SDP
-
Baudelaire
#8626 Re: SDP
A ti vjeruješ medijima, nakon svega što pišu u ovih 20 godina? Ja ocu rođenom ne bih vjerovao da piše ili izvještava za neki od naših medija.
-
adnan.mujcic
#8627 Re: SDP
Vratio se Valter, Rejs mu j....o mater!
Mozda je ministar dao ostavku iz straha! Vjerovatno ga je strah ovog ovolikog snijega, sad jos kad se pocne topiti i padati sa krovova i streha, vjerovatno ga je strah da ga gdje ne zakaci prilikom prizemljenja istog! Ili ga je mozda strah da ne uleti u putu do posla u kakvu raju koja se grudvaju, pa da ga nebi izgrudvali, ova nasa fina djecica koja jos jednu sedmicu nece ici u skolu, pa se lagano igraju i uzivaju u zimskim radostima, ili ga je mozda strah ovih minusa, da se ne smrzne slucajno, grijanje slabije radi, pa se tako slabije grije i kancelarija, mada je najvjerovatnije doslo do zabrane da ide na posao, zena (nevjencana) mu zabranila da se odvaja od nje, dosadno joj kad on nije kuci, pa da ne mora nadoknadjavati propusteno tokom dana, da je moze onako s merakom i tabijatom po citav dan!!! Garant je ovo!
Mozda je ministar dao ostavku iz straha! Vjerovatno ga je strah ovog ovolikog snijega, sad jos kad se pocne topiti i padati sa krovova i streha, vjerovatno ga je strah da ga gdje ne zakaci prilikom prizemljenja istog! Ili ga je mozda strah da ne uleti u putu do posla u kakvu raju koja se grudvaju, pa da ga nebi izgrudvali, ova nasa fina djecica koja jos jednu sedmicu nece ici u skolu, pa se lagano igraju i uzivaju u zimskim radostima, ili ga je mozda strah ovih minusa, da se ne smrzne slucajno, grijanje slabije radi, pa se tako slabije grije i kancelarija, mada je najvjerovatnije doslo do zabrane da ide na posao, zena (nevjencana) mu zabranila da se odvaja od nje, dosadno joj kad on nije kuci, pa da ne mora nadoknadjavati propusteno tokom dana, da je moze onako s merakom i tabijatom po citav dan!!! Garant je ovo!
Last edited by adnan.mujcic on 10/02/2012 13:48, edited 1 time in total.
- Sasvim_Obican
#8628 Re: SDP
Naravno da ne može. Pa nije državni udar, ako je ministar pondio ostavkuarshavin wrote:Da li postoji zakonska osnova da sad poniste odluku sad vec bivseg minista Suljagica o ukidanju nastave sljedece sedmice?
- desperate housewife
#8629 Re: SDP
Baudelaire wrote:A ti vjeruješ medijima, nakon svega što pišu u ovih 20 godina? Ja ocu rođenom ne bih vjerovao da piše ili izvještava za neki od naših medija.
To meni?
- Opetja033
#8630 Re: SDP
Odlicna vijest!
Mali se bio zafurao, protiv volje naroda, protiv volje glasackog tijela u "njegovom" kantonu, pa i protiv volje svoje stranke. Pozitivno je sto vise necemo gledati onu neuroticnu facu na putem medija!
Mali se bio zafurao, protiv volje naroda, protiv volje glasackog tijela u "njegovom" kantonu, pa i protiv volje svoje stranke. Pozitivno je sto vise necemo gledati onu neuroticnu facu na putem medija!
-
disney
#8631 Re: SDP
+1Baudelaire wrote:A ti vjeruješ medijima, nakon svega što pišu u ovih 20 godina? Ja ocu rođenom ne bih vjerovao da piše ili izvještava za neki od naših medija.
-
Baudelaire
#8632 Re: SDP
Da, tebi.desperate housewife wrote:Baudelaire wrote:A ti vjeruješ medijima, nakon svega što pišu u ovih 20 godina? Ja ocu rođenom ne bih vjerovao da piše ili izvještava za neki od naših medija.
To meni?
- Reglan
#8633 Re: SDP
Hvala.Sasvim_Obican wrote:Naravno da ne može. Pa nije državni udar, ako je ministar pondio ostavkuarshavin wrote:Da li postoji zakonska osnova da sad poniste odluku sad vec bivseg minista Suljagica o ukidanju nastave sljedece sedmice?
-
disney
#8634 Re: SDP
Imas pravo, ostaju ti odmjerene, cestite, lijepe, pametne, iskrene, vrijedne, a nadasve prosperitetne face bh politike, pa uzivaj u gledanju...Opetja033 wrote:Odlicna vijest!
-
Baudelaire
#8635 Re: SDP
Ostaje ti mali Kaplan pa uživaj. Jer narod zna

- nosara
#8636 Re: SDP
Sto je bivsi sdp posijao, njegovi ce pokupit... To je ok, tako treba...
-
Murisno1
#8637 Re: SDP
Eh, kad bi i Kaplan slijedio kolegu is SDP-a, kakav bi ovo dan bio 
- desperate housewife
#8638 Re: SDP
Baudelaire wrote:Da, tebi.desperate housewife wrote:Baudelaire wrote:A ti vjeruješ medijima, nakon svega što pišu u ovih 20 godina? Ja ocu rođenom ne bih vjerovao da piše ili izvještava za neki od naših medija.
To meni?
A koji to vi izvor informacija koristite ako nisu mediji? Da slucajno ne znate Suljagica licno?
Summary:
1. Avdic: "Suljagic premlatio zenu".
2. 5 dana sutnja.
3. Suljagic: "Demant" (navodno, nisam vidio nigdje ali tako mi saopstise)
4. Par mjeseci sutnje...
5. Suljagic: Prijete mu!
6. Suljagic: Daje ostavku...
Nigdje u medijima nisam procitao niti sam igdje cuo iodkoga da je Suljagic rekao, najavio da ce tuziti ili da je vec tuzio Avdica.
Ako jeste, i ako to ima, molim vas daj te mi gdje to da potrazim jer evidentno da ne znam onda i da nisam upravu. Samo daj te neki url, daj te jedan podatak.
To sto se ti bojis da ja nisam upravu nije nikakav argument vec eto onako, ti u prolazu nesto dobacio.
Last edited by desperate housewife on 10/02/2012 13:56, edited 1 time in total.
- madner
#8639 Re: SDP
Veliki gubitak za kanton, uradio je vise za nepunu godinu nego prijasnji sazivi od rata.
I naravno da znamo licno Suljagica, ipak je to forumas
- desperate housewife
#8640 Re: SDP
madner wrote:Veliki gubitak za kanton, uradio je vise za nepunu godinu nego prijasnji sazivi od rata.
Ne znam sta je uradio? Kljucni pravilnici i zakon o Visokom obrazovanju nije nko ni pipnuo a fakultetima "gori pod nogama".???
Molim te me prosvjetli i reci sta je uredio?
-
Baudelaire
#8641 Re: SDP
Zašto po defaultu vjeruješ Avdiću? Zar nije mali iskompleksirani pokušaj od novinara bezbroj puta dokazao da je lažov? Mislim, i ja sam nekad bio fan FTV-a, ali kad neko upadne u njihovu mašineriju pogažen će izaći, a ako se pokuša braniti, još će više biti popljuvan, a pljuvanje ide uglavnom na ličnoj osnovi.desperate housewife wrote:
A koji to vi izvor informacija koristite ako nisu mediji? Da slucajno ne znate Suljagica licno?
Summary:
2. 5 dana sutnja.
4. Par mjeseci sutnje...
Nigdje u medijima nisam procitao niti sam igdje cuo iodkoga da je Suljagic rekao, najavio da ce tuziti ili da je vec tuzio Avdica.
Ako jeste, i ako to ima, molim vas daj te mi gdje to da potrazim jer evidentno da ne znam onda i da nisam upravu. Samo daj neki url, dan jeni podatak.
To sto se ti bojis da ja nisam upravu nije nikakav argument vec eto onako, ti u prolazu nesto dobacio.
- webby-x
#8642 Re: SDP
Što točno? Na stranu što ovo još jednom pokazuje tkomadner wrote:Veliki gubitak za kanton, uradio je vise za nepunu godinu nego prijasnji sazivi od rata.
kod Bošnjaka ima stvarni utjecaj (Islamska zajednica), ovaj
ministar je bio neurotičan, nestabilan i nesposoban.
Zanimljivo je da je stradao vjerojatno i od ruke čovjeka
kojemu je ode pisao.
- stochar
#8643 Re: SDP
daj nam pet konkretnih stvari koje je on uradio. ja znam vise od pet koje je neuspjesno pokusao, ali ne vidim konkretan rezultat, pa bih volio da me prosvijetlis s pet konkretnih stvari, samo pet...madner wrote:Veliki gubitak za kanton, uradio je vise za nepunu godinu nego prijasnji sazivi od rata.
p.s. koliko god se neslag'o s brojnim stvarima koje je uradio i na los nacin pokusao, mogu reci da je ovo totalni poraz socijaldemokratije na ovim prostorima, i dokaz rigidne politike koju vodi Zlayoglu sa svojom ispostavom KP Koreje... kakav god da je bio, bio je jedini koji je smio reci i iznijeti stav koji se ne slaze s Borgom, i sad vidimo kako prolaze oni koji se nisu do kraja predali borgu...
- JThomas
#8644 Re: SDP
to što u roku od mjesec i sitno dana nije tužio ne znači da neće. niti ima bilo kakvu obavezu da tuži, kad bi SVI o kojima je nekad neka neistina napisana u našim novinama tužili, tih bi tužbi bilo više od komunalnih predmeta.
na stranu što je iz ličnih izvora vjerujem da to jeste uradio...to što nije tužio ne znači ništa.
na stranu što je iz ličnih izvora vjerujem da to jeste uradio...to što nije tužio ne znači ništa.
- nellington
#8645 Re: SDP
Kešu po ubrzanom postupku primiti u SDP
Pa da zakukamo za Emirom.
-
žuta
#8646 Re: SDP
imao je dobrih ideja al nije imao podršku stranke , jer narod zna samo je jedan najnajnajpametniji u stranci i taj ode u MIP I niko za njega više neće čuti do 2014 ko i prošli put (i nema mjesta za druge i ..
- desperate housewife
#8647 Re: SDP
Nisam nikakav fan Avdica ali da je to bila laz 100% bi se na to odma reagovalo tuzbama i slicno!Baudelaire wrote:Zašto po defaultu vjeruješ Avdiću? Zar nije mali iskompleksirani pokušaj od novinara bezbroj puta dokazao da je lažov? Mislim, i ja sam nekad bio fan FTV-a, ali kad neko upadne u njihovu mašineriju pogažen će izaći, a ako se pokuša braniti, još će više biti popljuvan, a pljuvanje ide uglavnom na ličnoj osnovi.desperate housewife wrote:
Summary:
2. 5 dana sutnja.
4. Par mjeseci sutnje...
Ako jeste, i ako to ima, molim vas daj te mi gdje to da potrazim jer evidentno da ne znam onda i da nisam upravu. Samo daj neki url, dan jeni podatak.
Smjesno mi je pretiti razvoj dogadjaja i kad vidim da ljudi kazu "on je puno uradio" iako ne znaju reci sta i smjesno mi je kada vidim isti scenarij kao sto je bio u slucaju Bakira H. i slicno...
+ Ljude koji kazu "bojim se da se varas". Ja nisam prepotentna ali smatram da sam dovoljno obrazovana da znam sta je zakljucak, sta je izjava, sta je stav, sta je misljenje, sta je dokaz, sta je pokazatelj itd... i sasvim sam dovoljno intelektualno sposobna da kazem da je recenica tipa "bojim se da se varas" besmislene konstrukcije koja nista niti dokazuje, niti potvrdjuje, niti ima ikakvu argumentacijsku tezinu... Jedino se moze zakljuciti da je doticni siromasnog poimanja jezika i siromasnog intelekta...
Moras biti bas glup da to svaris kao cinjenice.
Last edited by desperate housewife on 10/02/2012 14:10, edited 1 time in total.
- hadzinicasa
#8648 Re: SDP
pun mi je kufer beskičmenjaka.
da hoće Suljagić, kad je već sve tako kako jeste, PROGOVORIT'.
samo to.
da hoće Suljagić, kad je već sve tako kako jeste, PROGOVORIT'.
samo to.
-
disney
#8649 Re: SDP
adnanemujcicu, ti posalji svoju djecu u skolu, ukalkuliraj golemu mogucnost da ih pokosi neko na prilazu tramvajskom stajalistu kozjom stazom opasanom metrom snijega, ja svoju necu. a ako se to, nedajboze, dogodi, potrci pozvati ministra sto nije obustavio nastavu pod ovakvim vremenskim uvjetima.adnan.mujcic wrote:Vratio se Valter, Rejs mu j....o mater!
ne znam da li mu se kancelarija grije manje ili nikako, ali pozovi u ured ujutro u osam, zatim u pet poslije podne, ministar sjedi vnutri.
VJENCANA /ako je to relevantno/ mu ne sjedi takodjer kod kuce. ide na posao, sredjena, namirisana, sarmantna
- Opetja033
#8650 Re: SDP
Nakon ove odluke, sada vec bivseg, ministra treba biti jasno svim simpatizerima, clanovima i glasacima uslovno receno desnih stranaka unutar bosnjackog glasackog tijela - da se nemaju razloga brinuti. Ko god da je na vlasti, zna se ko iz sjene vuce sve konce. Jos da je samo ove iz NS u saff natjerati.