Stvarno sam se ismijao od kad si se registrovao..
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vodja uvale
#8651 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Joj brate moj...

-
frontline
#8652 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
danas mi nesto finoooo

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8653 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
jadranska straza wrote:Utakmica u Vrapčićima je završena 5 minuta prije svih ostalih utakmica.Pa čak i ako je počela ranije 5 minuta,zašto je počela ranije?Da li je uopšte postojalo sudijsko vrijeme na ovoj utakmici?
Kako je moguće da klub koji u zadnje 3 utakmice daje 1 ,a prima 10 golova,slijedeći meč u gostima dobija postižući 2 gola u jednoj minuti?
Ocito je utakmica zavrsena prije svih drugih, sto naravno nije ok ( sudijsko vrijeme kao da se nije ni igralo). Kako to dokazati( zapisnik, delegat na utakmici?), koga kazniti (?)...to je valjda do tih nekih komisija.
Mada sumnjam da ce ista biti od toga.
- Fuzzy Dunlop
#8654 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne treba tebe niko furati. Troll. eod.wannabe_ultra wrote:jel to furas?Fuzzy Dunlop wrote:Lik sa 2 metra glavom daje gol. Bas je mogao odbranitiAli eto namjesteno. Ima se, moze se ccc
pa mene stid za bukvica i citavu ekipu zeljeznicara kad gledam ovaj drugi go leotara
Usput receno, malo je reci da mi nije zao Slobode. Samo na osnovu cega su oni ocekivali da ih Velez ili Zeljo "pripazi"? Dobrih odnosa?
-
LSD
#8655 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pogledajte ovaj fenomenalni niz :
24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4
15.10.11. 15:00 FK Sloboda - NK Zvijezda 0:0
11.03.12. 14:30 FK Sloboda - FK Sarajevo 0:1
07.04.12. 14:00 FK Sloboda - FK Rudar P. 1:2
28.04.12. 16:30 FK Sloboda - FK Željezničar 0:4
05.05.12. 17:00 FK Sloboda - FK Borac 0:1
I onda im mamurni Adilović kriv sa svojim promašajima ili Bukvić sa svojim odranama, ili Osimi onako familijarno.
A nasmiješniji su ovi pitari koji sad liju krokodilske suze za Slobodom
...jako im žao tuzlaka i strašne "nepravde" koja im se nanijela u zadnjem kolu
emotivan rastanak
24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4
15.10.11. 15:00 FK Sloboda - NK Zvijezda 0:0
11.03.12. 14:30 FK Sloboda - FK Sarajevo 0:1
07.04.12. 14:00 FK Sloboda - FK Rudar P. 1:2
28.04.12. 16:30 FK Sloboda - FK Željezničar 0:4
05.05.12. 17:00 FK Sloboda - FK Borac 0:1
I onda im mamurni Adilović kriv sa svojim promašajima ili Bukvić sa svojim odranama, ili Osimi onako familijarno.
A nasmiješniji su ovi pitari koji sad liju krokodilske suze za Slobodom
-
jadranska straza
#8656 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa automatski nije regularno prvenstvo.Nije trebala ispasti Sloboda,nego Gabela.Ako se ne sprovede istraga,to onda znači da je nekome bilo u interesu da Sloboda ispadne ili da Gabela ostane.
-
Chuckie
#8657 Premijer Liga BiH 2011/12
Ljudi dajte sazetak sa sansama tog golgetera Adilovica. 
- JoeyTribbiani
#8658 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
wannabe_ultra wrote:jel to furas?Fuzzy Dunlop wrote:Lik sa 2 metra glavom daje gol. Bas je mogao odbranitileet wrote:
dobar ovaj Bukvic jbtAli eto namjesteno. Ima se, moze se ccc
pa mene stid za bukvica i citavu ekipu zeljeznicara kad gledam ovaj drugi go leotara
a kome smo ovdje naštelili? gledaj 2:41 Kozar...da i njih spomenu na pregledu kola? Momak je mlad. Brani tek 3 put i jebi ga.
Titulu osvojili u 27 kolu. Do te utakmice gola nismo primili 100.000 minuta. Od te tekme primili smo ih 6. Što li Bože? Treba nam fakat za nešto da se patimo. Sezonu ganola privukli kraju i ćao.
Last edited by JoeyTribbiani on 24/05/2012 01:18, edited 2 times in total.
-
Chuckie
#8659 Premijer Liga BiH 2011/12
Pa sto je Sloboda prodala Slaviji utakmicu, mora da su se preracunali?jadranska straza wrote:Pa automatski nije regularno prvenstvo.Nije trebala ispasti Sloboda,nego Gabela.Ako se ne sprovede istraga,to onda znači da je nekome bilo u interesu da Sloboda ispadne ili da Gabela ostane.
-
frontline
#8660 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ma kakve sanse adilovica imo jednu al ga je golman procito i panterski mu je skino s noge

-
Vodja uvale
#8661 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma iskreno zao mi je Slobode...
Jes' da su me ljudi gadjali kamenjem, i neznam vec cime sve nisu..Al' ipak su mi drazi od Goska!
A ultima napisao si negdje gore da mi pitari ocemo da ocrnimo titulu sto je naravno nidje veze..
Zeljo je sasvim zasluzeno uzeo titulu, to sto su tuzlaci mislili da ce te vi igrat' za njih to je njihov problem.
A ti frontline..
Znas sta je najjace?
Reakcije bukvica nakon ova dva gola..

Jes' da su me ljudi gadjali kamenjem, i neznam vec cime sve nisu..Al' ipak su mi drazi od Goska!
A ultima napisao si negdje gore da mi pitari ocemo da ocrnimo titulu sto je naravno nidje veze..
Zeljo je sasvim zasluzeno uzeo titulu, to sto su tuzlaci mislili da ce te vi igrat' za njih to je njihov problem.
A ti frontline..
Znas sta je najjace?
Reakcije bukvica nakon ova dva gola..
-
frontline
#8662 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
sta ce momak vokri mu pravo treba iskoristit sansu da nebi opet zvali gusu iz penzije

-
jadranska straza
#8663 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kako će Sloboda prodati utakmicu,kad je bila direktno ugrožena?Utakmica se prodaje ako si obezbjedio opstanak,kao što je to Velež uradio.Chuckie wrote:Pa sto je Sloboda prodala Slaviji utakmicu, mora da su se preracunali?jadranska straza wrote:Pa automatski nije regularno prvenstvo.Nije trebala ispasti Sloboda,nego Gabela.Ako se ne sprovede istraga,to onda znači da je nekome bilo u interesu da Sloboda ispadne ili da Gabela ostane.
- splend
#8664 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pa nije ni cudo sto svaki izlazak u evropu, imaju prosjek od 8-9 golova u svojoj mrezi, po utakmiciFuzzy Dunlop wrote:Lik sa 2 metra glavom daje gol. Bas je mogao odbranitileet wrote:
dobar ovaj Bukvic jbtAli eto namjesteno. Ima se, moze se ccc
-
LSD
#8665 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Normala...mi da igramo za njih, a oni da hlade muda u Lukavici i šetkaju se po terenu u utakmici koja im opstanak znaciVodja uvale wrote:Ma iskreno zao mi je Slobode...
A ti frontline..![]()
Znas sta je najjace?
Reakcije bukvica nakon ova dva gola..![]()
![]()
-
Chuckie
#8666 Premijer Liga BiH 2011/12
Salim se ja malo. Sto seru sada sami su odlucivali o svojoj sudbini, izgube i sad im svako kriv.jadranska straza wrote:Kako će Sloboda prodati utakmicu,kad je bila direktno ugrožena?Utakmica se prodaje ako si obezbjedio opstanak,kao što je to Velež uradio.Chuckie wrote:Pa sto je Sloboda prodala Slaviji utakmicu, mora da su se preracunali?jadranska straza wrote:Pa automatski nije regularno prvenstvo.Nije trebala ispasti Sloboda,nego Gabela.Ako se ne sprovede istraga,to onda znači da je nekome bilo u interesu da Sloboda ispadne ili da Gabela ostane.
- samo_ti
#8667 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Zeljo pickasto odigrao, Velez jos pickastije a Sloboda najpickastije 
-
stokton
#8668 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ovde se treba provest postupak protiv 10-ak timova, a ne samo želje i veleža, pa kakva je ono bila prijateljska na koševuwannabe_ultra wrote:ja odavno govorim da je ovaj komitet jedan veliki minus za sve, osim za nk zeljeznicar
samo me interesuje kakvi ce se postupci poduzeti protiv veleza i hoce li, posto znam da protiv zeljeznicara nece
samo da kažem ovim kvazinavijačima koji brane svoj klub a druge blate i govore u stilu ko ih jebe što nisu ranije mislili o tome i tome, da nisu pravi navijači jer da su pravi navijači crvenili bi se od stida kao što se ja sad crvenim zbog toga što je velež uradio.
do sada sam svake godine kad bih uhvatio vremena otišao barem 2,3 puta da pogledam velež( prije dok sam bio mlađi vrlo rijetko sam propuštao utakmice) ali nakon ovoga ne znam hoću li više, možda ako se nešto radikalno promjeni u BiH fudbalu.
I nije nikakva izlika ta da se kaže npr. "ko je kriv slobodi što ne može da ošuta na gol"-to nek ide njima i njihovim igračima na dušu i na obraz, jer OVO što su uradili danas ovi timovi, a posebno naši VELIKANI je pišanje po svojoj istoriji.
neka je čelnicima ovih klubova na čast, samo neka znaju obraz kad jednom izgubiš više ga ne vraćaš
-
frontline
#8669 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
nije to pisanje po istoriji nego dobro poznavanje istorije i vracanje im istom mjeromstokton wrote:ovde se treba provest postupak protiv 10-ak timova, a ne samo želje i veleža, pa kakva je ono bila prijateljska na koševuwannabe_ultra wrote:ja odavno govorim da je ovaj komitet jedan veliki minus za sve, osim za nk zeljeznicar
samo me interesuje kakvi ce se postupci poduzeti protiv veleza i hoce li, posto znam da protiv zeljeznicara nece, ali mislim da od svega neće biti ništa.
samo da kažem ovim kvazinavijačima koji brane svoj klub a druge blate i govore u stilu ko ih jebe što nisu ranije mislili o tome i tome, da nisu pravi navijači jer da su pravi navijači crvenili bi se od stida kao što se ja sad crvenim zbog toga što je velež uradio.
do sada sam svake godine kad bih uhvatio vremena otišao barem 2,3 puta da pogledam velež( prije dok sam bio mlađi vrlo rijetko sam propuštao utakmice) ali nakon ovoga ne znam hoću li više, možda ako se nešto radikalno promjeni u BiH fudbalu.
I nije nikakva izlika ta da se kaže npr. "ko je kriv slobodi što ne može da ošuta na gol"-to nek ide njima i njihovim igračima na dušu i na obraz, jer OVO što su uradili danas ovi timovi, a posebno naši VELIKANI je pišanje po svojoj istoriji.
neka je čelnicima ovih klubova na čast, samo neka znaju obraz kad jednom izgubiš više ga ne vraćaš
-
LSD
#8670 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mujkić: Nek' se našoj državi i ligi smiju svi od reda!
U 93. godini života tuzlanski tim je preselio u Prvu ligu Federacije BiH. U redovima Slobode tuga, neizmjerna, jer, kako kažu, šteta je mnogostruka
Sloboda je nakon 43 godine u nižem rangu. Od 1969. godine Tuzlaci su igrali u elitnim razredima jugoslovenskog i bosanskohercegovačkog fudabala. U 93. godini života tuzlanski tim je preselio u Prvu ligu Federacije BiH. U redovima Slobode tuga, neizmjerna, jer, kako kažu, šteta je mnogostruka.
"Ispali smo, ali ispali su naši pioniri, kadeti, juniori... A, zašto smo ispali? Očajni smo, tužni... Znam da nismo odigrali blistavo, ali nismo ni mogli. Ne znate vi, ljudi moji, kakav je pritisak ovdje bio. Ako smo trebali ispasti, neka smo ispali na ovakav način. Nek' se našoj državi, ligi... smiju svi od reda", kaže kapiten Tuzlaka Denis Mujkić.
Utučen je bio trener Abdulah Ibraković, koji je tuzlanski tim digao iz mrtvi.
"Šta reći u ovom trenutku? Koji komnetar dati? Trebali koga prozivati? Pitati je li Premijer liga BiH nečija babovina? Milion pitanja, a nema odgovora. Hoće li nam neko dati odgovore. Danas nismo ništa odigrali, to je činjenica, ali uzdali smo se u poštenje drugih. Da li su bili pošteni?", postavljao nam je pitanja trener Ibraković.
Alen Mešanović je prilikom posljednjeg razgovora sa novinarom Sport centra rekao kako će eventualno ispadanje biti za njega najveći životni poraz.
---------------------------------------------------------------------
Jao patetike i seljacke demagogije... šta tebe boli polni organ za druge, kad si imao danas 90 minuta vremena da sami sebe obezbjedite
što se niste uzdali u sebe, u svoje kvalitete, u svoje strucno znanje velikog takticara iz Lukavca i svoje igrace
.... rekoh ja , trebali su Željo i Velež za njih da igraju, a oni da komotno gube od Slavije. I onda navali sa moralisanjem o drugima.
Kakva moralna ništarija od covjeka.
U 93. godini života tuzlanski tim je preselio u Prvu ligu Federacije BiH. U redovima Slobode tuga, neizmjerna, jer, kako kažu, šteta je mnogostruka
Sloboda je nakon 43 godine u nižem rangu. Od 1969. godine Tuzlaci su igrali u elitnim razredima jugoslovenskog i bosanskohercegovačkog fudabala. U 93. godini života tuzlanski tim je preselio u Prvu ligu Federacije BiH. U redovima Slobode tuga, neizmjerna, jer, kako kažu, šteta je mnogostruka.
"Ispali smo, ali ispali su naši pioniri, kadeti, juniori... A, zašto smo ispali? Očajni smo, tužni... Znam da nismo odigrali blistavo, ali nismo ni mogli. Ne znate vi, ljudi moji, kakav je pritisak ovdje bio. Ako smo trebali ispasti, neka smo ispali na ovakav način. Nek' se našoj državi, ligi... smiju svi od reda", kaže kapiten Tuzlaka Denis Mujkić.
Utučen je bio trener Abdulah Ibraković, koji je tuzlanski tim digao iz mrtvi.
"Šta reći u ovom trenutku? Koji komnetar dati? Trebali koga prozivati? Pitati je li Premijer liga BiH nečija babovina? Milion pitanja, a nema odgovora. Hoće li nam neko dati odgovore. Danas nismo ništa odigrali, to je činjenica, ali uzdali smo se u poštenje drugih. Da li su bili pošteni?", postavljao nam je pitanja trener Ibraković.
Alen Mešanović je prilikom posljednjeg razgovora sa novinarom Sport centra rekao kako će eventualno ispadanje biti za njega najveći životni poraz.
---------------------------------------------------------------------
Jao patetike i seljacke demagogije... šta tebe boli polni organ za druge, kad si imao danas 90 minuta vremena da sami sebe obezbjedite
Kakva moralna ništarija od covjeka.
Last edited by LSD on 24/05/2012 01:37, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#8671 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jesi bio na utakmici ? Nama ponisten cist gol, gol Borca nakon ofsajda, oni pogodili precku, Adilovic dva puta spasio cist gol u situacijama 1 na 1, Suljic, Haskic, Matko, Krpic imali 5-6 odlicnih prilika, ali je na kraju zavrsilo 2:2... po cemu je prijateljska utakmica ?stokton wrote: ovde se treba provest postupak protiv 10-ak timova, a ne samo želje i veleža, pa kakva je ono bila prijateljska na koševu,
-
Vodja uvale
#8672 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jos Slavija imala crveni.
- cyprus
#8673 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Meni je utakmica u Lukavici stvarno pravo sumnjiva
, Sloboda tako ofirno prodala pobjedu Slaviji
Inače, vrlo mi je drago što su baš oni ispali... Nek izvinu Tuzlaci, ali klub vam je vala smor živi... Čitavu svoju historiju nešto mrljave po ligi ni gore ni dole, e neka ih sad malo dole... GOŠK je makar osvježenje, a Leotar ipak bivši šampion... Još kad se uzmu u obzir sva dugovanja i očajne partije ove godine, mislim da Sloboda po nijednom kriteriju ne zaslužuje da bude premijerligaš...
PS Druga stvar što je nekome kriterij veličina naseljenog mjesta iz kojeg klub dolazi
Inače, vrlo mi je drago što su baš oni ispali... Nek izvinu Tuzlaci, ali klub vam je vala smor živi... Čitavu svoju historiju nešto mrljave po ligi ni gore ni dole, e neka ih sad malo dole... GOŠK je makar osvježenje, a Leotar ipak bivši šampion... Još kad se uzmu u obzir sva dugovanja i očajne partije ove godine, mislim da Sloboda po nijednom kriteriju ne zaslužuje da bude premijerligaš...
PS Druga stvar što je nekome kriterij veličina naseljenog mjesta iz kojeg klub dolazi
-
LSD
#8674 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A kakve veze imaju Željo i Velež sa Slobodomsamo_ti wrote:Zeljo pickasto odigrao, Velez jos pickastije a Sloboda najpickastije
-
stokton
#8675 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
dobro mangup nek si me prosvjetlio, kad ti tako kažešfrontline wrote:nije to pisanje po istoriji nego dobro poznavanje istorije i vracanje im istom mjeromstokton wrote:ovde se treba provest postupak protiv 10-ak timova, a ne samo želje i veleža, pa kakva je ono bila prijateljska na koševuwannabe_ultra wrote:ja odavno govorim da je ovaj komitet jedan veliki minus za sve, osim za nk zeljeznicar
samo me interesuje kakvi ce se postupci poduzeti protiv veleza i hoce li, posto znam da protiv zeljeznicara nece, ali mislim da od svega neće biti ništa.