Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ElRe wrote:U zadnjih par mjeseci na Marin Dvoru, lokacija oko zgrade BH Telecoma, Procedit banke, dalje na parkingu blizu zgrade Dvor primijetio sam da ljudi hladno zagrade druge na parkingu i ostave broj telefona. Zna se desiti da moras zvati po 4 osobe da izadjes sa parkinga.
tako je kod nas u firmi
po 5 auta se mora isparkirati
najgore je mislim tamo kdo zeljeznicke u onom cosku
i kod pozorista mladih kod rajvosa... bude po 12 automobila u uličici
Nerviraju me papci što svako jutro ulicom Terezija pored O.Š. jurcaju kao mahniti. Kao da je 40 ogranicenje onako postavljeno, jbm im majku seljacku. Jutros lola sa Fordom Mondeom na taxu naletio. Taxista stao ispred pjesackog, a papak Mondea polomio naprijed. Koliko je is`o kad ga je onako slomio (majku seljacku), vidim oba airbega aktivirana. Hocemo li ikada pameti doci....
Pitar sa Kariba wrote:Nerviraju me papci što svako jutro ulicom Terezija pored O.Š. jurcaju kao mahniti. Kao da je 40 ogranicenje onako postavljeno, jbm im majku seljacku. Jutros lola sa Fordom Mondeom na taxu naletio. Taxista stao ispred pjesackog, a papak Mondea polomio naprijed. Koliko je is`o kad ga je onako slomio (majku seljacku), vidim oba airbega aktivirana. Hocemo li ikada pameti doci....
maloprije sam vidio tog mondea, mislio sam da je u stub zaljepio, dobro ga je razbio
Pitar sa Kariba wrote:Nerviraju me papci što svako jutro ulicom Terezija pored O.Š. jurcaju kao mahniti. Kao da je 40 ogranicenje onako postavljeno, jbm im majku seljacku. Jutros lola sa Fordom Mondeom na taxu naletio. Taxista stao ispred pjesackog, a papak Mondea polomio naprijed. Koliko je is`o kad ga je onako slomio (majku seljacku), vidim oba airbega aktivirana. Hocemo li ikada pameti doci....
Tu imas radar ali povremeno. Znam da mi obavezno masu i psuju kad vozim 40, samo se nadam da je radar postavljen
Inace, ne bude policija nego sakriveni radar sa kojeg dobijes sliku i cestitku na kucna vrata (povremeno ovakav bude i u Vilsonovom). Cisto da znate...
quarterback wrote:maloprije sam vidio tog mondea, mislio sam da je u stub zaljepio, dobro ga je razbio
Eto vidio si, oko pola osam je udes bio. Skola od osam, ne d`o Bog na dijete naletiti. Jos su oni pjesacki pravo opasni. Nepregledni kad vozilo stane da propusti pješake, to u kombinaciji sa našim papanlukom da se moze zaustaviti/parkirati gdje i kad ko hoce...
Naprave ti autoputa ono malo, a pola auta tehnicki nije ispravno za autoput, ili vozaci kolju ona svoja auta. Jucer Sa-Ze-Sa, 4 auta vidio u zaustavnoj traci.
Vozim 130 sve vrijeme, proleti Golf 4, jedno 180 makar pored, za 2-3 kilometra vidim oblak crnog dima i smrad kroz ventilaciju, reko da nije sta meni izgorilo, kad eto ti njega sva 4 u zaustavnoj traci i glava pod haubom.
I jos 2 auta po povratku isto tako sva 4 i haubica gore...
Leon16v wrote:Naprave ti autoputa ono malo, a pola auta tehnicki nije ispravno za autoput, ili vozaci kolju ona svoja auta. Jucer Sa-Ze-Sa, 4 auta vidio u zaustavnoj traci.
Vozim 130 sve vrijeme, proleti Golf 4, jedno 180 makar pored, za 2-3 kilometra vidim oblak crnog dima i smrad kroz ventilaciju, reko da nije sta meni izgorilo, kad eto ti njega sva 4 u zaustavnoj traci i glava pod haubom.
I jos 2 auta po povratku isto tako sva 4 i haubica gore...
quarterback wrote:maloprije sam vidio tog mondea, mislio sam da je u stub zaljepio, dobro ga je razbio
Eto vidio si, oko pola osam je udes bio. Skola od osam, ne d`o Bog na dijete naletiti. Jos su oni pjesacki pravo opasni. Nepregledni kad vozilo stane da propusti pješake, to u kombinaciji sa našim papanlukom da se moze zaustaviti/parkirati gdje i kad ko hoce...
jeste, sto kazes ogranicenje je 40, a on je onuda bas letio, i nije jedini ...
mislim da je i u vilsu sada spusteno sa 60 na 40, naravno rijetki to postuju