SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
cigara

#8626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cigara »

mozda su se svadjali oko miss kitty slicica
Skream

#8627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Skream »

Ja više u Turbo Limach ne izlazim, nea šanse :P
amrica

#8628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

oslobodjenje

"Zbog premlaćivanja Seida K. privedeni Nedim Nukica, Arnel Vejo i Ervad Mujanović, a traga se za Alijom Zagoricom

Petnaestogodišnji Seid K. prekosutra će morati na operaciju ruke koja mu je slomljena u kafiću Turbo u sarajevskoj Ulici Abdurahmana Sirije. Zbog premlaćivanja ovog 15-godišnjaka uhapšena su trojica mladića koji su od njega stariji 10-ak godina, dok se za četvrtim još traga.

Zaključali vrata

U šturom policijskom saopštenju navedeno je da je maloljetnik fizički napadnut te da mu je ljekarska pomoć ukazana u bolnici Koševo, gdje su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede - prelom lijeve podlaktice.

Simbad K, brat povrijeđenog dječaka priča da je tom incidentu prethodila svađa između njegovog brata i Mirnesa Mujanovića.

"Moj brat Seid i Mirnes su se 4. juna posvađali u parku. Nakon toga, Mirnes je u pomoć pozvao rođaka Ervada Mujanovića, koji je mog brata pogodio kamenom u leđa. Zbog toga je Seid potražio ljekarsku pomoć. Policija to izgleda uopšte nije registrovala jer je Ervadov otac zaposlen u policiji", priča Simbad K.

Prema njegovim riječima u nedjelju popodne Alija Zagorica (27) namamio je Seida K. u njegov kafić. Unutra su 15-godišnjaka čekali Nedim Nukica (24), Arnel Vejo, (27) i Ervad Mujanović (24). Po njegovom ulasku navodno su zaključali kafić i isprebijali dječaka. Simbad K. dodaje da mu nije jasno zašto su se ostali uključivali u ovo, jer je njegov brat imao problem samo sa Mujanovićem.
....."

Nije citav tekst, dalje pise da su onesvijestenog decka ubacili u gepek, a virila mu ruka i onda je jedan od ovih idiota sjeo na gepek i slomio mu ruku :cry: :shock:

I pusteni su na slobodu nakon saslusanja :zzzz: po obicaju
mrtva kokoš

#8629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

Alhemicarkaa wrote:kako misliš u turbo limach? :?
ma zove se turbo a ja dodao ovo limach, decko ima 16 godina :roll:
riko-ga

#8630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by riko-ga »

I ponovo Nedim Nukica.A izasao iz pritvora prije mjesec dana.Znaci sve sami povratnici.Nevjerovatno.Koje sranje od drzave majko draga.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

ima li kakva peticija za nepuštanje
nešto da se promijeni
šta ja znam
nema koristi od kenjanja na forumu
riko-ga

#8632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by riko-ga »

komi wrote:ima li kakva peticija za nepuštanje
nešto da se promijeni
šta ja znam
nema koristi od kenjanja na forumu
A mislis da ce peticija nesto promjeniti.Nece nista.Pa ovaj Nukica ima 1000 prijava.I sta?Nista.I nije jedini.Takvi je 1000.Nazalost sistem nam je napravljen tako da kriminalci imaju veca prava od postenog gradjanina.I time je sve receno.
mrtva kokoš

#8633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

bas tako, ja sutra da pocinim neko djelo, jebao bih jeza u ledja.
a ovi klosari mogu pociniti jos 10 opet ce bolje proci nego ja, govorim hipoteticki da me ne bi neko pogresno shvatio. drzava paradoks. proslo je vrijeme kad su se peticijama rjesavale ovakve stvari, ako ga je ikad i bilo...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

evo šta bi se meni desilo
otkaz
osuda prijatelja
izbjegavanje mene ...

i još štošta...razorena obitelj...bratovljeva stid... tatina tuga...rodbina...

i onda si uništen
mogu te nevinim proglasiti za pola godine nikom ništa

i onda pročitaš da ratni zločinci prave djecu za vrijeme kazne
žene se prave kuće imaju imovinu završavaju škole postaju počasni građani...
šta mali kokošari vide na TVu nego dva puta kroz život?
zonbirile

#8635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

amrica wrote:oslobodjenje

"Zbog premlaćivanja Seida K. privedeni Nedim Nukica, Arnel Vejo i Ervad Mujanović, a traga se za Alijom Zagoricom

Petnaestogodišnji Seid K. prekosutra će morati na operaciju ruke koja mu je slomljena u kafiću Turbo u sarajevskoj Ulici Abdurahmana Sirije. Zbog premlaćivanja ovog 15-godišnjaka uhapšena su trojica mladića koji su od njega stariji 10-ak godina, dok se za četvrtim još traga.

Zaključali vrata

U šturom policijskom saopštenju navedeno je da je maloljetnik fizički napadnut te da mu je ljekarska pomoć ukazana u bolnici Koševo, gdje su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede - prelom lijeve podlaktice.

Simbad K, brat povrijeđenog dječaka priča da je tom incidentu prethodila svađa između njegovog brata i Mirnesa Mujanovića.

"Moj brat Seid i Mirnes su se 4. juna posvađali u parku. Nakon toga, Mirnes je u pomoć pozvao rođaka Ervada Mujanovića, koji je mog brata pogodio kamenom u leđa. Zbog toga je Seid potražio ljekarsku pomoć. Policija to izgleda uopšte nije registrovala jer je Ervadov otac zaposlen u policiji", priča Simbad K.

Prema njegovim riječima u nedjelju popodne Alija Zagorica (27) namamio je Seida K. u njegov kafić. Unutra su 15-godišnjaka čekali Nedim Nukica (24), Arnel Vejo, (27) i Ervad Mujanović (24). Po njegovom ulasku navodno su zaključali kafić i isprebijali dječaka. Simbad K. dodaje da mu nije jasno zašto su se ostali uključivali u ovo, jer je njegov brat imao problem samo sa Mujanovićem.
....."

Nije citav tekst, dalje pise da su onesvijestenog decka ubacili u gepek, a virila mu ruka i onda je jedan od ovih idiota sjeo na gepek i slomio mu ruku :cry: :shock:

I pusteni su na slobodu nakon saslusanja :zzzz: po obicaju
----------------------------------------
šta li će unutrašnja kontrola reći za oca monstruma
banovan

#8636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by banovan »

hajnehaj

#8637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hajnehaj »

starom mi ukrali gorivo iz auta sinoć , komšija ih jedan prepao tako da su i flaše od kisele u koje su sipali ostavili, zvali policiju , rekoše sad će patrola i evo do sad jos nisu došli.... :-D :x
zonbirile

#8638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

hajnehaj wrote:starom mi ukrali gorivo iz auta sinoć , komšija ih jedan prepao tako da su i flaše od kisele u koje su sipali ostavili, zvali policiju , rekoše sad će patrola i evo do sad jos nisu došli.... :-D :x
-------------------------------------
ccc,baš ih niko ne razumije,prvo traže Dudua,pa 3 penzineran šnjuhaju oko kontejnera kod Robota u Hrasnom,a tu je mali Željko,pa 10-tak u onim idiotskim plavim beratkama trčka amo tamo oko predsjedništa,slika i prilika uhljupa,oko vlade također,pa svaka ambasada,pa Sulju prevesti iz kuće do Predsjedništva,cca 238m cijelih,pa pratnja iz Lukavice,do Lukavice,pa spavanje po zabitim sokacima,parkinzima,internet klubovima,kafićima i sl.
hopi

#8639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hopi »

evo slika
autobus je stajao na stanici, zadnja vrata se zaglavila i vozač izašao da to vidi, i nakon par sekundi autobus krenuo sam nazad i zabio se u cvjećaru.
Image
Image
Image
Image
Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

hm, još je ovo onaj novi MAN-ov bus, koliko vidim...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bordo gandalf »

Valja meni sad u grasov bus uci xD
zonbirile

#8642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

hopi wrote:evo slika
autobus je stajao na stanici, zadnja vrata se zaglavila i vozač izašao da to vidi, i nakon par sekundi autobus krenuo sam nazad i zabio se u cvjećaru.
Image
Image
Image
Image
Image
----------------------------------------------------------------------
a fino im Bimo nabavio kloceve za par miliona KM,da turaju pod točkove,ali neće da hin stavljaju :D
lijek-za-sve

#8643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by lijek-za-sve »

ili nije digao rucnu do kraja :? ili im je kvalitet novih autobusa upitan? :-) nema trece
ima´l_zime_Marinko

#8644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ima´l_zime_Marinko »

lijek-za-sve wrote:ili nije digao rucnu do kraja :? ili im je kvalitet novih autobusa upitan? :-) nema trece
ja mislim da je on nju ˝digo˝ :D al je neko od nezadovoljnih forumasa namjerno ˝spustio˝ :D ,sad trece nema
zonbirile

#8645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

jal kloc pukao,nije šala
cappy_tempo

#8646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

a pjesaci to sve posmatraju umjesto da bus ufate za nesta i da ga zaustave. ovako napravise stetu jadnom grasu :(
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#8647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Admir_1984 »

cappy_tempo wrote:a pjesaci to sve posmatraju umjesto da bus ufate za nesta i da ga zaustave. ovako napravise stetu jadnom grasu :(
nesavjesni gradjani :roll:
zonbirile

#8648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

mogao je vala ko nogu poturiti,blizu je Koševo
mrtva kokoš

#8649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

nema niko za autobus polozen :skoljka: :oops:
zonbirile

#8650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

ovo mora da je vozio vozač Sijuks,Šošonu se ovo ne može desiti.
Locked