i to u istoj sekundi dvoje ubi strelomjasko_ba wrote:Rezime nove epizode
Promasaj naravno sa 3 metra, a ovamo treba sa strijelom pogadja likove u vrat sa 50 metara udaljenost. Pa majku im jebem, koga oni prave glupim vise![]()
![]()
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#8626 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
-
last mohicans
#8627 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bas ovako kao u Golom pistolju. Katastrofa.kakavdanakneiskustvu wrote:i to u istoj sekundi dvoje ubi strelomjasko_ba wrote:Rezime nove epizode
Promasaj naravno sa 3 metra, a ovamo treba sa strijelom pogadja likove u vrat sa 50 metara udaljenost. Pa majku im jebem, koga oni prave glupim vise![]()
![]()
Nema druge ni blaze riječi. Pa je li neko dijete producent, zatim osoba zaduzena za specijalne efekte, rezija? Ko se sve promjenio od ekipe od prethodnih sezona i o cemu mi pricamo. Uzas, Stiven Segal i Dolf su 'izmislili' scene akcije za ovo. Sami događaji se odigravaju tako nerezonski i amaterski da je suvisno bilo šta dodati. Pa Bata Zivojinovic u najboljim danima nije onako ulijeto među švabe kao ovi s onim autima..
Kao da im budzet za seriju daje Ministatrstvo kulture FBiH,pa se takve scene snimaju. WTF
- Logovan
#8628 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma nije više ovo The Walking Dead.
Mrtva pucačina, oružja na sve strane, meci se ne mogu potrošiti, a zombija nigdje. Nema veze što se cijelim onim područjem čuje pucnjava, nema veze što walkere privlači buka.
Plus ono što su pucali jedne na druge su smiješno napravili. Daleko zanimljivije bi bilo da su se u rokanje umiješali i walkeri.
Onaj čupavi iz utvrde Hill postade kao Morgan nekada. Ona politika nećemo ga/ih ubiti. A Morgan ubija li ubija....
Onaj čupavi iz utvrde Hill postade kao Morgan nekada. Ona politika nećemo ga/ih ubiti. A Morgan ubija li ubija....
- irac300
#8629 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Morgan Terminator. 
-
kakavdanakneiskustvu
#8630 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Morgan ubi sve zivo ko da mu se namjestaju da ih pobijeLogovan wrote:Ma nije više ovo The Walking Dead.Mrtva pucačina, oružja na sve strane, meci se ne mogu potrošiti, a zombija nigdje. Nema veze što se cijelim onim područjem čuje pucnjava, nema veze što walkere privlači buka.
Plus ono što su pucali jedne na druge su smiješno napravili. Daleko zanimljivije bi bilo da su se u rokanje umiješali i walkeri.
-
sencobih
#8631 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Goli pištolj je pravo objašnjenje za ovu epizodu. Užas.
- strong69
#8632 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kirkman kao ja kad se napravi pauza izmedju sezona koja je toliko duga da zaboravim radnju i likove. Tako mi izgledaju ove 2 epizode, kao da se i on u cudu nasao i ne zna sta bi vise.
- irac300
#8633 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Definitivno se totalno pogube kada su u pitanju malo jače akcione scene. OK, nemaju možda budžet za nešto bolje, al' mogli su unajmiti par vojnih savjetnika, stručnjaka za bliske borbe pa da to malo realnije izgleda. Sinoć meci k'o iz p**** izlijeću, nikad potrošiti municiju, a prije ćeš na Bingu pogoditi, nego kod njih.(Morgana i njegov T2 mod ne računam)
Mislim... 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8634 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
al ako ništa nije bio loš detalj kad je Rick onu malenu vidio i onog debila na kraju.
al ako ništa nije bio loš detalj kad je Rick onu malenu vidio i onog debila na kraju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8635 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Džabe sve, nisam vidio jel se pop usro.
- irac300
#8636 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kad ga već spomenu, je l' zna neko koji je to lik? Rick reče da ga zna iz Atlante, ja se iskreno ne sjećam. Nisam nikada reprizirao gledanje, slabo šta pamtim iz ranijih sezona što nema veze sa nekim bitnijim radnjama.Chmoljo wrote:prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
- VenomousV
#8637 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moze li neko recap da napise? Mrsko mi gledat'
Kol'ko ih je izaslo, 1-2?
-
al-em
#8638 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U prvih par epizoda bio sa svojom porodicom u rikovom kampu, poslije odlucio da ode.irac300 wrote:Kad ga već spomenu, je l' zna neko koji je to lik? Rick reče da ga zna iz Atlante, ja se iskreno ne sjećam. Nisam nikada reprizirao gledanje, slabo šta pamtim iz ranijih sezona što nema veze sa nekim bitnijim radnjama.Chmoljo wrote:prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
- irac300
#8639 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Aha, hvala. Nemam pojma iskreno, jednostavno sjećanje je izblijedilo.al-em wrote:U prvih par epizoda bio sa svojom porodicom u rikovom kampu, poslije odlucio da ode.irac300 wrote:Kad ga već spomenu, je l' zna neko koji je to lik? Rick reče da ga zna iz Atlante, ja se iskreno ne sjećam. Nisam nikada reprizirao gledanje, slabo šta pamtim iz ranijih sezona što nema veze sa nekim bitnijim radnjama.Chmoljo wrote:prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8640 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ja sam ga se odmah sjetio. i sjetio sam se da je imao porodicu.
to je onaj prvi kamp gdje je Rick našao Carla i Lori.
to je onaj prvi kamp gdje je Rick našao Carla i Lori.
- Pitarrr82
#8641 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jos malo pa ce ovo i prerasti u crtani, ako vec nije...
-
kakavdanakneiskustvu
#8642 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
DvijeVenomousV wrote:Moze li neko recap da napise? Mrsko mi gledat'![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#8643 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
irac300 wrote:Kad ga već spomenu, je l' zna neko koji je to lik? Rick reče da ga zna iz Atlante, ja se iskreno ne sjećam. Nisam nikada reprizirao gledanje, slabo šta pamtim iz ranijih sezona što nema veze sa nekim bitnijim radnjama.Chmoljo wrote:prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
Davno su oni bili u atlanti,ko ce ga sexsjecati
- ioannes
#8644 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
lik se zove Morales i valjda je bio u Atlanti pa nije htio ići zajedno sa Rickovom ekipom....irac300 wrote:Kad ga već spomenu, je l' zna neko koji je to lik? Rick reče da ga zna iz Atlante, ja se iskreno ne sjećam. Nisam nikada reprizirao gledanje, slabo šta pamtim iz ranijih sezona što nema veze sa nekim bitnijim radnjama.Chmoljo wrote:prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
da ti pravo kažem i ja ga se ne sjećam , pa sam istraživao da bi saznao da je to taj. Samo mi nije jasno zašto tog lika sad ponovno ubacuju u Seriju kad nije nikome u sjećanju ostao, ono ne kontam baš razlog zašto ga sad ubacuju
-
kakavdanakneiskustvu
#8645 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
al-em wrote:U prvih par epizoda bio sa svojom porodicom u rikovom kampu, poslije odlucio da ode.irac300 wrote:Kad ga već spomenu, je l' zna neko koji je to lik? Rick reče da ga zna iz Atlante, ja se iskreno ne sjećam. Nisam nikada reprizirao gledanje, slabo šta pamtim iz ranijih sezona što nema veze sa nekim bitnijim radnjama.Chmoljo wrote:prvo niko mrtav, pa onda svi padaju mrtvi.
Da,dobro si
- Logovan
#8646 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja se sjećam njega vrlo dobro, a izgleda da sam jedan od rijetkih.ioannes wrote: lik se zove Morales i valjda je bio u Atlanti pa nije htio ići zajedno sa Rickovom ekipom....
da ti pravo kažem i ja ga se ne sjećam , pa sam istraživao da bi saznao da je to taj. Samo mi nije jasno zašto tog lika sad ponovno ubacuju u Seriju kad nije nikome u sjećanju ostao, ono ne kontam baš razlog zašto ga sad ubacuju
Kakve veze ima da li je nekome ostao u sjećanju? Logično je da su ga vratili, da čujemo njegovu priču šta se desilo sa njim i sa njegovom familijom.

- arzuhal
#8647 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
RICK: Mo...Morales?
Ali...Zar nas ti nisi napustio? Šta se desilo?
MORALES: Ništa. Preš'o sam u SBB...Pozvao sam snsdovce...Na putu su ovamo...
- Tito_i_Partija
#8648 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
arzuhal wrote:RICK: Mo...Morales?Ali...Zar nas ti nisi napustio? Šta se desilo?
![]()

- arzuhal
- CSKA
#8650 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Volio bi da zavrse ovo sa Niganom do pauze,cisto da vidim imaju li scenariti ikakvu ideju sta poslije njega.