Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Buckethead wrote: đes ba. slabo vala, u zadnje vrijeme samo jazz, blues i cuga.. kakav si ti ko čo'ek?
Evo me ko Modriča 2008. godine. U naponu snage, a niko ne bi rek'o.
Kad god uđem na potforum "Razne diskusije", zadnji post na temi "Najbolje pivo" je tvoj.
Maže se u Vučku, a?
Inače, piva, žene, pos'o?
Cherry-Cherry wrote:One nebuloze po časopisima :
Džetseterica, trendseterica, partijanerka
Uskladila je majčinstvo i karijeru
Ostvarila se kao majka
Ima podršku supruga
Ona je kompletna
Privatno se ne šminka
Voli da kuha za najmilije. Šta kuha? Suši, pastu...
Ona to zna da iznese ( neki glupavi komad garderobe ili ružnu frizuru)
Ima faktor x
Uglavnom sve te " kompletne, usklađene, ostvarene... " Ovo je prvo počelo po hrvatskim časopisima, pa su onda i naši kompleksaši i kompleksašice počeli da koriste...
A zene sa srednjom (ili osnovnom) bez posla i sa dvoje djece citaju i kunu sve oko sebe
Ili one sto ganjaju karijeru pa jedino sto imaju su macke po stanu
To su musterije za takve novine. Ja kazem batali to, bolje citaj sastojke sampona nego takve stvari
MOSALJOZE wrote:Svako od nas na forumu posjeduje odredjena iskustva,znanja i slično.Većina je aktivna na različitim temama
Sport,politika,lj&s,bez cenzure itd itd...
Eh sad postoje forumaši koji će se uključiti u raspravu pitamo mehaničare on zna,onda će otići na neku košarkašku temu objasnit neke stvari,pa malo politike,opet sport,gume,mobiteli ma sve...I to nije da kažu eto ja sam čuo,jok to imaju iskustva u svim stvarima,sve poznaju i slično.Moze bit da ja ovo dozivljavam previše lično,al eto primjetio
Buckethead wrote: đes ba. slabo vala, u zadnje vrijeme samo jazz, blues i cuga.. kakav si ti ko čo'ek?
Evo me ko Modriča 2008. godine. U naponu snage, a niko ne bi rek'o.
Kad god uđem na potforum "Razne diskusije", zadnji post na temi "Najbolje pivo" je tvoj.
Maže se u Vučku, a?
Inače, piva, žene, pos'o?
maštrafe se pive, skoro sve sam u Vučku probao... Pos'o klasika, žene ne žalim se dobro je, bude. Rutina je, pos'o, kuća, vikend - cuga
Buckethead wrote: maštrafe se pive, skoro sve sam u Vučku probao... Pos'o klasika, žene ne žalim se dobro je, bude. Rutina je, pos'o, kuća, vikend - cuga
Ima li ko tebe kakvih žena?
Nećeš vjerovat, ali skoro svako malo mi dođe jedna na vrata. Jebiga, zamjenili nam poštara za poštarku.
Bude, naleti između derneka.
Ono kad se svi žele zbliziti sa mnom u namjeri da me na što suptilniji način opelješe pri čemu upotrebljavaju prisvojni pridjev Vaš.
Pa imamo:
Vaša Banka,
Vaša Elektroprivreda
Vaš Vodovod i kanalizacija
Vaš Telekom
Meni nedavno na Telemach digitalni risiver došla poruka: Ukoliko u naredna 24 sata ne platite dug, bićete isključeni! Vaš Telemach
Nikako mi ne ide poruka u prijetečem tonu i ovo Vaš Telemach, iako mi nikako nije namjera da se opravdavam u činjenici da nisam baš ažuran platiša
Srce na fb , to je bilo jedan dan kao neka borba protiv raka . Dozivjela sam rak u porodici i citavu tu tragediju ali nisam fan od te propagande , jer vecina tih ljudu uopste nemaju pojma sta znaci rak i vecina ljudi koji ta srca salju reklamiraju stranice tipa pojedi kantu meda i tumor ce nestati.
Ne kontam ovu glume pojedinih po fb,instagramu da ih covjek ne zna reko bi sve milioneri,flase skupih pica,jela ovde jeo onde,bmw audi,trbusnjaci hi life,a znamo se zemljace ko je ko.
Kada neko kaže: šta će on/ona meni pričati, proš'o sam sito i rešeto...
Ovo sam neki dan čula od lika, koji ima 37 godina, živi sa roditeljima i čitav dan pije pive pred granapom.
Cherry-Cherry wrote:Kada neko kaže: šta će on/ona meni pričati, proš'o sam sito i rešeto...
Ovo sam neki dan čula od lika, koji ima 37 godina, živi sa roditeljima i čitav dan pije pive pred granapom.
Cherry-Cherry wrote:Kada neko kaže: šta će on/ona meni pričati, proš'o sam sito i rešeto...
hipija wrote:Ono kad se svi žele zbliziti sa mnom u namjeri da me na što suptilniji način opelješe pri čemu upotrebljavaju prisvojni pridjev Vaš.
Pa imamo:
Vaša Banka,
Vaša Elektroprivreda
Vaš Vodovod i kanalizacija
Vaš Telekom
Meni nedavno na Telemach digitalni risiver došla poruka: Ukoliko u naredna 24 sata ne platite dug, bićete isključeni! Vaš Telemach
Nikako mi ne ide poruka u prijetečem tonu i ovo Vaš Telemach, iako mi nikako nije namjera da se opravdavam u činjenici da nisam baš ažuran platiša
Ne kontam kako mi se redovno dešava da me ljudi zaustavljaju na ulici sa pitanjem gdje se nešto nalazi. Gdje je ta i ta ulica, gdje bolnica, gdje kafić, gdje park, gdje ambasada, gdje ovo, gdje ono. Volim pomoći, ali isto kao da mi na čelu piše "mapa grada" ili "ja sam google".
Logovan wrote:Ne kontam kako mi se redovno dešava da me ljudi zaustavljaju na ulici sa pitanjem gdje se nešto nalazi. Gdje je ta i ta ulica, gdje bolnica, gdje kafić, gdje park, gdje ambasada, gdje ovo, gdje ono. Volim pomoći, ali isto kao da mi na čelu piše "mapa grada" ili "ja sam google".
Možda zračiš nekom pozivitivnom aurom, pa ljude vide da si nagodan
Logovan wrote:Ne kontam kako mi se redovno dešava da me ljudi zaustavljaju na ulici sa pitanjem gdje se nešto nalazi. Gdje je ta i ta ulica, gdje bolnica, gdje kafić, gdje park, gdje ambasada, gdje ovo, gdje ono. Volim pomoći, ali isto kao da mi na čelu piše "mapa grada" ili "ja sam google".
Možda zračiš nekom pozivitivnom aurom, pa ljude vide da si nagodan
Ne znam, moguće je. Majke mi, čim pređem preko kućnog praga, eto ti nekoga da me pita gdje je nešto.
Ubjedjivanja. To je danas cini se jalo popularno pa se svako malo neko nadje pozvanim ubjedjivati drugog da je njegov stav ispravan i tacan, a pri tom znanje istog je nula.
A najmanje kontam nadobudne i sveznajuce majke koje po cijenu blamaze brane dijete i ne zele priznati gresku, pa kazu -znam ja sta sam rodila!