Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
isie

#86526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by isie »

Internet zadnjih dana je katastrofa , ne kontam sta se desilo odjednom ?
Znaci nije samo do mene nego dosta ljudi isto govori , mislim da je red da uradite nesto po tom pitanju. Hvala
diablobih

#86527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

TESLA_EDISON wrote:Ima li kakvih naznaka za Android Pie na boxovima? Bilo bi super da puste update. Evo čitam i na srbijanskim forumima niko ništa ne zna oko toga. Slovenske ne razumijem svakako ali vjerujem da ni tu nema nekih informacija. Crnu Goru neću ni gledati.
Tesko, kada bude, prvi ce dobiti nvidia shield, pa onda ostali. Zasad nema naznaka nikakvih.
tap3ah75

#86528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

Telemach wrote:
rida1976 wrote:@Telemach

Dajte nam SBB brzine, nema smisla da ignorišete zahtjeve. U pravi je blackdevils potpuno. Ne zanimaju nas tamo nekih par naslova u katalogu, hoćemo da se sa brzinama bar izjednačimo sa SBB
@rida1976,
I sami znate da Vas nikad ne ignirišemo :) Sve sugestije su zabilježene.
Nemojte svega vama ništa mjenjati.
Znamo svi da je to markica/dvije gore na računima.

Pitanjce? Šta znači sad ovo ... besplatna tv 6 mjeseci ako pređem sa grande paketa na eon duo?
Telemach

#86529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

tap3ah75 wrote:
Telemach wrote:
rida1976 wrote:@Telemach

Dajte nam SBB brzine, nema smisla da ignorišete zahtjeve. U pravi je blackdevils potpuno. Ne zanimaju nas tamo nekih par naslova u katalogu, hoćemo da se sa brzinama bar izjednačimo sa SBB
@rida1976,
I sami znate da Vas nikad ne ignirišemo :) Sve sugestije su zabilježene.
Nemojte svega vama ništa mjenjati.
Znamo svi da je to markica/dvije gore na računima.

Pitanjce? Šta znači sad ovo ... besplatna tv 6 mjeseci ako pređem sa grande paketa na eon duo?
@tap3ah75,
Nemate mogućnost korištenja akcije za nove kroisnike. Dostavite nam tačnu informaciju s kojeg paketa na koji želite preći (nazive paketa) i provjerit ćemo koje benefite ćete ostvariti :)
Telemach

#86530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

photo&video wrote:Da li se Vama desava kada vracate neki sadrzaj preko Eon boxa da ton uopste nije sinhronizovan. Odstupanje 1-2 sekunde brza ton u odnosu na sliku ili obratno. To sam primjetio na foxovima.
@photo&video,
Dostavite nam kontakt telefon na koji Vas možemo pozvati.
Telemach

#86531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

isie wrote:Internet zadnjih dana je katastrofa , ne kontam sta se desilo odjednom ?
Znaci nije samo do mene nego dosta ljudi isto govori , mislim da je red da uradite nesto po tom pitanju. Hvala
@isie,
Primjedbu sa korisničkim podacima, možete dostaviti u pp ili pozvati podršku na 1360 ili 033/835-555.
Pauza

#86532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pauza »

@Telemach

Imam Trio Grande Family, Datum aktivacije: 01.06.2016.

Želim da pređem na EON light DUO i pitam Vas mogu li ostvariti trenutnu akciju?
Mehemed
Vozim: automobil

#86533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Pauza wrote:@Telemach

Možda jedino da dobiješ pinkove i arene SD, ništa drugo ne možeš.
Telemach

#86534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@Pauza,
Dobili biste Arena SD i Pink paket, na 24 mjeseca te biste zadržali podtojeću programsku shemu. Naravno, Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.
Radar71

#86535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

hoće li ta GIGA mreža :?

Image
Pauza

#86536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pauza »

Telemach wrote:

@Pauza,
Dobili biste Arena SD i Pink paket, na 24 mjeseca te biste zadržali podtojeću programsku shemu. Naravno, Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

U redu i hvala Vam na odgovoru, ali to uopšte nije što korisniku Vaših usluga treba. Vi kažnjavate lojalnost. xD To nije normalno! Dakle, izgleda da Vas je zaista briga za korisnikove potrebe, nego ste orijentirani samo i isključivo da korisnicima, dodatno, zavučete ruku u džep. To je dugoročno gledano loša politika firme i menadžment koji vodi takvu politiku čini mi se da ne zna šta tačno radi i "đe goni". Vašu politiku zadnje 2 godine doživljavam kao "seljačku politiku" ili "uzmi papka politiku" i da to ne bih više trpio odjaviču sve usluge koje mi pružate a koje sam plaćao. Do narednih AKCIJSKIH EXTRA MEGA GIGA TELEMAH PONUDA (ali samo za novorođene korisnike), sretno!
CooK

#86537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Ne mozes, mozes dobiti jedino qurcinu od arena sd, pinkova ili nekih drugih kanala. Meni je istekao ugovor i par puta su me zvali a jedino sto sam trazio je da mi smanje racun 3KM i ne daju. Znaci rekao sam da mi ne treba ni EON polusmece od boxa, ni kockasti SD arena i pink kanali, ni Cinestari, itd nego samo prosireni paket kanala i 80mbps internet a umjesto sadasnjih 60,5KM da placam 57,5KM i vezao bih se ugovorom jos 24 mjeseca za njih.
Iako sam im rekao da ostajem na Telemach-u jos neko vrijeme iako ne potpisem ugovor opet mi ne ulazi u glavu da su radi 72KM koliko bih ja platio manje za 2 godine oni spremni rizikovati da izgube korisnika i 1380KM koliko bih im ja platio za 2 godine kada bi mi odobrili taj popust od 3KM i kada bih potpisao novi ugovor.
Ne znam sta se desava sa Telemachom jer ovakvi prijedlozi bi prije bili usvojeni a sad mi se cini kao da ih nije briga da zadrze korisnika. Kao da su zaposlili dio kadra iz BH Telecoma u Telemach(pu, pu, pu, gluho bilo).
pepeljara

#86538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

CooK wrote:

Ne mozes, mozes dobiti jedino qurcinu od arena sd, pinkova ili nekih drugih kanala. Meni je istekao ugovor i par puta su me zvali a jedino sto sam trazio je da mi smanje racun 3KM i ne daju. Znaci rekao sam da mi ne treba ni EON polusmece od boxa, ni kockasti SD arena i pink kanali, ni Cinestari, itd nego samo prosireni paket kanala i 80mbps internet a umjesto sadasnjih 60,5KM da placam 57,5KM i vezao bih se ugovorom jos 24 mjeseca za njih.
Iako sam im rekao da ostajem na Telemach-u jos neko vrijeme iako ne potpisem ugovor opet mi ne ulazi u glavu da su radi 72KM koliko bih ja platio manje za 2 godine oni spremni rizikovati da izgube korisnika i 1380KM koliko bih im ja platio za 2 godine kada bi mi odobrili taj popust od 3KM i kada bih potpisao novi ugovor.
Ne znam sta se desava sa Telemachom jer ovakvi prijedlozi bi prije bili usvojeni a sad mi se cini kao da ih nije briga da zadrze korisnika. Kao da su zaposlili dio kadra iz BH Telecoma u Telemach(pu, pu, pu, gluho bilo).

dosegli ljudi cifru korisnika, sad ide prodaja garant :)
Telemach

#86539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

CooK wrote:

@CooK, @Pauza,
Žao nam je što ste stekli takav utisak. Postojeći korisnici su nam izrazito bitni. Upravo zbog toga, u okviru svake akcije, imamo benefite za sve korisnike. Podsjećamo da ste i Vi jeu jednom trenutku ostvarili ponudu za nove korisnike. U svakom slučaju, podaci su proslijeđeni kolegama i bit ćete kontaktirani.
CooK

#86540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Telemach wrote:
CooK wrote:

@CooK, @Pauza,
Žao nam je što ste stekli takav utisak. Postojeći korisnici su nam izrazito bitni. Upravo zbog toga, u okviru svake akcije, imamo benefite za sve korisnike. Podsjećamo da ste i Vi jeu jednom trenutku ostvarili ponudu za nove korisnike. U svakom slučaju, podaci su proslijeđeni kolegama i bit ćete kontaktirani.
Naravno da sam u jednom trenutku iskoristio ponudu za nove korisnike i bas zato i ne trazim popust od 20-30KM mjesecno koje ostvaruju novi korisnici nego popust od 3KM mjesecno. Time bih ja ustedio samo 72KM za dvije godine a vi bi imali zagarantovanih 1380KM za dvije godine ali to vama ne godi i kako onda da steknem drugi utisak nego da vas ne interesuju postojeci korisnici.
A nema potrebe da me kontaktirate jer ste me vec zvali nekoliko puta i ne pristajete na taj moj prijedlog a jedino me zovite ako pristanete. Hvala.
typeOnegative

#86541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

@Telemach
Nećemo se lagat, nikakve pogodnosti za nove korisnike nisu bile te 2013 kad sam postao Vas korisnik osim svih otkljucanih programa promotivno mjesec dana ( valjda to ne računate kao pogodnost)
Ne tražim nista, ne zahtjevam nista ali nemojte dizat tlak ljudima dezinformacijama.htjeli vi to priznati ili ne, stari korisnici su diskriminirani naspram novih i to je valjda svima jasno.
Mehemed
Vozim: automobil

#86542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Ma kakve akcije za postojeće korisnike koji su im ostavili hiljade i desetine hiljada maraka, ništa to, samo za nove koje još nisu opljačkali da i njih opljačkaju...
crnivrag

#86543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
Nema više ljubavi za mene :?:
channel10

#86544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Sta ovo u Zenici vecina kanala ne radi? Imate li kakvih prijava za kvar u Ze?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#86545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Evo meni ističe ugovor za mjesec dana i imam

80/4 (ako se ne varam)
svi SK kanali (osim SK4K)
arene SD

Ne zanimaju me bilo kakvi kanali, osim trenutnih kanala, brzine, te umanjenja računa.

Ukoliko uzmem paket kod konkurencije, dobijem kanale koji me interesuju osim SK, internet 100/10 i 12 mjeseci plaćam 36KM (51KM 12 mjeseci). Da li Telemach ima bolju ponudu?
rizibizi

#86546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rizibizi »

Ja recimo da se pitam uz adekvatnu cijenu bih samo 100+/10+ Mbps internet uz neko obavezno "odrzavanje" a ovo ostalo mi nista ne treba, ko kad tih servisa i svega ostalog ima na bacanje, a koliko tv gledam i marka za tv mi je puno.
r_faruk

#86547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

CooK wrote:

mene ove telemach beneficije i pogodnosti podsjecaju na ovaj mali digitron.... haha
https://www.youtube.com/watch?v=Kmvu_Tf ... u.be&t=180
Telemach

#86548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

typeOnegative wrote:@Telemach
Nećemo se lagat, nikakve pogodnosti za nove korisnike nisu bile te 2013 kad sam postao Vas korisnik osim svih otkljucanih programa promotivno mjesec dana ( valjda to ne računate kao pogodnost)
Ne tražim nista, ne zahtjevam nista ali nemojte dizat tlak ljudima dezinformacijama.htjeli vi to priznati ili ne, stari korisnici su diskriminirani naspram novih i to je valjda svima jasno.
@typeOnegative,
Ostvarili ste akciju koja je bila aktuelna u tom trenutku: 3 mjeseca umanjenje računa u iznosu od 50%.
Telemach

#86549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

channel10 wrote:Sta ovo u Zenici vecina kanala ne radi? Imate li kakvih prijava za kvar u Ze?
@channel10,
Potrudit ćemo se da usluga bude uredna u što kraćem roku. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
Telemach

#86550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

un1ted wrote:Evo meni ističe ugovor za mjesec dana i imam

80/4 (ako se ne varam)
svi SK kanali (osim SK4K)
arene SD

Ne zanimaju me bilo kakvi kanali, osim trenutnih kanala, brzine, te umanjenja računa.

Ukoliko uzmem paket kod konkurencije, dobijem kanale koji me interesuju osim SK, internet 100/10 i 12 mjeseci plaćam 36KM (51KM 12 mjeseci). Da li Telemach ima bolju ponudu?
@un1ted,
Dostavite nam broj Ugovora i kontakt telefon u pp. Kolege će Vas pozvati i pronaći ponudu koja Vam najviše odgovara.
Locked