Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
spreca

#8626 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Podrska ratnim zlocincima i zaostajanje na evropskom putu za tebe je ista stvar?......aferim proVesore.....bas bi me iznenadio da mislis drugacije
tandmand

#8627 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

spreca wrote:Sta na ovo kazu uljudbeni nosioci evropskih cjenosti

https://www.klix.ba/vijesti/bih/pic-osu ... /170606107
Kakva lopta Dragana Č. slučajno nabačena Bakiru I. na volej. Na golu je Ljubo B. Da li će Bakir promašiti i loptu i gol. :mrgreen:
Hafis

#8628 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca wrote:Podrska ratnim zlocincima i zaostajanje na evropskom putu za tebe je ista stvar?......aferim proVesore.....bas bi me iznenadio da mislis drugacije
De bogati, nemoj mi i ti još filozofiju prosipati.
Prvo, nisam uopće dovodio u istu ravan ta dva pojma, već si ti izvadio iz konteksta europski put...zašto ne uze kriminal? Meni je daleko, daleko veći i ozbiljniji problem kriminal i korupcija u ovoj državi, zbog čega svi bježe iz nje ako imaju gdje, nego podrška 3-4 000 ljudi jednoj nepravomoćno osuđenoj skupini ljudi.
Što ćemo sad?
spreca

#8629 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:

To ti je isto kao i zaostajanje na europskom putu, kriminal, korupcija i itd. Svako ih osuđuje a oni i dalje cvjetaju.
Ta neće PIC pozdraviti ovakve stvari. Ionako su nas sve ovdje u Mostaru zajebali preko visokog pred. uvalivši nam neustavan statut pa sad kažu dogovorite se i promijenite ga.
Hafis

#8630 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tandmand wrote:

Kakva lopta Dragana Č. slučajno nabačena Bakiru I. na volej. Na golu je Ljubo B. Da li će Bakir promašiti i loptu i gol. :mrgreen:
Ovu bi loptu Zlatko L lagano poentirao glavom k'o Duško Bajević birvaktikle.
Bakir nije gol igrač i daj bože da je i uštopa ikako.
spreca

#8631 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

tandmand wrote:

Ridjan ce zazmiriti na oba oka kad vude pucao :mrgreen:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#8632 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

hizo ramidovic wrote:Кад добронамеран човек прочита ове коментаре којима се припадник једног конститутивног народа у овој тзв. држави омаловажава и с њим се тера шега, јасно му буде у каквој позицији су српски и хрватски народ у овом неоосманском тамном вилајету. Одавно је јасно да је овај форум ројиште најрадикалнијих исламиста и зулумћара, али оволика количина мајоризације човека који је у исто време доктор, професор, пуковник, академик, педагог, социолог, демагог, статистичар, заводник и јебач-пресретач, алас, риболог, хрватски драговољац и домољуб итд једноставно је несхватљива.
Sve si promasio osim podebljanog. :D
Hamolj

#8633 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hamolj »

Hrvati su miroljubiv narod, nosioci evropskih vrijednosti. Na ovom kontinentu obitavaju još dok je bio u sastavu Pangee. Stariji su od ljudske rase, majmun je nastao od Hrvata.
House

#8634 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

Point. wrote:
House wrote:
hizo ramidovic wrote:Кад добронамеран човек прочита ове коментаре којима се припадник једног конститутивног народа у овој тзв. држави омаловажава и с њим се тера шега, јасно му буде у каквој позицији су српски и хрватски народ у овом неоосманском тамном вилајету. Одавно је јасно да је овај форум ројиште најрадикалнијих исламиста и зулумћара, али оволика количина мајоризације човека који је у исто време доктор, професор, пуковник, академик, педагог, социолог, демагог, статистичар, заводник и јебач-пресретач, алас, риболог, хрватски драговољац и домољуб итд једноставно је несхватљива.
:lol: :lol:
Hizo Bog otac :lol:
Doktor. :lol:
SaraFina

#8635 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

512MB wrote:
SaraFina wrote::zoka:

Gori ste paćenici od žena VI muški! Dotakni vam u godine, muškost i potenciju odjednom sve kulturne, nacionalne i religijske razlike zaboravite :D

I utorite se poput štakora - hijena :lol:
Udari mi na religiju i naciju samo u muskost ne 8)
Ti i Fudo ste stvarno iznenadjenje. Najgorljivije patriJote koje padoše na jadnostavnom testu. Otvoreno se udružiste s čika hafizom i samo sto nisam očekivala zvuk drevnih instrumenata iz hercegovačkih krajeva i da vam hafiz obeća dvogodišnje snabdijevanje hercegovačkom brljom.
Jeste dogovorili provedbu i izbornog zakona? Ljubiceva apelacija je sveto pismo? To ćete nakon Bajrama uz party :D
A od Tuzlaka i @Alfonsorea prodaja je bila logična :D
Kad je guslati protiv Sarajeva tu je prvi :D i sa oridjidji Hercegovcem bi se udružio protiv ustavnog poredka :D
Pa ti da Hercegovinu Vatikanu pripojiš opet bi hafiz apelacije upućivao i Papi Franji! :D
Alfons Kauders

#8636 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote: Ti i Fudo ste stvarno iznenadjenje. Najgorljivije patriJote koje padoše na jadnostavnom testu. Otvoreno se udružiste s čika hafizom i samo sto nisam očekivala zvuk drevnih instrumenata iz hercegovačkih krajeva i da vam hafiz obeća dvogodišnje snabdijevanje hercegovačkom brljom.
Jeste dogovorili provedbu i izbornog zakona? Ljubiceva apelacija je sveto pismo? To ćete nakon Bajrama uz party :D
Kad je guslati protiv Sarajeva tu je prvi :D i sa oridjidji Hercegovcem bi se udružio protiv ustavnog poredka :D
Pa ti da Hercegovinu Vatikanu pripojiš opet bi hafiz apelacije upućivao i Papi Franji! :D
Ja se svog makijavelizma ne stidim.

Ovo sto volim podjebavat Adolfa i stozernu stranku je samo mali dio price. Oni su sredstvo, ne cilj, samo sto to jos uvijek to nisu shvatili. Zato i navijam za njih, kao i za SNSD.

NVZ
512MB

#8637 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

SaraFina wrote:
512MB wrote:
SaraFina wrote::zoka:

Gori ste paćenici od žena VI muški! Dotakni vam u godine, muškost i potenciju odjednom sve kulturne, nacionalne i religijske razlike zaboravite :D

I utorite se poput štakora - hijena :lol:
Udari mi na religiju i naciju samo u muskost ne 8)
Ti i Fudo ste stvarno iznenadjenje. Najgorljivije patriJote koje padoše na jadnostavnom testu. Otvoreno se udružiste s čika hafizom i samo sto nisam očekivala zvuk drevnih instrumenata iz hercegovačkih krajeva i da vam hafiz obeća dvogodišnje snabdijevanje hercegovačkom brljom.
Ejh samo sto smo rekli da nisi mlada i nevina ispadosmo izrodi i izdajice roda i nacije :D
Alfons Kauders

#8638 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

512MB wrote: Ejh samo sto smo rekli da nisi mlada i nevina ispadosmo izrodi i izdajice roda i nacije :D
Ja bolan - eto mi retardi koje nemaju pojma sta rade... Vidi se da je predugo na HB forumima

Meanwhile... Organiziranim nastupom i lobiranjem operativaca NVZ u Sarajevu, Londonu, Tuzli, Pragu, Becu i Zivinicama, samo ove hefte smo ostvarili sljedece:

- Osudu ambasadora PIC-a
- Britansko upozorenje protiv posjeta Mostaru radi okupljanja "nositelja" odnosno potencijalnih terorista
- Organizirano dostavljanje prikladne rekvizite i ikonografije koja je vec u distrubuciji
- Pripremili dodatne korake za medijsku i diplomatsku eksploataciju dogadjaja u Mostaru (nakon odrzavanja koncerta)

S nama nema labavo. Pitajte nesudjenog ambasadora i konzula ciju diplomatsku karijeru smo okoncali i prije no sto je pocela - i to cisto iz zajebancije i inata, sat posla.

NVZ do groba! Dusmanskog!

:napoleon:
SaraFina

#8639 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
512MB wrote: Ejh samo sto smo rekli da nisi mlada i nevina ispadosmo izrodi i izdajice roda i nacije :D
Ja bolan - eto mi retardi koje nemaju pojma sta rade... Vidi se da je predugo na HB forumima

Meanwhile... Organiziranim nastupom i lobiranjem operativaca NVZ u Sarajevu, Londonu, Tuzli, Pragu, Becu i Zivinicama, samo ove hefte smo ostvarili sljedece:

- Osudu ambasadora PIC-a
- Britansko upozorenje protiv posjeta Mostaru radi okupljanja "nositelja" odnosno potencijalnih terorista
- Organizirano dostavljanje prikladne rekvizite i ikonografije koja je vec u distrubuciji
- Pripremili dodatne korake za medijsku i diplomatsku eksploataciju dogadjaja u Mostaru (nakon odrzavanja koncerta)

S nama nema labavo. Pitajte nesudjenog ambasadora i konzula ciju diplomatsku karijeru smo okoncali i prije no sto je pocela - i to cisto iz zajebancije i inata, sat posla.

A ne, ne... bukvalno ste se šovinistički okrenuli za 360 stepeni protiv mene u Hafisovu korist jer sam vam "takla "u muške slabosti ( potenciju, krizu srednjih godina i sl)
Ljiljane sa šaharom zavezali.
Još je Hafizaga mogao i Thompsona na razglas putiti VI ne bi reagirali.
A ovamo antifašizma puna tipkovnica.
Toliko o dosljednosti i patriotizmu. Moralnim i društvenim skrupulama i niskim emocijama ( taština ) : D oliti muśkoj sujeti. ..koja je očigledno jača od ženske!
Alfons Kauders

#8640 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote: A ne, ne... bukvalno ste se šovinistički okrenuli za 360 stepeni protiv mene u Hafisovu korist jer sam vam "takla "u muške slabosti ( potenciju, krizu srednjih godina i sl)
Premlad sam za krizu srednjih godina, kao i ostatak ekipe. Sto se tice potencije - desi se i najboljim... Ali i to je relativno. Naime, lakse je na guranje upaliti Yuga nego auto s 3000 kubika.
Kad sam ja imao problem s tim? Liljani i sahara bi i trebali biti zajedno, ali eto, sahara bi radije s trobojkom.
Sta ce mi ga koji kurac pustat na razglas kada ga svake godine vidim par puta, kad naleti da obidje rodbinu? Na stranu javna persona i performans, ali Marko fakat ima neke pozitivne osobine.
Toliko o dosljednosti i patriotizmu. Moralnim i društvenim skrupulama i niskim emocijama ( taština ) : D oliti muśkoj sujeti. ..koja je očigledno jača od ženske!
Skrupula nema niti je kad bilo. :)
512MB

#8641 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:

- Osudu ambasadora PIC-a

A ne, ne... bukvalno ste se šovinistički okrenuli za 360 stepeni protiv mene u Hafisovu korist jer sam vam "takla "u muške slabosti ( potenciju, krizu srednjih godina i sl)
U mom kraju se ljiljani i sahara jos nisu ni odvezale, stipu ti dole kamenjar. A cavoglave sam jos 94. u skoli u izbjeglistvu pjevao :)

Inace Saro zaboravi forum, kriza srednjih godina se lijeci zenom omanjih godina (<25) :mrgreen:
SaraFina

#8642 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote: A ne, ne... bukvalno ste se šovinistički okrenuli za 360 stepeni protiv mene u Hafisovu korist jer sam vam "takla "u muške slabosti ( potenciju, krizu srednjih godina i sl)
Premlad sam za krizu srednjih godina, kao i ostatak ekipe. Sto se tice potencije - desi se i najboljim... Ali i to je relativno. Naime, lakse je na guranje upaliti Yuga nego auto s 3000 kubika.
Kad sam ja imao problem s tim? Liljani i sahara bi i trebali biti zajedno, ali eto, sahara bi radije s trobojkom.
Sta ce mi ga koji kurac pustat na razglas kada ga svake godine vidim par puta, kad naleti da obidje rodbinu? Na stranu javna persona i performans, ali Marko fakat ima neke pozitivne osobine.
Ti si od jučer jedno dvadesetak puta naglasio svoje godine :D kao i to da si bliži meni kao generacija, nego Hafisu. Bacio si me u razmišljanje zašto :D
Sad i ovo poredjenje s Yugom i autom od 30003000 kubika. LOL

Definitivno se slažem.

Marko Perković? Definitivno. :)

Zadnjim upisom si me razočarao kao čovjek i kao Kommunist :D
Alfons Kauders

#8643 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

512MB wrote: U mom kraju se ljiljani i sahara jos nisu ni odvezale, stipu ti dole kamenjar. A cavoglave sam jos 94. u skoli u izbjeglistvu pjevao :)

Inace Saro zaboravi forum, kriza srednjih godina se lijeci zenom omanjih godina (<25) :mrgreen:
Nisu ni u mom, al haj ti to objasni doktoru i njegovim statisticarima na HB forumu...

Ni za 1000 godina nece skontat zasto mi je drazi prosjecni Hrvat iz Tuzle od prosjecnog glasaca SDA.
SaraFina

#8644 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

512MB wrote:
SaraFina wrote:

U mom kraju se ljiljani i sahara jos nisu ni odvezale, stipu ti dole kamenjar. A cavoglave sam jos 94. u skoli u izbjeglistvu pjevao :)

Dobro sve pet. Nego, nisam ja bolan Abdićevca pa da jučer onako "rafalnu verbalnu paljbu " od vas doživljavam i preživljavam. Hoćeš da ovo tvoje pominjanje mojih godina ostavi trajne posljedice na moju psihu?
Ako ostanem stara djevojka, 25%krivnje pripiši sebi i ekipi.. ubijate me u pojam a 29-ta kuca na vrata :(
SaraFina

#8645 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
512MB wrote: U mom kraju se ljiljani i sahara jos nisu ni odvezale, stipu ti dole kamenjar. A cavoglave sam jos 94. u skoli u izbjeglistvu pjevao :)

Nisu ni u mom, al haj ti to objasni doktoru i njegovim statisticarima na HB forumu...

Ni za 1000 godina nece skontat zasto mi je drazi prosjecni Hrvat iz Tuzle od prosjecnog glasaca SDA.
Ja sam šokica 1/4 :D
Alfons Kauders

#8646 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ti si od jučer jedno dvadesetak puta naglasio svoje godine :D kao i to da si bliži meni kao generacija, nego Hafisu. Bacio si me u razmišljanje zašto :D
Sad i ovo poredjenje s Yugom i autom od 30003000 kubika. LOL

Definitivno se slažem.

Marko Perković? Definitivno. :)

Zadnjim upisom si me razočarao kao čovjek i kao Kommunist :D
Pa jebiga, poredjenje je tu negdje... Mozda sam malo pretjerao, ali kada se objektivno pogledaju gabariti i zapremina... Yugo ide do 1300 kubika, a ja spadam u onaj razred preko 2000, skupo mi osiguranje hashima...

Thompson, ozbiljno ti govorim. Nije lik ni blizu negativac kakvim se predstavlja. Daleko od toga da je cvjecka, ali ugodno sam se iznenadio nekim stvarima, da ne idemo u detalje...
SaraFina

#8647 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

:bih:

Znam ja muzičke opuse i od Perkovića i od Škore. Da ne idem u detalje zašto :)
512MB

#8648 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Alfons Kauders wrote:

Ja nebi moje posavce dao za po sehera, neka im dole nek se druze do zadnjeg :bih:
Alfons Kauders

#8649 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote::bih:

Znam ja muzičke opuse i od Perkovića i od Škore. Da ne idem u detalje zašto :)
Ama ne govorim o muzici, vec kakav je lik privatno i sta pricaju ljudi koji ga znaju bolje od mene. Uglavnom, kao sto rekoh, na tom planu ima pozitivnih osobina koje ljudi cijene, nevezano za politiku i pjesmu... Vec onako, kakav je "ko cojk"... Duga prica
512MB

#8650 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

SaraFina wrote:[Dobro sve pet. Nego, nisam ja bolan Abdićevca pa da jučer onako "rafalnu verbalnu paljbu " od vas doživljavam i preživljavam. Hoćeš da ovo tvoje pominjanje mojih godina ostavi trajne posljedice na moju psihu?
Ako ostanem stara djevojka, 25%krivnje pripiši sebi i ekipi.. ubijate me u pojam a 29-ta kuca na vrata :(
Neces srecu naci na politickom forumu, prije na Ottakringer... Ako nasu dobronamjernu kritiku shvatis ozbiljno mozda se jos i izvuces :mrgreen:
Post Reply