Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RtrnOfSalisbury
#8651 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
mozda se meske nada da bi sad dobili njemce u grupi
- Logovan
#8652 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
A jebemu mater, hoće li makar jedan selektor, eto makar jedan, izjaviti: kvalifikacije su propale najviše zbog mene, ja sam glavni krivac, uradio sam dosta grešaka što nam se i osvetilo, tako da napuštam selektorsku poziciju, a narednom selektoru želim sve najbolje......shake69 wrote:"Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša.![]()
Nece ovaj otici ni motkom da ga potjeras!!!
I gdje izvinjenje navijačima za ove katastrofalne kvalifikacije?
Bože sačuvaj, šta mi sve trpimo.
- van Basten
#8653 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mesa se savrseno uklapa u profil Bosnje budzetlije... Da se nakaciti na drzavnu sisu a onda ga samo tektonski poremecaj moze nogirati. Nece frajer da ode, ima godina do iduce zvqnicne tekme, pola godine ce proci u tjeranju, znaci 6 plata gratis, onako... A do tada malo se slegne prasina, nas narod sa pamcenjem zlatne ribice zaboravi blamiranja sa pravim i laznim grcima i ostane jos jedan ciklus na mala vrata... Kuku lele
- denimb
#8654 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
A ti obraza Mehmede, svaka cast...
- shake69
#8655 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mozda lova presudi u odluci FSBiH o Mesi! Novi kiks ce smanjiti budzet u naredne dvije godine jer "paaaraa neeema"!Nema velikog takmicenja, Manje utakmica, manje prihoda, pad interesa publike...
Ne produze li ugovor, par mjeseci Begic&co. mogu ustediti fine love dok kobajagi budu pregovarali oko novog imena!
Mediji i Bhf bi mogli pogurati da bar dobro razmisle jer ovaj ce se boriti rukama i nogama da nam razvlaci pamet jos 3 godine!
Ne produze li ugovor, par mjeseci Begic&co. mogu ustediti fine love dok kobajagi budu pregovarali oko novog imena!
Mediji i Bhf bi mogli pogurati da bar dobro razmisle jer ovaj ce se boriti rukama i nogama da nam razvlaci pamet jos 3 godine!
Last edited by shake69 on 10/10/2017 23:54, edited 3 times in total.
- NajdraziVodjaa
#8656 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kakav zohar od covjeka ne mogu da vjerujem
Dva ciklusa se nije kvalifikovao i opet bi da nastavi da bude selektor, jos kad vidim kaze projekat fol mladi igraci pa koga ovaj parazit zavarava sta on misli samo slijepci prate reprezentaciju? Trenerska i ljudska nula a posto ima takve karakteristike ne bi me ni cudilo od uhljupa u savezu da ovom uhljebu daju jos jedan ugovor.
- spree
#8657 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Strasno. Obraz konjino! Zaradio je milionce samo od reprezentacije i realno mu moze biti do kraja života, ali gladno hoce jos. Nekada smo njega i papeta u visine dizali, jer nismo ustvari znali kakvi su. Pogan od ljudi, fuj.
- luckylaka
#8658 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ovaj je definitivno usljo samo taki,nevidjeni.Hajde da mu neko otvori humanitarni broj
Baždarević: Bit ću sretan ako ostanem selektor, imam puno energije i ideja

Baždarević: Bit ću sretan ako ostanem selektor, imam puno energije i ideja
- Šibicar
#8659 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Safet je vazda imao još puno bodova u igri,a Meša vidi neke pomake i stvara projekte preko neiscrpnog izvora ideja,uostalom kaže da će biti presretan ako ostane još 3 godine,zašto ne ispuniti čovjeku želju i učiniti ga još sretnijim,jebo raju i šta raja misli,ionako smo navikli da nas čitav život karaju u zdrav mozak pa bi i te naredne 3 godine,stvaranja Mešinog mega projekta,nekako preživjeli.
-
RtrnOfSalisbury
#8660 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ipak je meske neshvaceni genije, nema sta drugo bit 
- AmiĐa_Idriz
#8661 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa vi i dalje dajite po 200 KM da gledate ZmajOve. Fuj mamu vam svima jebem nigdje jednog jedinog izvinjenja nakon blamaze na Kipru.
- Point.
#8662 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jebo majku pa ima li iko u ovoj drzavi i trunke obraza, samokriticnosti i osjecaj za odgovornost? Cuj ti uhljeba on bi jos 3 godin jee bi to NJEGA ucinilo sretnim a to sto ce sve NAS uciniti nesretnim, za to ga zaboli kurac? O kakvim on to mladim igracima halucinira, o kakvim idejama baljezga? Ako iko od neznalica iz Izvrsnog Odbora ovo cita nek budu svjesni da ako ovoga notornog neznalicu ostave na klupi taj ce im biti smrt.
Drago mi je da su se i navijaci, odnosno Bhf konacno trznuli i uvidjeli gdje sve ovo vodi. Najveca greska supaka u Savezu je bila sto su digli plate selektorima pa ih sad ni kuga ne moze natjerati da dobrovoljno odstupe.
Drago mi je da su se i navijaci, odnosno Bhf konacno trznuli i uvidjeli gdje sve ovo vodi. Najveca greska supaka u Savezu je bila sto su digli plate selektorima pa ih sad ni kuga ne moze natjerati da dobrovoljno odstupe.
- Šibicar
#8663 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma šta imaš i od "izvini",jebo to više,onu bruku na Kipru ništa, ali baš ništa ne može oprati i učiniti manje sramotnom,pa ni Podgrmeč protiv onog Kipra ne bi ispustio 2-0 na poluvremenu.....AmiĐa_Idriz wrote:Pa vi i dalje dajite po 200 KM da gledate ZmajOve. Fuj mamu vam svima jebem nigdje jednog jedinog izvinjenja nakon blamaze na Kipru.
- salik79
- Artest
#8665 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jadnik kao da nema za hljeba pa prosi za novi mandat. Ko se rodio gladan, vazda osta gladan. Kad se sjetim kako je Bajevic dao ostavku na klupi CZ..
Imace kad razmisljat o svojim greskama. Da je protiv Kipra izveo par rezervnih, motivisanih igraca, dobili bi ih. Morao je vec na treningu anticipirat sta ga ceka. Ali jbg, za to treba imat muda i kuzit neke stvari.
Imace kad razmisljat o svojim greskama. Da je protiv Kipra izveo par rezervnih, motivisanih igraca, dobili bi ih. Morao je vec na treningu anticipirat sta ga ceka. Ali jbg, za to treba imat muda i kuzit neke stvari.
- BHF_Manijak
#8666 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I sta kaze debil, "ne moze 45 minuta, jedno poluvrijeme, pokvariti sve sto je prethodno uradjeno", misli na Kipar i 3 primljena gola.
Kakav djon obraz, fuj! Kao eto mi inace mimo te tekme igramo bajno, pa ne moze mu se zbog Kipra zamjeriti. Ma mrs futo, igramo k'o qrac otkako si nas preuzeo. Kakav projekat kakvi bakraci, nije Kipar samo razlog, vec su razlog haman sve utakmice koje si vodio!!!
- p206
#8667 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vidim i drugi su shvatili ono što sam i ja, doduše kasno...
prvo sam mislio da je dobar čovjek kojem je rep. jednostavno prevelik zalogaj jer nije dovoljno stručan
ali on je jednostavno bezobrazan, bez samokritike, bez dostojanstva, uvijek mu je nešto drugo ili neko drugi kriv a ne on
prvo sam mislio da je dobar čovjek kojem je rep. jednostavno prevelik zalogaj jer nije dovoljno stručan
ali on je jednostavno bezobrazan, bez samokritike, bez dostojanstva, uvijek mu je nešto drugo ili neko drugi kriv a ne on
-
SSemir
#8668 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Da nam novinari nisu bezmudi pa da lijepo priupitaju. Gospon selektore preuzeli ste reprezentqciju ucesnika svjetskog prvenstva, poslije tri godine sa tom istom reprezentqcijom niste uspjeli ni u baraz se plasirati. Za te tri godine ste dovofili samo stare igrace koji ne mogu biti u kakvim planovima za buducnost, a i od tih svih novih starih igraca nikog niste usjeli ugradit u ekipu, vec su oni samo tu zamjena ekipi koju ste preuzeli od prethodnika. Od nade prepoznatljive tecne igre sa glavom i repom napravili ste ekipu koja nema nikakve igre niti se moze prepoznqti bilo kakva ideja vodite. 2 kvalifikaciona ciklusa su izuzetno duga za reprezentaciju i to je sasvim dpvoljno vremena da se stvori nesto. Pa vas sad molimo da nam objasnite konkretno sta vi to stvarate?? Dva upropastena ciklusa su prevelika steta za generaciju igraca koje ste imali u rukama te bi se svako slozio da niste uspjeli i da biste iz moralnih a i profesionalnih razloga trebali da odstupite sa selektorske pozicije ne cekajuci da vas smijene.shake69 wrote:"Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša.![]()
Posto novinari nadi nemaju pojma sta da pitaju. Izvolite prepisati ovo pitanje.
- p206
#8669 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
SSemir wrote:Da nam novinari nisu bezmudi pa da lijepo priupitaju. Gospon selektore preuzeli ste reprezentqciju ucesnika svjetskog prvenstva, poslije tri godine sa tom istom reprezentqcijom niste uspjeli ni u baraz se plasirati. Za te tri godine ste dovofili samo stare igrace koji ne mogu biti u kakvim planovima za buducnost, a i od tih svih novih starih igraca nikog niste usjeli ugradit u ekipu, vec su oni samo tu zamjena ekipi koju ste preuzeli od prethodnika. Od nade prepoznatljive tecne igre sa glavom i repom napravili ste ekipu koja nema nikakve igre niti se moze prepoznqti bilo kakva ideja vodite. 2 kvalifikaciona ciklusa su izuzetno duga za reprezentaciju i to je sasvim dpvoljno vremena da se stvori nesto. Pa vas sad molimo da nam objasnite konkretno sta vi to stvarate?? Dva upropastena ciklusa su prevelika steta za generaciju igraca koje ste imali u rukama te bi se svako slozio da niste uspjeli i da biste iz moralnih a i profesionalnih razloga trebali da odstupite sa selektorske pozicije ne cekajuci da vas smijene.shake69 wrote:"Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša.![]()
Posto novinari nadi nemaju pojma sta da pitaju. Izvolite prepisati ovo pitanje.
Kakvi oni, prije su se prodavali za pečenje sad za rahat lokum. Šabića, zbog jednog oštrijeg pitanja na koje se stručnjak sjebo, napali u redakciji
- mist
#8670 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sto ste na kraj srca nije Mesa tako los ,pogledajte onog Sampolija u Argentine
.Pa bas u prvoj minuti da ga prime. 
- Maharadza
#8671 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Najgore je u svemu ovome što nije nemoguće da ovaj štakor uhljebski nastavi voditi repku i pored katastrofalnih rezultata uz još goru igru pa da nas 'procesom' spusti na nivo konobara iz gibraltara ili malte!
Iskreno, kao narod bezmudih bolikuraca nismo ništa više ni zaslužili nego da nas ovakvo smeće bezobrazno (zajedno sa mafijom iz saveza) muze i jebe u zdrav mozak!
Iskreno, kao narod bezmudih bolikuraca nismo ništa više ni zaslužili nego da nas ovakvo smeće bezobrazno (zajedno sa mafijom iz saveza) muze i jebe u zdrav mozak!
- stranac2
#8672 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Prestao sa zarom pratiti repku ima 2 godine od kada je ovaj usljo dosao na kormilo. Al kada skontam treba nam ovako , kada ne vidimo dalje od vlastitiog nosa. Vec vidim neki prizivaju Amara Osima.
Sadomazohizam i mahalasko razmisljanje nam je u krvi ..odnosno trenutnoj populaciji u BH ..zato zavali se u fotelju kuci uzmi casu vina i gledaj kako lova kapa jos barem 5-6 mjeseci da se ovo malo stisa. Navikao je Bosnjo , samo da ne puca .
Svaka cast BHF jedina grupa koja pruza kakav takav protest protiv necega u ovoj drzavi.
Svaka cast BHF jedina grupa koja pruza kakav takav protest protiv necega u ovoj drzavi.
- Ludzak
#8673 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Očekivano. Pa Bošnjo je to. Kad su pare u pitanji zaboravi se obraz.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8674 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
mislim da smo u ovim kvalifikacijama na previse utakmica igrali fudbal kakav nismo zeljeli ni gledati, a kamoli igrati da bi ovaj ublehas ostao na mjestu selektora.
mrs!
ps
trenutno smo igrom blizi onoj grupi evropskih minjona malti, san marinu, andori i ostalim pigmejcima nego grupi timova iznad njih
mrs!
ps
trenutno smo igrom blizi onoj grupi evropskih minjona malti, san marinu, andori i ostalim pigmejcima nego grupi timova iznad njih
- Laertes
#8675 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vi to nešto začuđeni? Kao da nam na svim pozicijama u državi nije tako... Sad da budu (demokratski
) izbori za selektora, Bošnjo bi glasao za Mešu... Zar tako ne radimo svake 2 godine?