Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Alkos

#8651 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

I sjever i zapad i istok su jasno rekli sta zele... Ako ih sada ne otjeramo, necemo nikada!!

Paraziti, odjebaus iz svetinje!!!
cigara

#8652 Re: FK Sarajevo

Post by cigara »

exc0d14c wrote:Kao što sam rekao, Mirza će otići iz kluba i neće nam ni marke uzeti. A zašto da ne uzme 130.000 KM kad može?

Odgovor je:
Mirza voli Saraj'vo i pravi je hordaš, Mirza je jedan od nas!
ne znam jel ovo sarkazam...mislim da nije sudeci po starim postovima!
ako voli Sarajevo onda je trebo davno shvatiti da veze blage nema ko trener pa reci "dajem otkaz, samo kvarim igru Sarajeva" i cao
sad fol on zbog navijaca ode, njemu tesko, onima daje bajrambanke...daj bolan
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8653 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

exc0d14c wrote:Odgovor je:
Mirza voli Saraj'vo i pravi je hordaš, Mirza je jedan od nas!
Ne znam ko ste vi, ali jedan od nas Hordaša nije. Sam je izjavio da mu je lakše bez Hordi Zla. A i ni jedan Hordaš neće staviti svoj, niti interes svoje familije, ispred Sarajeva. Upamti to dobro :wink:
Nadam se da su igrači sada vidjeli da su one pobjede u zadnjim trenucima samo plod toga što su ih navijači nosili svojom neprekidnom podrškom. Nema podrške nema ni njihovih uspjeha
Dammme

#8654 Re: FK Sarajevo

Post by Dammme »

Kakva bijedna predstava! Pa ovi nisu ni zaslužili da dobiju platu. Jedina dvojica koja su koliko toliko odigrali su ova dvojica mladića: Suljić i Trebinjac. I još me nešto interesuje, zašto je ovaj Nuhić konstantan u prvih 11? Pa lik se ama baš ne zna sastaviti s loptom.
Obuca9

#8655 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.

Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.

P.S.
Arrivederci Prandelli :run:
north

#8656 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Dammme wrote:Kakva bijedna predstava! Pa ovi nisu ni zaslužili da dobiju platu. Jedina dvojica koja su koliko toliko odigrali su ova dvojica mladića: Suljić i Trebinjac. I još me nešto interesuje, zašto je ovaj Nuhić konstantan u prvih 11? Pa lik se ama baš ne zna sastaviti s loptom.
Trebinjac :shock: je li to igrač sa brojem 3???? Ne znam haveru, ja sam bio na zapadu i pogotovo u drugom poluvremenu kada je igrao po toj strani mali se gubio ko abdest, bezbroj lopti je izgubio i upropastio, a centaršutevi su posebna priča, raju je toliko puta iznervirao..... Ovim ne želim reći da njega sad jedino treba vješati, jer su svi zaslužili dobar degenek po guzici :x
1946

#8657 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

hz__semir wrote:Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.
:thumbup:
medoIL

#8658 Re: FK Sarajevo

Post by medoIL »

hz__semir wrote:“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.

Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.

P.S.
Sema sta se sve moze dogoditi na toj skupstini ? Kakve su nam sanse da otjeramo Baljak i ekipu
exc0d14c

#8659 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Većina vas što se na forumima kune u Saraj'vo da je na Mirzinom mjestu bi tražila tih 130.000 KM. Vi mozete pisati sta hocete, ali on je Saraj'vo stavio ispred sebe i financijske koristi za sebe i svoju porodicu.
hary

#8660 Re: FK Sarajevo

Post by hary »

hz__semir wrote:“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.

P.S.
Hame, to si trebao reci na pocetku press konferencije. A danas kad si vidio reakciju navijaca, okreces plocu, a?
Bez obzira, i da je tako, poslije recenica "Uprava nas je izdala, prevarila...", ja ti ne mogu oprostiti.
Kazes i ovo: “Sve očito ide preko igrača i stručnog štaba."
Nije tacno. Ovo nema veze, ili bar u pocetku nije imalo veze s vama. Ako je vec tako kako ste ispricali juce, trebali ste na to ranije ukazati.
I jos nesto. Nije mi jasno zasto se stavljas u ulogu glasnogovornika zalizanog govneta.
Last edited by hary on 13/11/2010 16:23, edited 1 time in total.
The 51st State

#8661 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

exc0d14c wrote:Većina vas što se na forumima kune u Saraj'vo da je na Mirzinom mjestu bi tražila tih 130.000 KM. Vi mozete pisati sta hocete, ali on je Saraj'vo stavio ispred sebe i financijske koristi za sebe i svoju porodicu.
da je tako, nikad ne bi tako nebulozan ugovor potpisao, mislim da si ti bio danas medju grupom od 10 placenika koji su kao nesta pokusavali sa istoka.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8662 Re: FK Sarajevo

Post by Privatna poruka »

exc0d14c wrote:Većina vas što se na forumima kune u Saraj'vo da je na Mirzinom mjestu bi tražila tih 130.000 KM. Vi mozete pisati sta hocete, ali on je Saraj'vo stavio ispred sebe i financijske koristi za sebe i svoju porodicu.
Dobro neka je...samo neka ide!!!!
Neka trazi pare od onih sa kojima je potpisao ugovor!!
Zdra'o
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8663 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Imam osjecaj da se iza ovog nicka krije neko blizak zalizanom :D
Dammme

#8664 Re: FK Sarajevo

Post by Dammme »

north wrote:
Dammme wrote:Kakva bijedna predstava! Pa ovi nisu ni zaslužili da dobiju platu. Jedina dvojica koja su koliko toliko odigrali su ova dvojica mladića: Suljić i Trebinjac. I još me nešto interesuje, zašto je ovaj Nuhić konstantan u prvih 11? Pa lik se ama baš ne zna sastaviti s loptom.
Trebinjac :shock: je li to igrač sa brojem 3???? Ne znam haveru, ja sam bio na zapadu i pogotovo u drugom poluvremenu kada je igrao po toj strani mali se gubio ko abdest, bezbroj lopti je izgubio i upropastio, a centaršutevi su posebna priča, raju je toliko puta iznervirao..... Ovim ne želim reći da njega sad jedino treba vješati, jer su svi zaslužili dobar degenek po guzici :x
Hm, mislim da jeste igrač sa brojem 3. Igrao je lijevog beka. Pa meni se sa Istoka (barem u prvom poluvremenu) činilo da je odigrao dobro i požrtvovano. Eh sad u drugom nisam nikad bio siguran ko je sjebao one centaršuteve. Jebi ga par puta mu, u prvom, Kojašević bezveze otima loptu, umjesto da on protrči, a da mu je Trebinjac da u for. Ostane prazna strana. Doduše ko nam je igrao u napadu ne vjerujem da bi i to pilo vode.
Eldinn

#8665 Re: FK Sarajevo

Post by Eldinn »

Bijedna igra! ali kad skontam bolje je ovako da konacno odu paraziti iz kluba, cao zalizani, zelim ti da nikad vise budes trener Sarajeva!
north

#8666 Re: FK Sarajevo

Post by north »

The 51st State wrote:
da je tako, nikad ne bi tako nebulozan ugovor potpisao, mislim da si ti bio danas medju grupom od 10 placenika koji su kao nesta pokusavali sa istoka.
A fakat, je li se ono danas jednom od neke šake bijednika sa istoka čulo "Mirza ostani", što je još par metuzalema ispred lože sa zapada ko fol podržalo :lol: :lol: Jao bijednika.....

Ako mi je išta drago onda je to da su danas svi navijači koji su došli su pokazali da su složni izuzev dvadesetak plaćnih bijednika......

Još jednom da ponovim odličan rezultat ako je cijena toga odlazak Murinja....

Ko što neko reče jedan manje, sad ostalu gamad tjerati!!!
haman normalan

#8667 Re: FK Sarajevo

Post by haman normalan »

kapitenu POSEREM TI SE U USTA PREVRTLJIVA I LAZLJIVA,I TEBI I OSTALIM IGRACIMA,STO SEMA KAZE POSLIJE JEBANJA NEMA KAJANJA
JEBO VAM BALJAK MATER
ultrajvosa 1987

#8668 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

exc0d14c wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:

Prozivas me jesam li navijac ??? Jesam , i to onaj koji je obisao sva sela i gradove u ovoj drzavi, gdje sigurno ti nisi bio... npr Sokolac, kad je malo ljudi imalo muda da gore ode, ili Zvornik u KUP-u, to mogu potvrditi svi oni koji me znaju, a i ino gostovanja... Medjutim to nije tema danasnje emisije, ja jesam navijac, ali ne ko ti koji se lize sa igracima, i zato imam pravo da svakom kazem u facu sta mislim, a ti nemas, jer evidentno se lizes sa njima... piva, cuga , cigare... pa cete izbaciti iz raje....
Znači ti si bio u grupi onih pametnjakovića koji su po Zvorniku dizali 3 prsta?

Koliko si pametan dovoljno pokazuje sto pokusavas na ovaj nacin da me isprovociras....
Da bih zadovoljio tvoje bolesne misli evo reci cu....
Jeste , dizao sam 3 prsta u Zvorniku, znas kako je to na Kosevu, ne moze, ipak su sve sami "Turci" oko mene , zato ja put Zvornika, i cijelo vrijeme sam skandirao " ubi turcina" i "gazi balije" dok su lokalni navijaci gadjali Husrefa cime su stigli, znas kako je bilo super... Ma spica.... Ako hoces mogu i tebe drugi put povesti...
Zamoli cu te da moje postove zaobilazis u sirokom luku....

Igraci su izmanipulisani od strane Mirze vrlog stratega, i vidjelo se danas da ne znaju sta ih snaslo, al' k'o sto Sema kaze.... nema sad kajanja, a strateg ce uhvatiti nogu, i opet ce igraci ostati sami sa navijacima, a ovo se nece tek tako zaboraviti... Jedino da sad opet bude press i da kazu javno ko i zasto ih je nagovorio na nebuloze, i da odbiju ici u Mostar... A kako ce u Mostar uopste ako nema para ??? A ja, Mirza ce i to platiti :-)
Fabolous

#8669 Re: FK Sarajevo

Post by Fabolous »

MIRZA CIAO I POVEDI BALJKA, ALIHODZICA I MERDANOVICA SA SOBOM!
Alkos

#8670 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

north wrote:
Obzirom da si na zapadu bio, kakvih je reakcija bilo u lozi, sto nisu zapjevali sa nama?! :mrgreen:
Alkos

#8671 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

The 51st State wrote:
A ja mislio cijeli stadion bio kontra MV i ostalih supaka :x :mrgreen:
Jel' se meni ucinilo sa sjevera da je neko na istoku pokusao progurati "Mirza ostani"?? :lol:
ultrajvosa 1987

#8672 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

Alkos wrote:
The 51st State wrote:
A ja mislio cijeli stadion bio kontra MV i ostalih supaka :x :mrgreen:
Jel' se meni ucinilo sa sjevera da je neko na istoku pokusao progurati "Mirza ostani"?? :lol:

Zavrsilo se na pokusaju :D

Treba reci i to da su nakon dugo vremena istok posjetili pripadnici "agenture", pa me ne bi iznenadilo da su oni pokusali pruziti podrsku strategu...
1946

#8673 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Alkos wrote:Jel' se meni ucinilo sa sjevera da je neko na istoku pokusao progurati "Mirza ostani"?? :lol:
Aha, mogla se raspoznati 3 glasa kako pokušavaju :D .
I neka mi neko, ako zna, napiše na PP koji su to igrači čekali od Mirze da im da za bajram. Jednog od njih sam spreman pogurati s parama.
north

#8674 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Alkos wrote:
north wrote:
Obzirom da si na zapadu bio, kakvih je reakcija bilo u lozi, sto nisu zapjevali sa nama?! :mrgreen:
Ma jarane ušutili se ko p.... ne smiju glavu okrenuti, bilo je vjeruj nekoliko puta dobacivanja i od nas, ali jadovi nisu smjeli ni pogledati....... Šaka metuzalema našla da podržava "stručnjaka", žalosti njihove.....
Alkos

#8675 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Dobro je znaci, imam dobar sluh :mrgreen:
Locked