keep it real wrote:kv99 wrote:
O cemu ti toAko si se imalo potrudio da procitas moj post vidis da sam ismijavao one koji su to napisali i objavili u Pressonline . Ja ne smatram da je Bosnolog odgovoran za taj clanak u tim novinama i zato nemam namjeru da njega ismijavam vec one koji misle da direktor svih obavjestajnih agencija u SAD svoje informacije zasniva na bosnjackim lobistima. Mislio sam da ce takvih biti samo u redovima pedofilovih pobornika ali vidim da ih ima jos i vise
"Ljudi moji , pitam se ko je gluplji :ovi sto pisu ovakve stvari po novinama ili oni koji ce da povjeruju u to a takvih sigurno ima"
iz bosnologovog posta se vidi da covjek vjeruje u to , vjerovatno nije jedini . nacin na koji je post prezentiran je indikativan kakvo je misljenje forumasa .
nemoj mi zapinjati za bosnologa , zemljak mi je . moram biti na njegovoj strani .
Ja sam shvatio da je Bosnolog objavio sta pise po velikosrpskim vjestima gdje se sve sto ne ide na racun pedofila objasnjava "bosnjackim lobijem koji siri pogresne informacije" ne samo u ovom slucaju vec i u svim drugim prilikama kada se madzunarodni zvanicnici oglase se necim sto pedofilu ne odgovara. Zato kad sam ismijavao nisam mislio na njega vec na one koji su to objavili u novinama i pedofilove sljedbenike jer sam mislio da ce jedino oni da povjeruju u to. Ako Bosnolog ili bilo ko drugi ( pa makar i ja ) vjeruje da "bosnjacki lobosti" kreiraju politiku SAD i da na osnovu njihovih informacija direktor svih obavjestajnih sluzbi u SAD donosi svoje zakljucke onda i treba da se ismijava a stvarno mislim da Bosnolog u to ne vjeruje.