anelie wrote:
Ma.Le.Na hvala na ideji svakako, mi smo nekima i nudili saradnju, ali nisu zainteresovani
ja ne znam zasto su ljudi kod nas tako zatvoreni i nespremni na suradnju,svi nekako misle zajeb... ces ih kad im sta ponudis.s obzirom koliko zena cita MZT ,jedan lak,ruz,maskara ili sta vec mjesecno,njima su sitnica,a dobiju reklamu.
imamo jos blogerica kvalitetnih,dobiju sipak.znam ja to da one pisu za svoj ceif,ali i meni je ceif to citati,a vjerovatno cu nesto od toga i kupiti kad vidim da je njima dobro,mozda inace i ne bih.mogle bi im stvarno kozmeticke kuce slati kozmetiku na recenziju,kao sto je vani to slucaj.

[/quote][/quote]
Hvala, ali na zalost bas je tako kao sto kazes, svako do nas ko pokrene nesto slicno radi to sigurno sto voli, ali kao sto kazes toliko djevojaka to cita, MZT posjeti 6000 djevojaka mjesecno, i to sad dok jos traju godisnji odmori.Sreca ima nekih koji su prepoznali to i daju poklone za djevojke, a valjd ia drugi nekad skontaju

Meni je vazno da vidim da postoje cure koje uzivaju citati mzt i kojim stranica pomogne naci nesto, kupiti nesto, a volimi kad dobijete poklone
Zaboravila sma napisati da trenutno poklanjamo Avon farbe, pa ko zeli da proba:
http://malezensketeme.com/post/3569