Sakazulu wrote:Haha mislim da tip lagano mezi ekipu sa LOL foruma
Ja sam uvijek raspolozen pomoci ako mogu ali i kritikovat kad nesto nije ok. Logosoft volim radi onog fazona
Moderator: Benq
Sakazulu wrote:Haha mislim da tip lagano mezi ekipu sa LOL foruma
Evo i tebi mogu samo napomenuti da budeš uporan i da im cuclaš krv dok ne naprave....lajkujMe wrote:Ne mogu vise izdrzati sad sam iznerviran totalno, svako jutro ama bas svako jutro padne mi konekcija po 20 puta ono na sekundu, dovoljno da ne mogu igrica igrati online.
Mijenjam ih sto prije
Sakazulu wrote:Evo i tebi mogu samo napomenuti da budeš uporan i da im cuclaš krv dok ne naprave....lajkujMe wrote:Ne mogu vise izdrzati sad sam iznerviran totalno, svako jutro ama bas svako jutro padne mi konekcija po 20 puta ono na sekundu, dovoljno da ne mogu igrica igrati online.
Mijenjam ih sto prije
PS
Čitam tvoj potpis ispod avatara: Na svom moćnom računaru, a onda te net učini nemoćnim
Isti slučaj, mada je sve radilo do prekida kako treba. Zvao ih imali su prekid čvila tako kažu I sad mi radi sve osim telefona.semirsar wrote:Sportklub, tekma Liverpool vs Manchester City, kocka kocka, kockica... Branko kockica mi pred ocima... kocka li se kocka slika ... LED,ne LED TV, vec led, zaledi se sve na kraju. Telefon, sit se ispricah... zvoni mi mobiLJni, pita me sagovornik s kojim sam, vidi cuda, upravo pricao preko fiksnog, sto mu jadan prekidoh bez rijeci...veselo bate, veselo mi krenu 1 mart, dan nezavisnosti, koincidencija, neka najava buducnosti, sto li vec?
WiFi? E to je posebna situacija, to je vec zona sumraka
O torrentima, o njima necu ni pokusati pisati, ne vrijedi.
NeJmam vremena da se zajebavam sa svim ovim, a neJmam ni zivaca.
Najljepse je to sto ni konkurencija nije nista mirisljavije cvEce.
To je jedan eksces, problem je kod mene konstantan, tacnije od pocetka godine. Ucestalost je i veca od zamjene modema, s ovim ZTE ni na VI, ni na TI, cera on po svom. WiFI vise nejma nego sto ima, torrenti svi crveni jer sam nedostupan, port koji god probas zatvoren, u postavke modema ne mres uci jer koji god sam pass prob'o nemre. Download preko speedtesta relativno OK, ali na torrentima Upload daleko bolji. Ako je razlog to sto sam bio, priznajem to, extreme user u onom free periodu, OK, ali reci mi to, pa da idem dalje da vam ne opterecujem mrezu, ha ja.afannedim wrote:Isti slučaj, mada je sve radilo do prekida kako treba. Zvao ih imali su prekid čvila tako kažu I sad mi radi sve osim telefona.semirsar wrote:Sportklub, tekma Liverpool vs Manchester City, kocka kocka, kockica... Branko kockica mi pred ocima... kocka li se kocka slika ... LED,ne LED TV, vec led, zaledi se sve na kraju. Telefon, sit se ispricah... zvoni mi mobiLJni, pita me sagovornik s kojim sam, vidi cuda, upravo pricao preko fiksnog, sto mu jadan prekidoh bez rijeci...veselo bate, veselo mi krenu 1 mart, dan nezavisnosti, koincidencija, neka najava buducnosti, sto li vec?
WiFi? E to je posebna situacija, to je vec zona sumraka
O torrentima, o njima necu ni pokusati pisati, ne vrijedi.
NeJmam vremena da se zajebavam sa svim ovim, a neJmam ni zivaca.
Najljepse je to sto ni konkurencija nije nista mirisljavije cvEce.

imaju problem sa chvilom I meni ponovo prekid I sad ne mogu da pokrenem drugi STB a tel ne radi nakon prvog prekida isto I neku noć u 12 se desilo, a net super radi.karanana wrote:ch vila. nemam uopste tv-a. zaledilo, restart, sad samo plava sijalica na receiveru, nema crvene. vec nekoliko dana mi ledi i crne programi i onda ne moze sebi da dodje ni nakon restarta. e pa jebemu sve vise. u pichku materinu, haj sto se sekiram i gubim zivce i zdravlje na svakodnevnim sranjima u realnom svijetu, ali sad me treba i lol usluga u grob tjerat.
kiki-miki wrote:DoradO wrote:izgleda samo na kosevskom sve u reduja stvarno nemam problema evo vec pola godine kako koristim... planiram uskoro prebaciti i mob i uzeti ovaj quadro+ paket, neureklo se
Javi utiske
Nisu vidjeli V od Vrhunskog. Valja ih rasprodat pa su vrhunski. Niza srednja klasa sto bi reko portal www.mob.hrSakazulu wrote:Jedno vrijeme nije bilo pretjeranog kukanja, ali vidim da se opet kutnjak upalio.. LOLOVCI mislite na nas...
I haha kakva je ovo akcija, fol evo tel za 1 KM i to vrhunski. Vi koji to pratite koliko su vrhunski?
Jedino što je dobro u svemu ovome što na već postojeću akciju, koja je započela sa novim paketima, nastavljaju dalje... Pa makar nekome bili 'taman'!MTV wrote:Nisu vidjeli V od Vrhunskog. Valja ih rasprodat pa su vrhunski. Niza srednja klasa sto bi reko portal http://www.mob.hrSakazulu wrote:Jedno vrijeme nije bilo pretjeranog kukanja, ali vidim da se opet kutnjak upalio.. LOLOVCI mislite na nas...
I haha kakva je ovo akcija, fol evo tel za 1 KM i to vrhunski. Vi koji to pratite koliko su vrhunski?
Meni je radio juće i sinoć dok niam krenuo spavati, znači opet danas problemial-em wrote:Jos uvijek ne radi rtl2
A u srijedu sam zvao da prijavim kvar.
Zvuka ima, tona nema. Nije valjda da ce mi i to ukinuti.