četnikjastuk1 wrote:Ova Lejla Šeper iz Plenuma je katastrofa, katastrofa. Ne zna dvije statavit a pravi se pametna. tra la la. Aldin je u pravu. Plenumi su yet another ubleha za lansiranje novih ublehaša.
A ovaj s bradom iz RS-a debeli, debeli nacionalista, blago je reć.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
de balzac
#8651 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#8652 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Tezak izbor izmedju nje i Aldina, koga birati???jastuk1 wrote:Ova Lejla Šeper iz Plenuma je katastrofa, katastrofa. Ne zna dvije statavit a pravi se pametna. tra la la. Aldin je u pravu. Plenumi su yet another ubleha za lansiranje novih ublehaša.
- Janjicar
#8653 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Od ovih koji su na vlasti meni su gori oni koji ne izlaze... Ne mogu onda ni diskutovat s tobom na ovoj temi ako ne znas uopste ni kako se biraju ministri, premijeri a kako Poslanici u skupstini...[/quote][/quote]nedim73m wrote:Ne izlazim nešto na izbore ali znam da su godinama već otvorene liste gdje možeš zaokružiti ime i prezime koga hoćeš. Koliko pamtim nekada davno su birane stranke ali to je bilo jako davno
Nažalost vjerovatno bolje od tebe znam izborne zakone, ustav i zakone. Ako gledamo istu emisiju neznam odkud sad spominješ izbor premijera, ministara. Riječ je konkretno o poslanicima i oni se biraju preko otvorenih listi. Nekad su se birale stranke, a sad vec odavno ne. Možeš zaokružiti poimenice koga god hoćeš.[/quote]
Kako se bira premijer i ministar ? Da ponovimo gradivo posto vidim volis da ponavljas
-
emmir1
#8654 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
E ovog će Željko još sutra da nogira iz DF.
Ja klena oca jebo
Ja klena oca jebo
- Šveđanin
#8655 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ko je ovaj mladi sa kravatom i podbradkom?
Pa kakav će biti kad mu bude bilo 40 godina?
Skickat från min iPhone 5 med Tapatalk
- Reglan
#8656 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Sarkazam
#8657 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ova brke samo "drzte se teme"

- Janjicar
#8658 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
FaHraonov pijunŠveđanin wrote:Ko je ovaj mladi sa kravatom i podbradkom?
- Jazzy.ba
#8659 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ala i vergla ova iz plenuma, prekida svakoga. Kako iritantno verglanje.
-
de balzac
#8660 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ima brčiće, zamomčila sehellue wrote:Jel ima brkove ili se meni cini????de balzac wrote:hellue wrote:Ova iz plenuma ima brkove???
dobro je, ba
- Jazzy.ba
#8661 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nije mlad, ima 40.Šveđanin wrote:Ko je ovaj mladi sa kravatom i podbradkom?
- Danguba
#8662 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
...i sada treba paliti, rusiti, pljackati, izivljavati se na policiji.IDontCare wrote:Nije ti tesko da gledas vec 10 god kako ljudi rove po minskim poljima da bi prezivili. Nije tuzno da gledas kako ljudi umiru, jer nemaju uslove za lijecenje, nije tuzno sto cijela jedna generacija ode u kurac radi ovih na vlasti, pogledaj sta ljudi rade za mnogo mnogo manja ponizavanja u Francuskoj, Svedskoj, Engleskoj itd, MI JOS TRPIMO ovo nije nista sta su zasluzili ! 20 godina se mirno protestuje ? i ko su jedini bogatasi u BIH ?emmir1 wrote:Da , strašno kako policajca ponižavaju.
iskren da budem za proteste jesam ali mi je već pomalo pun kurac maltretiranja građana
Pazi on ženi lupa auto , žena po djete krenula.
Ja vam kažem malo je nedostajalo da krene masovna pljačka po gradu.
Tužno je bilo gledat policiju da trpi kanonadu a da ne reaguje shodno tome
- kamen spoticanja
#8663 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
arshavin wrote:![]()
![]()
Mirza sugerise sta da plenum trazi
![]()
![]()
kifla ce im sredit prostor,jos da ih zlatko plati ..i bice nestranacki upotpunosti
-
hellue
#8664 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ona kao da je u frizerskomSarkazam wrote:Ova brke samo "drzte se teme"
- Mister Yes
#8665 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Definitivno vrhunac emisijehellue wrote:Koju formu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakahhh
- Reglan
#8666 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Odoh ljudi sutra na plenum da joj odnesem BIC
Gdje je skup?
Gdje je skup?
- Kikibombona
#8667 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nema vece ublehe i veci ljudskih slina od Konakovica, ovog iz SBB i ostalih predstavnika politickih stranaka...jastuk1 wrote:Ova Lejla Šeper iz Plenuma je katastrofa, katastrofa. Ne zna dvije statavit a pravi se pametna. tra la la. Aldin je u pravu. Plenumi su yet another ubleha za lansiranje novih ublehaša.
Ne znam kako si ti ovu djevojcicu uspjeo zapaziti, kako ti je ona mogla zasmetati pored ovih ljudskih slina?
- Bullet Tooth Tony
#8668 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ove klosare na ulici izac i pobit ..... Fol ono nesto nogom udara mamu mu ... Fol sve sa S4-ma snimaju
http://--- NO LINKS ---/clanak/21272921816 ... ?ref=tiker
http://--- NO LINKS ---/clanak/21272921816 ... ?ref=tiker
- Janjicar
#8669 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Helleu imas pitanje pa odgovori ako nisi vidioJanjicar wrote:Iza koga si ti stao covjece, ti koji se smijes i Aldinu a i djevojci govoris Prljave kose dosla u studio? Kakve to veze ima ko ima koju kosu... Ismijavas citavo vrijeme i plenum SA, plenum TK, Aldina itd. De nam reci koga ti vidis kao predstavniika gradjana ? Koga vidis kao vodeceg politicara u BiH ?hellue wrote:Sta ocekivati od vas koji ste stali iza njega, to je vaznije pitanjeJanjicar wrote:Ja ne znam sta ste ocekivali od Aldina ?
Momak koji nije imao medijskih istupa, nije politicar nego obican momak koji je pokrenuo proteste i et.Vi ccekivali neke termine i rijeci prema kojima bi i Goebbels pozavidio ?![]()
- Šveđanin
#8670 Re: Odg: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ozbiljno?Jazzy.ba wrote:Nije mlad, ima 40.Šveđanin wrote:Ko je ovaj mladi sa kravatom i podbradkom?
Izgleda baš mladoliko..
-
nedim73m
#8671 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
[/quote]Janjicar wrote:Od ovih koji su na vlasti meni su gori oni koji ne izlaze... Ne mogu onda ni diskutovat s tobom na ovoj temi ako ne znas uopste ni kako se biraju ministri, premijeri a kako Poslanici u skupstini...nedim73m wrote:Ne izlazim nešto na izbore ali znam da su godinama već otvorene liste gdje možeš zaokružiti ime i prezime koga hoćeš. Koliko pamtim nekada davno su birane stranke ali to je bilo jako davno
Nažalost vjerovatno bolje od tebe znam izborne zakone, ustav i zakone. Ako gledamo istu emisiju neznam odkud sad spominješ izbor premijera, ministara. Riječ je konkretno o poslanicima i oni se biraju preko otvorenih listi. Nekad su se birale stranke, a sad vec odavno ne. Možeš zaokružiti poimenice koga god hoćeš.[/quote]
Kako se bira premijer i ministar ? Da ponovimo gradivo posto vidim volis da ponavljas[/quote]
Valjda je tema izlasci iz stranaka poslanika oko kojih je palamudio Aldin. Znači riječ je samo o poslanicima.
- Antifriz+
#8672 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kad vec nosis bic ponesi joj i samponarshavin wrote:Odoh ljudi sutra na plenum da joj odnesem BIC
Gdje je skup?
-
emmir1
#8673 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
IDontCare wrote:Nije ti tesko da gledas vec 10 god kako ljudi rove po minskim poljima da bi prezivili. Nije tuzno da gledas kako ljudi umiru, jer nemaju uslove za lijecenje, nije tuzno sto cijela jedna generacija ode u kurac radi ovih na vlasti, pogledaj sta ljudi rade za mnogo mnogo manja ponizavanja u Francuskoj, Svedskoj, Engleskoj itd, MI JOS TRPIMO ovo nije nista sta su zasluzili ! 20 godina se mirno protestuje ? i ko su jedini bogatasi u BIH ?emmir1 wrote:Da , strašno kako policajca ponižavaju.
iskren da budem za proteste jesam ali mi je već pomalo pun kurac maltretiranja građana
Pazi on ženi lupa auto , žena po djete krenula.
Ja vam kažem malo je nedostajalo da krene masovna pljačka po gradu.
Tužno je bilo gledat policiju da trpi kanonadu a da ne reaguje shodno tome
Jašta da mi je teško , pa kome ne bi bilo.
Al ne trebamo za to druge ljude da ubijamo .
Da su oni uništili jednu generaciju ja bih im sad halalio , uništili su 5 najmanje
-
hellue
#8674 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ima mozgova na fakultetima i birojima

- Reglan
#8675 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Antifriz+ wrote:Kad vec nosis bic ponesi joj i samponarshavin wrote:Odoh ljudi sutra na plenum da joj odnesem BIC
Gdje je skup?