Meni je telecom razvukao kablove iako nisam se prikljucio jos uvijek, vec samo renavorao stan i zamolio ih da provedu opticki kabal kada su u zgradi provodili. oni provkuli opticki kabal i uticnisu postavili u stanu, da ne kopam naknadno, a moji majstori sve ostalo zarsili i sada kada uselim zovnem ih da me prikljuce.i agree wrote:Mora neko razvuc kabal ako vec nije razvucen sto bi ti neko nesto dzaba uradio?Sam dolazak,benzin,radnik,ne radi niko u humantirane svrheira93 wrote:Postovanje
Prije par mjeseci sam prikljucio EON FULL DUO, medjutim desilo se da mi je kuca prodata i sada bi trebalo preseliti usluge. Cijene preseljenja je 80KM, sto meni ne ide u prilog, jer se i sljedeca kuca moze prodati( a i ne mora). Naravno, ja sada zelim da raskinem ugovor. Koja je procedura?
P.S. Prilikom informisanja sam bas oko ovog problema ispitivao i niko nije rekao da se naplacuje preseljnje, nego samo da se moze preselit. Nasamaren sam, znam, njima je bio cilj samo pridobiti korisnika..
Tako da se sve moze ako hoce, pogotovo ako hoces da zadrzis korisnike, a vjerovatno i telemach vrsi besplatno preseljenja prikljucka na zahtjev korisnika.