Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MOSALJOZE

#8626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MOSALJOZE »

Mehemed wrote:Ajjj sto navlace ovi Telemach-ovci, mene zove ona iz Teh. podrške danas, i to bas dok sam bio na Dženazi, i dok sam ja njoj objasnio da mi ne treba duo paket, da sam zadovoljan i sa ovim S, da mi nista ne znaci tih 15Mbita kada je 1.2Mbita upload i da mi je upload bitniji, prodje pola Dženaze...
Ona navlaci, govori dobijem resiver, tamo vamo, WI-FI router, a nemam ja bas neke velike fajde od tog resivera kada mi je CRT TV, kao ni od WI-FI routera
Bas znaju u nevrijeme nazvat...
Ko je rahmetlija?
Mehemed
Vozim: automobil

#8627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

MOSALJOZE wrote: Ko je rahmetlija?
Kao da je to bitno :zid: , jedan covjek, zivio u Njemackoj, zelja mu bila da se ovamo pokopa...
rajv0sa

#8628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rajv0sa »

Dedo Hans, sve je tu :D
messilla

#8629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by messilla »

Kako je ovo samo neozbiljna kompanija. Dva mjeseca ima kako sam prijavio digitalnu, nit ko dolazi, nit zove, nit šta kojeg...koja neozbiljnost... :-? :-x
Telemach

#8630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

messilla wrote:Kako je ovo samo neozbiljna kompanija. Dva mjeseca ima kako sam prijavio digitalnu, nit ko dolazi, nit zove, nit šta kojeg...koja neozbiljnost... :-? :-x
Poštovani, molim vas da nam pošaljete svoje podatke u PP, kako bismo provjerili u čemu je problem.
fortaleza

#8631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Poštovani,

može odgovor? Pri potpisu ugovora za Supermix paket (i zamjene SD za v2.0 prijemnik) dobivam li promotivno dodatne programe kao što to piše na vašoj stranici?

Code: Select all

Svaki novi korisnik D3 v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda.
Telemach

#8632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

fortaleza wrote:Poštovani,

može odgovor? Pri potpisu ugovora za Supermix paket (i zamjene SD za v2.0 prijemnik) dobivam li promotivno dodatne programe kao što to piše na vašoj stranici?

Svaki novi korisnik D3 v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda.
Poštovani, svaki novi korisnik D3 v2.0, dobiva promotivno (u toku prvog obračunskog perioda) navedene pakete. Sve potrebne informacije možete dobiti na našoj web stranici.
Maharadza

#8633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

http://teve.ba/article/16099/rtl-i-rtl- ... total-tv-a

@Telemach: Da li ovo znači da i mi na D3 možemo uskoro očekivati RTL2, a pošto već imamo RTL (hrvatski)?!
Hercegoviina

#8634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Maharadza wrote:http://teve.ba/article/16099/rtl-i-rtl- ... total-tv-a

@Telemach: Da li ovo znači da i mi na D3 možemo uskoro očekivati RTL2, a pošto već imamo RTL (hrvatski)?!
smece od kanala
fortaleza

#8635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Telemach wrote:

Poštovani, svaki novi korisnik D3 v2.0, dobiva promotivno (u toku prvog obračunskog perioda) navedene pakete. Sve potrebne informacije možete dobiti na našoj web stranici.
Pa jel to znači da bi trebao dobiti promotivno navedene pakete ili ne? Jer ih nisam dobio..
Mehemed
Vozim: automobil

#8636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

I opet danas zovu, pa jesu vise dosadni, nije im jasno da mi ne treba duo paket, njhov telefon ili jaci paket interneta, kao ni digitalna TV, a sto mogu biti dosadni...
Telemach

#8637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

fortaleza wrote:
Telemach wrote:

Pa jel to znači da bi trebao dobiti promotivno navedene pakete ili ne? Jer ih nisam dobio..
Molim vas, pošaljite nam svoje korisničke podatke u PP.
gidra

#8638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Mehemed wrote:I opet danas zovu, pa jesu vise dosadni, nije im jasno da mi ne treba duo paket, njhov telefon ili jaci paket interneta, kao ni digitalna TV, a sto mogu biti dosadni...
ne daj se Mehmede
DON_eARL

#8639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Mehemed wrote:I opet danas zovu, pa jesu vise dosadni, nije im jasno da mi ne treba duo paket, njhov telefon ili jaci paket interneta, kao ni digitalna TV, a sto mogu biti dosadni...
http://www.index.hr/black/clanak/kakav- ... 97617.aspx

Eto, iskoristi šansu, zaradi malo. :D
Mustang1

#8640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

fortaleza wrote:
Telemach wrote:

Ne dobijas .. Ja sam se natezao sa njima i ubjedjivao .. Ispadne da trebas prvo prikljuciti samo d3 da imas te pakete i onda kad istekne to prebacis se na neki od paketa :D
van helsing

#8641 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Dobio sam juce amico reciver.
Topla preporuka za sve na mmds da ostanu na deltaline ili topfield reciverima :mrgreen:
Slika je bolja,brze otvara kodirane kanale,menu mu je jednostavan,sw je od opticum iliti YuMaTu recivera.
Nedostatci:
Gubi jacinu tona/zvuka ako je bio na standby.
Kanali se mogu premjestati i preimenovati, ali ako je kanal bio na broju 55,i premjestim ga na poziciju broj 1, on ce biti tu ali pod brojem 55.
Ako poslije toga uradim skeniranje kanala, svi kanali se vrate tamo gdje su i bili prije premjestanja,i vrate im se njihovi orginalni nazivi.
Tako da ono premjestanje i preimenovanje kanala ne pije vode.
Takodje ako su titlovi bili podeseni za svaki kanal posebno, npr HR titl za Nat Geo,SR za Fox,nakon skeniranja se vrate na defaultno podesavanje.
U meniju ima opcija on/off za titlove,i jezik titlova.
I veliki nedostatak sto nema HDMI.
To su neki prvi utisci,preporuka @telemachu da jos malo porade na sw za ovaj Amico model.
Ovim putem se zahvaljujem kolegi sa foruma @telemach.

Tapatalk 2
Telemach

#8642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani @van helsing, zahvaljujemo na korektnom komentaru i sugestijama.
van helsing wrote:Dobio sam juce amico reciver.
Topla preporuka za sve na mmds da ostanu na deltaline ili topfield reciverima :mrgreen:
Slika je bolja,brze otvara kodirane kanale,menu mu je jednostavan,sw je od opticum iliti YuMaTu recivera.
Nedostatci:
Gubi jacinu tona/zvuka ako je bio na standby.
Kanali se mogu premjestati i preimenovati, ali ako je kanal bio na broju 55,i premjestim ga na poziciju broj 1, on ce biti tu ali pod brojem 55.
Ako poslije toga uradim skeniranje kanala, svi kanali se vrate tamo gdje su i bili prije premjestanja,i vrate im se njihovi orginalni nazivi.
Tako da ono premjestanje i preimenovanje kanala ne pije vode.
Takodje ako su titlovi bili podeseni za svaki kanal posebno, npr HR titl za Nat Geo,SR za Fox,nakon skeniranja se vrate na defaultno podesavanje.
U meniju ima opcija on/off za titlove,i jezik titlova.
I veliki nedostatak sto nema HDMI.
To su neki prvi utisci,preporuka @telemachu da jos malo porade na sw za ovaj Amico model.
Ovim putem se zahvaljujem kolegi sa foruma @telemach.

Tapatalk 2
shandrprcSA

#8643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

@Telemach, izgleda da mi je cisco reciver otisao posto mi je preko D3 slika "tackasta" na svakom kanalu dok kad iskljucim i prebacim na Analognu slika je ok.Kablove pregledao i svi su uredu pa me interesuje koja je procedura zamjene.Hvala unapred na odgovoru :D
Telemach

#8644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

shandrprcSA wrote:@Telemach, izgleda da mi je cisco reciver otisao posto mi je preko D3 slika "tackasta" na svakom kanalu dok kad iskljucim i prebacim na Analognu slika je ok.Kablove pregledao i svi su uredu pa me interesuje koja je procedura zamjene.Hvala unapred na odgovoru :D
Poštovani, molim vas pošaljite nam svoje korisničke podatke u inbox ili pozovite naš Kontakt centar na 033 83 55 55.
shandrprcSA

#8645 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

Telemach wrote:
shandrprcSA wrote:@Telemach, izgleda da mi je cisco reciver otisao posto mi je preko D3 slika "tackasta" na svakom kanalu dok kad iskljucim i prebacim na Analognu slika je ok.Kablove pregledao i svi su uredu pa me interesuje koja je procedura zamjene.Hvala unapred na odgovoru :D
Poštovani, molim vas pošaljite nam svoje korisničke podatke u inbox ili pozovite naš Kontakt centar na 033 83 55 55.
poslao na pp, hvala jos jednom :thumbup:
fortaleza

#8646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Mustang1 wrote:
fortaleza wrote:
Telemach wrote:Poštovani, svaki novi korisnik D3 v2.0, dobiva promotivno (u toku prvog obračunskog perioda) navedene pakete. Sve potrebne informacije možete dobiti na našoj web stranici.
Ne dobijas .. Ja sam se natezao sa njima i ubjedjivao .. Ispadne da trebas prvo prikljuciti samo d3 da imas te pakete i onda kad istekne to prebacis se na neki od paketa :D
Da, valjda je tako. Al vidiš ovog @Telemacha kako ga hinjavo šuknu gore naviše, :D neki dvosmisleni odgovori kao i krive informacije na njihovoj web stranici.

Još kaže proslijeđeni podaci službi, a nitko se ne javlja, vjerojatno i neće, svakako si donji.
Mustang1

#8647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ma i meni su tako govorili ali dzaba se mucis neces dobiti nista :D
shandrprcSA

#8648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

shandrprcSA wrote:
Telemach wrote:
poslao na pp, hvala jos jednom :thumbup:
Napravljeno :thumbup:
van helsing

#8649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Koliko sam ja mogao vidjeti,ovaj kolega @telemach moze zavrsiti dosta toga,a i brze nego kada zoves SZK. Svaka cast.
mumi80

#8650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

To svaka cast ne zasluzuje iz razloga sto namjerno izbjegava odgovore na odredjena pitanja!

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Locked