La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#8651 Re: La Liga Santander
Ma dobra utakmica za pogledati, puno ritma, trke, šansi ... 
- Point.
#8652 Re: La Liga Santander
I ovaj Griezmann se pokazao kao veliki šupak od čovjeka.
- Charuga
- Globalni moderator
#8653 Re: La Liga Santander
Što je prešao u Barsu, ili zbog nečeg drugog?
- turbofolk
#8654 Re: La Liga Santander
Rakitić igra - Barcelona ne gubi bodove
#samokažem
#samokažem
- turbofolk
#8655 Re: La Liga Santander
Koliko godina unazad najjača liga na svijetu daje najboljeg igrača na svijetu

Svakako najkvalitetniji pojedinac u protekloj godini. Zasluženo. Čestitke
Svakako najkvalitetniji pojedinac u protekloj godini. Zasluženo. Čestitke
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#8656 Re: La Liga Santander
nije zasluzeno, ali koga boli za nagradu gdje je Mahrez deseti 
-
LSD
#8657 Re: La Liga Santander
Sprdnja od nagrade.
Da su normalni, kao što nisu, trebali su je davno preimenovati u Lionel Messi, njemu je davati svake godine, a izmisliti neku drugu nagradu za ove obicne smrtnike.
Da su normalni, kao što nisu, trebali su je davno preimenovati u Lionel Messi, njemu je davati svake godine, a izmisliti neku drugu nagradu za ove obicne smrtnike.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#8658 Re: La Liga Santander
vidjeli smo tog vanzemaljca na Olimpicu i Anfieldu jel
-
LSD
#8659 Re: La Liga Santander
Šta ova neznalica Gerro opet lupeta nebuloze.
Mahrez je igracina za Salaha, Manea i ostale varalice dajvere iz luzerpula.
Covjek osvojio afrički kup nacija sa Alžirom, titulu sa Cityem i ovaj ga nešto ismijava...fakat, nema vecih neznalica od navijaca od luzerpula
nevjerovatno.
Mahrez je igracina za Salaha, Manea i ostale varalice dajvere iz luzerpula.
Covjek osvojio afrički kup nacija sa Alžirom, titulu sa Cityem i ovaj ga nešto ismijava...fakat, nema vecih neznalica od navijaca od luzerpula
- Distortion
#8660 Re: La Liga Santander
Gerro samo takav spammer
Nevjerovatno naporan lik koji mora negativno da komentarise kad god Messi dobije neku nagradu ili Barcelona. Kao da za spamm dobija neke pare pa je uporan
Messi zasluzeno 6 zlatnih lopti a mogao je i vise da je bilo pravde. Statistike govore sve, crno na bijelo po svim parametrima fudbalske igre koju je davno prekucao. Jos se sad sprda sa slobodnjacima pa i u tom segmentu izdominirao sve trenutne konkurente. Juninha ne mora stici jer je Juninho dugo godina bio jedini izvodjac slobodnjaka u timu.
Nijedan igrac u historiji ovog sporta nije imao ovakve statistike po svim parametrima. Igrac koji je fakticki playmaker, sa najvise asistencija u historiji La lige je ujedno i najbolji strijelac u historiji La lige. Jos malo pa ce prestici Pelea po broju golova za klub.
Nevjerovatno naporan lik koji mora negativno da komentarise kad god Messi dobije neku nagradu ili Barcelona. Kao da za spamm dobija neke pare pa je uporan
Messi zasluzeno 6 zlatnih lopti a mogao je i vise da je bilo pravde. Statistike govore sve, crno na bijelo po svim parametrima fudbalske igre koju je davno prekucao. Jos se sad sprda sa slobodnjacima pa i u tom segmentu izdominirao sve trenutne konkurente. Juninha ne mora stici jer je Juninho dugo godina bio jedini izvodjac slobodnjaka u timu.
Nijedan igrac u historiji ovog sporta nije imao ovakve statistike po svim parametrima. Igrac koji je fakticki playmaker, sa najvise asistencija u historiji La lige je ujedno i najbolji strijelac u historiji La lige. Jos malo pa ce prestici Pelea po broju golova za klub.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#8661 Re: La Liga Santander
Barca se naosvajala nagrada od kad sam se ja registrovao
Samo kazem da je ovo fuckin disgrace. Van Dijk je 100 % zasluzio nagradu al ono shvatam Fifu moraju uefaloncima dati utjesne nagrade a mi cemo kupiti ove bitne jel
Samo kazem da je ovo fuckin disgrace. Van Dijk je 100 % zasluzio nagradu al ono shvatam Fifu moraju uefaloncima dati utjesne nagrade a mi cemo kupiti ove bitne jel
-
LSD
- tuzlak1212
#8664 Re: La Liga Santander
Uzeli jednu titulu nakon 20godina i nemos ih se rijesit kolko smaraju
Dok smo mi kulturni i ne pisemo im po Liverpoolovoj temi, oni dolaze na ove teme i pokazuju koliko su u najvecem nivou nogometa oni ustvari niza klasa. Ne znaju osnove sportske kulture i ponasanja
Dok smo mi kulturni i ne pisemo im po Liverpoolovoj temi, oni dolaze na ove teme i pokazuju koliko su u najvecem nivou nogometa oni ustvari niza klasa. Ne znaju osnove sportske kulture i ponasanja
- Charuga
- Globalni moderator
#8665 Re: La Liga Santander
Ne pišu svi simpatizeri Liverpoola na ovoj temi, nego samo jedan, a jedan forumaš ne čini večinu, opustite se rješit ćemo to ... 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
-
Crvena Tifoza
#8667 Re: La Liga Santander
tuzlak1212 wrote: ↑03/12/2019 06:36 Uzeli jednu titulu nakon 20godina i nemos ih se rijesit kolko smaraju
Dok smo mi kulturni i ne pisemo im po Liverpoolovoj temi, oni dolaze na ove teme i pokazuju koliko su u najvecem nivou nogometa oni ustvari niza klasa. Ne znaju osnove sportske kulture i ponasanja![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#8668 Re: La Liga Santander
Ko je to rekao?
Jedno je pisati, a jedno trolati, i u svaki post, ili svaki drugi stavljati uefalona i sl. Samo opušteno ...
-
Nadzorna_ploca
#8669 Re: La Liga Santander
Popizdila Cristianova sestra. 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#8670 Re: La Liga Santander
- Charuga
- Globalni moderator
#8671 Re: La Liga Santander
Ti izgleda baš nećeš da shvatiš. Ne smeta meni uefalona, jebe mi se, ali u svakom drugom postu, ili svaki put pišeš isto. Na kraju, ti si taj radi kojeg se piše to, jer konstantno pišeš isto.
P.S. Ako nisi primjetio, simpatišem Liverpool podjednako kao i Barsu, a ove godine bi više volio da oni osvoje Englesku, nego Barsa Španiju ...
P.S. Ako nisi primjetio, simpatišem Liverpool podjednako kao i Barsu, a ove godine bi više volio da oni osvoje Englesku, nego Barsa Španiju ...
- pizarro
#8672 Re: La Liga Santander
mogli bi i moderatori malo uticati na kvalitet ovog podforuma.
ja ne znam na osnovu cega mozete ovako dugo gledati necije primitivno i hiperaktivno provociranje reakcije.
ja ne znam na osnovu cega mozete ovako dugo gledati necije primitivno i hiperaktivno provociranje reakcije.
-
Crvena Tifoza
#8673 Re: La Liga Santander
Kakav uspon Messija, od petog najboljeg prošle godine
do prvog ove.
Dok Modrića nema ni u top 28. 
- Distortion
#8674 Re: La Liga Santander
Dobar dio novinara iz Evrope se dogovorila da forsiraju VVD i to se vidjelo po glasovima iz Evrope. Nekoliko stopera se naosvajalo titula domacih, Lige prvaka pa je rijetko ko osim Cannavara uzeo zlatnu loptu.
Ne moraju Messi ili Cristiano uzeti ligu prvaka da bi bili proglaseni najboljim. Ronaldo je otisao u Juve (pored finansijskog razloga naravno) da uzme svake godine duplu krunu u domacem prvenstvu jer u Italiji gotovo da nemaju konkurenciju. Osvajanjem duple krune samim tim ima vece sanse da uzme zlatnu loptu. Ronaldo previse gleda sebe i sve je podredio da on bude u prvom planu. Mogu mislit kako ga je pogodilo sto ga Sarri 2x vadi iz igre i to drugi put u ranoj fazi utakmice cca 60 min. To mu se nikad nije desilo u Realu.
Messi ima nevjerovatne statistike na individualnom planu. Vec odavno se ne moze pricati da je on striktno napadac iako zabija daleko najvise golova. Messi je glavni organizator igre, jako puno ucestvuje u kreiranju igre na sredini, ima najvise asistencija i zabija najvise golova. I onda glasa neki novinar Reic iz Hrvatske i Messi mu nije medju prvih 5.

Ne moraju Messi ili Cristiano uzeti ligu prvaka da bi bili proglaseni najboljim. Ronaldo je otisao u Juve (pored finansijskog razloga naravno) da uzme svake godine duplu krunu u domacem prvenstvu jer u Italiji gotovo da nemaju konkurenciju. Osvajanjem duple krune samim tim ima vece sanse da uzme zlatnu loptu. Ronaldo previse gleda sebe i sve je podredio da on bude u prvom planu. Mogu mislit kako ga je pogodilo sto ga Sarri 2x vadi iz igre i to drugi put u ranoj fazi utakmice cca 60 min. To mu se nikad nije desilo u Realu.
Messi ima nevjerovatne statistike na individualnom planu. Vec odavno se ne moze pricati da je on striktno napadac iako zabija daleko najvise golova. Messi je glavni organizator igre, jako puno ucestvuje u kreiranju igre na sredini, ima najvise asistencija i zabija najvise golova. I onda glasa neki novinar Reic iz Hrvatske i Messi mu nije medju prvih 5.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8675 Re: La Liga Santander
Cholo bi mogao biti bivši ako zijani narednu.