Slazem se... fakat su za svaku pohvalu mene su malo je reci ODUSEVILIvan helsing wrote:Koliko sam ja mogao vidjeti,ovaj kolega @telemach moze zavrsiti dosta toga,a i brze nego kada zoves SZK. Svaka cast.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Tiger 033
#8651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Maharadza
#8652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
1. Zašto se HRT zatamnjuje u Sarajevu ali ne i u Mostaru?mumi80 wrote:To svaka cast ne zasluzuje iz razloga sto namjerno izbjegava odgovore na odredjena pitanja!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
2. Kada će zamjena za ESPN America i da li će je uopšte biti?
-
kakavdanakneiskustvu
#8653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:1. Zašto se HRT zatamnjuje u Sarajevu ali ne i u Mostaru?mumi80 wrote:To svaka cast ne zasluzuje iz razloga sto namjerno izbjegava odgovore na odredjena pitanja!
na ovo prvo neće nikad odgovoriti,ako odgovori ja jedem ovaj lqptop
- plagijator1975
#8654 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
A ono opravdanje kao zemaljski signal .....kakavdanakneiskustvu wrote:Maharadza wrote:1. Zašto se HRT zatamnjuje u Sarajevu ali ne i u Mostaru?mumi80 wrote:To svaka cast ne zasluzuje iz razloga sto namjerno izbjegava odgovore na odredjena pitanja!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
kakaljin
#8655 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.ernadr wrote:A ono opravdanje kao zemaljski signal .....kakavdanakneiskustvu wrote:Maharadza wrote:
1. Zašto se HRT zatamnjuje u Sarajevu ali ne i u Mostaru?
Kada odgovorina ovo pitanje onda se moze smatrati da pomaze korisnicima kako treba,i svi cemo mu cestitati na tome.
- bato99
#8656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ubacujte koji novi kanal,otključajte druge,radite nešto 
- Cracked
#8657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve vodi na to da nece nista biti. Pinkove mozemo zaboraviti, a u najboljem slucaju dodatno placati. Ovo drugo kod mene ne dolazi u obzir.bato99 wrote:ubacujte koji novi kanal,otključajte druge,radite nešto
- bato99
#8658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma zapustili se pravo,nikakvih novih kanala,povećanja brzine,ma ništaCracked wrote:Sve vodi na to da nece nista biti. Pinkove mozemo zaboraviti, a u najboljem slucaju dodatno placati. Ovo drugo kod mene ne dolazi u obzir.bato99 wrote:ubacujte koji novi kanal,otključajte druge,radite nešto
- van helsing
#8659 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Volio bih vidjeti B92 i ATV BL u mmds ponudi.
Takodje,volio bih kada bi se napravili neki paketi na mmds-u,pa ko hoce veci broj kanala neka izvoli i doplati.
Tapatalk 2
Takodje,volio bih kada bi se napravili neki paketi na mmds-u,pa ko hoce veci broj kanala neka izvoli i doplati.
Tapatalk 2
- Tiger 033
#8660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
NO SIKIRIKI bit cevan helsing wrote:Volio bih vidjeti B92 i ATV BL u mmds ponudi.
Tapatalk 2
- Pitarrr82
#8661 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma za ESPN nema kvalitetne a jeftine zamjene tako da od toga nista a i ako ubace poneki kanal uzece njih 5 za taj tako da...
-
kakavdanakneiskustvu
#8662 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
A ono opravdanje kao zemaljski signal .....kakavdanakneiskustvu wrote:Maharadza wrote:1. Zašto se HRT zatamnjuje u Sarajevu ali ne i u Mostaru?mumi80 wrote:To svaka cast ne zasluzuje iz razloga sto namjerno izbjegava odgovore na odredjena pitanja!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta[/quote]
zemaljskog signala ne bi trebalo biti u npr, vitezu,busovači
-
kakavdanakneiskustvu
#8663 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.ernadr wrote:A ono opravdanje kao zemaljski signal .....kakavdanakneiskustvu wrote:Maharadza wrote:
1. Zašto se HRT zatamnjuje u Sarajevu ali ne i u Mostaru?
Kada odgovorina ovo pitanje onda se moze smatrati da pomaze korisnicima kako treba,i svi cemo mu cestitati na tome.[/quote]
meni je prije par godina odgovoreno iz RAK-a da tamo gdje se signal HRT hvata zemaljskim putem tu se ne mora zatamniti određeni program
-
kakaljin
#8664 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
kakavdanakneiskustvu wrote:zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.ernadr wrote:A ono opravdanje kao zemaljski signal .....kakavdanakneiskustvu wrote:
Kada odgovorina ovo pitanje onda se moze smatrati da pomaze korisnicima kako treba,i svi cemo mu cestitati na tome.
meni je prije par godina odgovoreno iz RAK-a da tamo gdje se signal HRT hvata zemaljskim putem tu se ne mora zatamniti određeni program[/quote]
ali je zabranjeno modifiovanje signala koji se cini cim ga prebacujes kroz kablovski sistem.
a u ostalom zakon je na cijeloj teritorji BiH i mora se postovati. I ja bi volio da se ne zatamljuje HRT, ali zakon je takav kakav je.
-
smartXL
#8665 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
De nam taj dopis postavi gdje je rak bas tako rekao.kakaljin wrote:zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.
-
kakavdanakneiskustvu
#8666 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
smartXL wrote:De nam taj dopis postavi gdje je rak bas tako rekao.kakaljin wrote:zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.
mislim da je on to pogrešno shvatio
- Maharadza
#8667 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Mene samo zanima da li to ima negdje crno na bijelo u obliku/kontekstu nekog' zakona ili je to rekla-kazala od strane RAK-a tj. "trebalo bi" i "po mogućnosti" itd.?!smartXL wrote:De nam taj dopis postavi gdje je rak bas tako rekao.kakaljin wrote:zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.
-
Mustang1
#8668 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A jel neko primijetio da se zatamnjuje samo zadrzaj koji ide na Arenama .. Kada neki sadrzaji ima na HRT.u i SportKlubu ne zatamnjuju .. Ista stvar i kad se kombinuje sa EuroSportom .. Samo sadrzaj sa Arena sporta zatamne
-
kakavdanakneiskustvu
#8669 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:Mene samo zanima da li to ima negdje crno na bijelo u obliku/kontekstu nekog' zakona ili je to rekla-kazala od strane RAK-a tj. "trebalo bi" i "po mogućnosti" itd.?!smartXL wrote:De nam taj dopis postavi gdje je rak bas tako rekao.kakaljin wrote:zato sto ne zna sta da napise jer nesmije da kaze da nelegalno pustaju signal u Mostaru, ne samo oni vec svi kablovski operateri. Kada je RAK rekao da ako se preljeva signal on se ne smije pustati kroz kablovski sistem vec pojedinac ako ga uhvati sa antenom uhvatio ga je. Ali telemach je jedna firma koja ima u vise gradovau BiH i mora da bude ista programska sema u svim gradovima. Ako je negdje slabija prograska sema onda mora biti i manja pretplata onda.
pitati RAK
-
kakavdanakneiskustvu
#8670 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
u četvrtak zatamnili atletiku na HRT2,danas nisu,niđe veze
- seoBIH
#8671 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitali, nema odgovora.
-
kakavdanakneiskustvu
#8672 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
123456789 wrote:Pitali, nema odgovora.
koga pitali,nekog u RAK-u?
-
Mustang1
#8673 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko prenosi dijamantsku ligu ? Jel to bilo u cetvrtak ?kakavdanakneiskustvu wrote:u četvrtak zatamnili atletiku na HRT2,danas nisu,niđe veze
- seoBIH
#8674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, neko je vec i postavljao odgovore dopisa.kakavdanakneiskustvu wrote:123456789 wrote:Pitali, nema odgovora.
koga pitali,nekog u RAK-u?
- rajv0sa
#8675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da ne bude da ih samo kudimo
, Rome lego' za dva sata
.