A ja sve vrijeme mislio da se radi o genociduluckylaka wrote:O / Izetbegović u Beogradu:
Izetbegović je na press konferenciji kazao: "Tražimo i da se uvažava i poštuje da se u BiH desio rat koji nije došao iz BiH, ali u kom su Škorpioni ubili Srebreničane, a isto se desilo i sa više od osam hiljada dječaka i muškaraca. Tražimo da se to uvažava, pažljivo biraju riječi kad se o tome govori, jer da bismo išli u budućnost moramo se suočiti s onim što se desilo u ne tako davnoj prošlosti”, rekao je Izetbegović.
SDA-All about
- akcid
#8651 Re: SDA-All about
- Alfons Kauders
#8652 Re: SDA-All about
Jah, Komso nema muda...luckylaka wrote:Neka si im Bakire rekao,kad Zeljko nema muda![]()
Izetbegović u Beogradu: U BiH se desio rat koji nije došao iz BiH, u kom su Škorpioni ubili Srebreničane
Izetbegović je na press konferenciji kazao da je BiH jedinstvena država, te da u njoj ne postoje dvije države, niti na Balkanu postoje dvije srpske države,
-
Btw, da se nije slucajno i ovaj put izvinjavao Mali Princ? Nije odavno...
-
megaman4
#8653 Re: SDA-All about
nas ne treba niko s strane ukopati, ukopta će nas ovakvi kao ovaj bakir-bey... 
Last edited by megaman4 on 23/04/2013 17:39, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#8654 Re: SDA-All about
Ucio je od najboljih - od babe.megaman4 wrote:nas ne treba niko s strane ukopati, ukopta će nas ovakvi kao ovaj izet-bey junior...
-
Katamaran_Sa
#8655 Re: SDA-All about
To je Zeljkova spika, on je zaduzen za lozenje patriotske vatre..bit ce fight kada se vrati5r75757 wrote:luckylaka wrote:Neka si im Bakire rekao,kad Zeljko nema muda![]()
Izetbegović u Beogradu: U BiH se desio rat koji nije došao iz BiH, u kom su Škorpioni ubili Srebreničane
Izetbegović je na press konferenciji kazao da je BiH jedinstvena država, te da u njoj ne postoje dvije države, niti na Balkanu postoje dvije srpske države,
-
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8656 Re: SDA-All about
neka Neonka dijaspora voli..
..evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
možda je sve;drugo skupo a toplina duge i raj je skoro besplatan i dostupan na svakom ćošku ko u vas public wirelesss internet
-
Katamaran_Sa
#8657 Re: SDA-All about
Konta li netko osim tebe o cemu ti pises uopste ili daj neki svoj online rijecnik da te razumjemo i da mozemo diskutovati o necemu malo kvalitetnije.JoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
možda je sve;drugo skupo a toplina duge i raj je skoro besplatan i dostupan na svakom ćošku ko u vas public wirelesss internet
Veca je hrabrost ove reci u Bg ma koliko god mrzio ovog Bakira neko lupanje po prstima i slicne partiotske mantre omiljenog vam junaka sa prackom
- luckylaka
#8658 Re: SDA-All about
Vidis u cemu je problem.I ja odavde imam muda za svasta reci medjutim kada sam bio na utakmici ustvari cijelo vrijeme u Bg.bio sam ko mala beba(prpa brate)e tako i u politici jedni prijete iz Sarajeva(Zeljko) i jedni odu u Bg.pa to kazu u lice.Ha,drasticne razlikeAlfons Kauders wrote:Jah, Komso nema muda...luckylaka wrote:Neka si im Bakire rekao,kad Zeljko nema muda![]()
-Koji spin hebote.
![]()
- JoseMujica
#8659 Re: SDA-All about
Ko je pismen skontaće....searching for sugar manKatamaran_Sa wrote:Konta li netko osim tebe o cemu ti pises uopste ili daj neki svoj online rijecnik da te razumjemo i da mozemo diskutovati o necemu malo kvalitetnije.JoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
Veca je hrabrost ove reci u Bg ma koliko god mrzio ovog Bakira neko lupanje po prstima i slicne partiotske mantre omiljenog vam junaka sa prackom
Doduše naviko sam da sdaovci ne znaju ni šta je Ustikolina, a kamoli sugar man ili neki drugi pojmovi pop kulture
Last edited by JoseMujica on 23/04/2013 17:53, edited 1 time in total.
-
Katamaran_Sa
#8660 Re: SDA-All about
Ma ti nesto brijes opasno tu, pitam te sta ti ova imena i pojmovi znace a ti se pozivas na pismenost ali ajde barem nema socijalnog kmecanja (za sada)JoseMujica wrote:Ko je pismen skontaće....searching for sugar manKatamaran_Sa wrote:Konta li netko osim tebe o cemu ti pises uopste ili daj neki svoj online rijecnik da te razumjemo i da mozemo diskutovati o necemu malo kvalitetnije.JoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
Veca je hrabrost ove reci u Bg ma koliko god mrzio ovog Bakira neko lupanje po prstima i slicne partiotske mantre omiljenog vam junaka sa prackoma Don Neonko je vrh
- Bosnolog
#8661 Re: SDA-All about
Zeljko je branio RBiH u rovu od cetogenocidasa kojima Zutov ljubi pakas i servisira analni trap je licemjerno.luckylaka wrote:Neka si im Bakire rekao,kad Zeljko nema muda![]()
-
Ako Zutov ne dode iz Srbije bez "Sretenskog ordena" dzaba je isao, ipak zasluzio je kao i ovaj nesretnik,....
- luckylaka
#8662 Re: SDA-All about
Zato sto tebe jednostavno ne treba da sekira sto se ,,Lucky,,ne vraca.Ovo je forum i ako mi je ceif mogu da kazem da obozavam i one najgore sto na kraju tebi ne daje za pravo da mene prozivas jer time ne ispadas nikakva faca ovdje na forumu.Ti si za recimo Zeljka ja za Bakire jeli to neki problem,tebi mozda jeste meni nijeJoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
- luckylaka
#8663 Re: SDA-All about
Naravno imas svoje misljenje i mozes ga iznijeti ovdje.Zeljko je branio BiH(i ja sam pa me niko ne jebe ni 2%,al nisam Zeljko)sto Zeljki ne daje pravo da iz Sarajeva prijeti nego ode direktno i u lice im saspe sta ima.Ovako ispada klovnBosnolog wrote:Zeljko je branio RBiH u rovu od cetogenocidasa kojima Zutov ljubi pakas i servisira analni trap je licemjerno.luckylaka wrote:Neka si im Bakire rekao,kad Zeljko nema muda![]()
-
Ako Zutov ne dode iz Srbije bez "Sretenskog ordena" dzaba je isao, ipak zasluzio je kao i ovaj nesretnik,....
- ultima_palabra
#8664 Re: SDA-All about
Dobro je pa uvijek imam kontra stav od ovog @luckyja, da u bilo čemu isto razmišljamo dobro bih se zabrinuo 
-
Katamaran_Sa
#8665 Re: SDA-All about
Zamisli da si u njegovoj kozi i moras se svaki dan buditi sa spoznajom da SDA postoji, da je pobjedila na prathodnim i da ce pobjediti na narednim izborima, a ti tu nista ne mozes osim kmecati po forumu o sljedecem : Poljinama, Ustikolini, sefu,seki, zlatnim kasikama, crncima, ove nove mantre tipa sugar man i sl, koliko je novca potroseno u ratu ( u fening), koliko je od toga licno njemu poslano kao pripadniku tog naroda, kako bi on mogao vise da da nijekako on navodi (zabluda)...luckylaka wrote:Zato sto tebe jednostavno ne treba da sekira sto se ,,Lucky,,ne vraca.Ovo je forum i ako mi je ceif mogu da kazem da obozavam i one najgore sto na kraju tebi ne daje za pravo da mene prozivas jer time ne ispadas nikakva faca ovdje na forumu.Ti si za recimo Zeljka ja za Bakire jeli to neki problem,tebi mozda jeste meni nijeJoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
Glupa SDA i glupi tipovi u njoj ali toliko opsesije i frustracije zasnovano na subjektivnom je nevidjeno..
-
miki.ba
#8666 Re: SDA-All about
Dobro nekad imate i isti stav, recimo po pitanju tog lika sa tvog avatara. 
- JoseMujica
#8667 Re: SDA-All about
Tita mi dođem vam ko politikin zabavnik ovdjeKatamaran_Sa wrote:JoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
Ma ti nesto brijes opasno tu, pitam te sta ti ova imena i pojmovi znace a ti se pozivas na pismenost ali ajde barem nema socijalnog kmecanja (za sada)
A sve ovo;je iz pjesme Sixto Rodrigueza "sugar man".....dokumentarac o Rodriguezu searching for sugar man dobio oskara prije mjesec dana
- JoseMujica
#8668 Re: SDA-All about
Upravu si....nije problem podržavati kriminalce, pogotovu kad si daleko"od njihove teritorijeluckylaka wrote:Zato sto tebe jednostavno ne treba da sekira sto se ,,Lucky,,ne vraca.Ovo je forum i ako mi je ceif mogu da kazem da obozavam i one najgore sto na kraju tebi ne daje za pravo da mene prozivas jer time ne ispadas nikakva faca ovdje na forumu.Ti si za recimo Zeljka ja za Bakire jeli to neki problem,tebi mozda jeste meni nijeJoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
-
Katamaran_Sa
#8669 Re: SDA-All about
Heroin je smedje boje, barem na trzistu (mislis na taj Secer)JoseMujica wrote:Tita mi dođem vam ko politikin zabavnik ovdjeKatamaran_Sa wrote:JoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
Ma ti nesto brijes opasno tu, pitam te sta ti ova imena i pojmovi znace a ti se pozivas na pismenost ali ajde barem nema socijalnog kmecanja (za sada)sugar man je diler heroinom.....heroin je šećer...... toplina duge i tišina;raja su efekti droge
A sve ovo;je iz pjesme Sixto Rodrigueza "sugar man".....dokumentarac o Rodriguezu searching for sugar man dobio oskara prije mjesec dana
- luckylaka
#8670 Re: SDA-All about
Boze sacuvaj ne kvari mi danmiki.ba wrote:Dobro nekad imate i isti stav, recimo po pitanju tog lika sa tvog avatara.
- luckylaka
#8671 Re: SDA-All about
Ako si blize sprijeci kriminal ili bar pokusaj,imas stotinu nacina Osa,Sipa,Mup...ali lakse je ovako ovdje..Preduzmi nesto,ovo sto pises je prodavanje magleJoseMujica wrote:Upravu si....nije problem podržavati kriminalce, pogotovu kad si daleko"od njihove teritorijeluckylaka wrote:Zato sto tebe jednostavno ne treba da sekira sto se ,,Lucky,,ne vraca.Ovo je forum i ako mi je ceif mogu da kazem da obozavam i one najgore sto na kraju tebi ne daje za pravo da mene prozivas jer time ne ispadas nikakva faca ovdje na forumu.Ti si za recimo Zeljka ja za Bakire jeli to neki problem,tebi mozda jeste meni nijeJoseMujica wrote:neka Neonka dijaspora voli....evo lucky se upalio....pa bolan što se ne vrneš u ovaj Neonkov šećerni raj
- JoseMujica
#8672 Re: SDA-All about
Postoje ljudi koji nisu opčinjeni krimosima.........pa ćemo kmečati ovdje a vi sitni kokošari iz kriminalne piramide pokušajte argumentovano dokazati da su zlatne kašike, crnci, Seka, Poljine, sef, lova iz rata i jaranstvo generalnog sekretara"mafije i glavnog ubice i pljačkaša Zike laž.Katamaran_Sa wrote:
Zamisli da si u njegovoj kozi i moras se svaki dan buditi sa spoznajom da SDA postoji, da je pobjedila na prathodnim i da ce pobjediti na narednim izborima, a ti tu nista ne mozes osim kmecati po forumu o sljedecem : Poljinama, Ustikolini, sefu,seki, zlatnim kasikama, crncima, ove nove mantre tipa sugar man i sl, koliko je novca potroseno u ratu ( u fening), koliko je od toga licno njemu poslano kao pripadniku tog naroda, kako bi on mogao vise da da nijekako on navodi (zabluda)...
Glupa SDA i glupi tipovi u njoj ali toliko opsesije i frustracije zasnovano na subjektivnom je nevidjeno..![]()
Za kriminalce samo kemoterapija u pet koljena! A pošto ste izraziti vjernici ja vam, kao ateista, želim da vam Alah udjeli sve što ste za 20 godina vlasti udijelili ovom narodu!
- Alfons Kauders
#8673 Re: SDA-All about
Ne znam sta da ti kazem... Da se sutra zapuca, ja bi radije vjerovao nekome ko je rat proveo na Treskavici nego u trezoru...luckylaka wrote:Vidis u cemu je problem.I ja odavde imam muda za svasta reci medjutim kada sam bio na utakmici ustvari cijelo vrijeme u Bg.bio sam ko mala beba(prpa brate)e tako i u politici jedni prijete iz Sarajeva(Zeljko) i jedni odu u Bg.pa to kazu u lice.Ha,drasticne razlikeAlfons Kauders wrote:Jah, Komso nema muda...luckylaka wrote:Neka si im Bakire rekao,kad Zeljko nema muda![]()
-Koji spin hebote.
![]()
Toliko o mudima
- JoseMujica
#8674 Re: SDA-All about
Mujica je;budala! S kakvim klocevima uopće čovjek mora komunicirati u ovoj vukojebini
Jel ima neko da mi pojasni o kakvim "paketićima" muhabeti Zukić sa Turkovićem? Da nisu novogodišnji za Djeda Mraza, pa bi volio da"me kakav stranački insajder uputi u te promjene politike;u postarzijanskom periodu?!
Jel ima neko da mi pojasni o kakvim "paketićima" muhabeti Zukić sa Turkovićem? Da nisu novogodišnji za Djeda Mraza, pa bi volio da"me kakav stranački insajder uputi u te promjene politike;u postarzijanskom periodu?!
-
Katamaran_Sa
#8675 Re: SDA-All about
O tom ti pricam, ti pojma nemas ni tko sam ni cime sa bavim (Bujrum da saznas9 a vec sam dio kriminalne hobotnice, kokosar i vec me vrijedjas jer je to tvoja mantra, ne kontam to nikako...JoseMujica wrote:Postoje ljudi koji nisu opčinjeni krimosima.........pa ćemo kmečati ovdje a vi sitni kokošari iz kriminalne piramide pokušajte argumentovano dokazati da su zlatne kašike, crnci, Seka, Poljine, sef, lova iz rata i jaranstvo generalnog sekretara"mafije i glavnog ubice i pljačkaša Zike laž.Katamaran_Sa wrote:
Zamisli da si u njegovoj kozi i moras se svaki dan buditi sa spoznajom da SDA postoji, da je pobjedila na prathodnim i da ce pobjediti na narednim izborima, a ti tu nista ne mozes osim kmecati po forumu o sljedecem : Poljinama, Ustikolini, sefu,seki, zlatnim kasikama, crncima, ove nove mantre tipa sugar man i sl, koliko je novca potroseno u ratu ( u fening), koliko je od toga licno njemu poslano kao pripadniku tog naroda, kako bi on mogao vise da da nijekako on navodi (zabluda)...
Glupa SDA i glupi tipovi u njoj ali toliko opsesije i frustracije zasnovano na subjektivnom je nevidjeno..![]()
Za kriminalce samo kemoterapija u pet koljena! A pošto ste izraziti vjernici ja vam, kao ateista, želim da vam Alah udjeli sve što ste za 20 godina vlasti udijelili ovom narodu!
Ja mrzim krimose, ne znam od kud ti pravo da tvrdis suprotno ali vjerovatno fantaziras kao i vecin u vremena tu...
Kome se ti ba obracas kao vjernicima, meni???...kakva je to stupidna generalizacija, kao da pises iz frizeraja sto mi je cudno jer mislim da si pametniji od toga.
SDA je leglo kriminalaca kao i vecina stranaka, kao vecina stanovnika ove zemlje i to kada shvatis bit ce ti lakse
Do tada, uzitak je pratiti tvoje bezpomocno kmecanje..