj Tvrtko I. wrote:U zadnje vrijeme vrlo teško se ulazi na portal mojtelemach preko mobitela...
Nije do tebe, unazad par mjeseci je takva situacija, bez obzira pokusao se logovati preko mobitela ili racunara.
djama

#86591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by djama »

Benq wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:U zadnje vrijeme vrlo teško se ulazi na portal mojtelemach preko mobitela...
Nije do tebe, unazad par mjeseci je takva situacija, bez obzira pokusao se logovati preko mobitela ili racunara.
aplikacija pogotovo , vecini slucajeva izbacuje gresku
macchiato

#86592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by macchiato »

Šta je ovo sad odjednom poskupilo sa 45,90 na 47,50? :?

Da bar piše radi čega je poskupilo, a koliko znam, niko nije koristio nikakve druge usluge poput vraćanja programa unazad itd.
Telemach

#86593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

macchiato wrote:Šta je ovo sad odjednom poskupilo sa 45,90 na 47,50? :?

Da bar piše radi čega je poskupilo, a koliko znam, niko nije koristio nikakve druge usluge poput vraćanja programa unazad itd.
@macchiato,
Obavijest o izmjeni Cjenovnika je korisnicima dostavljena uz račune za januar, a izmjena je nastala od 1.4. Također, istu možete preuzeti na linku stranice: https://telemach.ba/Binary/10688/Obavje ... cijena.pdf
crnivrag

#86594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Bože sveti zar opet :-)

Obavijest o poskupljenu postavljena na stranici krajem februara: https://telemach.ba/a33684/podrska/vije ... ijena.html, u svim mogućim novinama, na poleđini računa za mjesec januar u februaru i putem e-mail-a.

Do 31.03. se mogao raskinuti ugovor bez posljedica, ali očito mnogo vas ne čita poleđine računa kad dođu :-)
macchiato

#86595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by macchiato »

Dobro ajde, izvinjavam se. Ko uopšte čita drugu stranicu računa? :D

Ovi sami dižu cijene, a konkurencije i alternative za korisnike nažalost nema.
rida1976

#86596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rida1976 »

crnivrag wrote:

Bože sveti zar opet :-)

Obavijest o poskupljenu postavljena na stranici krajem februara: https://telemach.ba/a33684/podrska/vije ... ijena.html, u svim mogućim novinama, na poleđini računa za mjesec januar u februaru i putem e-mail-a.

Do 31.03. se mogao raskinuti ugovor bez posljedica, ali očito mnogo vas ne čita poleđine računa kad dođu :-)

imaš pm vraže
REDDEVILS

#86597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Zašto nije moguće promjeniti standardno ime na Eon smart TV aplikaciji, i dali i promjena imena spada u maximalni broj izbrisani uređaja :)
crnivrag

#86598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote:Zašto nije moguće promjeniti standardno ime na Eon smart TV aplikaciji, i dali i promjena imena spada u maximalni broj izbrisani uređaja :)
Moguće je promijeniti ime klikom na isto putem portala, a to se ne smatra promjenom uređaja.
REDDEVILS

#86599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:
REDDEVILS wrote:Zašto nije moguće promjeniti standardno ime na Eon smart TV aplikaciji, i dali i promjena imena spada u maximalni broj izbrisani uređaja :)
Moguće je promijeniti ime klikom na isto putem portala, a to se ne smatra promjenom uređaja.
Promjenim ja ime na portalu ali kad hoću da spasim kliknem na enter i opet me na isto ime vrati
Na dva mobitela sam promjenio ime ali na TV - u neće
Telemach

#86600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

REDDEVILS wrote:
crnivrag wrote:
Promjenim ja ime na portalu ali kad hoću da spasim kliknem na enter i opet me na isto ime vrati
Na dva mobitela sam promjenio ime ali na TV - u neće
@REDDEVILS,
Ukoliko želite dostavite kontakt telefon i pozvat ćemo Vas ili Vi možete pozvati nas :)
Locked