Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Je li ono na EP Stup BeMzin 1,55? Nesto im onaj displej mutan, ne vidi se sta je sta...?
Dizel... Benzina po toj cijeni nema ni u RSu
Nekad prije 10-ak dana sam sipao na onom BPP po toj cijeni.
Pitam za EP jer im je onaj displej ko da je grom udario u njega. Mutno, sareno, ne vidis sta pise na njemu.
amar1994 wrote:1.56 10ppm
1.51 50ppm
toliko je zadnji out bilo, jedino ako nisu poskupili ponovo
Popodne sipao, dizel 10ppm (pumpadzija kaze da je to Euroclass) je 1.56KM a dizel 50ppm je 1.51KM, s tim da ga danas nije bilo na stanicama. Govorim o bp ENERGOPETROL na Stupu.
Ja koliko sam danas gledao samo ona famozna pumpa SAS ima nize cijene goriva od tih...
Prijedor BL skender vakuf mrkonjic grad sve je nafta oko 1.56....
_ado_ wrote:Upravo sam dobio poruku na vajberu od BP oil da napisem koju vrstu goriva sipam, i da dodjem u subotu po onu famoznu karticu hajd da vidimo i to
ja nisam nista dobio a predo sam daaavno... Cekaju oni da skoci malo gorivo pa onda kofol kartice hahahaha a sve ce ti doc na isto ja sipam idalje kod njih jer su najpovoljniji benzinom... Inace lako bi im dao nogu
Danas maksuz odem na BP da naspem gorivo i vidim postavljeni cunjevi na ulaz, pumpa ne radi
Cini mi se da se ovo cesto desava u zadnje vrijeme, bilo je i jedno policijsko auto unutra, kontam da ih sta ne trkeljaju, da nisu kakvi pritisci u pitanju?