Nemoj se ti meni sta naljutiti, ali kroz ove 3 pateticne recenice si pokazao svu svoju pamet i znanje. O nafuranosti i ispranom mozgu je suvisno bilo sta reci.sekerbay wrote: Onaj ko je išao u školu u vrijeme titoslavove države, nema šanse da negira to što sam napisao.
Dakle, ateističko učenje tog vremena je promicalo naopaki nauk da je čovjek nastao od majmuna.
Kasnije se furala druga bajka u kojoj su spominjani primati, covjekoliki majmuni, hominidi... Sve jedna velika femli.![]()
1. Mi koji smo isli u skole u Titovoj drzavi (tog covjeka kad spomenes trebas ustati, jer ovi tvoji danas nisu sposobni ni okreciti sve ono sto je on izgradio. Pored toga - i njih je upravo taj "mrski" Tito skolovao, dao im prve poslove, naucio ih da budu ljudi. Pardon - pokusao je od njih napraviti ljude. Nazalost, od stoke se nikad nije mogao napraviti covjek, sto je danas jasno svakome iole pametnom), vrlo dobro znamo sta se i kako se ucilo. Za tvoju informaciju, ta "titoslavova" drzava je tada po kvalitetu imala treci obrazovni sistem u svijetu, a diplome su bile priznate svugdje. Danas? Susta suprotnost.
2. To nije bio "naopaki nauk", genijalac, nego su to tada bile dostupne naucne teorije po kojima se ucilo na cijeloj planeti tako. Osim u tvojim pustinjskim zabitima gdje nisu ni znali sta je evolucija, a nisam siguran da znaju i danas...
3. Kasnije se nije furala nikakva nova bajka, nego je nauka dosla do novih otkrica i dokaza. Ovo ne znaju i ne kontaju samo oni koji od stiva ne citaju nista vise osim SAFF-a i sl.
Problem je sto ti imas samo gard i....nista vise.Aaa, to je ono što handri naše koke...
Budi smrle! Budi onaj koga ćemo ismijavat, vrijeđat i ponižavat bez da se zabrinemo hoće li uzvratiti.
Dobar, saburli insan.
Gdje vam je tu kultura i moral kojim se hvalite ko da ste ga patentirali?! Nejjjmaaa.
Nemo slučajno da imaš gard. Nemo to. Još ako si solidan retoričar, onda nevaljaaaaaa.
A ovo ovdje nije bokserski ring ili oktagon, nego forumska tema namijenjena suceljavaju argumenata. Pretpostavljam da znas sta su to argumenti...
Elem, nisu ovo sto ti pises. Ovo sta i kako ti pises je nivo srednjoskolske nadobudne "ja znam i ja sam bitan" rasprave, u kojoj je u pravu onaj koji je najbucniji i najveci kabadahija.
Naravno, i sam znas (bar se nadam) da u tim i takvim "raspravama" intelekt bas i ne igra neku ulogu