SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- cigara
#8626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mozda su se svadjali oko miss kitty slicica
- Skream
#8627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja više u Turbo Limach ne izlazim, nea šanse 
- amrica
#8628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
oslobodjenje
"Zbog premlaćivanja Seida K. privedeni Nedim Nukica, Arnel Vejo i Ervad Mujanović, a traga se za Alijom Zagoricom
Petnaestogodišnji Seid K. prekosutra će morati na operaciju ruke koja mu je slomljena u kafiću Turbo u sarajevskoj Ulici Abdurahmana Sirije. Zbog premlaćivanja ovog 15-godišnjaka uhapšena su trojica mladića koji su od njega stariji 10-ak godina, dok se za četvrtim još traga.
Zaključali vrata
U šturom policijskom saopštenju navedeno je da je maloljetnik fizički napadnut te da mu je ljekarska pomoć ukazana u bolnici Koševo, gdje su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede - prelom lijeve podlaktice.
Simbad K, brat povrijeđenog dječaka priča da je tom incidentu prethodila svađa između njegovog brata i Mirnesa Mujanovića.
"Moj brat Seid i Mirnes su se 4. juna posvađali u parku. Nakon toga, Mirnes je u pomoć pozvao rođaka Ervada Mujanovića, koji je mog brata pogodio kamenom u leđa. Zbog toga je Seid potražio ljekarsku pomoć. Policija to izgleda uopšte nije registrovala jer je Ervadov otac zaposlen u policiji", priča Simbad K.
Prema njegovim riječima u nedjelju popodne Alija Zagorica (27) namamio je Seida K. u njegov kafić. Unutra su 15-godišnjaka čekali Nedim Nukica (24), Arnel Vejo, (27) i Ervad Mujanović (24). Po njegovom ulasku navodno su zaključali kafić i isprebijali dječaka. Simbad K. dodaje da mu nije jasno zašto su se ostali uključivali u ovo, jer je njegov brat imao problem samo sa Mujanovićem.
....."
"Zbog premlaćivanja Seida K. privedeni Nedim Nukica, Arnel Vejo i Ervad Mujanović, a traga se za Alijom Zagoricom
Petnaestogodišnji Seid K. prekosutra će morati na operaciju ruke koja mu je slomljena u kafiću Turbo u sarajevskoj Ulici Abdurahmana Sirije. Zbog premlaćivanja ovog 15-godišnjaka uhapšena su trojica mladića koji su od njega stariji 10-ak godina, dok se za četvrtim još traga.
Zaključali vrata
U šturom policijskom saopštenju navedeno je da je maloljetnik fizički napadnut te da mu je ljekarska pomoć ukazana u bolnici Koševo, gdje su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede - prelom lijeve podlaktice.
Simbad K, brat povrijeđenog dječaka priča da je tom incidentu prethodila svađa između njegovog brata i Mirnesa Mujanovića.
"Moj brat Seid i Mirnes su se 4. juna posvađali u parku. Nakon toga, Mirnes je u pomoć pozvao rođaka Ervada Mujanovića, koji je mog brata pogodio kamenom u leđa. Zbog toga je Seid potražio ljekarsku pomoć. Policija to izgleda uopšte nije registrovala jer je Ervadov otac zaposlen u policiji", priča Simbad K.
Prema njegovim riječima u nedjelju popodne Alija Zagorica (27) namamio je Seida K. u njegov kafić. Unutra su 15-godišnjaka čekali Nedim Nukica (24), Arnel Vejo, (27) i Ervad Mujanović (24). Po njegovom ulasku navodno su zaključali kafić i isprebijali dječaka. Simbad K. dodaje da mu nije jasno zašto su se ostali uključivali u ovo, jer je njegov brat imao problem samo sa Mujanovićem.
....."
#8629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma zove se turbo a ja dodao ovo limach, decko ima 16 godinaAlhemicarkaa wrote:kako misliš u turbo limach?
-
riko-ga
#8630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I ponovo Nedim Nukica.A izasao iz pritvora prije mjesec dana.Znaci sve sami povratnici.Nevjerovatno.Koje sranje od drzave majko draga.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ima li kakva peticija za nepuštanje
nešto da se promijeni
šta ja znam
nema koristi od kenjanja na forumu
nešto da se promijeni
šta ja znam
-
riko-ga
#8632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A mislis da ce peticija nesto promjeniti.Nece nista.Pa ovaj Nukica ima 1000 prijava.I sta?Nista.I nije jedini.Takvi je 1000.Nazalost sistem nam je napravljen tako da kriminalci imaju veca prava od postenog gradjanina.I time je sve receno.komi wrote:ima li kakva peticija za nepuštanje
nešto da se promijeni
šta ja znam
- mrtva kokoš
#8633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bas tako, ja sutra da pocinim neko djelo, jebao bih jeza u ledja.
a ovi klosari mogu pociniti jos 10 opet ce bolje proci nego ja, govorim hipoteticki da me ne bi neko pogresno shvatio. drzava paradoks. proslo je vrijeme kad su se peticijama rjesavale ovakve stvari, ako ga je ikad i bilo...
a ovi klosari mogu pociniti jos 10 opet ce bolje proci nego ja, govorim hipoteticki da me ne bi neko pogresno shvatio. drzava paradoks. proslo je vrijeme kad su se peticijama rjesavale ovakve stvari, ako ga je ikad i bilo...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo šta bi se meni desilo
otkaz
osuda prijatelja
izbjegavanje mene ...
i još štošta...razorena obitelj...bratovljeva stid... tatina tuga...rodbina...
i onda si uništen
mogu te nevinim proglasiti za pola godine nikom ništa
i onda pročitaš da ratni zločinci prave djecu za vrijeme kazne
žene se prave kuće imaju imovinu završavaju škole postaju počasni građani...
šta mali kokošari vide na TVu nego dva puta kroz život?
otkaz
osuda prijatelja
izbjegavanje mene ...
i još štošta...razorena obitelj...bratovljeva stid... tatina tuga...rodbina...
i onda si uništen
mogu te nevinim proglasiti za pola godine nikom ništa
i onda pročitaš da ratni zločinci prave djecu za vrijeme kazne
žene se prave kuće imaju imovinu završavaju škole postaju počasni građani...
šta mali kokošari vide na TVu nego dva puta kroz život?
-
zonbirile
#8635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
----------------------------------------amrica wrote:oslobodjenje
Zaključali vrata
....."
šta li će unutrašnja kontrola reći za oca monstruma
- banovan
-
hajnehaj
#8637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
starom mi ukrali gorivo iz auta sinoć , komšija ih jedan prepao tako da su i flaše od kisele u koje su sipali ostavili, zvali policiju , rekoše sad će patrola i evo do sad jos nisu došli....

-
zonbirile
#8638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-------------------------------------hajnehaj wrote:starom mi ukrali gorivo iz auta sinoć , komšija ih jedan prepao tako da su i flaše od kisele u koje su sipali ostavili, zvali policiju , rekoše sad će patrola i evo do sad jos nisu došli....![]()
ccc,baš ih niko ne razumije,prvo traže Dudua,pa 3 penzineran šnjuhaju oko kontejnera kod Robota u Hrasnom,a tu je mali Željko,pa 10-tak u onim idiotskim plavim beratkama trčka amo tamo oko predsjedništa,slika i prilika uhljupa,oko vlade također,pa svaka ambasada,pa Sulju prevesti iz kuće do Predsjedništva,cca 238m cijelih,pa pratnja iz Lukavice,do Lukavice,pa spavanje po zabitim sokacima,parkinzima,internet klubovima,kafićima i sl.
- hopi
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hm, još je ovo onaj novi MAN-ov bus, koliko vidim...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Valja meni sad u grasov bus uci xD
-
zonbirile
#8642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
----------------------------------------------------------------------
a fino im Bimo nabavio kloceve za par miliona KM,da turaju pod točkove,ali neće da hin stavljaju
- lijek-za-sve
#8643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ili nije digao rucnu do kraja
ili im je kvalitet novih autobusa upitan?
nema trece
- ima´l_zime_Marinko
#8644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja mislim da je on nju ˝digo˝lijek-za-sve wrote:ili nije digao rucnu do krajaili im je kvalitet novih autobusa upitan?
nema trece
-
zonbirile
#8645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jal kloc pukao,nije šala
- cappy_tempo
#8646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a pjesaci to sve posmatraju umjesto da bus ufate za nesta i da ga zaustave. ovako napravise stetu jadnom grasu 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nesavjesni gradjanicappy_tempo wrote:a pjesaci to sve posmatraju umjesto da bus ufate za nesta i da ga zaustave. ovako napravise stetu jadnom grasu
-
zonbirile
#8648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mogao je vala ko nogu poturiti,blizu je Koševo
- mrtva kokoš
#8649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nema niko za autobus polozen

-
zonbirile
#8650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovo mora da je vozio vozač Sijuks,Šošonu se ovo ne može desiti.