"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vjesticanametli
#8627 Re: "Majstori" parkiranja
ovo je dno bilo covjece niko ne moze uci i mjesto za invalide napola zauzeto a desno od njega prazno mjesto........sve 5 ali se nije moglo parkirati.......krmak
- drug_profi
#8628 Re: "Majstori" parkiranja
Pa kad mu se zacepi odvod gasova, motor se zagusi i izbaci mali milion gresaka. Ne upali ga vise.
A stete vjerovatno nece biti nikakve osim po dzepu za dijagnostiku, osim ako ne ode dundjeru pa mu ovaj izmjenja sonde.
Za ovo je potrebno da je auspuh citav, bez rupa na sistemu. Banana je pogodna jer se lako ugura, uglavnom potpuno zacepi cijev, a jako tesko se vadi.
E sad, ja sam ovo radio odredjenim profesorima iz gimnazije birvaktile kad je onaj prvi kadet bio limuzina, a golf 1 se tek pojavio. Potpuno je efikasno i bezopasno na karburatoskim motorima, a mislim da je isto i sa ovim modernim.
naci ce se neko ko bolje poznaje materiju da ovo potvrdi ili ospori.
Uglavnom, upotrijebi mastu. Sve sto moze zacepiti auspuh efikasno upotrebljivo je. Cak i ako upali jer ima malo oduska, i ode, nece imati snagu i imace gresku na lambda sondi. Tj, servis i tralala.
Moze krompir, limun... jednom smo nabili i kondom na cijev, ali je upalio i ode, a onaj se balon napuhao za njim i spao nakon 10-20 metara... bilo je smijesno ali neefikasno.
A stete vjerovatno nece biti nikakve osim po dzepu za dijagnostiku, osim ako ne ode dundjeru pa mu ovaj izmjenja sonde.
Za ovo je potrebno da je auspuh citav, bez rupa na sistemu. Banana je pogodna jer se lako ugura, uglavnom potpuno zacepi cijev, a jako tesko se vadi.
E sad, ja sam ovo radio odredjenim profesorima iz gimnazije birvaktile kad je onaj prvi kadet bio limuzina, a golf 1 se tek pojavio. Potpuno je efikasno i bezopasno na karburatoskim motorima, a mislim da je isto i sa ovim modernim.
Uglavnom, upotrijebi mastu. Sve sto moze zacepiti auspuh efikasno upotrebljivo je. Cak i ako upali jer ima malo oduska, i ode, nece imati snagu i imace gresku na lambda sondi. Tj, servis i tralala.
Moze krompir, limun... jednom smo nabili i kondom na cijev, ali je upalio i ode, a onaj se balon napuhao za njim i spao nakon 10-20 metara... bilo je smijesno ali neefikasno.
- O'zone
- Globalni moderator
#8629 Re: "Majstori" parkiranja
Kolege danas objeduju u Piccolo Mondo vozilo ostavili u traci (doduše i svi ostali ostavljaju u ovoj traci ali bih ovi trebali da uklanjaju ili kažnjavaju) tako da se ne može bolje očekivati ni od ostalih kad im pripadnici policije služe za uzor.

- vjesticanametli
#8630 Re: "Majstori" parkiranja
hvala za info
naranĐŽa je vec u tasni a imam od sutra i bananu
QQ kad vidite auto koje slabo ide ne gubite zivce ............to je od banane
naranĐŽa je vec u tasni a imam od sutra i bananu
QQ kad vidite auto koje slabo ide ne gubite zivce ............to je od banane
- sorcerer
#8631 Re: "Majstori" parkiranja
danas sam i ja vidjeo kolege ,ali su radili svoj posao kod autobuske stanice i svima na trotoaru napisali cestitke,svaka im cast.O'zone wrote:Kolege danas objeduju u Piccolo Mondo vozilo ostavili u traci (doduše i svi ostali ostavljaju u ovoj traci ali bih ovi trebali da uklanjaju ili kažnjavaju) tako da se ne može bolje očekivati ni od ostalih kad im pripadnici policije služe za uzor.
a onda u povratku kroz hrasno ,na znanoj lokaciji gdje punta slika stalno, kod mesnice ,milion debila parkiranih u desnoj traci.ispred mene neka kia sorento i kako obidjosmo te parkirane on se samo ukopa u desnoj traci ugasi auto i izadje i zakljuca.ne bi mi mrsko,otvorim prozor i upitam ga: jesil vako u svom selu parkiro warburga papane,pa ti ostala navika ,nema veze sto si auto promijenio al si ostao papak! on gleda ,kao nista mu nije jasno....izgleda takvima do mozga samo dopire bezbolNA palica ili slicni rekviziti.......
- johntra
#8632 Re: "Majstori" parkiranja
vjesticanametli wrote:obavezno kurton prikaciti i ovoj ĐŽukeli iz merkatora na dobrinji
pa ovaj godinama parkira na ovom mjestu ili drito na ulazu....invalid je valjda, pa konta sve može...
- vjesticanametli
#8633 Re: "Majstori" parkiranja
nisam vidjela a sada ionako bude dobio bananu po *ičci 
- sorcerer
#8634 Re: "Majstori" parkiranja
zacepljenje auspuha je jako zajeban kvar i treba dugo vremena da ga otkrijes ,ako je auspuh ispravandrugi profil wrote:Pa kad mu se zacepi odvod gasova, motor se zagusi i izbaci mali milion gresaka. Ne upali ga vise.
bezopasno je za sve motore,nece se nista desiti ,upalice i kad nabije pritisak u auspuh samo ce se ugasiti i vise nema paljenja dok se ne otcepi
- O'zone
- Globalni moderator
#8635 Re: "Majstori" parkiranja
Ja sam mislio da to samo fercera u filmovimasorcerer wrote:zacepljenje auspuha je jako zajeban kvar i treba dugo vremena da ga otkrijes ,ako je auspuh ispravandrugi profil wrote:Pa kad mu se zacepi odvod gasova, motor se zagusi i izbaci mali milion gresaka. Ne upali ga vise.
bezopasno je za sve motore,nece se nista desiti ,upalice i kad nabije pritisak u auspuh samo ce se ugasiti i vise nema paljenja dok se ne otcepimislim da je krompir efikasniji nego banana ...tvrdji je ...nisam nikad probao
- sorcerer
#8636 Re: "Majstori" parkiranja
pa ako je dobro zaglavis nece je ispucat
slabije benzince mozes ugasiti rukom i krpom na auspuh ,to sam isprobao ..
slabije benzince mozes ugasiti rukom i krpom na auspuh ,to sam isprobao ..
- punta
#8638 Re: "Majstori" parkiranja
trenutno na pauzi sam bez slikasorcerer wrote:danas sam i ja vidjeo kolege ,ali su radili svoj posao kod autobuske stanice i svima na trotoaru napisali cestitke,svaka im cast.O'zone wrote:Kolege danas objeduju u Piccolo Mondo vozilo ostavili u traci (doduše i svi ostali ostavljaju u ovoj traci ali bih ovi trebali da uklanjaju ili kažnjavaju) tako da se ne može bolje očekivati ni od ostalih kad im pripadnici policije služe za uzor.
a onda u povratku kroz hrasno ,na znanoj lokaciji gdje punta slika stalno, kod mesnice ,milion debila parkiranih u desnoj traci.ispred mene neka kia sorento i kako obidjosmo te parkirane on se samo ukopa u desnoj traci ugasi auto i izadje i zakljuca.ne bi mi mrsko,otvorim prozor i upitam ga: jesil vako u svom selu parkiro warburga papane,pa ti ostala navika ,nema veze sto si auto promijenio al si ostao papak! on gleda ,kao nista mu nije jasno....izgleda takvima do mozga samo dopire bezbolNA palica ili slicni rekviziti.......
a ti ih zlatna kasika pusti u grad i namnozise se ko zohari
ima scene mislim da je film policajac sa beveri hilsa kad dvojici detektiva gurna banunu u auspuh
- MOSALJOZE
#8639 Re: "Majstori" parkiranja
Ono je strašno ispred DZ na Ilidzi.Znači ja razumijem da vjerovatno ima i nepokretnih i ljudi bolesni ne mogu,ali ko ih dovede ima iza parking u Grand Centru 2 sata besplatno,vala moze za to vrijeme završit.
- sorcerer
#8640 Re: "Majstori" parkiranja
jbga ,slikao bi ja danas ovog ppka ,znas kako se lijepo sredio kosuljica,koznjak ,timbrlenke...full opremu je imao,al se ne bavim fotografijom ...punta wrote:
trenutno na pauzi sam bez slika
a ti ih zlatna kasika pusti u grad i namnozise se ko zohari
- insomnia78
#8641 Re: "Majstori" parkiranja
To sa bananom i krompirom je glupost
Evo sta mythbustersi kazu o tome
http://youtu.be/U36ITyw6epg
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Evo sta mythbustersi kazu o tome
http://youtu.be/U36ITyw6epg
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- drug_profi
#8642 Re: "Majstori" parkiranja
S duznim postovanjem, glupiraju se iz ko zna kojeg razloga. Mozda americki motori imaju jacu kompresiju koja ovo ispuca, ali ja znam da smo ove pakosti radili uspjesno na kadetu. Banana je najbolja jer se zbog zakrivljenosti zaglavi u cijevi.
Mozda bi zaglavila i ovdje da su je fino do kraja ugurali sa peteljkom koja i jeste kljucna.
Mozda bi zaglavila i ovdje da su je fino do kraja ugurali sa peteljkom koja i jeste kljucna.
- sorcerer
#8643 Re: "Majstori" parkiranja
mitbastersi su zabava za sire narodne mase.....
- Paulaner
#8644 Re: "Majstori" parkiranja
Kakve banane i krompir,za takve stvari je pur pjena zakon 
- sorcerer
#8645 Re: "Majstori" parkiranja
pur pjena je zakon za mnoge stvari
punjenje trulih pragova i slicno hahahhaha
- seoBIH
#8646 Re: "Majstori" parkiranja
Vjerujte da se i ja omisljam parkirat na dva mjesta kad sam juce vidio kako debilcina iz golfa dvice udara u novu mazdu, ni da pogleda je li šta oštetio.
- punta
#8647 Re: "Majstori" parkiranja
ja sam dvoje upratio parkiramo se u L znci ako ja parkiram iza nekog auta ja svoja vrata otvaram prema njegovom gepeku
tako i on prema mom gepeku dvoje sam upratio kako parkiraju ugase auto i odgurnu vrata da se pa se vrata odbiju od karambolku
malo auto pa nikako ne mogu zauzet dva mjesta a pokusavam to uradit
tako i on prema mom gepeku dvoje sam upratio kako parkiraju ugase auto i odgurnu vrata da se pa se vrata odbiju od karambolku
-
goran16v
#8648 Re: "Majstori" parkiranja
Vezano za plavu Hondu sa vrha predhodne strane, vozac je invalid u kolicima, ali uz svo postovanje i razumjevanje za invaliditet taj hendikep nije i ne smije biti opradvanje bas za sve. Lik je izgleda poprilican je papak, vidjen je kako parkira na slican nacin u krugu bolnice Kosevo.
- drug_profi
#8649 Re: "Majstori" parkiranja
Pa da ukinemo onda temu jer ce papansko parkiranje biti opsteprihvaceno kao norma jer valja cuvati limove.punta wrote:ja sam dvoje upratio parkiramo se u L znci ako ja parkiram iza nekog auta ja svoja vrata otvaram prema njegovom gepeku
Kukace samo oni sto su ostali bez mjesta.
- punta
#8650 Re: "Majstori" parkiranja
meni je svejedno kako neko parkira jer skoro svi mi ispred svoji zgrada parkiramo nelegalno
ali ako neko parkira na trotoar pa pjesak ne moze proc i mora silazit na ulicu ili ti zagradi ulaz u zgradu to je za ovu temu
ako hoce nek ukinu temu
ali ja vise volim zauzet dva mjesta i sacuvat svoj lim nego da me neki seljo tako udara
a ovo dvoje sam zapamtio bice osveta kad tad

http://vukajlija.com/reakcije/3019
ali ako neko parkira na trotoar pa pjesak ne moze proc i mora silazit na ulicu ili ti zagradi ulaz u zgradu to je za ovu temu
ako hoce nek ukinu temu
ali ja vise volim zauzet dva mjesta i sacuvat svoj lim nego da me neki seljo tako udara
a ovo dvoje sam zapamtio bice osveta kad tad

http://vukajlija.com/reakcije/3019