Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#8626 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:Haha mislim da tip lagano mezi ekipu sa LOL foruma :)

Ja sam uvijek raspolozen pomoci ako mogu ali i kritikovat kad nesto nije ok. Logosoft volim radi onog fazona :wink: ostavili MTV kanale u osnovnom paketu, ali ruziti sto su porazdvajali pakete itd. Al necemo o tome.
Sakazulu

#8627 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

lajkujMe wrote:Ne mogu vise izdrzati sad sam iznerviran totalno, svako jutro ama bas svako jutro padne mi konekcija po 20 puta ono na sekundu, dovoljno da ne mogu igrica igrati online.

Mijenjam ih sto prije :roll:
Evo i tebi mogu samo napomenuti da budeš uporan i da im cuclaš krv dok ne naprave....

PS
Čitam tvoj potpis ispod avatara: Na svom moćnom računaru, a onda te net učini nemoćnim :)
lajkujMe

#8628 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lajkujMe »

Sakazulu wrote:
lajkujMe wrote:Ne mogu vise izdrzati sad sam iznerviran totalno, svako jutro ama bas svako jutro padne mi konekcija po 20 puta ono na sekundu, dovoljno da ne mogu igrica igrati online.

Mijenjam ih sto prije :roll:
Evo i tebi mogu samo napomenuti da budeš uporan i da im cuclaš krv dok ne naprave....

PS
Čitam tvoj potpis ispod avatara: Na svom moćnom računaru, a onda te net učini nemoćnim :)

Upravo tako, nije mi jasno mislio sam da nije slucajno do instalacija ovdje ali haj mi objasni zasto od 8 do 12 ujutru mi konekcija puca po 20 puta a navece nikada? Znaci da je do njih.
Dzontra_Volta

#8629 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Je l' vama trenutno ledi ovaj RTL2 ili je to samo kod mene?
semirsar

#8630 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sportklub, tekma Liverpool vs Manchester City, kocka kocka, kockica... Branko kockica mi pred ocima... kocka li se kocka slika ... LED,ne LED TV, vec led, zaledi se sve na kraju. Telefon, sit se ispricah... zvoni mi mobiLJni, pita me sagovornik s kojim sam, vidi cuda, upravo pricao preko fiksnog, sto mu jadan prekidoh bez rijeci... :shock: veselo bate, veselo mi krenu 1 mart, dan nezavisnosti, koincidencija, neka najava buducnosti, sto li vec? :evil: WiFi? E to je posebna situacija, to je vec zona sumraka :thumbup: O torrentima, o njima necu ni pokusati pisati, ne vrijedi.
NeJmam vremena da se zajebavam sa svim ovim, a neJmam ni zivaca.
Najljepse je to sto ni konkurencija nije nista mirisljavije cvEce. :twisted:
afannedim

#8631 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:Sportklub, tekma Liverpool vs Manchester City, kocka kocka, kockica... Branko kockica mi pred ocima... kocka li se kocka slika ... LED,ne LED TV, vec led, zaledi se sve na kraju. Telefon, sit se ispricah... zvoni mi mobiLJni, pita me sagovornik s kojim sam, vidi cuda, upravo pricao preko fiksnog, sto mu jadan prekidoh bez rijeci... :shock: veselo bate, veselo mi krenu 1 mart, dan nezavisnosti, koincidencija, neka najava buducnosti, sto li vec? :evil: WiFi? E to je posebna situacija, to je vec zona sumraka :thumbup: O torrentima, o njima necu ni pokusati pisati, ne vrijedi.
Isti slučaj, mada je sve radilo do prekida kako treba. Zvao ih imali su prekid čvila tako kažu I sad mi radi sve osim telefona.
semirsar

#8632 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:
semirsar wrote:Sportklub, tekma Liverpool vs Manchester City, kocka kocka, kockica... Branko kockica mi pred ocima... kocka li se kocka slika ... LED,ne LED TV, vec led, zaledi se sve na kraju. Telefon, sit se ispricah... zvoni mi mobiLJni, pita me sagovornik s kojim sam, vidi cuda, upravo pricao preko fiksnog, sto mu jadan prekidoh bez rijeci... :shock: veselo bate, veselo mi krenu 1 mart, dan nezavisnosti, koincidencija, neka najava buducnosti, sto li vec? :evil: WiFi? E to je posebna situacija, to je vec zona sumraka :thumbup: O torrentima, o njima necu ni pokusati pisati, ne vrijedi.
Isti slučaj, mada je sve radilo do prekida kako treba. Zvao ih imali su prekid čvila tako kažu I sad mi radi sve osim telefona.
To je jedan eksces, problem je kod mene konstantan, tacnije od pocetka godine. Ucestalost je i veca od zamjene modema, s ovim ZTE ni na VI, ni na TI, cera on po svom. WiFI vise nejma nego sto ima, torrenti svi crveni jer sam nedostupan, port koji god probas zatvoren, u postavke modema ne mres uci jer koji god sam pass prob'o nemre. Download preko speedtesta relativno OK, ali na torrentima Upload daleko bolji. Ako je razlog to sto sam bio, priznajem to, extreme user u onom free periodu, OK, ali reci mi to, pa da idem dalje da vam ne opterecujem mrezu, ha ja.
Ovako je stalno na speedtestu
Image
Image

Ali u reali sta god da skidam ne prelazi 1Mb/s dok je Upload varijabilan ko klackalica.
Evo i sad, dok pisem ovo, pes'es puta je pucala konekcija, OK, ne nervira me to, prolazno je, mogu razumjeti, ali ne mogu da svarim da imam WiFi a nista ne mogu jer mi prikazuje problem sa konekcijom, dok kad se nakacim na komsijin WiFi sve normalno radi?!! Ne mogu da svarim da imam normalan down/up po speedtestu a ne mogu nista normalnom brzinom skinuti, niti skinuto sa torrenta vratiti.

Image
Last edited by semirsar on 01/03/2015 16:27, edited 1 time in total.
karanana

#8633 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

ch vila. nemam uopste tv-a. zaledilo, restart, sad samo plava sijalica na receiveru, nema crvene. vec nekoliko dana mi ledi i crne programi i onda ne moze sebi da dodje ni nakon restarta. e pa jebemu sve vise. u pichku materinu, haj sto se sekiram i gubim zivce i zdravlje na svakodnevnim sranjima u realnom svijetu, ali sad me treba i lol usluga u grob tjerat.
afannedim

#8634 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

karanana wrote:ch vila. nemam uopste tv-a. zaledilo, restart, sad samo plava sijalica na receiveru, nema crvene. vec nekoliko dana mi ledi i crne programi i onda ne moze sebi da dodje ni nakon restarta. e pa jebemu sve vise. u pichku materinu, haj sto se sekiram i gubim zivce i zdravlje na svakodnevnim sranjima u realnom svijetu, ali sad me treba i lol usluga u grob tjerat.
imaju problem sa chvilom I meni ponovo prekid I sad ne mogu da pokrenem drugi STB a tel ne radi nakon prvog prekida isto I neku noć u 12 se desilo, a net super radi.

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=7c18 ... 3415f77d54

Kad god neku akciju objave počinju problem.
semirsar

#8635 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Ne zelim da laprdam nebuloze, ali, previse je upadljivo i ocito to da od sredine decembra nista nije kako treba?!
Barem meni, a vidim da ni drugima nije sve bajno kao sto je bilo.
Mozda se i u LOL-u polako okrecu razmisljanju " sad smo na vecoj i boljoj "sisi", kao oni u BHTelekomu, pa misle da se ne mora nista raditi pare ce ionako da lezu na racune, ha ja.
Kao sto rekoh, zbog obaveza nisam stalno kuci, ali... i ovo malo sto jesam, nece se BogUmi jos dugo trpit sranja, jok vala.
DoradO

#8636 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DoradO »

izgleda samo na kosevskom sve u redu :) ja stvarno nemam problema evo vec pola godine kako koristim... planiram uskoro prebaciti i mob i uzeti ovaj quadro+ paket, neureklo se :D
afannedim

#8637 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

chvila je problem, zvao ih I ekipe su na terenu.
semirsar

#8638 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Znaci dobrinja, ili je to kod mene individualno, c.vila su u banani, k.brdo OK...
Dzontra_Volta

#8639 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Hrasno - OK (osim RTL2 koji zadnjih 4-5 dana pokatkad zaledi).
Ljakan

#8640 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

ovo jedva da radi kvar izgleda opasan
afannedim

#8641 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

meni radi od jedno 6 ili 7 sati sve. otklonjen kvar
afannedim

#8642 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Nadam se da će neko iz Logosofta pročitati.

Samo da im jebem mater cijeli dan jebanje u zdrav mozak.
DoradO

#8643 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DoradO »

kiki-miki wrote:
DoradO wrote:izgleda samo na kosevskom sve u redu :) ja stvarno nemam problema evo vec pola godine kako koristim... planiram uskoro prebaciti i mob i uzeti ovaj quadro+ paket, neureklo se :D

Javi utiske :)
:thumbup:
Naslovnica

#8644 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Mislim da sam digao ruke od snimalice, apsolutno frustrirajuće!
Najčešće je nalog na nekom od Foxa i na rtl2 (2 i po muškarca).
Vrijeme uglavnom nije kako treba, pa se i ne snimi ono što je trebalo, i ako uspijem da ucicam da nešto pogledam, obično zaledi u toku emitovanja, ili ako hoću da premotam naprijed nikada ne bude onako kako vrijeme pokazuje. Obično premota na neko skroz nebulozno vrijeme, ili najčešće vrati film unazad!
Ili popravite "snimalicu" da radi kako treba ili je izbacite!
Najgori dio usluge!
Btw, na paketu sam trio, onaj predemtelovski.
Sakazulu

#8645 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Jedno vrijeme nije bilo pretjeranog kukanja, ali vidim da se opet kutnjak upalio.. LOLOVCI mislite na nas...

I haha kakva je ovo akcija, fol evo tel za 1 KM i to vrhunski. Vi koji to pratite koliko su vrhunski?
MTV

#8646 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:Jedno vrijeme nije bilo pretjeranog kukanja, ali vidim da se opet kutnjak upalio.. LOLOVCI mislite na nas...

I haha kakva je ovo akcija, fol evo tel za 1 KM i to vrhunski. Vi koji to pratite koliko su vrhunski?
Nisu vidjeli V od Vrhunskog. Valja ih rasprodat pa su vrhunski. Niza srednja klasa sto bi reko portal www.mob.hr
Sakazulu

#8647 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:
Sakazulu wrote:Jedno vrijeme nije bilo pretjeranog kukanja, ali vidim da se opet kutnjak upalio.. LOLOVCI mislite na nas...

Nisu vidjeli V od Vrhunskog. Valja ih rasprodat pa su vrhunski. Niza srednja klasa sto bi reko portal http://www.mob.hr
Jedino što je dobro u svemu ovome što na već postojeću akciju, koja je započela sa novim paketima, nastavljaju dalje... Pa makar nekome bili 'taman'!
hare_mne

#8648 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by hare_mne »

poZ za sve, zanima me na cvili 2 da li mozda neko koristi LoGO! TRIO ( il tome nst slicno)
koliko ste zadovoljni, net-om, kablov i telefonijom??? nisam nikad bio njihov korisnik...

:bih:
al-em

#8649 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by al-em »

Jos uvijek ne radi rtl2
A u srijedu sam zvao da prijavim kvar.
Zvuka ima, tona nema. Nije valjda da ce mi i to ukinuti.
kreker

#8650 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

al-em wrote:Jos uvijek ne radi rtl2
A u srijedu sam zvao da prijavim kvar.
Zvuka ima, tona nema. Nije valjda da ce mi i to ukinuti.
Meni je radio juće i sinoć dok niam krenuo spavati, znači opet danas problemi
Post Reply