FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Better Man
#8651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zar možete gledati tog dosadnog šupljikatora i gubiti vrijeme ni na šta.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, mogu. U cemu ti provodis vrijeme autoritetu?Better Man wrote:Zar možete gledati tog dosadnog šupljikatora i gubiti vrijeme ni na šta.
-
StupskaBitanga
#8653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sad će i Čović pa red opozicije u FBiH da malo popljuju Bakira i hajmo veselo
Last edited by StupskaBitanga on 19/03/2017 12:04, edited 1 time in total.
- dembele
#8654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sinoc u CD sa Svetlanom Cenic u kontekstu rasprave o zabrani pusenja na javnom mjestu, Senci odvali:popusili smo ga
CD mi sve vise baca na nekadasnju Malnarovu "Nocnu moru"
- Toffee karamela
#8655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možda će njegov CD i postat noćna mora al on nikad neće Malnar, tome nek se ne nadadembele wrote:
- KatarinaKosaca
#8656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Intervju sa Dodikom novinarski odlicno uradjen, a vi sad pljujte do zore...
- mousstapha
#8657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pisete kao da nemate daljinski. Jbg, Dodik je i dalje vazan faktor u politici. Ne moze novinar mijenjati politicku realnost.
- Better Man
#8658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vrijeme provodim u prirodi i sportskoj rekreaciji, a kući u gledanju dobrih filmova, serija, interesantnih naučnih emisija, čitanju dobrih knjiga i stripova. Ne gubim vrijeme na ublehe tipa Senad Hadžifejzović i slični. Ako želiš da pogledaš i čuješ šta je pravi novinar, onda pogledaj emisiju Provjereno koju vodi i uređuje Ivana Paradžiković. Žena je kraljica i sav uspjeh ne prepisuje sebi, već svojoj redakciji i sve nagrade za rad koje osvoji posvećuje malim običnim ljudima. Senad kao novinar joj nije ni do nožnog palca. Vrlo jednostavna žena sa obje noge na zemlji koja uspjeva sa svojom redakcijom da pomogne malom običnom obespravljenom čovjeku. Senad bi itekako mogao da uči od nje.KatarinaKosaca wrote:
Da, mogu. U cemu ti provodis vrijeme autoritetu?Better Man wrote:Zar možete gledati tog dosadnog šupljikatora i gubiti vrijeme ni na šta.
- Banksy
#8659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisi upratio ''BH Telecom minutice''... Neće više niko pljuvati Bakira, bar neće neko vrijeme.StupskaBitanga wrote:Sad će i Čović pa red opozicije u FBiH da malo popljuju Bakira i hajmo veselo
-
Škobo Habu
#8660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Smiješno.KatarinaKosaca wrote:Intervju sa Dodikom novinarski odlicno uradjen, a vi sad pljujte do zore...
Dodik svaku večer ima svoj nastup u Dnevniku PTPC - a, pa mi nije jasno šta to ima novo reći kod HadžiFejsa?
- dembele
#8661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vanja Furtula sa RTRS je sa Miletom u studiju odavno na "ti"Škobo Habu wrote:Smiješno.KatarinaKosaca wrote:Intervju sa Dodikom novinarski odlicno uradjen, a vi sad pljujte do zore...![]()
Dodik svaku večer ima svoj nastup u Dnevniku PTPC - a, pa mi nije jasno šta to ima novo reći kod HadžiFejsa?
-
StupskaBitanga
#8662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naaravno da jesam i one nisu odobrene od Bakira nego od F.R preko predsjednika NO BHTelecoma Fuada ČibukćićaBanksy wrote:Nisi upratio ''BH Telecom minutice''... Neće više niko pljuvati Bakira, bar neće neko vrijeme.StupskaBitanga wrote:Sad će i Čović pa red opozicije u FBiH da malo popljuju Bakira i hajmo veselo
- KatarinaKosaca
#8663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije novinarski dobro uradjen??? Isto kao na PTPC??????????????Škobo Habu wrote:Smiješno.KatarinaKosaca wrote:Intervju sa Dodikom novinarski odlicno uradjen, a vi sad pljujte do zore...![]()
- Banksy
#8664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dogovorene su one puno ranije, kad su i krenule.StupskaBitanga wrote:Naaravno da jesam i one nisu odobrene od Bakira nego od F.R preko predsjednika NO BHTelecoma Fuada ČibukćićaBanksy wrote:Nisi upratio ''BH Telecom minutice''... Neće više niko pljuvati Bakira, bar neće neko vrijeme.StupskaBitanga wrote:Sad će i Čović pa red opozicije u FBiH da malo popljuju Bakira i hajmo veselo
https://www.youtube.com/watch?v=SZOeG4nOSxI
1:34:15
-
Škobo Habu
#8665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije novinarski dobro uradjen??? Isto kao na PTPC??????????????[/quote]KatarinaKosaca wrote:
Tebi logika nije jača strana.
Ne govorim o njegovom pristupu, već o Dodiku koji je medijski eksponiran do te mjere da zvuči kao pokvarena ploča.
- Jara
#8666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vala ne znam ko da ga intervjuiše, PRE-DO-SA-DAN je!
"Utuši" svojom pričom, a k'o da ni sam sebi ne vjeruje više...
Srećom, ima daljinski...
"Utuši" svojom pričom, a k'o da ni sam sebi ne vjeruje više...
Srećom, ima daljinski...
- KatarinaKosaca
#8667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ovo je tema o Dodiku ili o medijima? Mozda ja nemam smisao za logiku,,ali ti pojma o novinarstvu, medijima itd....Samo znate hraknuti, Senada, forumskog neistomisljenika itd. Raspravu ne znate kreirati. Ti i dezurni mrzitelji koji na temi napusu da bi napisaliŠkobo Habu wrote: Tebi logika nije jača strana.
Ne govorim o njegovom pristupu, već o Dodiku koji je medijski eksponiran do te mjere da zvuči kao pokvarena ploča.
- Ommadawn
#8668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa osim PTPC i TVBN novinara koje koristis kao poredbu sa Hadzifejzovicem, imas li ikoga drugog, profesionalnijeg?
- KatarinaKosaca
#8669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kome se obracas? Ja niti u jednom momentu nisam poredila, a poajmanje poredila sa pomenutim. Ili citaj kako treba ili citiraj onog kom postavljas pitanjeOmmadawn wrote:Pa osim PTPC i TVBN novinara koje koristis kao poredbu sa Hadzifejzovicem, imas li ikoga drugog, profesionalnijeg?
- Ommadawn
#8670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po cemu ti smatras da je Senad Hadzifejzovic profesionalno odradio intervju sa Dodikom?KatarinaKosaca wrote:kome se obracas? Ja niti u jednom momentu nisam poredila, a poajmanje poredila sa pomenutim. Ili citaj kako treba ili citiraj onog kom postavljas pitanjeOmmadawn wrote:Pa osim PTPC i TVBN novinara koje koristis kao poredbu sa Hadzifejzovicem, imas li ikoga drugog, profesionalnijeg?
Gdje je razlika izmedju njega i novinara na RTRS-u? Izvoli, objasni.
- KatarinaKosaca
#8671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Aha, sad ne usporedjujem sa PTPC sad nije profesionalno. Pa kad moram vec abecedu novinarstva crtati, zato sto je novinar vox populi i zato sto je pitao sve sto bih pitala ja ili moja komsinica sa petog. PTPC ne gledam, pa ti ne mogu odgovoriti na pitanje. A sad ti reci zasto nije dobro uradio intervju i koji bi to novinar uradio bolje? Ime i prezime!
- Thorgerson
#8672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dodik je taman bio smjesten tamo gdje treba, sta mi imamo koji qrac pricati o Dodiku. Bio je haman izbacen iz nasih medija. Znam da dosta ljudi voli slusat sta ovaj traktordzija ima da kaze, pa da mu psuje preko TV-a, ali evo vidjelo se do neki dan dan da se moze i bez njega.
I onda dolazi Senad i vadi ovu vrecu sala i stavlja ga na tv ekrene.
Zasto?
Zasto Senade. Kad znamo sta ce reci, kako ce reci itd. Pa Dodik istu pricu prica evo 10 godina. Istu.

Zasto?
Zasto Senade. Kad znamo sta ce reci, kako ce reci itd. Pa Dodik istu pricu prica evo 10 godina. Istu.
- Altsa
#8673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ja sam se to pitao. Taman je dodik postao glavna stvar za zajebanciju i uglavnom ignorisan od tv kuca izuzev gebelsove rtrs ovaj mamlaz ga zovne i digne ga iz mrtvih.I ako mnogi po difoltu prelaze na drugi kanal kada ga vide.Thorgerson wrote:Dodik je taman bio smjesten tamo gdje treba, sta mi imamo koji qrac pricati o Dodiku. Bio je haman izbacen iz nasih medija. Znam da dosta ljudi voli slusat sta ovaj traktordzija ima da kaze, pa da mu psuje preko TV-a, ali evo vidjelo se do neki dan dan da se moze i bez njega.
Zasto?
![]()
- KatarinaKosaca
#8674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije novinarski posao da nekom daje vaznost ili je ukida. Koliko god boljelo Dodik jeste bitan u BIH , BIH je i u njegovim rukama. Ima vani neke lobiste, formalnu podrsku Srbije, nikako ne moze na ignore. Nego, jedna je stvar ovdje jako kontradikrorna u nitu diskusije ovih koji ne vole Senada. Face tv je po istima, nebitna, neutjecajna, marginarna tv stanica koja, eto, uspije, ipak, jednog anonimusa, nebitnog i zaboravljenog lika vinuti u cenrar pozornosti. Gdje smo? Opredijelite se, dogovorite 
-
Srebrni
#8675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je istina i slažem se sa svim. Ignorisati i marginalizirati određene likove u bilo kojoj sferi života jer se ne slažemo sa njihovim djelovanjem je glupo, jer suštinski ne rješava ništa. "Daleko od očiju, daleko od srca" vrijedi samo u ljubavi. U medijima je čak i kontraproduktivno.KatarinaKosaca wrote:Nije novinarski posao da nekom daje vaznost ili je ukida. Koliko god boljelo Dodik jeste bitan u BIH , BIH je i u njegovim rukama. Ima vani neke lobiste, formalnu podrsku Srbije, nikako ne moze na ignore. Nego, jedna je stvar ovdje jako kontradikrorna u nitu diskusije ovih koji ne vole Senada. Face tv je po istima, nebitna, neutjecajna, marginarna tv stanica koja, eto, uspije, ipak, jednog anonimusa, nebitnog i zaboravljenog lika vinuti u cenrar pozornosti. Gdje smo? Opredijelite se, dogovorite
Što se tiče Senada, u nekim stvarima se i slažem sa dežurnim "hejterima", ali ako ima i dalje moć da dovede jednu od najznačajnijih političkih figura u svoju emisiju, to znači da i ovakav ispijen, ispran i kakav god da je, ipak može, za razliku od nekih drugih medija.
Mene vezano za Face TV nervira najviše što mislim da je taj medij nastao samo i isključivo radi njegovog Dnevnika. Ostali sadržaji su daleko lošiji, da li sa namjerom ili iz nemoći, ne znam.