Slušam ih i slabo šta kontam.Tomahawk11 wrote:Evo PreCjednik na RTRS-u....krenuo od Prvog balkanskog rata![]()
Spominje i neko buncanje....valjda su droge popustile
PreCjednik priča vic, upiš'o sam se od smijeha.
Slušam ih i slabo šta kontam.Tomahawk11 wrote:Evo PreCjednik na RTRS-u....krenuo od Prvog balkanskog rata![]()
Spominje i neko buncanje....valjda su droge popustile
ako iko dobije oskara sao vih podrucja to ce biti on. dramaturg je malo zesci. a to mu kod podanika odlicno prolazi. ovo da vidi neki africki poglavica zacvilio bi od muke kako on ne moze one svoje podanike ovako praviti budalom.Rugafet wrote:Ma nema, ovaj Vucicevic je pacijent pravi. Tacno se vidi da lik uziva u ovakvim situacijama i da svakih osam minuta daje nekakve izjave, sa facom kao da najavljuje treci svjetski rat ili ne znam ti ja sta.
pici wrote:512MB wrote:Dobro se kuha, a nisam neki dan zakljuco kapiju u seher BL
taman da kaHvu i šerbe zasladimo za heftu dvije
155_mm wrote: imas li sta od bjele tehnike tamo?
fulo si ga skroz. al hajd nejma veze.512MB wrote:pici wrote:512MB wrote:Dobro se kuha, a nisam neki dan zakljuco kapiju u seher BL
taman da kaHvu i šerbe zasladimo za heftu dvije155_mm wrote: imas li sta od bjele tehnike tamo?
Ako oslobodite BL eto vam nosite sve, nemojte mi sam plocice lupat
p206 wrote:Sefer je ovu izjavu dao najmanje 5 puta do sada u zadnjih 10 godina, da je beogradski četnici nisu komentarisali ne bi se ni čulo za nju. Prvi put kad sam vidio reakcije na b92 pomislio sam gdje iskopaše izjavu staru koju godinu. Ni kriv ni dužan besplatno dobi reklamu iz Beograda.
Pazi nesto, on se sigurno nije samopozvao u dnevnik, dosao sjeo na stolicu i pricao o ratu. Je li tako. Tako da, neko ko ga je zvao je ocito mislio da nije lose cuti i njegovo misljenje. E kad je covjek vec tu pa ga voditeljica nesto pita on na to i odgovara, sad sto smo mi specijalci od svega pravit senzaciju i to znamo radit za medalju. Siguran sam da je samo sutio, bilo bi komentara u stilu to je opasno ili radio je to zbog glasova i izbora.hAZNADAR wrote:[U skladu sa situacijom?
Pa niti je on u situaciji da govori sta treba buduci da ne obnasa neku visoku politicku ili vojnicku funkciju,

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u utorak u New Yorku da je referendum o danu Republike Srpske (RS) najavljen za 25. rujna u suprotnosti s Daytonskim sporazumom i nada se da se neće provesti.
Istaknula je da Hrvatska čvrsto podupire suverenitet i teritorijalni integritet BiH u kojoj su Hrvati, uz Srbe i Bošnjake jedan od tri konstitutivna naroda.
Upitana je li razgovarala s hrvatskim članom predsjedništva BiH Draganom Čovićem, hrvatska predsjednica je rekla da je s njim u stalnom kontaktu i da će razgovarati i s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićemkoji također učestvuje na Općoj skupštini UN-a.
Je li iko od nabrojanih Sarajlija?PM72 wrote:lovi nove birace pricom koju mnogi vole slusati.![]()
Samo,lahko je tuđim gloginje mlatiti.On će svog sina u parlamentarce ( a kćer za direktora) pa mu to malo :
"kao Osnivači Fondacije za zaštitu historijskih činjenica „Pravednost“ Sarajevo koja je iz Budžeta KS do sada dobila 400.000 KM, a još 200.000 KM je planirano za ovu godinu su Semir Halilović, Medina Delalić, Nusret Halilović, Sead Gajević i Smajo Halilović, potvrđeno je agenciji Patria iz Ministarstva pravde FBiH.
Svi oni su članovi BPS-Sefer Halilović, a Semir Halilović je i potpredsjednik BPS-a. Članovi UO Fondacije su: Semir Halilović, Nusret Halilović, Sead Gajević, Smajo Halilović. Medina Delalić je direktorica Fondacije, a sjedište Fondacije je na istoj adresi kao i prostorije BPS-a Ćemaluša 6/II."
E Sefere Sefere...
ako pici uleti, plocice su polupane ko da gledam512MB wrote:nemojte mi sam plocice lupat, od brackog kamena su
Ubila ih helikopterusapici wrote:prebacio sam kanal nemerem gledat ovo mučenjejebo me svak ako išta njiha dvojica kontaju šta baljezgaju....
FAP mashina wrote:ako pici uleti, plocice su polupane ko da gledam512MB wrote:nemojte mi sam plocice lupat, od brackog kamena su![]()