Da li su sada signali usluga uredni?avaks » Yesterday, 2:56 pm
Je li to globalni problem neki?! Niti jedna usluga od jutros ne radi...
Ukoliko ne, predlažemo da nas pozovete na 1360.
Moderator: Benq
Da li su sada signali usluga uredni?avaks » Yesterday, 2:56 pm
Je li to globalni problem neki?! Niti jedna usluga od jutros ne radi...
A komedija, šta drugo reći.kakaljin wrote:Dobar ovaj sport klub kada hoces da pogledas F1 iz razlicitih kamera, ali na zalost to nisi u mogucnosti jer samo SK1 prenosi trku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A postoji 10 sport klubova i najavljeno da ce biti moguce gledati tako
A SK 10 je najbolji ide najava F1 a nigdje trke
Ovako ih mogu natakarit 20.... Imaju deset sport klubova, na tri-cetiri ide program na ostalima najave.. Najludji su prenosi utakmica engleske lige, sk1 kosarka, sk 2 americki fudbal, sk3 neka utakmica "bugarske" lige, sk4 nelosa utakmica, sk5 i sk6 nema nista, onda valjda na ovim ostalim sk kanalima puste utakmice koje bi se mogle gledati ne bi li raja pokupovala i te kanale...kakaljin wrote:Dobar ovaj sport klub kada hoces da pogledas F1 iz razlicitih kamera, ali na zalost to nisi u mogucnosti jer samo SK1 prenosi trku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravo Kralj Tvrtko I.,Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach
Postoji li mogučnost priključka interneta i tv-a u Bihaću?
Jel bilo ikada to? Znam za moto da je bilo. I nemoj racunati ako samo jucer nije bilo. Jucer je dan bio lud previse utakmica, u jednom trenutku vazna utakmica je pocela i prekinulo je ubacilo nesto jos vaznijekakaljin wrote:Dobar ovaj sport klub kada hoces da pogledas F1 iz razlicitih kamera, ali na zalost to nisi u mogucnosti jer samo SK1 prenosi trku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mustang1 wrote:Jel bilo ikada to? Znam za moto da je bilo. I nemoj racunati ako samo jucer nije bilo. Jucer je dan bio lud previse utakmica, u jednom trenutku vazna utakmica je pocela i prekinulo je ubacilo nesto jos vaznijekakaljin wrote:Dobar ovaj sport klub kada hoces da pogledas F1 iz razlicitih kamera, ali na zalost to nisi u mogucnosti jer samo SK1 prenosi trku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravo TheWatcher,TheWatcher wrote:ima li ijedan HD kanal da slika ne ledi i nekoci
Provjeri vremensku zonu na boxu i računaru, negdje ti nije dobro podešena, pa vuče pogrešno šta je sada na programu.Dr_Proka wrote:jel ovo na eon web portalu brza program ili mi se čini? Preko boxa mi pokayuje da ta emisija još nije počela. Takođe me zanima kad će se stare oznake poput kiss-a ažurirati na boxovima?
Ne dozvoljava telemach da imas aplikaciju vise od jednog tv, cak ne daju opcju da se moze kupiti da mozes gledati na dodatnom tv-uAnonymousBIH wrote:Pozdrav.
Da li je u paketu Eon Premium Duo moguće instalirati EON aplikaciju na 2 smart TV-a?

Taj drugi je rezervisan za dodatni EON BOX ako nekad uzmes.AnonymousBIH wrote:Zašto mi onda na aplikaciji moj Telemach pokazuje aktivirani uređaji 1/2 ?
Sarabon96 wrote:Pitanje za Telemach:
Vidim da je cijena usluga SBB i Telemacha izjednačena, razlika je oko 1KM u odnosu na naše pakete. Zašto nemamo brzinu interneta kao oni?
SBB (uzmimo za primjer eon pakete sa telefonom):
-EON Light 75/5 (58KM)
-EON FULL 150/10 (66KM)
-EON Premium 300/15 (83KM)
Telemach:
-EON Light 75/6 (57,5KM)
-EON FULL 100/8 (67,5KM)
-EON Premium 200/12 (81,5KM)
Razlika u cijeni do 1,5KM a brzine u SBB-u dosta veće u full i premium paketima!